Mandelolie 100ml, Økologisk

På lager

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml
Mandelolie 100ml, Økologisk

kr. 107,26 (Inkl. moms)

OR

kr. 107,26 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 214 Point - til en værdi af kr. 4,28

Sød Mandelolie 100ml – En fremragende universal olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Sød mandelolie er en fantastisk olie og er også en fremragende tilføjelse til kropsplejeprodukter. Den indeholder gode fedtsyrer samt A-vitamin og E-vitamin og trænger let ind i huden. Det er et ganske effektivt blødgørende middel til fugtighed af hud og hår. Sød mandelolie eller sweet almond oil, som den kaldes på engelsk er produktet alle bør have stående på hylden. Olien er eksponentiel god som massageolie, men fungerer også rigtig godt som fugtighedscreme til daglig anvendelse. Sød Mandelolie fra CHLEOPATRA er 100% naturlig, økologisk og koldpresset olie.


    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er mandelolie?

Sød mandelolie er fremstillet af de tørrede kerner fra mandeltræet, hvis olie giver en fremragende blødgørende og beroligende effekt på huden.

Den hjælper med at ballancere hudens fugtighed.

Mandelolien er en af de helt store favoritter – og ikke kun iblandt olieelskere, men sådan helt generelt.

Næsten alle har på et eller andet tidspunkt haft fingrene i en mandelolie til huden eller håret. Og med god grund, for mandelolien er den perfekte olie. Ikke for tynd eller for tyk og ikke for fedtet, men heller ikke for tørrende.

Den fungerer til det meste og er især super kendt for sine eminente egenskaber som en massageolie.

Olien alle bør have stående på hylden. Passer alle hudtyper og er et must have til massage. Prøv den til huden efter bad eller som nærende olie til håret.

Hvordan bruger man mandelolie?

Sød mandelolie bliver almindeligvist anvendt som massageolie for sine gode smertestillende egenskaber. Den anvendes også i mange dyre cremer, sæber og i balsam.

Sød mandelolie har fremragende blødgørende egenskaber og et højt vitamin inhold af både A- og E-vitamin.

Du kan med fordel massere hele kroppen med mandelolie, der vil bidrager med at øge blodcirkulationen og som faktisk kan være med til at falme strækmærker og ar.

Mandelolie er også en berigende olie til håret, hvor den afhjælper og behandler spaltede spidser og tørt eller kruset hår.

Påfør blot en lille mængde olie til kroppen eller håret og masser den dybt ind i huden eller hovedbunden.

Hvad er sød mandelolie god til?

Egenskaber for mandelolie:

 1. Som en enestående fugtighedscreme
 2. Som et godt smørremiddel til hele kroppen
 3. Til at forhindre udtørring af huden
 4. Til en super lækker massage
 5. Mod hudallergi og irriterende hud, hvor den virker beroligende
 6. Til behandling af mindre ar og sår
 7. Til at pleje neglerødderne
 8. Til at give ekstra volumen og fylde i håret
 9. Til at behandle splatede spiser og kruset hår

Naturlige gode egenskaber

Historien bag mandelolien

Der findes to former arter af planten, en der afgiver søde mandler (ofte med hvide blomster), og den anden der afgiver bitre mandler (ofte med lyserøde blomster).

Kernen af den førstnævnte indeholder en fast olie. Så sent som i begyndelsen af det tyvende århundrede, blev olien brugt internt i forskelligt medicin. Det er fortsat ganske populært i alternativ medicin, især som en basisolie inden for aromaterapi, men er dog faldet ud af den receptpligtige medicin blandt læger.

Den vilde form for mandel vokser i Middelhavsområdet i dele af Levanten, hvor mandler menes at være blevet dyrket først i denne region. Domesticerede mandler forekommer i den ældre bronzealder, omkring 3000-2000 år f.Kr. i Mellemøsten, og måske endda lidt tidligere.

Et velkendt arkæologisk eksempel på mandel er frugterne, der blev fundet i Tutankhamons grav i Egypten fra 1325 f.Kr. sandsynligvis importeret fra Levanten.

mandel - prunus amygdalus

Hvad er mandelolie godt for?

Sød mandelolie er en fremragende olie og er netop kendt for sin evne til at blødgøre huden. Den er rig på proteiner og indeholder både A- og E-vitamin. Den anses for at være yderst nærende – især når den anvendes regelmæssigt.

Den er endvidere super fugtighedsgivende og fungerer som en fugtihedscreme i sig selv, velegnet til alle hudtyper.

Den hjælper med at lindre irritation, inflammation og kløe, og er et super smørremiddel fordi den ikke suges ind i huden (absorberes) lige med det samme. Derfor fungerer den rigtig godt som massageolie, hvor den er nem at sprede ud over kroppen, enten alene eller i som en blandingsolie i sampil med æteriske olier og eventuelle andre vegetabilske olier. Det giver dig nemlig tid til, at give en god massage, før den absorberes af huden.

Den hjælper ikke kun med at beskytte overfladen af huden, men giver også huden en ung teint og hjælper med til at lindre muskelsmerter.

Den har en rig koncentration af oliesyre og linolsyre samt essentielle fedtsyrer, og selvom den hovedsageligt anvendes alene som en massageolie olie, fungerer den også godt ved fortynding med andre olier.

Hvad kan mandolien bruges til?

Mandelolie er en fremragende fugtighedscreme og et effektivt smøremiddel til kroppen, der forhindrer huden mod udtørring og holder den fri fra sprukken og afskallende hud.

I århundreder har mandelolie været brugt som et beroligende middel mod hudallergi og til at behandle mindre ar og sår. Olien fungerer dermed også som en lille førstehjælps olie.

Sød mandelolie er en glimrende olie til at blande med æteriske olier (som basisolie), især hvis du udfører massage terapi på en person med følsom eller fedtet hud.

Anvendelse

Negle
For stærke og sunde negle kan du massere sød mandelolie ind i neglebåndene dagligt.

Øjne
Slip af med mørke rander under øje-poserne. Dyb et stykke vat i mandelolie hver aften inden du går i seng og dup det under øjnene. Masser derefter forsigtigtområdet, da dette vil forbedre blodcirkulationen. Du kan også blande olien med en lille smule honning for at give huden en lysere glans.

Naturlige fedtsyrer i mandelolie

Mættet fedtsyre enhederBaseret påIndhold – %
C14:0</tdmyristic acidspor
C16:0palmitinsyre6.0 (3-9)
C18:0stearinsyre1.6 (0.5-3.0)
C22:0behensyre0.1 (<0.2)
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed8.2
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre0.5 (<2.0)
C18:1oliesyre70.7 (60-80)
C20:1eicosensyre0.1 (<0.5)
C22:1erucasyre(<0.1)
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed66.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre27.7 (17-30)
C18:3alfa-linolensyre0.2 (<0.4)
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder28

Fakta om mandelolie

Botanisk navn: Prunus amygdalus
Engelsk navn: Almond oil, sweet
Oprindelsesland: USA og Tyrkiet
Yderligere info: Wikipedia

Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: De tørrede kerner af søde mandler
Også kendt som: Sød mandelolie
Økologisk: Ja

Absorberingsevne: Medium/Langsom
Vitaminer: A og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 2

CAS Number: 8007-69-0/90320-37-9
EINCS Number: 291-063-5
BBE Dato: 001
Batch Nummer: 001

Ofte stillede spørgsmål om mandelolie

Kan Mandelolie bruges direkte på huden?

Ja da, mandelolie er super velgnet direkte på huden.

Kan Mandelolie bruges til huden?

Igen ja, Mandelolie har været brugt i århundreder til behandling af tør hudtilstand, herunder eksem og psoriasis. Oliens fedtindhold kan hjælpe med at opløse overskydende olie på huden, mens retinoiderne i olien kan reducere forekomsten af acne og forbedre celleomsætningen. Hjælper med at vende solskader.

Kan Mandelolie bruges til ansigtet?

Olien er beriget med E-vitamin, hvilket gør det godt til både hud og hår. De, der har fedtet hud, kan bruge 2-3 dråber mandelolie og anvende det på deres hud en gang om ugen. En blanding af rosevand og mandelolie er fremragende som en hudernæring. Det kan også bruges som ansigt og krop fugtighedscreme.

Kan Mandelolie bruges til håret?

Mandelolie indeholder alle former for sunde ingredienser til håret som Omega-3 fedtsyrer, phospholipider, E-vitamin og magnesium. Brug af mandelolie nærer og styrker dit hår og er optimalt til behandling af hårtab og beskadiget hår. Et par dråber går langt for at tilføje silkefølelse og glans og næring af hovedbunden.

Kan Mandelolie bruges til negle?

Gnid frit mandelolie på dine negle. Som en ugentlig behandling eller måske to gange om ugen, kan du dyppe en vatrundel i mandelolien og rengøre og gnide dine negle med det, ligesom du gør med en neglelakfjerner. Dette vil passe på dine negle og holde dem i god form.

Hvad er Mandelolie egenskaber?

Mandelolie er god som massageolie og til dem med sart hud, som eksempelvis babier og børn. Den indeholder antiinflamatoriske egenskaber og hjælper mod mindre udslet.

Kan Mandelolie bruges til massage?

Ja, Mandelolie er en af de absolut foretrukne olier, når det kommer til massage. Den trænger ikker for hurtigt ind i huden og giver en god glidende effekt, der netop er velegnet til massage.

Kan Mandelolie bruges som en basisolie?

Mandelolie er en af de mest velkendte basisolier, hvorfor den kan bruges som base til et hav af DIY opskrifter, hvor olie indgår.

Er Mandelolie sikker for børn og babier?

Ja, mandelolie er helt sikker at bruge på babier, så længe de ikke har allergi over for olien.

Kan Mandelolie indtages oralt?

Nej, ikke vores olie, da den er produceret med henblik på at blive anvendt udvortes.

Kan Mandelolie blokkere porerne?

Mandelolie har en comedogenic rate på 2, hvorfor den for de fleste ikke vil blokkere porerne, men der vil fortsat være nogle enkelte, der vil opleve at det er tilfældet.

Hvordan lugter Mandelolie?

Denne olie har en ganske svag aroma med en nuance af marcipan.

Hvilken farve har Mandelolie?

Farven har en lys-gul og gennemsigtig nuance.

Skal Mandelolie opbevares i køleskabet?

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den anbefales det, at du holder den i stuetemperatur. Du bør dog altid holde din olie væk fra sollys og ikke alt for varmt (over en lang periode).

Kan Mandelolie bruges af gravide?

Ja, mandelolie er meget velegnet til at forebygge strækmærker og er generelt god til at fugte og nære huden.

Kan man have allergi over for Mandelolie?

Afhængigt af hvor allergisk du er, kan du bestemt have en reaktion fra indånding af duften af din mandelolie eller fra enhver kontakt med din hud. Det anbefales derfor at du foretager en såkaldt hud-patch test før brug.

Vægt0,215 kg
Botanisk Navn

Prunis Amygdalus

Engelsk Navn

Sweet almond oil

Ingredienser

100% Prunis amygdalus, Økologisk

Oprindelsesland

Spanien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

tørrede kerner af søde mandler

Farve

Bleg gul til gylden væske

Aromatisk Beskrivelse

Sød Mandelolie har en meget mild duft der er karakteristisk for mange andre vegetabilske olier.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys

Holdbarhed

Brugere kan forvente en holdbarhed på 1 år ved ordentlige opbevaringsforhold

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , , , ,

Certificering

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

5/5
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery
 1. Caroline
  Verificeret kunde
  Fantastisk olie med mange anvendelses muligheder :) Jeg bruger den som ansigtsolie, blandet i mine olieblandinger, kropsolie, massageolie og i diffuser. Kun fantasien sætter grænser.
 2. frandsenz
  Verificeret kunde
  Fantastisk olie til at fjerne øjenmakeup, især i de kolde tider. Ens vipper blive tætte og stærke, og efter noget tid også længere. Udover det er den også god at blande med andre olier eller som krops olie. Must have!
Indsend din anmeldelse
Skriv en anmeldelse

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer