Zinkoxid

DKK 56,17 DKK 27,61 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra zinkoxid
Zinkoxid

DKK 56,17 DKK 27,61 (Inkl. moms)

Zinkoxid

DKK 56,17 DKK 27,61 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra zinkoxid
Zinkoxid

DKK 56,17 DKK 27,61 (Inkl. moms)

Varenummer (SKU): 5006 Kategorier: , Tag:

Zinkoxid 85g – Naturlig solbeskyttelse med zinkoxid

Dette pulver indeholder ikke-overtrukket, ikke-nano-zinkpartikler, der ikke trænger gennem blodbanen. Det er sikkert at bruge til kosmetiske formål. Du kan bruge dette til DIY solcreme, udslæt, lotion med mere. Zinkoxid har vist sig at tilbyde beskyttelse mod “ultraviolette stråler” (UVA / UVB), hvilket ikke altid er tilfældet med kemiske solcremer, der kun blokerer en type UV-lys. Netop derfor er zinkoxid perfekt til DIY solcreme. Men det egner sig også til andre makeup projekter, til salver, balsams og cremer samt til babycreme mod bleudslæt.

Varenummer (SKU): 5006 Kategorier: , Tag:

Hvad er zinkoxid?

Zinkoxid er et naturligt antiinflammatorisk middel med milde antibakterielle egenskaber. Zinkoxid anvendes i en lang række anvendelser såsom hudbeskyttelsesmidler, blødgørende salver, solcreme produkter, sæber og i salver til at hjælpe dem, der er udsat for acne.

Anvendes i solcreme og mineral makeup, hvor det giver en høj beskyttelse for huden mod UV-stråler og anden skade.

Når det anvendes i solcreme produkter, virker Zink som en fysisk blok for solens ultraviolette (UV) stråling, der hjælper med at reducere eller forhindre solskoldning og for tidlig aldring af huden.

Fordi zinkoxid ikke er vandopløseligt, skal det kombineres med et bærermiddel for at være mest effektivt.

Nogle lotioner eller cremer indeholder zinkoxid, så de olieagtige stoffer siver ind i huden; zink danner en barriere over dem, der holder fugten fastlåst.

Fakta om zinkoxid

INCI: Zinc oxide
Yderligere info: Wikipedia
Engelsk navn: Zinc oxide
Farve: Hvidt
Udvundet fra: Zinkit
Oprindelsesland: ?
Indhold: 85 gram

Min 99% rent

pH: 6.8 min. – 7.4 max.

Hvad er zinkoxid god til?

  1. Hjælper med at nedsætte hudbetændelse forbundet med udslæt, allergi eller irritation (inklusiv bleudslæt)
  2. Tilbyder bredspektret solbeskyttelse, der forhindrer forbrændinger (herunder på fotofølsom hud)
  3. Forbedring af sårheling og forebyggelse af bakterielle infektioner
  4. Hjælper med genopretning af forbrændinger og beskadiget væv
  5. Hjælper med at behandle acne udbrud
  6. Holder fugt fast i tør hud
  7. Behandling af vorter
  8. Behandling af pigmentmæssige lidelser (melasma)
  9. Forebyggelse af hudens aldring

Hvordan bruger man zink?

Zinkoxid beskytter 28 gange hudens naturlige beskyttelse mod skadelige UVA og UVB stråler.

Zinkoxid topisk (til huden) bruges til at behandle blæseudslæt, mindre forbrændinger, alvorligt tynd hud eller andre mindre hudirritationer.

Hudpleje og solcreme-lotion, der indeholder zinkoxid, har en overlegen evne til at beskytte huden mod UVA- og UVB-stråling sammenlignet med kemiske formuleringer.

Zinks naturlige mineralegenskaber fungerer som en solreflektor eller fysisk barriere øverst på huden for at sprede ultraviolette stråler og forhindre solskader.

De fleste fysiske beskyttende solcremer indeholder enten en procentdel zinkoxid eller en kombination med titandioxid. Zinkbaserede produkter er blevet meget populære hos hudplejere og kunder, der leder efter mere naturlige alternativer til kemiske formuleringer.

Historien bag zinken

Før zink blev anerkendt som et unikt element, blev det brugt til at fremstille messing af romerne i det første århundrede A.D. Det var først i det 14. århundrede, at zink blev anerkendt som et metal i Zewar, Indien.

ZnO blev oprettet som et biprodukt af smelteprocessen. Det hvide pulver viste sig at være nyttigt som et middel mod ømme øjne.

Zinksmelteteknikken blev derefter ført til Kina i det 16. eller det 17. århundrede, hvor det blev brugt til at fremstille messinger med højt zinkindhold.

Europæerne importerede zink fra Kina kort derefter, og det blev opført som et element på det periodiske system af Antoine Lavoisier i 1789

-51%
DKK 56,17 DKK 27,61 (Inkl. moms)
Vægt 0.110 kg
Botanisk Navn

Zinc oxide (non nano)

Engelsk Navn

Zinc oxide

Ingredienser

100% Zinc oxide (non nano)

Oprindelsesland

?

Udvundet fra

zinkit

Farve

Hvidt

Aromatisk Beskrivelse

Flad

Opbevaring

Opbevares på et køligt, ventileret, tørt sted væk fra direkte sollys, varme og uforenelige materialer som syrer og baser.

Holdbarhed

Ved korrekt opbevaring i princippet på ubestemt tid. Normalt i minimum 3 år.

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zinkoxid”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*