Du har måske bemærket, at mange rene olier som argan, jojoba og hybenolie laver en god del støj i det danske land.

Blogs, videoanmeldelser, tv-annoncer, skønhedsmagasiner, billboards – you name it.

Alle råber op om naturlige olier – og med god grund.

For hvem vil ikke elske et yngre udseende? En sund hud? En vel hydreret hud?

Naturlige og rene olier er blevet populære – specielt for dem, der selv ønsker kontrol over hvilke ingredienser de fodrer huden med.

Cacay olie er en forholdsvis ny spiller på holdet, som skaber opmærksomhed fra alle. Og det gør den fordi den kan prale med at have flere naturlige hudforbedrende kemi-streger end den ellers berømte og elskede Argan olie.

Gratis download bonus

Lær mere om planter og rene olier og hvorfor de er gode for din hud og dit hår

Vi elsker alle de planter der giver os rene råvarer som kan bruges til huden og håret. Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv klogere på det hele.

Hvad er cacay olie og hvad gør den så god?

Cacay olie er kendt som en af ​​Amazons bedst bevarede hemmeligheder. Det er en utrolig nærende planteolie, der er sprængfyldt med vitaminer.

Cacay olie har tre gange så meget C-vitamin sammenlignet med argan olie. Det hjælper med at udjævne din hudfarve og får hudtonen til at lyse op. Desuden har den 50% mere E-vitamin og tre gange så meget A-vitamin, som hjælper med at forny dine hudceller.

Den har gode anti-aging egenskaber og betragtes som den nye argan olie – bare med flere næringsstoffer. Så hvis du allerede er vild med argan, vil elske denne cacay.

Cacay olien har også en masse linolsyre i sig, som hjælper olien med at trænge dybere ind i din hud, så det giver dig bedre resultater. Olien får din hud til at føles som babyhud.

Faktisk har flere kendte video-bloggere sværget til denne olie og skåret alle deres andre produkter fra, så de kun bruger denne olie. Det sparer dem en masse penge og giver dem et helt naturligt alternativ.

cacay olie superhelten indenfor anti-aging

Tilbud i webshoppen netop nu

-22%
DKK 229,00 DKK 179,00 (Inkl. moms)
-30%
ØKO
DKK 99,00 DKK 69,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
Tilbud
SÆT
-16%
ØKO
DKK 129,00 DKK 109,00 (Inkl. moms)
Se alle tilbud her

Cacay olie – din nye ansigtsolie

Denne olie er en tør olie, og derfor så trænger den hurtigt ind i huden og efterlader den blød og fugtet.

Husk at lidt rækker langt. Brug derfor hellere for lidt til at begynde med end for meget. Bruger du for meget kan du risikere at drukne huden, som igen kan føre til akne-udslet, hvis du har problemer med dette fra tid til anden.

Vores cacay olie kommer med en pipette, så du nemt kan bestemme hvor meget du ønsker at bruge.

Når du anvender olien som ansigtsolie så sørg for at komme rundt om hele ansigtet og giv gerne lidt ekstra kærlighed omkring øjnene, men sørg for at du ikke får olien ind i øjnene.

Cacay olie giver dig den ultimative Face-Lift Effect

  • Opbygger ny hudvæv
  • Genopfylder de døde hudceller
  • Reducerer de synlige rynker.
cacay olie din nye ansigtsolie

Cacay oliens skønne egenskaber

Cacay olie indeholder helt naturligt:

  • E-vitamin

– Reducerer synlige aldringstegn

– Beskytter huden mod miljøforurening, der fremskynder aldring

– Holder din hud yngre ved at sikre, at huden er fugtet.

  • Retinol (A-vitamin)

– Øger produktionen af ​​kollagen for at forbedre hudens elasticitet, fasthed og tone.

– Hjælper med at rydde fremtidige akne udbrud ved at forbedre hudens naturlige fornyelsescyklus.

  • Linolsyre fedtsyre

– Styrker og nærer både hår og hud

– Bidrager til et strålende sundt hår og en glødende lys tonet hudfarve.

  • Squalene

– En potent antioxidant, der fugter og afbalancerer tørre pletter på huden og gendanner hudens fugt for en glattere hudtekstur

– Beskytter mod frie radikaler, der bidrager til tidlige tegn på ældning

Konklussion

 

Cacay olie er ansigtsoliernes oversete superhelt og som du sikkert kan forstå, så har du med cacay olien muligheden for at opleve de fantastiske fordele som denne – din nye ansigtsolie – kan give dig.

En af de første ting, folk vil fortælle dig om cacay olien, er at den standser aldringsprocessen. Dens høje koncentration af E-vitamin hjælper med anti-aging-processen, opstrammer huden samt fugter og plejer de beskadigede områder.

Den har også et højt A-vitamin indhold, som hjælper med at regenerere huden. A-vitamin (også kaldet Retinol) reducerer rynker, forbedrer elasticiteten og efterlader huden blød og fast. Det kan også reducere akne, forbedre hydrering og behandle rynker og mørke pletter. Retinol hjælper med at forbedre kollagenproduktionen for at holde huden fast og tonet.

Anvender du et produkt med et højt indhold af Retinol, er det vigtigt at begrænse soleksponeringen, da det kan gøre din hud mere følsom. (Du bør alligevel begrænse soleksponering, men især efter påføring af ethvert Retinol-produkt).

Især Cacay olie omtales ofte som en af ​​hudplejens bedst bevarede hemmeligheder. Takket være dens potentiale som en stærk ingrediens. Det kan bruges på huden, selvom mange mennesker vælger at bruge det i håret, på hænder og krop (det er en ægte multitasking-skønhedsolie).

Har du lyst til at prøve denne hemmelige Amazon olie?

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.