Macadamia olie 100ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

På lager

chleopatra produktbillede - mac - macadamia olie 2018
Macadamia olie 100ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75

Macadamia olie 100ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

På lager

chleopatra produktbillede - mac - macadamia olie 2018
Macadamia olie 100ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75

Macadamia olie 100ml – Skab en blød ungdommelig hud
Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne fine olie kommer fra de pressede nødder af Macadamia-træet. Det er en uvurderlig glæde for huden. Den indeholder enumættede fedtsyrer og minder meget om sebum (den olie, der naturligt produceres af ens hud for at hjælpe med at beskytte den). Macadamia olie er en fabelagtig olie med en høj absorptionshastighed. En uraffineret olie, der er følsom overfor lys og vil nedbrydes i overensstemmelse hermed. Denne olie har en smuk nøddeagtig aroma. Macadamia olie er en fantastisk regenerativ olie. Den har et højt indhold af monoumættede fedtsyrer (omega 3 og omega 6) og indeholder masser af palmitolsyre (omega 7), som fremmer en ung og blød hud. Olien har været anvendt med stor succes til at hjælpe med, at helbrede ar og solforbrændinger og den betragtes som meget sikker at anvende i ansigts-og babyprodukter.

Hvad er macadamia olie?

Macadamia olie er en fin olie, der kommer fra de pressede nødder fra macadamia træet.

Olien giver huden en dejlig glød og er en af de få planteolier, der indeholder store mængder af palmitoleinsyre, som normalt også findes i talg på mennesker.

Netop derfor har denne olie en stor affinitet med vores egen hud. Fedtsyreren minder meget om sebum (den olie der naturligt produceres af vores hud for beskyttelse).

Macadamia olie er en fremragende olie med en letter langsom absorptionshastighed. Macadamia er en uraffineret olie, der er følsom over for lys. Den har en smuk nøddeagtig duft.

Macadamia olie siges at være den bedste ven til fødderne. Fungerer godt som alternativ for abrikoskerneolie og mandelolie. Med en let nøddeagtig duft får du en skøn olie

Fakta om macadamia olie

Oprindelsesland: Kenya
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Botanisk navn: Macadamia integrifolia
Engelsk navn: Macadamia oil
AbsorberingsevneMedium/Langsom
Vitaminer: A og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Naturlig SPF*: 6
Comedogenic rate: 2-3
Også kendt som: Macadamia nut, Queensland eller Australian nut, den forsvindende olie
Økologisk: Ja

  • Må anvendes direkte på huden: Ja

Hvad er macadamia olie god til?

  1. Som en mild læbepomade
  2. Til fødderne (siges at være den bedste olie til fødder)
  3. Som fugtighed til hud og hår
  4. Mod rynker og alderspletter som anti-aging
  5. Til at balancere hudens egen olie-produktion
  6. Til at holde håret skinnende, silkeagtigt og fugtet
  7. Som massageolie
  8. Til at pleje babyers sensitive hud
  9. Som ansigtsrens
  10. Til at fjerne makeup med
  11. Til at fugte både hud og hår

Hvordan bruger man macadamia olie?

Macadamia olie er meget lig hudens naturlige olie og er rig på næringsstoffer, hvilket gør den fordelagtigt til de fleste hudtyper.

Den fugter, heler og blødgør huden og indeholder effektive antioxidant, der fremmer sundhed i cellemembraner.

Den føles Ikke-fedtede og absorberer medium til langsom, hvorfor den er super god som massageolie. Mange anvender den til behandling af acne, eksem, spaltede spidser, skæl, tør hud og skøre negle.

Dens robuste palmitoleinsyreindhold kan forebygge rynker og blødgøre fine linjer.

Olien kan anvendes i sin rene form direkte på hele kroppen eller i håret. Påfør blot nogle få dråber til de steder du ønsker at behandle.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag Macadamia olien

Macadamia træer blev navngivet af direktøren for Australiens Kongelige Botaniske Have, Baron Ferdinand von Mueller, for at ære hans ven og kollega, kemiker Dr. John MacAdam.

Ironisk nok, døde MacAdam ombord på et skib idet han var undervejs for at smage den nød, der blev opkaldt efter ham.

Mange kigger efter Hawaii, når de hører ordet macadamia, men som du kan se, så skal du faktisk down under og helt over til Australien, hvor træet oprindeligt hører til.

Netop derfor bærer træet også navnet “nut of Queensland eller Australian nut”.

Macadamia nødder er en af de sundeste nødder. Uanset om du spiser dem rå eller får dem på anden vis.

Macadamianødder opstod i Australien, med den største produktion kommer i dag fra Hawaii. I dag vokser de i en række forskellige kontinenter, i områder, hvor der er moderat sol og masser af vand.

macadamia integrifolia chleopatra

Hvad er macadamia olie godt for?

Macadamia olie passer godt til alle hud- og hårtyper. Nødde-olien virker utrolig blødgørende og fugtgivende for huden, og fungerer godt ved forskellige temperaturer.

Dens gode evne til at blødgøre og den høje mængde af omega 7, gør den perfekt til hudpleje. Netop som hudpleje er Macadamia olie rigtig god til ansigts- og krops fugtighedscremer.

Olien er god til både kroppen og håret og siges, at være ekseptionel god til fødderne. Den egner sig også godt som massageolie, idet den ikke bliver absorberet lige med det samme. Det høje indhold af Omega 7 afhjælper tør, ældet hud. Endvidere afhjælper den også mindre ar og solforbrændninger samtidig med, at den reducerer rynker og blødgør fine linjer.

Macadamia olie har en helt særlig egenskab, som vi ikke ser ved mange andre massageolier. Den har nemlig et helt usædvanligt højt indhold af Palmitoloeic syreenheder, hvilket gør den langt mere kompatibel med ældre hud, sammenlignet med andre olier. Når den menneskelige hud ældes, har den en tendens til at tørre ud – det vil sige, at huden producere mindre olie – hudens egen sebum (den olie ens hud producerer helt naturligt for at beskytte huden mod vind, vejr og sol) – og porerne har således en tendens til at lukke.

Macadamia olie absorberes lettere ind i porerne end så mange andre massageolier, hvilket får det til at se ud som om, at den forsvinder helt ind i huden. Den er derfor også kendt under navne som den “forsvindende olie”. Olien er heller ikke bleg for  at spille en stor rolle i forbindelse med reduktion af rynker og eventuelle ufine linjer.

Macadamia olie er med stor succes blevet brugt som en helbredende olie til ar, solforbrændinger, mindre sår og andre hud-irritationer. Olien har en fantastisk regenerativ effekt på huden og er ret så populær i kosmetik fremstilling, hvor mange store brands anvender den til anti-aging- og skønhedsprodukter. Det er derfor ikke unormalt, at se macadamia olie i indholdsfortegnelsen på mange af de dyre hudpleje-produkter.

Macadamia olie er kongen af olier, når det kommer til fødderne, en sand ven af zoneterapeuter. Kombiner eventuelt olien med en massage creme for at få den mest vidunderlige creme til en fod-zoneterapi.

Oliens klare væske er med sin lette gule glans et helt fantastisk hjælpemiddel, der formår at “smelte” olie-fedtet, der er naturligt lagret af huden. Det giver kroppen en sund og ungdommelig glød, der ikke kun føles godt, men også ser fantastisk ud. Den kan anvendes på hele kroppen, herunder også ansigtet og er endvidere ideel til fjernelse af makeup.

Anvendelse af macadamia olie

Olien kan anvendes på hele kroppen, herunder også ansigtet og er endvidere ideel til fjernelse af makeup.

De fleste priser dog macadamia olien for den perfekte olie til fødderne. Så det kunne være værd at prøve at smøre fødderne godt ind i macadamia olie før du tager et fodbad.

Olien er også god at bruge til håret for at give det ekstra glans og blødhed.

Naturligt indhold for macadamia olie

  • Vitamin-A
  • Vitamin-B1
  • Vitamin-B2
  • Vitamin-B6
  • Vitamin-C
  • Vitamin-E

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C12:0laurinsyre0.1
C14:0myristinsyre0.6-1.6
C16:0palmitinsyre7.0-9.5
C18:0stearinsyre2.0-5.5
C20:0arachinsyre1.5-3.0
C22:0behensyre<0.3
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed15
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre18-25
C18:1oliesyre55-67
C20:1eicosensyre<2.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed83
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre1-3
C18:3alfa-linolensyrespor-2.4
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder2

Relaterede artikler

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt0.215 kg
Botanisk Navn

Macadamia integrifolia

Engelsk Navn

Macadamia Oil

Ingredienser

100% Macadamia Integrifolia, Økologisk

Oprindelsesland

Kenya

Ekstraktions Metode

Koldpresset / uraffineret

Udvundet fra

Kernen

Farve

Bleg gul til gylden væske

Aromatisk Beskrivelse

Macadamia har en meget svag duft af Macadamianødder

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys

Holdbarhed

2 – 3 år

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , , ,

Certificering

Advarsler

Ingen kendte. Som det er med alle bærrende olier, bør man sikre sig ikke at anvende olien under graviditet og med forsigtighed, hvis man lider af nøde-allergi

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

3 anmeldelser af Macadamia olie 100ml

  1. Ditteliya

    Jeg er rigtig glad for macadamia olien, som jeg bruger meget til at blande med æteriske olier til diverse formål. Olien virker meget bedre for mig end mange andre jeg har prøvet, den er tyk og har en meget neutral duft og så trænger den godt ind i huden.

  2. susanne pelsen

    En rigtig god olie, som trænger hurtig ind.
    Mit sidste køb, en macadamia olie, var lidt skeptisk i starten, da den er lidt tyk i konsistensen. Men blev positivt overrasket over hvor hurtigt den trænger ind, og gør huden super blød. Arbejder i et meget tørt indeklima, da er den super god under eller over dag cream, da den for mig beskytter mod fugttab. Bruger den også som natolie, og vågner med en dejlig blød hud. kan varmt anbefales.

  3. Ulla Qvistgaard

    Jeg er overrasket over, i hvor høj grad macadamiaolien beroliger min hud, når jeg bruger den som natcreme. Min tendens til rosacea falder helt ned, og huden er blød og ensartet om morgenen. Skøn olie – ikke kun til kropsmassage!

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer: PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...