Økologisk Tamanu Olie 30ml – Chleopatra

31 på lager (kan bestilles som restordre)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 DKK 149,00
3-4 DKK 139,00
5+ DKK 134,00

DKK 149,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 298 Point - til en værdi af DKK 5,96

Nyd velværen af ren natur med vores Tamanu olie, en tidløs gave fra Moder Jord, som er dedikeret til at pleje din hud med den dybeste respekt og omsorg.

Tamanu Olien, æret gennem generationer for sine bemærkelsesværdige regenerative egenskaber, bliver din trofaste følgesvend i jagten på en sund, beroliget og jævnt strålende hud.

Du vil opleve en håndgribelig forandring, idet olien, rig på antioxidanter og fedtsyrer, arbejder med sin magi på din hud, mildt nærer og styrker den beskadigede hudbarriere og fremmer en synligt forbedret hudtekstur.

Med hvert anvendt dråbe bliver du mødt med en følelse af beroligende lindring, som den let absorberende olie behageligt omfavner din hud uden at efterlade en fedtet fornemmelse.

Tamanu olie er ikke kun en oplevelse af visuel forvandling, men også en ceremoni af selvomsorg, hvor du ærer dit eget velvære og skønhed.

Dens varme, nøddeagtige duft bliver et dagligt indslag af ro og genopladning, der guider dig gennem et øjeblik af mindfuld pause og nænsom pleje i din travle hverdag.

Vælg Tamanu olie og lad naturens egen healer støtte dig i din stræben efter en mere næret, rolig og lykkelig hud. Inviter denne naturlige skat ind i dit skønhedsritual og træd ind i et rum, hvor velvære og effektivitet mødes i harmonisk symfoni, og hvor din hud finder sin sande ro og vitalitet.

Tamanu olie, økologisk, koldpresset og uraffineret.

Anvendelse: Fordel et par dråber på huden eller i hovedbunden i cirkulære bevægelser. Lad olien absorbere.

Oliens indhold: 100% Calophyllum inophyllum

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

Økologisk Tamanu olie

Vores tamanu olie er en ikke-fedtet olie, der hurtigt optages i huden, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper.

Den er somme tider også kendt under navnet “Foraha”.

Den er ekstremt rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer, hvilket gør den til en fantastisk naturlig fugtighedscreme til hud og hår.

Selvom den er tyk, absorberes tamanu olie let i huden og er en god mulighed for salve og balsam, da den ikke er fedtet, som andre basisolier kan være.

På grund af sin sammensætning har den en antiinflammatorisk virkning, stimulerer vævsregenerering og fugter huden. Tamanu olie anbefales til pleje af moden, fedtet og akne præget hud. Lindrer betændelse og kløe i huden. Olien kan bruges til skæleksem, eksem og psoriasis.

Tamanu olie bliver mere fast ved køligere temperaturer, så det er nyttigt at forsigtigt varme olien i et varmt vandbad, inden der formuleres med den og derefter bruge op til 20% i dine præparater sammen med andre olier.

Tamanu olie er en ganske særlig olie, fordi den besidder anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber samt indeholder antibiotikum og kvaliteter som ingen anden olie har.

Tamanu - Calophyllum inophyllum

Denne tamanu olie er koldpresset og økologisk. Den hører til i det sydlige Stillehav og har været brugt i århundreder, men har for nylig gjort en betydelig tilbagevenden til den vestlige verden indenfor kosmetik-verden.

Nødder fra Ati-træet høstes vildt og efterlades derefter i solen for at tørre i 5-6 uger og derefter koldpresses dens olie.

Selve olien er effektiv på hud og hår, og virker hovedsageligt som en antioxidant, antibakteriel (Lactone) og antiinflammatorisk (Calophyllolide & Coumarins) og bærer et væld af calophyllinsyre.

Den er effektiv på alle dele af kroppen.

Olien bærer en let behagelig, nøddeagtig aroma og er en rig, mørkegrøn olie.

Vi anbefaler at du påfører denne olie direkte på huden, men den kan også sagtens anvendes i hårplejeformuleringer.

Vægt0,090 kg
Størrelse32 × 32 × 100 mm
Botanisk Navn

Calophyllum inophyllum

Engelsk Navn

Tamanu Oil

Ingredienser

100% Calophyllum Inophyllum, Økologisk, Jomfru Olie

Oprindelsesland

Indonesien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Kernen

Farve

Mørkegrøn

Aromatisk Beskrivelse

Nøddeagtig

Absorption

Absorberes langsomt ind i huden og kan føles en lille smule fedtet i begyndelsen. Kan give en kortvarrigt grøn/gul kulør.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Velegnet som

, , ,

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer og du modtager typisk din ordre indenfor 1-2 dage:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.). Ved køb over 399 giver vi endda fragten til en pakkeshop efter dit valg!

Returnering

I tilfælde af at du fortryder købet, kan du selvfølgelig nemt og hurtigt returnere det ved at købe et returlabel på shoppen til 49 kr. ❤️

Anvendelse

Hvordan bruger man tamanu olie?

 

Tamanu olie er i sandhed en alsidig olie og gør sig især velegnet til helbredende formål. Netop derfor anses den som værende et mirakel for næsten enhver tænkelige hudlidelse.

Olien er drøj i brug og derfor er blot nogle få dråber nok. Påfør olien på de områder du ønsker at behandle.

I ansigtet kan du med fordel påføre olien i T-zonen samt på kinder og nakke.

Olien absorberes fint ind i huden og du skal blot lade olien blive på huden.

Vær opmærksom på, at tamanu olien har en kraftig grøn farve, der kan smitte af på tøj, møbler og andre tekstiler. Sørg derfor, at lade olien absorbere, før du ligger dig til at sove, da farven kan være svær, at få af sengetøjet.

Hvad er tamanu olie god til?

  • Til at behandle akne
  • Til at lindre smerter i forbindelse med neruopati
  • Til at behandle svamp
  • Til at behandle urenheder i huden
  • Til at gøre huden glat, elastisk, fast og smuk
  • Til at afhjælpe kropslugt f.eks. under armene
  • Til at mindske ar og strækmærker
  • Til at fremme dannelsen af nyt væv og derved fremskynde sår-heling og væksten af en sund hud

6 hurtige svar om tamanu

Fakta

Fedtsyreindhold

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold - %
C16:0palmitinsyre10.0 – 15.0
C18:0stearinsyre3.0 – 8.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed14
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1oliesyre40.0 – 65.0
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed53
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre20.0 – 40.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder33
chleopatra tamanu nødder

Bemærkninger:

  • Under påvirkning af lav temperatur (under 8 ° C) kan olien krystallisere, fortykkes, danne sediment. Dette er en naturlig og reversibel proces, når den opvarmes.
  • Tamanu olie bør opbevares tæt lukket ved stuetemperatur væk fra varme- og lyskilder.
  • Produktet er fremstillet af planter, farve og lugt af de enkelte partier kan variere en smule.

basisolie - calophyllum inophyllum - tamanu

Artikler omhandlende tamanu olie

Neuropati – Nervebetændelse: Symptomer, Årsager, Behandlinger og Forebyggelse

Oplev en lindrende effekt af dine smerter foresaget af neuropati med helt naturligt tamanu olie

Naturlig behandling af akne

Opdag de naturlige metoder til behandling af akne ved hjælp af jojobaolie og tamanu olie. [...]

Olier til huden

Olier til alle hudtyper - Vi har en der matcher din hudtype. Find en god [...]

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for tamanu olie fra Chleopatra

Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads
[lepopup slug='produkt-side']

Værd at vide om Tamanu olie

FAQ: Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring tamanu olie og dens anvendelse

Kan tamanu olie bruges til huden?

Tamanu er rigtig god til huden og er især god til problemhud.

Kan tamanu olie bruges til ansigtet?

Tamanu olie fungerer rigtig godt til ansigtet. Olien absorberes ganske fint, men brug kun ganske lidt. Er super god mod akne, svamp og uren hud generelt.

Tamanu olie er en naturlig vegetabilsk olie og kan derfor bruges helt sikkert direkte på huden.

Tamanu kan godt bruges til håret, men der er mange andre olier, der er at foretrække. Hvis olien skal bruges til noget er det oftest hovedbunden – især hvis man oplever problemer med hovedbunden i form af eksempelvis skæl, eksem eller svamp.

Tamanu olie er utrolig god til problemhud, som akne, små sår og hjælper med at hele kroppen. En fyldig, mørkegrøn olie med en let behagelig nøddeagtig aroma. Vildt høstet og soltørret. Har antiinflammatoriske, antibakterielle og antioxidante egenskaber. Rig på kalofylsyre. En vidunderlig ingrediens, der anvendes alene og i formuleringer. Virker vidunderligt i alle anvendelser.

Teknisk set ja, men vi vil dog anbefale en anden olie. Dels er det langt fra alle der synes godt om denne olies naturlige aroma og dels, findes der andre olier, som er langt mere velegnet til massage. Vi vil anbefale en mandelolie i stedet.

Man kan godt bruge tamanu som basisolie, men det vil nok være en af de sidste på listen over dem som anbefales. Tamanu olie fungerer ikke som den bedste basisolie for at sige det lige ud.

Ja, tamanu olie er sikker for børn. Vi vil dog anbefale, at man kun benytter denne olie til børn ved svær akne-udslet eller anden form for problemhud. Har du behov for en daglig fugtighed til dit barn, kan vi anbefale en mild olie som eksempelvis abrikoskerneolie.

Vores tamanu olie er udelukkende til udvortes brug. Du kan dog godt anvende den til eksempelvis et sår på læberne eller ved svamp i skridtet, men den bør ikke indtages oralt.

Tamanu olie har en komedogenrate på 2, hvilket vil sige, at den som udgangspunkt ikke blokkerer porerne, men nogle personer vil opleve, at den kan vise en begyndende blokkering.

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den anbefales det, at du holder den i stuetemperatur. Når tamanu bliver kold størkner olien, hvorfor den skal optøes igen, når den skal bruges.

Ja, denne olie kan godt anvendes af gravide. Vi opfordrer gravide til regelmæssigt at massere modtagelige områder med en naturlig olie med højt indhold af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, såsom argan olie, Marula olie eller figenkaktus frø olie. Tamanu olie kan på sigt også hjælpe mod strækmærker, men det er altid bedst at forebygge strækmærker.

Lugt anses meget individuelt, men tamanu olie hører ikke til de olier, som beskrives til at have en god aroma. Aromaen er ganske speciel. Nogle kalder den jordet eller en kratig nødde eller- træ-agtig lugt. Der findes mange dårlige versioner af tamanu og de lugter decideret forfærdeligt. En ren, uraffineret tamanuolie har en tyk konsistens, en rig, dyb nøddeagtig og træagtig duft og en fed mørkegrøn farve.

Farven på tamanu er meget mørkegrøn.

Anmeldelser af Tamanu olie

4.8/5
30 anmeldelser
5
27
4
2
3
0
2
0
1
1
Kundernes billedgalleri
  1. pia
    Verificeret kunde
    Meget lækker olie
    Skøn duft - bruger den om aftenen til min tørre trætte hud her i kulden. og elsker den nøddeagtige varme duft. Den er dejlig nem at massere ind og efterlader ikke en fedtet hinde. Vågner med gennemfug hud klar til ny dag.
  2. Ensom
    Verificeret kunde
    Jeg har trods min alder 63 år, stadig uren , irriteret akne hud, som for at få;  ,,ro" på og ikke skal blive mere uren og hvad deraf følger, bruger jeg Tamanu olien Tamanu olien beroliger og heler og desinficerer en irriteret hud, og gør det på en mild måde, mange hudprodukter til uren akne hud, er skrappe produkter, endda på recept! ,som ofte medvirker til, at huden kommer endnu mere i stress og ud af balance,!!!! siden jeg begyndte at bruge tamanu olien, er min hud blevet rolig og for hver dag ,,pænere", trods jeg har en meget skadet hud, kan jeg tydelig mærke og se, at min hud er blevet sundere, og jeg har ikke mere  disse betændelsesudbrud i min hud. jeg ville ønske, jeg kendte til denne olie som ung, hvor min hud virkelig var ekstremt i betændelses udbrud, og jeg desværre brugte ,,skrappe" midler i håb om at reducere akneudbruddene. jeg vil ønske for alle unge mennesker med uren hud og akne, at de giver dem selv en ,,prøveperiode" med denne Tamanuolie,,,for jeg er 100% sikker på, at enhver vil kunne mærke og se forskel, jeg garanterer,,olien virker beroligende og desinficerende, og kommer naturligt i balance, prøv det, og oplev  hvordan din hud kommer i ro, og får en naturlig balance, Tamanu hindrer akneudbrud. Tamanu er godt for hudens immunforsvar. så Min opfordring til unge mennesker med hudproblemer, prøv Tamanu, jeg garanterer dig, det virker.    det er et naturligt produkt,,,ingen kemikalier jeg har aldrig i hele mit liv, prøvet et ,,produkt"mod uren akne hud, som har været bedre en Tamanuolien. Økonomi;  sammenligner du prisen med andre akne produkter,, så får du tusind gange mere VÆRDI for dine (måske SU penge)! det er et værdifuldt produkt til en økonomisk pris.Jeg kan fortælle, at jeg ved(desværre) hvad jeg taler om, har en akne skadet hud ,store ar, og desværre altid haft betændelse i huden, selvom jeg på alle områder lever et sundt liv. men Tamnuolien virker,,, så derfor min opfordring,,,,prøv den, og du vil opleve hvilken positiv forskel den gør.
Indsend din anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Kontakt

Har du spørgsmål omkring tamanu olien, så send os en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer

tamanu olie - tamanu oil - økologisk - 30ml
Økologisk Tamanu Olie 30ml – Chleopatra

31 på lager (kan bestilles som restordre)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 DKK 149,00
3-4 DKK 139,00
5+ DKK 134,00