Forhandlere

Af Chleopatra’s naturlige olier og rene råvarer

Find chleopatra produkter nær dig

Udvalg af chleopatra forhandlere

CHLEOPATRA er en lille familiedrevet virksomhed med relative få midler. Vi har ikke et stort lager – faktisk holdes vores lager altid i skak med udbudet af kunder, så vi aldrig har olier, der blot står og bliver harske.

Ikke desto mindre, så sker det fra tid til anden, at vi får muligheden for at tilbyde vore olier igennem andre forhandlere – og det er vi naturligvis glade for.

Her finder du en liste over andre iværksættere, der forhandler CHLEOPATRAs olier.

Har du også lyst at blive forhandler af CHLEOPATRA i din salon, urtebutik eller speciel forretning, så er du mere end velkommen. Du kan ansøge direkte her på vores hjemmeside.

chleo tree
Ansøg om at blive Forhandler

Forhandlere

OBS: Vent blot et par sekunder, så finder kortet alle forhandlere…

[wpsl]

Hvorfor kan jeg ikke finde CHLEOPATRA hos min lokale forhandler af urter og helsekost?

 

Vi har naturligvis en stor forkærlighed for olier og vores eget brand CHLEOPATRA. Det er der slet ingen tvivl om.

Netop derfor finder du ikke CHLEOPATRA i enhver butik, der sælger kosmetik, urter eller helsekost – hverken online eller i butikkerne rundt omkring i landet.

Vi mener, der ligger meget mere i tilblivelsen af en god olie, end blot emballagen og indholdet.

Kundeservice er et af de parametre vi mener, som står på lige fod med resten af produktet. Service er bare meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Så snart vi giver andre virksomheder muligheden for at sælge vores produkt, så fraskriver vi os også retten – eller i hvert fald muligheden – for at have fuld kontrol over dette og andre elementer ved vores produkt og brand. Vi kan derfor ikke garantere, at din lokale butik, vil give dig den samme service, som vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du nu alligevel synes vores produkter har fortjent en plads på hylden hos din lokale forhandler og mener de gør det godt, så skader det jo ikke, at anbefale dem, at se på vores produkter. Men vi lover altså ikke noget.