Marula olie 10ml

På lager

chleopatra marula olie marula oil 10ml
Marula olie 10ml

kr. 109,00 (Inkl. moms)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 kr. 109,00
3 kr. 94,00
4 kr. 89,00
5+ kr. 84,00

kr. 109,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 218 Point - til en værdi af kr. 4,36

Marula olie 10ml – Den nye mirakel olie

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne luksuriøse olie er hurtigt absorberende og nærende og har traditionelt været brugt i århundreder til hud- og hårpleje. Let og silkeagtig, den hydrerer huden og fremmer elasticitet og en jævn, afbalanceret hudfarve. Glat et par dråber i hud og hår dagligt for en strålende tone og en blød, sund glød. Denne olie er velegnet til normale til tørre hudtyper og er ideel til lejlighedsvis tør hud og ujævn hudfarve. Marula olie kaldes for den nye “mirakel olie” inden for kosmetikindustrien, takket være sin sammensætning af enkeltumættede fedtsyrer og dens rige indhold af antioxidanter, som har en fremragende naturlig stabilitet over for oxidation. Olien er utrolig nærende og fugtgivende og blødgør og revitaliserer huden helt naturligt.


    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er marula olie?

Den Sydafrikanske marula olie er fuld af vitaminerne C og E samt flere fedtsyrer.

Marula olie er en olie, der udvindes af frøene fra marula træet, som er hjemmehørende i Afrika. Olien har været anvendt i århundreder af afrikanske stammer til at beskytte huden og håret mod det varme og tørre klima i regionen. Marula olie er rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer, som er vigtige for at opretholde en sund hud og et sundt hår. Den bruges ofte i kosmetikindustrien som en naturlig ingrediens i hudpleje og hårpleje produkter og har anti-mikrobielle egenskaber, der kan hjælpe med at helbrede akne pletter og ar dannelse.

Marula olie er ideel til en tør, dehydreret, følsom, solskadet hud – efter behandling, strækmærker og ved arvæv samtidig med at den giver en god næring til huden. Fantastisk til alle hudtyper.

Anvendes ofte som et underliggende ansigtsserum. Olien er mild og blød ved huden, hvorfor den egner sig godt til ansigtspleje.

Mild mod huden og god til ansigtspleje. Olien er utrolig nærende og fugtgivende og blødgør og revitaliserer huden helt naturligt.

Hvordan bruger man marula olie?

Marula olie er en sand lille skønhedseliksir fra Sydafrika, som er begyndt efterhånden bliver mere og mere populær. Afrikanerne ser gerne, at den slå argan olien af tronen.

Olien gøre sig særligt godt som en ansigtsolie, både til at rense, beskytte, nære og fugte huden. Men samtidig fungerer den også fint, som en anti-aging olie eller en ansigtsserum under dine andre daglige kosmetik produkter.

Brug kun få dråber til ansigtet. Masser forsigtigt olien ud med fingerspidserne og lad der herefter absorbere ind i huden.

Hvad er marula olie god til?

 1. Som en mild og beskyttende ansigtsserum
 2. Til at fugte og nære huden
 3. Som antioxidant mod rynket hud
 4. Til at bekæmpe og beskytte huden mod frie radikaler, der forårsager hudkræft
 5. Som en mild behandling af eksem og psoriasis
 6. Som en mild behandling af acne

Naturlige gode egenskaber

Historien bag marula olie

Det botaniske navn for marula er Sclerocarya birrea, som er et enkelt-stammede træ med en rund krone og en karakteristisk grå-plettede bark.

Det er et højt, løvfældende træ (15-20 meter højt). De sammensatte blade er grå-grønne i farven. Blottet for blade, er de øverste grene unormalt tykke og ranke, ligesom opadvendte fingre.

Det er bedst kendt for sine golfbolde-mellemstore frugter, som den bærer i overflod i løbet af sommeren.

De er runde og ovale og grønne, når de er unge, og bliver smør-gule efterhånden som de modnes.

Den tykke, bløde, læderagtige exocarp omslutter en hvid, slimet pulp og en stor, hård, træagtig sten. Frøene deri er hvide og møtrik-lignende.

Marula træet er almindelig i de lavere liggende områder i det sydlige Afrika, og er fundet i overflod i Namibia, Botswana, Zambia og Zimbabwe.

marula - sclerocarya birrea

Hvad er marula olie godt for?

Marula olie er kendt for sin bemærkelsesværdige evne til at trænge ind i huden. Marula har allerede vakt stor opmærksomhed i kosmetikbranchen ved sin dramatiske evne til at nære, fugte og forbedre hudens elasticitet og endvidere ved at genoprette et skadet hår.

Olien har et højt indhold af omega-9 oliesyre og omega-6 essentielle fedtsyre linolsyre. Marula olie kan være effektiv til behandling af tør hud, eksem og psoriasis.

Det er en ikke-fedtende olie. Marula olie siges at lindre forbrændinger og reducerer rødme og ardannelse eksempelvis efter ansigtsbehandlinger, peelinger og laser-behandlinger. Dens høje indhold af tocopheroler, flavonoler, procyanidin og catechiner gør Marula olie til en stærk antioxidant og gør også olien i stand til at bevare holbarheden.

Hvad kan marula olie bruges til?

Marula olien fungerer rigtig godt som en ansigtsserum. Som ansigtsolie er marula blevet ganske populær idet den nænsomt plejer og nærer huden.

Prismæssigt hænger det også sammen, at olien oftest anvendes til ansigtet, da få dråber rækker langt og indholdet er kostbart.

Marula olie er langt rigere på antioxidanter end selv arganolie. Kombinationen af omega 6 og 9, giver et uovertruffen anti-aging potentiale og fugter aktivt din hud på et dybere niveau end traditionelle fugtighedscremer .

De af os, der kæmper med acne og hud pletter vil finde en længerevarende lindring med marula olie – olien tilstopper ikke dine porer, og da den er så fin, absorberes den også hurtigt af huden, så dens antibakterielle egenskaber vil holde hudens udbrud i skak.

Hvad er marula olie særligt godt for?

Grundet det høje indhold af omega 9 trænger denne olie dybere ind i huden uden at blokkere porerne. Det er rigtig godt for personer med acne. Også personer, der oplever en vis rødme i huden – eksempelvis rundt om næsen og i siden af mundvigen – kan have stor glæde af denne olie.

Olien er super blødgørende og fugter din hud. Den er fantastisk til super sensitiv hud, da den er så mild i sin konsistens.

Yderligere fakta om marula olie

Fordelene ved Marula olie forholder sig ikke blot til pleje af huden. De lokale kvinder samarbejder og giver derved indkomst til 1.750 kvinder i et meget marginaliseret område i blandt andet Namibia, hvor der ikke er andre former for indkomst muligheder.Her lærer kvinderne også at håndtere deres finanser, at varetage deres børn og deres sundhed samtidig med, at de skaber en entreprenør egenskab ved at markedsføre og sælge marula juice i de lokale områder.

Anvendelse

Til huden:
Påfør en lille mængde direkte til at rense huden, masseres olien blidt ind i huden. Den afrikanske Baobab Olie vil efterlade en ikke-fedtet fornemmelse på huden. Prøv også 1-2 dråber blandet med din favorit Lotion, creme eller serum.

Til håret:
Til tykt, porøst og krøllet hår:
Påfør direkte til håret for at rense håret inden føntørring. Mix eventuelt med en balsam (der kan efterlades i eller skylles af), der tilsættes nogle få dråber af Baobab Olie. Lad olien fugtig håret og lad det derefter lufttørre – perfekt til tykt, krøllet, fugtigt og udsultet hår. Baobab olie kan blandes med nogen af ​​dine foretrukne shampoo eller balsam. Skyld ud efter anvendelse, hvis du blander med balsam eller shampoo.

Til badning:
Hæld eventuelt lidt olie i badekaret for at undgå den udtørrede effekt vandet har på huden.

Naturligt indhold

 • Tocopheroler (E-vitamin)
 • Flavonoler
 • Procyanidin (kondenseret tanniner)
 • Katekiner (Svarende til anti-oxidanter der findes i grøn te)

Fedtsyrer i marula olie

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C16:0palmitinsyre9-12
C18:0stearinsyre5-8
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed17
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1oliesyre70-78
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed74
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre5-10
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder7.5

Fakta om marula olie

Oprindelsesland: Sydafrika
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Kernen

Botanisk navn: Sclerocarya Birrea
Engelsk navn: Marula oil
AbsorberingsevneHurtig/Medium
Vitaminer: C og E

Omega fedtsyrer: 6 og 9
Comedogenic rate: 3-4
Også kendt som: Frugten, der gør elefanter fulde
Økologisk: Ja

CAS Number: 68956-68-3
EINECS Number: NA
BBE Dato: JUN2022
Batch Nummer: 0003331

Vægt0,050 kg
Botanisk navn

Sclerocarya Birrea

Engelsk Navn

Marula Oil

Ingredienser

100% Sclerocarya Birrea

Oprindelsesland

Sydafrika

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Kernen

Farve

Lys til mørk brun

Opbevaring

Opbevares tillukket, mørkt og ikke for varmt.

Holdbarhed

Marula Oile er længe om at blive harsk. Brugere kan forvente en holdbarhed på 1 til 2 år ved ordentlig opbevaring (køligt, uden for direkte sollys).

Hudtype

, , , , ,

Absorption

Absorberes hurtigt ind i huden, uden at efterlade en fedtet overflade.

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , , , , ,

Advarsler

Ingen kendte.

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

LIMITED
kr. 139,00 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 169,00 (Inkl. moms)

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

5/5
3 reviews
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery
 1. Pia Laustsen
  Verificeret kunde
  Marula olie til teenagere
  Denne bruger min teenager datter til sin akne hud som har en del ar og misfarvninger Det fungerer rigtigt godt og er meget sundere for huden end alt det kemi der er i alm Aknemidler
 2. Jana
  Jeg kan absolut anbefale denne olie! Den trænger hurtigt ind i huden og mit ansigt føles rigtig godt fugtet og blød uden at blive fedtet. Desuden er olien neutral i duften, hvilket jeg også synes er rart.
Indsend din anmeldelse
Write a review

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer