Chleopatra Forhandlere

Find chleopatra produkter nær dig

Her finder du CHLEOPATRA forhandlere

CHLEOPATRA er en lille familiedrevet virksomhed med relative få midler. Vi har ikke et stort lager – faktisk holdes vores lager i skak med udbudet af kunder, så vi aldrig har olier, der blot står og bliver harske.

Ikke desto mindre, så sker det fra tid til anden, at vi får muligheden for at tilbyde vore olier igennem andre forhandlere – og det er vi naturligvis glade for.

Her finder du en liste over andre iværksættere, der forhandler CHLEOPATRAs olier.

Har du også lyst at blive forhandler af CHLEOPATRA i din salon, urtebutik eller speciel forretning, så er du meget velkommen til at tage kontakt.

Forhandlere

Naturpoteket Teglgårdstræde

Hos Natur Poteket i Teglgårdstræde kan du næsten få alt, hvad hjertet begær. I hvert fald, når det gælder naturlige produkter, helse og kostilskud. Nu kan du også finde CHLEOPATRA olier på hylderne.

Allans Olier – Vojens, Skrydstrup

For Allan’s vedkommende var det kærlighed ved første påsmøring ved mødet med CHLEOPATRAs olier. Han blev så glad for dem, at han nu sælger videre af dem i det lokale Vojens. Til dagligt er han gusmester i den lokale svømmehal, hvor han er behandler inden for saunagus.

Hillesgården – Sverige

Hos Hillesgården, som ligger midt imellem Klippan og Ängelholm i Skåne – ca. en halv times kørsel fra Helsingborg, sætter de mennesker i centrum. Her finder du både krops-behandlinger, foredrag, resturanter og helsekost – alt sammen i den skønneste natur. I Hillesgårdsbutik, der er en helsekost forretning, forhandler de også CHLEOPATRAs olier.

 

Hvorfor kan jeg ikke finde CHLEOPATRA hos min lokale forhandler af urter og helsekost?

Vi har naturligvis en stor forkærlighed for olier og vores eget brand CHLEOPATRA. Det er der slet ingen tvivl om.

Netop derfor finder du ikke CHLEOPATRA i enhver butik, der sælger kosmetik, urter eller helsekost – hverken online eller i butikkerne rundt omkring i landet.

Vi mener, der ligger meget mere i tilblivelsen af en god olie, end blot emballagen og indholdet.

Kundeservice er et af de parametre vi mener, som står på lige fod med resten af produktet. Service er bare meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Så snart vi giver andre virksomheder muligheden for at sælge vores produkt, så fraskriver vi os også retten – eller i hvert fald muligheden – for at have fuld kontrol over dette og andre elementer ved vores produkt og brand. Vi kan derfor ikke garantere, at din lokale butik, vil give dig den samme service, som vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du nu alligevel synes vores produkter har fortjent en plads på hylden hos din lokale forhandler og mener de gør det godt, så skader det jo ikke, at anbefale dem, at se på vores produkter. Men vi lover altså ikke noget.