Rosmarinolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 69,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Leveres inden for 1-3 dage

chleopatra rosmarinolie 10 ml
Rosmarinolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 69,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 69,00
3 DKK 58,65
4 DKK 55,20
5+ DKK 51,75

Rosmarinolie 10 ml – Antiinflammatorisk, beroligende og smertestillende
Økologisk, Vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

Rosmarinoliens egenskaber: stimulerende, analgetisk, antiinflammatorisk, antiseptisk, anti-svampe, antibakteriel, astringent, desinfektionsmiddel, antioxidant. Rosmarinolie er stimulerende, opvarmende og forfriskende og kan bruges til at hjælpe med at øge hukommelsesopbevaringen og holde sig opmærksom. Det har mange anvendelsesmuligheder inden for hudplejeapplikationer, herunder tilføjelse til shampoo for at hjælpe med at opretholde en sund hovedbund og et skinnende hår. Når det diffuseres, kan rosmarinolie også være nyttig som en åndedrætsbærende olie. Rosmarin er også gavnlig i massageblandinger, hvilket øger cirkulationen og varmen til huden og de underliggende muskler.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!

Varenummer (SKU): 2010 Kategorier: , Tags: , ,
BBE Dato: 31. December 2020
Batchnummer: 2340418

Hvad er rosmarinolie?

Denne skarpe og rene duftende æterisk olie er fantastisk til stimulering af hjernen, forbedring af hukommelse og mental klarhed. Samtidig hjælper den med en lang række problemer i luftvejene, stive muskler, kulde. Den bruges også til forbedring af hårets og hovedbundens sundhed.

Rosmarinolie har en klar, kraftig og forfriskende urtelugt, er klar i farven og er vandig i viskositeten.

Olien bærer en lignende vidunderlig duft og bærer naturligvis antioxidant fordele.

Primære egenskaber:
  • Aroma fremmer et klart sind og en mental bevidsthed
  • Har en hjernestimulerende effekt og forbedre hukommelsen
  • Hjælper mod hovedpine, migrene og neuralgi
faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
faresymbol - clp - træ og fisk - farligt for miljøet
faresymbol - clp - flamme - brandfare
Faresymboler

Fakta om rosmarinolie

Oprindelse: Marokko
Yderligere info: Wikipedia
Botanisk navn: Rosmarinus officinalis
Ekstraktion: Vanddampdestilering
Fra: blade
Duft Note: Middel – Top
Aroma Styrke: Medium – Stærk

Indeholder:
  • Linalool 0.8%
  • Limonene 6%
  • IKKE anvendes direkte på huden

Undgå allergiske reaktioner
Husk altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Hvad er rosmarinolie god til?

Rosemary har et fremragende ry for fedtet hud / acne, hovedbund og hårpleje og menes at afhjælpe alopeci (hårtab).

På åndedrætssystemet er det effektivt mod astma, bronkitis, katarre, sinus og kighoste. På grund af sin astringerende virkning er den også effektiv til at modvirke hængende hud (løs hud).

Rosmarinolie hjælper med at reducere stressniveauet og nervøse spændinger. Samtidig øges den mentale aktivitet, hvilket tilskynder klarhed i sindet.

Dens stimulerende virkning fordeler hovedbundsforstyrrelser og fremmer hårvækst.

Terapeutiske egenskaber:
Analgetisk, anti-angst, anti-bakteriel, anti-depressive, anti-infektiøse, antiinflammatoriske, anti-septisk, anti-spastisk, anti-virale, beroligende, carminative, cicatrisant, deodorant, fordøjelsessystemet, desinfektionsmiddel, slimløsende , febrifuge, nervine, beroligende, hud, stomachic, beroligende, vermifuge, rundbælg, nervesystemstimulerende middel, psykostimulerende, mood-balancering, appetitundertrykkende, afgiftende, beroligende middel, anti-inflammatorisk, smertestillende.

Hvordan bruger man rosmarinolie?

Rosmarinolie er bedst kendt for sine stimulerende, beroligende og smertelindrende egenskaber.

På huden hjælper olien til at lette overbelastning og hævelse og kan også bruges mod akne, dermatitis og eksem.

En meget populær brug af denne olie er brugen i hårplejeprodukter, da den har en markant positiv effekt på hårets sundhed og hovedbunden helt generelt. Den øger omløbet til hovedbunden og er derfor også effektivt til fremme af hårvækst.

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Historien bag olien

Rosmarinolie er en duftende urt, der hører til i Middelhavet og har fået sit navn fra de latinske ord “ros” (dug) og “marinus” (havet), hvilket betyder “havets dug”.

Den æteriske olier rosmarin er afledt af den aromatiske urt Rosmarinus officinalis, en plante tilhørende mint familien.

Historisk set blev rosmarinolie betragtet som hellig af oldtidens grækere, egyptere, hebreere og romere, og den blev brugt til mange forskellige formål.

Grækerne havde rosmarin kranse rundt om deres hoveder, mens de studerede, da det mente at det  forbedrede hukommelsen, og både grækerne og romerne brugte rosmarin ved næsten alle festivaler og religiøse ceremonier, herunder bryllupper som en påmindelse om liv og død.

I Middelhavet blev rosmarin blade populært anvendt til kulinariske forberedelsesformål. I Egypten blev planten og dens ekstrakter brugt til røgelse.

I middelalderen mente man at rosmarin kunne afværge onde ånder og forhindre begyndelsen af ​​den sorte pest.

Rosmarinolie 10 ml - ØKO Æterisk olie 3

Anvendelse af rosmarinolie

ALMINDELIGT BRUG:
Kredsløbsorganer: Åreknuder.
Gastrointestinale: Fordøjelsesbesvær, intestinal spasmer.
Immun: Skoldkopper / helvedesild, feber, influenza, herpes (forkølelsessår).
Limbiske: depression, søvnløshed. Nervous: stress.
Åndedrætsværn: bronkitis, overbelastning, hoste, halsbetændelse.
Hud: acne, kropslugt, forbrændinger, tør hud, eksem / psoriasis, åreknuder, sår.
Urinen: Urinvejsinfektion

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamot er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 10+ år
Børn Max Fortynding: 0,8%
Voksen max fortynding: 1%
Holdbarhed: 2-3 år

Generelle Sikkerhedsmæssige overvejelser ved brug af æteriske olier

  • Indtag ikke æteriske olier internt
  • Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder
  • Må ikke anvendes ufortyndet på huden
  • Gravide kvinder, ammende mødre og børn bør ikke bruge æteriske olier uden først at rådføre sig med en relevant uddannet læge eller aromaterapeut
  • Sørg altid for at holde æteriske olier godt lukket og gemt væk fra børn og dyr.

   NOTE:Læg ikke ren æterisk olie direkte på huden (det skal blandes med noget). Brug som udgangspunkt ikke æteriske olier når du er gravid. Æteriske olier er kun til eksternt brug - hvis det indtages bør du søge lægehjælp.

Generelle sikkerhedsoplysninger ved brug af æteriske olier

Anvendelse

Anvend ikke nogen æteriske olier internt og anvend aldrig æteriske olier, absolutter, CO2’er eller andre koncentrerede essenser på huden ufortyndet uden avanceret viden om æterisk olie eller konsultation fra en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Gravid med mere

Hvis du er gravid, epileptisk, har leverskader, har kræft, eller har andre medicinske problemer, bør du udelukkende anvende olier efter den rette vejledning af en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Børn

Vær meget forsigtig, når du bruger olier med børn og giv kun børn de blideste olier i meget små doser. Det er sikrest at konsultere en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge før du bruger olier med børn.

Allergi

Det anbefales altid, at du udfører en såkaldt hud patch test før du bruger en olie, du aldrig har brugt før. Instruktioner om at gennemføre denne allergitest samt yderligere information om sikkerhed kan findes ved at besøge denne side:

http://www.chleopatra.dk/allergitest/

Vægt0.087 kg
Størrelse30 × 30 × 70 mm
Botanisk Navn

Rosmarinus officinalis

Engelsk Navn

Rosemary oil

Ingredienser

100% Rosmarinus officinalis

Indeholder

Linalool 0.8%, Limonene 6%

Oprindelsesland

Marokko

Ekstraktions Metode

Vanddampdestilleret

Udvundet fra

Bladene

Farve

Klar

Aromatisk Beskrivelse

Frisk, urteagtig, sød, lidt medicinsk.

Duft Note

Middel – Top

Aroma Styrke

Medium – Stærk

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2-3 år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Undgå brug hvis du er gravid eller ammer.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosmarinolie 10 ml – ØKO Æterisk olie”

Varenummer (SKU): 2010 Kategorier: , Tags: , ,
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling