Tea Tree Olie – Premium 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

CHLEAOPTRA Tea Tree Oil / Te Træ Olie 10ml - Æterisk olie
Tea Tree Olie – Premium 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25

Tea Tree Olie – Premium 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

CHLEAOPTRA Tea Tree Oil / Te Træ Olie 10ml - Æterisk olie
Tea Tree Olie – Premium 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25
Varenummer (SKU): 2004 Kategorier: , , Tags: ,

Tea Tree Premium 10 ml  – Økologisk Tea Tree Olie

Økologisk, vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

Ægte Australsk Tea Tree Olie, som længe har været kendt iblandt Aborigines i Australien. Dette er en must-have æterisk olie i samlingen. Den besidder gode antiseptiske egenskaber og har endda et ry for at være en førstehjælps-olie. Økologisk tetræ er en af verdens mest kendte og elskede æteriske olier. Indfødt til Australien anvendes det ofte rundt om i verden til en lang række anvendelser. Det er kendt for at have bemærkelsesværdige effekter på irriteret hud ved at hjælpe med at lette rødmen og gendanne en glat fin hud. Andre populære anvendelser inkluderer hjælp til at bekæmpe hudskader og berolige hud, der er blevet overeksponeret i solen.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!

tea tree olie melaleuca alternifolia

Varenummer (SKU): 2004 Kategorier: , , Tags: ,

Hvad er tea tree olie (tetræolie)?

Denne te-træ æterisk olie er af en førsteklasses kvalitet, som anses for at være den bedste i verden.

Denne te-træ olie hedder “Premium” på grund af dets kemiske sammensætning, som er meget mildere på huden sammenlignet med andre tea tree olier.

Denne premium tea tree olie indeholder mindre end 5% cineole og over 40% terpinen.

Terpinen er te træets mest aktive ingrediens, hvilket giver olien sin helbredende og antiseptiske egenskaber, og premium te træ olie er håndplugget fra planter med de højeste mængder.

Et Must-have fra Australien. 100% ren og god til mange hudplejende formål og DIY blandinger indenfor kosmetik, rengøring og meget mere.

Primære egenskaber:
  • Kendt for sin rensende og foryngende virkning på huden
  • Virker bakterie, svampe og vira-dræbende og er god mod akne
  • Forfriskende og rensende aroma

Faremærkning

faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
faresymbol - clp - træ og fisk - farligt for miljøet
faresymbol - clp - flamme - brandfare
Faresymboler

Hvordan bruger man tea tree olie?

Tea tree olie, også kendt som Melaleuca alternifolia eller Melaleuca olie, er en af de mest anvendte og grundigt undersøgte æteriske olier, hvilket gør den til et must-have for ethvert hjem. Fordelene ved tea tree olie omfatter rensende egenskaber og en forfriskende duft. Derfor kan denne alsidige olie bruges til alt fra rengøringsløsninger til hudpleje.

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Diffusér op til 30 minutter 3 gange dagligt.

Til topisk brug fortyndes 5-10% med en valgfri basisolie og påføres huden.

OBS: Du vil kunne finde flere steder, hvor det nævnes at tea tree olie kan påføres direkte på huden ufortyndet, men vi anbefaler nu, at du ikke følger dette råd.

Hvad er tea tree olie god til?

Tea tree olie er bedst kendt som en meget kraftfuld immun stimulans. Olien kan hjælpe til med at bekæmpe alle tre kategorier af smitsomme organismer (bakterier, svampe og vira), og det er bevist at massage med denne fantastiske olie før en operation, kan bidrage til at befæste kroppen og reducere postoperative chok.

Ved anvendelse til damp terapi kan olien hjælpe mod forkølelse, mæslinger, bihulebetændelse og virusinfektioner.

Til hud og hår er tea tree olie blevet brugt til at bekæmpe akne, fedtet hud, hovedlus og skæl.

Tea Treeolie er god til behandling af acne, fodsvamp, skoldkopper, forkølelsessår, forkølelse, ligtorne, influenza, insektbid, kløe, migræne, fedtet hud, ringorme, bihulebetændelse, sår, pletter, urethritis, vorter og kighoste.

Historien bag olien

Tea tree har en lang historisk og traditionel brug i aboriginal kultur. Aborigines fra Australien har længe brugt tea tree.

Tilsvarende, har der længe været en tradition af brugen af tea tree olie inden for aromaterapi.

I anden verdenskrig blev producenterne og beskærerne på tea tree plantager fritaget for militærtjeneste indtil nok æterisk olie var blevet akkumuleret.

Olien var et højt værdsat produkt som blev udstedt til enhver soldat og sømand som en del af deres førstehjælps kit for at behandle tropiske infektioner og inficerede sår.

I løbet af det 20. århundrede blev tea tree olie også et husholdningsmiddel i mange australske hjem.

Melaleuca alternifolia chleopatra produkt cover billede af tetræ (tea tree) - buskads af tetræ

Fakta om tea tree olie

Oprindelse: Australien
Yderligere info: Wikipedia
Botanisk navn: Melaleuca alternifolia
Ekstraktion: Vanddampdestillering

Fra: Blade og kviste
Duft Note: Mellem
Aroma Styrke: Medium

Indeholder:
Terpinen-4-ol 43,99%
Gamma-terpinene 20,19%
Alpha-terpinene 10,31%
Para cymene 1,83%
Eucalyptol 1-10%
Terpinolene 3,37%
Alpha-pinene 2,33%
Alpha-terpineol 3,11%
1,8-Cineole 2,85%
D-limonene 0,86%

CAS Number: 85085-48-9/68647-73-4
EINCS Number: 285-377-1
BBE Dato: JAN2023
Batch Nummer: 4385010

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Tetræolie må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamot er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 2+
Børn Max Fortynding: 1%
Voksen max fortynding: 2%
Holdbarhed: 4 år

Generelle Sikkerhedsmæssige overvejelser ved brug af æteriske olier

    • Indtag ikke æteriske olier internt
    • Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder
    • Må ikke anvendes ufortyndet på huden
    • Gravide kvinder, ammende mødre og børn bør ikke bruge æteriske olier uden først at rådføre sig med en relevant uddannet læge eller aromaterapeut
    • Sørg altid for at holde æteriske olier godt lukket og gemt væk fra børn og dyr.

NOTE:

Læg IKKE ren æterisk olie direkte på huden (det SKAL blandes med noget).

Brug som udgangspunkt ikke æteriske olier når du er gravid.

Æteriske olier er kun til eksternt brug - hvis det indtages bør du søge lægehjælp.

 

Giftlinjen er åben for alle døgnet rundt.
Ring til Giftlinjen på tlf. 82 12 12 12 og få hjælp, hvis du har mistanke om forgiftning.

Generelle sikkerhedsoplysninger ved brug af æteriske olier

Anvendelse

Anvend ikke nogen æteriske olier internt og anvend aldrig æteriske olier, absolutter, CO2’er eller andre koncentrerede essenser på huden ufortyndet uden avanceret viden om æterisk olie eller konsultation fra en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Gravid med mere

Hvis du er gravid, epileptisk, har leverskader, har kræft, eller har andre medicinske problemer, bør du udelukkende anvende olier efter den rette vejledning af en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Børn

Vær meget forsigtig, når du bruger olier med børn og giv kun børn de blideste olier i meget små doser. Det er sikrest at konsultere en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge før du bruger olier med børn.

Allergi

Det anbefales altid, at du udfører en såkaldt hud patch test før du bruger en olie, du aldrig har brugt før. Instruktioner om at gennemføre denne allergitest samt yderligere information om sikkerhed kan findes ved at besøge denne side:

https://www.chleopatra.dk/allergitest/

Undgå allergiske reaktioner
Husk altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Vægt 0.050 kg
Botanisk Navn

Melaleuca Alternifolia

Engelsk Navn

Tea Tree Oil

Ingredienser

100% Økologisk Melaleuca Alternifolia

Oprindelsesland

Australien

Ekstraktions Metode

Vanddampdestillering

Udvundet fra

Blade

Farve

Klar, farveløs med et skær af gult

Aromatisk Beskrivelse

Tea Tree æterisk olie har en frisk, antiseptisk duft af en karakteristisk blanding af mynte, bark og krydderier.

Duft Note

Middle

Aroma Styrke

Medium

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Kan medføre hovedpine og kvalme ved overdreven brug. Undgå ved graviditet. Må ikke indtages.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tea Tree Olie – Premium 10 ml – ØKO Æterisk olie”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml