Ylang Ylang Olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

På lager

chleopatra ylang ylang oil olie 10ml økologisk Cananga odorata
Ylang Ylang Olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

kr. 139,00 (Inkl. moms)

kr. 139,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 278 Point - til en værdi af kr. 5,56

Ylang Ylang Olie 10 ml – Økologisk Ylang Ylang Olie #1

Ækologisk, Vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

Ylang Ylang æterisk olie kan afhjælpe problemer såsom forhøjet blodtryk, hurtig vejrtrækning og hjertebanken, nervøse tilstande samt impotens og frigiditet. Ylang Ylang æterisk olie er bedst egnet til brug i parfume og hudpleje produkter. På det malaysiske sprog betyder Ylang Ylang “blomsten af blomster”. De smukke blomster af Ylang-Ylang-træet får en til at tænke på visioner om det sydlige Stillehav. Ylang Ylang er sandsynligvis bedst kendt som et afrodisiakum. Når den diffuseres, kan den hjælpe med at reducere bekymring, give ro i sindet og hjælpe med at løfte humøret. Tilføj gerne et par dråber til en bærerolie for en romantisk massage.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!


ylang ylang olie cananga odorata

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er ylang ylang olie (1st)?

Ylang-ylang olie har en euforisk og beroligende effekt på nervesystemet og hjælper med angst, spænding, chok, frygt og panik, mens elskovsmidlets kvaliteter er nyttigt for impotens og frigiditet.

Det er især nyttigt ved hurtig vejrtrækning og hurtig hjertebanken, hvor den kan hjælpe med at reducere forhøjet blodtryk og er nyttigt for tarminfektioner.

Denne æteriske olie (Cananga odorata) kommer fra det første ekstrakt fra produktionen, som anses for at være det bedste til aromaterapi og blandinger af hudpleje.

Primære egenskaber:
 • Antioxidant egenskab
 • Fremmer udseende af en sund hud og et sundt hår
 • Løfter humøret, mens det har en beroligende effekt

Faremærkning

faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
Faresymboler

Hvordan bruger man ylang ylang olie?

Ylang Ylang æterisk olie har mange anvendelsesmuligheder inden for aromaterapi – den anvendes i hudpleje for acne, i hovedbunden til skylninger for at vækste hårvæksten og til at berolige insektbid samt til fedtet hud og til generel hudpleje.

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Tilføj 4-5 dråber til en håndfuld dødehavssalt, som du ligger i badekaret og du vil oplev en beroligende effekt.

Tilføj et par dråber til en basisolie efter eget valg og brug en dråbe eller to til at massere på håndled og nakke. Det giver en mild og behagelig parfume, der er helt naturlig.

Tilsæt ylang ylang til kokosolie for en dyb og nærende hårbalsam.

Hvad er ylang ylang olie god til?

På huden har ylang-ylang olie en beroligende effekt, og dens afbalancerende behandling sorterer over-tør samt overdrevent fedtet hud væk, ved at balancere udskillelsen af ​​sebum.

Olien har en stimulerende virkning på hovedbunden, som fremmer en mere kraftigere hårvækst.

Denne ekstremt duftende æteriske olie har en beroligende virkning på sindet og kroppen og anvendes i tilfælde af frigiditet og impotens. Den har en fantastisk balancering og stimulerende virkning på huden, for at korrigere talgproduktion og bruges også til at stimulere hårvækst.

Egenskaber:

Antibakteriel, antidepressiv, talgregulerende, svampedræbende, anti-inflammatorisk, antiseptisk, antispasmodic, elskovsmiddel, desinfektionsmiddel, slimløsende, beroligende, sårlægende

Historien bag olien

Ylang Ylang er en af ​​verdens mest populære æteriske olier og er et sandt fund for sin dejlige, klassiske parfume som aroma. Den udsøgte aroma er kold, rig og sprængende med dvælende sødme, der glæder sanserne.

Historisk set har olien været brugt i både øst og vest. I Filippinerne, hvor blomsterne vokser naturligt, har healere brugt denne olie i salver til at behandle sår, forbrændinger og insekt- og slange-bid. På Molucca-øerne brugte folk olien som hovedbestanddel i Macassar-olie, en hårpomade, som senere blev populær i det viktorianske England. I Indonesien spredes blomsterne på de nygifte pars seng, da de anses for at være et afrodisiakum.

I begyndelsen af ​​det tyvende århundrede opdagede franske kemikere mange medicinske formål for olien. Det blev effektiv brugt til behandling for en række sygdomme, herunder malaria, tyfus og tarminfektioner. I både den østlige og vestlige medicin, blev olien også brugt for sine afslappende egenskaber, hvilket hjælper med at berolige effekter som stress og angst kan have på hjertet.

I dag er ylang ylang æterisk olie stadig brugt for sine sundhedsmæssige fordele. Primære anvendelser omfatter behandling af præmenstruelt syndrom (PMS), søvnløshed, højt blodtryk og hurtig hjerterytme.

ylang ylang olie - cananga odorata

Fakta om ylang ylang olie

Oprindelse: Frankrig
Yderligere info: Wikipedia
Botanisk navn: Cananga odorata
Ekstraktion: Vanddampdestilering

Fra: Blomsterne
Duft Note: Middel til Base
Aroma Styrke: Medium

Indeholder:
benzylacetat 10-30%
benzyl benzoate 5-10%
benzylsalicylat 1-5%
farnesol 1-5%
geraniol 1-5%
iso-eugenol <1%
linalool 5-10%
methylbenzoat 1-5%

CAS Number: 8006-81-3
EINCS Number: 281-092-1
BBE Dato: JUL2023
Batch Nummer: 4403305

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamot er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 2+
Børn Max Fortynding: 0,8%
Voksen max fortynding: 0,8%
Holdbarhed: 4-8 år

Generelle Sikkerhedsmæssige overvejelser ved brug af æteriske olier

  • Indtag ikke æteriske olier internt
  • Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder
  • Må ikke anvendes ufortyndet på huden
  • Gravide kvinder, ammende mødre og børn bør ikke bruge æteriske olier uden først at rådføre sig med en relevant uddannet læge eller aromaterapeut
  • Sørg altid for at holde æteriske olier godt lukket og gemt væk fra børn og dyr.

NOTE:

Læg IKKE ren æterisk olie direkte på huden (det SKAL blandes med noget).

Brug som udgangspunkt ikke æteriske olier når du er gravid.

Æteriske olier er kun til eksternt brug - hvis det indtages bør du søge lægehjælp.

 

Giftlinjen er åben for alle døgnet rundt.
Ring til Giftlinjen på tlf. 82 12 12 12 og få hjælp, hvis du har mistanke om forgiftning.

Generelle sikkerhedsoplysninger ved brug af æteriske olier

Anvendelse

Anvend ikke nogen æteriske olier internt og anvend aldrig æteriske olier, absolutter, CO2’er eller andre koncentrerede essenser på huden ufortyndet uden avanceret viden om æterisk olie eller konsultation fra en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Gravid med mere

Hvis du er gravid, epileptisk, har leverskader, har kræft, eller har andre medicinske problemer, bør du udelukkende anvende olier efter den rette vejledning af en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Børn

Vær meget forsigtig, når du bruger olier med børn og giv kun børn de blideste olier i meget små doser. Det er sikrest at konsultere en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge før du bruger olier med børn.

Allergi

Det anbefales altid, at du udfører en såkaldt hud patch test før du bruger en olie, du aldrig har brugt før. Instruktioner om at gennemføre denne allergitest samt yderligere information om sikkerhed kan findes ved at besøge denne side:

https://www.chleopatra.dk/allergitest/

Undgå allergiske reaktioner
Naturlige parfumestoffer er lige så allergifremkaldende som kemiske.
Husk derfor altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Hvad bruges Ylang ylang til?” answer-0=”Folk anvender ylang ylang olie på huden for at fremme afslapning, dræbe bakterier, sænke blodtrykket og øge seksuel lyst. Det bruges også som en del af en kombinationsspray, der bruges til at dræbe lus i håret.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Kan ylang yalang bruges direkte på huden?” answer-1=”Nej, men når det kombineres med en basisolie (såsom jojoba, sød mandel eller avocado), kan ylang ylang æterisk olie påføres direkte på huden. Det kan også føjes til dit vandet i dit badekar.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Hvordan lugter ylang ylang?” answer-2=”Lugten er berusende, sød med en strålende tung blomsterduft med en noget medicinsk karakter og med krydrede toner af fed i baggrunden. Der er en meget svag frugtig aroma (sandsynligvis fra prenylacetat) og en meget let skov-aroma.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”Kan ylang ylang olie bruges til håret?” answer-3=”Da mangel på nok olie og talg får håret til at blive tørt og skørt, kan ylang-ylang forbedre hårets struktur og reducere hårbrud. Bland 5 dråber ylang-ylang olie med 2 spsk varm-lunken olie. Massér det ind i din hovedbund, og pak dit hår ind i et varmt håndklæde.” image-3=”” headline-4=”h2″ question-4=”Er ylang ylang olie god til huden?” answer-4=”Ylang Ylang Oil er bedst kendt for at afbalancere og regulere olieproduktionrn i huden og håret for at forhindre overdreven tørhed og olieholdighed. Det lindrer betændelse og irritation på kroppen og hovedbunden, samtidig med at det styrker hud og hår.” image-4=”” count=”5″ html=”true” css_class=””]
Vægt0,050 kg
Engelsk Navn

Ylang-Ylang Oil 1st

Ingredienser

100% Økologisk Cananga Odorata

Indeholder

Benzylbenzoat op til 15%, farnesol op til 12%, linalool op til 11%, benzylsalicylat op til 8%, geraniol op til 2,5%, eugenol op til 1,3%, limonen op til 0,1%

Oprindelsesland

Frankrig

Ekstraktions Metode

Vanddampdestillering

Udvundet fra

Blomsten

Farve

Klar til Bleggul

Aromatisk Beskrivelse

Eksotisk sød duft, der er en af de mest eftertragtede aromaer.

Duft Note

Low

Aroma Styrke

Medium

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Ylang-Ylang Olie er klassificeret som en ikke-giftig, ikke-irriterende og ikke-sensibiliserende olie, men kan dog alligevel forårsage overfølsomhed. Kan medføre hovedpine og kvalme ved overdreven brug. Undgå ved graviditet.

Brand

Certificering

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

ØKO
kr. 109,00 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 169,00 (Inkl. moms)
LIMITED
kr. 139,00 (Inkl. moms)

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Indsend din anmeldelse
Write a review

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Andre kunder har også kigget på