Passionsfrugt olie 50ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - pas - passionsfrugt olie 2018
Passionsfrugt olie 50ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75

Passionsfrugt olie 50ml – Regnskovens egen lille darling
Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Passionsfrugt olie, også kendt som Maracuja olie, er naturlig, uraffineret og koldpresset. passionsfrugt olie hydrerer naturligt huden, kroppen og håret. Den er fyldt med antioxidanter og essentielle fedtsyrer og genopbygger og reparerer. Den kan bruges til tør hud, betændelse og kan bruges til at bekæmpe de naturlige virkninger af aldring. Passionsfrugt olie er rig på både A-Vitamin og C-Vitamin samt essentielle fedtsyrer. Den balancerer hudens egen sebum og hjælper mod for tidlig aldring, plejer både hudens og hårets fugtighed og giver styrke og glans.

Hvad er passionsfrugt olie?

Passionsfrugt olie er også kendt som “maracuja olie”. Olien er rig på A-Vitamin, calcium, kalium, fosfor og essentielle fedtsyrer, hvilket gør den særligt nærende for din hud. Den er fantastisk at bruge som en ansigts olie og som en mild og blid massageolie.

Den virker afslappende og beroligende for huden, og bringer glans og en silkeblød følelse til håret. Passionsfrugt olie efterlader huden blød, smidig og fugtet. Den fremmer hårvækst og efterlader håret silkeblødt.

Olien er velegnet til alle hud- og hårtyper, og især for følsom hud. Den har en lys, gennemsigt, ikke-fedtet konsistens, som absorberer nemt ind i huden med en behagelig aromatisk duft af passionsfrugt.

Olien er rig på A-vitamin og er ganske mild. Den er især velegnet til lys og sart hud samt tyndt og fint hår, hvor den giver styrke og glans. En fin olie til hele kroppen.

Fakta om passionsfrugt olie

Oprindelsesland: Brasilien
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Botanisk navn: Passiflora incarnata
Engelsk navn: Passionfruit seed oil
AbsorberingsevneHurtig/Medium
Vitaminer: A
Omega fedtsyrer: 3, 6 og 9
Comedogenic rate: 1-2
Også kendt som: Passionsblomst olie, Maracuja oil, granadillathe golden passion fruit, passion flower oil
Økologisk: Ja

Passionsfrugt olie er velegnet

  • Som en mild massageolie
  • Til at bidrage med en mild fugtighed til huden og håret
  • Som et muligt anti-insomnia middel (ikke verificeret)
  • Mod kløe
  • Mod angst og stress
  • Mod rynker, solpletter og andre hudpletter
  • Mod inflammationer i huden
  • Til at balancere hudens og hovedbundens egen olie
  • Til at nedsætte betændelse i huden
  • Til at forbedre hudens blødhed
  • Til at styrke håret og give en bedre glans

Sådan anvender du passionsfrugt olie

Olien er dejlig blødgørende. Så den kan påføres på huden for at holde den vel hydreret. For små tørre områder på huden, kan du tage nogle få dråber olie i din håndflade og gnide det forsigtigt ind i huden.

Den fugter huden og føles ganske lys. Så der er ikke en fedtet fornemmelse efter påføring.

Til store områder af huden, kan man fortynde den med andre vegetabilske olier, som for eksempel kokosolie, i et hvilket fortyndingsforhold, som du foretrækker.

Massage med denne kombination vil påføre huden med fordelene fra begge olier.

Olien kan også anvendes direkte i sin rene form på de områder du ønsker at behandle.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag passionsfrugt olie

Passionsfrugt (aka Maracuja) er en lille gul eller lilla ægformede tropisk frugt. Den er kendt for sine forskellige sundhedsmæssige fordele.

Inde i frugten er en orangefarvet saftig frugtkød og så mange, som op til 250 små, hårde, mørke-brune eller sorte frø. Disse aromatiske, spiselige frø giver omkring 23% olie.

Duften af olien er meget ligesom frugt og er i en levende gul farve. Olien besidder mange naturlige fordele for både hud og hår.

Den lilla passionsfrugt hører til fra det sydlige Brasilien gennem Paraguay til det nordlige Argentina.

Passiflora eller “Passion blomst (Flos passionis) erhvervede sit navn fra beskrivelser af delene fra sine blomster leveret i det syttende århundrede af spanske præster i Sydamerika, der var kendt på det tidspunkt som “det nye Spanien” Det var kendt af spanierne som “La Flor de las Cinco Llagas” eller “Blomsten med de fem sår”. Passionis’ refererer til Kristi lidelser. Delene blev fortolket fra tegninger og tørrede planter af Giacomo Bosio, en gejstlig historiker i Rom (1609), som repræsenterer forskellige elementer i korsfæstelsen.

passiflora incarnata

Hvad er passionsfrugt olie godt for?

Passionsfrugt olie er rig på A-vitamin og kalium, der er med til at holde huden sund. Ud over at være nærende, er frøene fra passionsfrugten også antibakterielle, så olien er god til brug på mindre inflammationer på huden.

På trods af, at mange mener passionsfrugt olie skulle være særlig god mod akne-præget hud, så er der flere tilfælde, hvor olien omvendt har forsaget akne-udbrud. Så benytter du olien mod akne, bør du gøre det med et vist forbehold.

Som en anti-inflammatorisk og naturligt anti-kløe middel, vil denne olie medvirke til at reducere hævelse og irritation af huden. Passionsfrugt olie indeholder også ascorbinsyre, β-caroten, calcium, flavanoids, fosfor og kalium.

Passionsfrugt olie har vist sig at reducere sebum sekretion, der fremmer en mere tør hudfornemmelse, og er en fremragende tilføjelse til følsomme hudpleje produkter.

Hvad kan passionsfrugt olie bruges til?

Passionsfrugt olie har en lys og ikke-fedtet tekstur, der absorberes nemt ind i huden. Den balancerer hudens sebum, skulle kontrollere akne, forhindrer for tidlig ældning, nedsætter betændelse i huden, fugter tør hud, og forbedrer hudens blødhed.

Stærkt anbefalelsesværdig som ansigtspleje. Den fungerer også som en let fugtighedscreme til kroppen og er fremragende som en beroligende massageolie.

Passionsfrugt olie er ufortyndet og uraffineret. Den indeholder alle oliens oprindelige næringsstoffer og helende egenskaber. Den er vildt høstet og økologisk dyrket af moder natur i Brasiliens regnskov.

Passionfrugt olie kan bruges som hårpleje for at bevare hårets sundhed og kan bruges som balsam til tørt, skrøbeligt og beskadiget hår. Den afbalancerer hovedbundens egen olie, fremmer sund hårvækst, styrker og giver en naturlig glans til håret.

Anvendelse

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Relaterede artikler

Naturligt Indhold

Vitamin-A
Vitamin-C
Kalium

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enheder Based on Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitic acid palmitinsyre 5-18
C18:0 stearic acid stearinsyre 1-3
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 13.5
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1 oleic acid oliesyre 10-22
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 16
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linoleic acid linolsyre 77
C18:3 alpha-linolenic acid alfa-linolensyre <1.5
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 78

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt 0.125 kg
Botanisk Navn

Passiflora incarnata

Engelsk Navn

Passionfruit Seed Oil (AKA Maracuja Oil)

Ingredienser

100% Passiflora Incarnata, Økologisk

Oprindelsesland

Brasilien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Gul

Aromatisk Beskrivelse

Lys frugtagtig aroma

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , ,

Absorption

Passionsfrugt olie har ingen fedtet fornemmelse og absorberes let ind i huden.

Velegnet som

, , , , ,

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

2 anmeldelser af Passionsfrugt olie 50ml

  1. Parida

    Jeg er desværre ikke begejstret for lugten :-( synes desværre ikke at den lugter af passionsfrugt.

  2. Linnea

    Tusind tak for skønne produkter! Jeg elsker jeres passions-frugt olie, tror jeg er på min fjerde flaske, og det siger en del for den er jo på 50ml.

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling