Kakaosmør 70g

DKK 49,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra kakaosmør
Kakaosmør 70g

DKK 49,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 49,00
3 DKK 41,65
4 DKK 39,20
5+ DKK 36,75

Kakaosmør 70g

DKK 49,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra kakaosmør
Kakaosmør 70g

DKK 49,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 49,00
3 DKK 41,65
4 DKK 39,20
5+ DKK 36,75
Varenummer (SKU): 5007 Kategorier: , Tag:

Kakaosmør 70g – Antioxidant naturlig fugtighedscreme
Uraffineret, 100% Naturlig Produkt

Kakaosmør kommer fra kakao bønne, som findes inden i kakaoens frugtkød, der vokser på kakao træet. Kakaosmør er rig på antioxidant, som hjælper med at bekæmpe frie radikale skader på huden. Beskyttelse af din hud mod frie radikale skader er et must, hvis du vil holde den sund og ungdommelig. Kakaosmør virker også antiinflammatorisk, hvilket er en anden måde, det hjælper din hud at modstå den naturlige tids hærgen af huden. Kakaosmør reducerer forekomsten af strækmærker, lindrer mindre forbrændinger og udslæt, helbreder tørre læber og tilføjer fugt til huden. Brug alene eller som ingrediens til DIY-balsam, lotions. body smør. strækmærke creme, sæber osv.

Varenummer (SKU): 5007 Kategorier: , Tag:

Hvad er kakaosmør?

Kakaosmør (også kendt som cacao butter) er det naturlige cremefarvede vegetabilske fedt udvundet af kakaobønner under processen med at adskille pulveret og spiritus fra bønnen.

Kakaosmør er en af ​​de mest stabile fedtstoffer. Den indeholder naturlige antioxidanter, der forhindrer harskhed og har en lang holdbarhed. Et fremragende fugtighedsbevarende middel til huden.

Den glatte tekstur og søde duft af kakaosmør gør det til en populær ingrediens i kosmetik og hudplejeprodukter..

Det er blevet sagt at kakaosmør forbedre en solbruning og hjælpe med at mindske udseende af ar og strækmærker, selv om dens effektivitet er ukendt. Vores økologoske kakaosmør er produceret uden hårde kemikalier, den er ikke blevet raffineret på nogen måde og bevarer derfor alle sine naturlige helbredende egenskaber.

Fakta om kakaosmør

INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter
Yderligere info: Wikipedia
Engelsk navn: Cacao butter
Farve: Gul, hvid, brun
Udvundet fra: frugtkød
Oprindelsesland: Ghana
Indhold: 70 gram

CAS: 8002-31-1

Egenskaber for kakaosmør

  • Forhindrer hudtørhed og afskalning
  • Bekæmper tegn på aldring
  • Beroliger forbrændinger, udslæt og infektioner
  • Hjælper med at behandle mundsår
  • Fungerer som en god barberingscreme

Sådan anvender du smøret

Det er olieopløseligt (ikke vandopløseligt) og indarbejdes sædvanligvis via oliefasen, når der fremstilles emulsioner. Det har ingen kendte uforenelighed.

Kakaosmør smelter ved hudtemperatur, men er ret hård ved lavere temperaturer; læg et stykke kakaosmør i din håndflade, og det begynder at smelte med det samme. Det er derfor, det fungerer godt som et additiv til produkter som læbepomade. Det hjælper med at holde sådanne produkter faste, men smelter og fugter dybt ved kontakt med kroppen.

Historien bag smøret

Kakaotræet har eksisteret siden dagens oprindelse. De første optagelser af kakaotræet kommer fra før 1000 B.C. De sydamerikanske indianere var de første, der brugte kakao-træet. Men Maya og Aztec civilisationer var de største brugere af chokolade.

Det er almindeligt forklaret, at kakaobønnen var en hellig gave fra Maya og Aztec Gods. Kakaobønner var også valutaen i Maya-civilisationen.

Selvom Columbus fandt kakaobønnen først, da Hernando Cortez besøgte og besejrede aztekerne, bragte han chokolade tilbage til Europa. Derefter migrerede de europæiske kakaoer langsomt øst til orientalske lande.

Snart var kakaoplanter og chokoladedrik en international delikatesse. Mellem 1500’erne og 1700’erne blev chokolade et hit i Europa. Chokolade bliver så populær, at pave Pius V erklærede, at drikkekokolade ikke bryder reglerne om en hungersnød.

Det første chokolade slik blev produceret under første verdenskrig. Soldaterne havde brug for energi hurtigt, og chokolade giver øjeblikkelig energi. Slik blev designet, så soldater kunne bære denne energi boost med dem. I dag er chokolade stadig en af ​​de mest populære forbrugsvarer skabt.

Den amerikanske hær leverer endda chokolade i rationer. Kakaosmør er lige så populær som chokolade.

DKK 49,00 (Inkl. moms)
Vægt 0.110 kg
Botanisk Navn

Euphoria Cerifera (Candelilla) Wax

Engelsk Navn

Candelilla Wax

Ingredienser

100% Euphoria Cerifera (Candelilla) Wax

Oprindelsesland

Mexico

Udvundet fra

Blade

Farve

Gul

Aromatisk Beskrivelse

Flad

Opbevaring

Tillukket, tørt og mørkt.

Holdbarhed

Ved korrekt opbevaring i princippet på ubestemt tid. Normalt i minimum 3 år.

Hudtype

, , , , ,

Velegnet som

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kakaosmør 70g”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares