Moringa olie 30ml, Økologisk

DKK 170,41 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - mor - moringa olie 2018
Moringa olie 30ml, Økologisk

DKK 170,41 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 170,41
3 DKK 144,85
4 DKK 136,33
5+ DKK 127,81

Moringa olie 30ml, Økologisk

DKK 170,41 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - mor - moringa olie 2018
Moringa olie 30ml, Økologisk

DKK 170,41 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 170,41
3 DKK 144,85
4 DKK 136,33
5+ DKK 127,81

Moringa olie 30ml – Super-planten med mange gode egenskaber

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Moringa er en sjælden, helt unik og absolut luksuriøs vegetabilsk olie, der kan anvendes som serum, som ansigtspleje, kropspleje og hårpleje. Også kendt som “benolie” er denne dejlige olie dybt nærende for hud og hår, da den indeholder oliesyre og hjælper huden med at fastholde fugt. Den er blid nok til at blive brugt direkte på huden eller som base til blandinger. Den er super rig på oliesyre (en Omega-9 fedtsyre) og indeholder desuden en god del behensyre, der gør den velegnet til blanding med ansigtscremer og hårbalsam for dets balsamerende effekt. Det får huden til at se fugtet ud gør håret glattere og lettere at håndtere.

Hvad er moringa olie?

 

Moringa olie er på grund af sine mange antioxidanter og dokumenterede hud-foryngende egenskaber i blandt de mest eftertragtede olier til anvendelsen af hudplejeprodukter og anden form for kosmetik.

Med et imponerende indhold på helt op til 72% oliesyre, trænger Moringa olie dybt ind i huden, hvilket bidrager med vitale næringsstoffer, og hjælper huden med at bevare fugten.

Moringa olie har fået et særligt kaldenavn, hvilket er “Ben olie”. Olien kaldes sådan, fordi det har store mængder af behensyre. Oliens rige C-vitamin indhold stabiliserer kollagen og hjælper med at reducere fine linjer og reparere beskadiget hudceller.

Moringa er en såkaldt superfood og det gælder også, når det handler om pleje af huden. Olien er naturlig rig på behensyre og C-vitamin.

Hvordan bruger man moringa olie?

 

Til neglene kan du anvende olien til at pleje og nære neglerødderne. Her vil den både nære og beskytte rødderne og hjælpe med at regenerere pænere og sundere neglerødder.

Til huden kan olien være med til på naturlig vis, at behandle forskellige hudproblemer og både rense og pleje huden.

Også til håret, kan moringa olie anvendes for at bidrage med gode vitaminer og frembringe et sundere og friskere hår.

Anvend blot nogle få dråber alt efter hvor på kroppen og, hvor stort et område, der ønskes behandlet. Masser olien ud på kroppen, i hovedbunden, på neglene eller i hårspidserne for at lade den absorbere og tilføje sine unikke egenskaber.

Hvad er moringa olie god til?

 

  1. Mindsker hudorme og prikker
  2. Til at forhindre en gentagelse af pletter i huden
  3. Til at minimere mørke pletter fra acne og hyperpigmentering
  4. Til at blødgøre tør hud og opretholde fugten i huden
  5. For konditionering af tørre, sprukne læber
  6. Til at forynge kedelig, træt og aldrende hud
  7. Til at bekæmpe bumser og hindre gentagelse, hvis den anvendes regelmæssigt
  8. Til at mindske rynker og opstramme hudens porer
  9. Til at rense huden og balancere hudens egen udskillelse af olie (sebum)
  10. Til at modvirke virkningerne af forurening på huden
  11. Til at hjælpe huden med at hele

Historien bag olien

 

De helbredende egenskaber af Moringa olie er blevet dokumenteret i århundreder, hvilket går tilbage til helt gamle kulturer.

I det gamle Rom, Grækenland og Egypten blev den anvendt til fremstilling af parfume og for at beskytte huden. I visse sammenhænge, er er krukke med moringa olie også blevet sat i gravkamre for at beskytte de døde.

Moringa olie er blevet anvendt i præparater og salver for at beskytte huden mod ørkenens hårde miljø i den oldegyptiske tid.

Moringa er hjemmehørende i det nordlige Indien, hvor den først blev beskrevet omkring år 2000 f.Kr. som en lægeurt. Her blev den også kendt som “The Miracle Tree”

Moringa træer har spredt sig mod øst fra Indien til de lavere dele af Kina, Sydøstasien og Filippinerne. Fra Indien spredte det sig også vestpå til Egypten, Afrika, omkring Middelhavet, og endelig til Vestindien i Amerika.

Senere fandt grækerne mange sunde anvendelsesmuligheder med moringa og introducerede det til romerne.

moringa - moringa oleifera

Hvad er moringa olie godt for?

 

Moringa oliens fordele omfatter hudpleje og foryngelse, et stærkere og sundere hår, rynke reduktion og fjernelse af hud-pletter. Selvom olien er meget eftertragtet, så er den også utrolig sjælden at finde i sin rene form.

Olieleverandører af moringa har derfor svært ved at følge med efterspørgslen efter denne sjældne og luksuriøse olie.

Moringa olie, som især i USA også er kendt som Ben olie er blevet anvendt til behandling af skørbug på grund af sit rige indhold på C-vitamin. Den er med til at behandle ledsmerter, gigt, hudsygdomme som dermatitis, akne, eksem, psoriasis og den styrker neglebånd og er dermed med til at fremme sunde negle. Den fungerer som en slags toner, blandet med brunt sukker, kan den bruge som en sukkerskrub mod hård hud på albuer. Ved blanding med kokosolie hjælper den med at fjerne make-up. Den øger kroppens energi niveau.

Træet olien kommer fra er kendt under mange navne, herunder; Moringa oleifera, Horseradish tree, Ben oil tree eller Behen oil tree (grundet det relative høje indhold af behensyre) samt Drumstick tree.

Moringa olie er en ikke-tørrende olie med en klar eller svagt lysegul konsistens. moringa olie modstår at gå harsk og holder sig frisk i meget lang tid, med en holdbarhed på op til fem år eller mere. Dette skyldes i høj grad den høje koncentration af antioxidanter i moringa olie, der fungerer som naturlige konserveringsmidler og forhindre olien i at blive ødelagt.

Anvendelse af moringa olie

 

Heler sår, forbrændinger og udslæt

Moringa olie er kendt for at være en god antiseptisk og antiinflammatorisk olie. Den hjælper med at kurere mindre hudskrabninger, udslæt eller endda forbrændinger. Du kan også bruge den til at helbrede insektbid.

 

Bekæmper acne, hudorme og mørke pletter

Moringa olie er også kendt for sine fremragende egenskaber ved hærdning af acne. Den gør vidundere ved at fjerne blackheads og pletter fra din hud.

 

Stærkere hår

Regelmæssig brug af Moringa olie på dit hår kan faktisk hjælpe dig med at få et stærkere hår. Det styrker dit hår ved at levere vigtige mineraler og vitaminer til hårsækkene. Den forynger dit hår indefra.

Naturligt indhold

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre 2-10
C18:0 stearinsyre 2.0-7.5
C20:0 arachinsyre 1.5-3.0
C22:0 behensyre 2-3
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1 palmitoleinsyre 1-5
C18:1 oliesyre 65-85
C20:1 eicosensyre 1-2
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 79.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre <1.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 0.5

Iodtal: 65,83
pH-værdi: 4,3

Fakta om moringa olie

Oprindelsesland: Afrika
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø

Botanisk navn: Moringa oleifera
Engelsk navn: Moringa seed oil
AbsorberingsevneMedium
Vitaminer: A og C

Omega fedtsyrer: 6, 7 og 9
Comedogenic rate: ?
Også kendt som: Ben oil, Horseradish tree, Ben oil tree, Behen oil tree, Drumstick tree, Nebedaye
Økologisk: Ja

CAS Number: 93165-54-9
EINCS Number: 296-941-1
BBE Dato: MAJ2022
Batch Nummer: 4360705

Vægt 0.090 kg
Botanisk Navn

Moringa oleifera

Engelsk Navn

Moringa Seed Oil

Ingredienser

100% Moringa Oleifera Seed Olie

Oprindelsesland

Afrika

Ekstraktions Metode

Solvent Ekstration

Udvundet fra

Frø

Farve

Klar

Aromatisk Beskrivelse

Lugtfri

Absorption

Absorberes langsomt ind i huden og kan føles en lille smule fedtet i begyndelsen.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

3+ år

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, , , , , , , , ,

Velegnet som

, , , , , , , ,

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moringa olie 30ml, Økologisk”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*