Kærlighedens Hudplejesæt

kr. 359,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 718 Point - til en værdi af kr. 14,36

I kærlighedens navn

Denne pakke indeholder tre af de helt store favoritter når det kommer til naturlig hudpleje. Sammen udgør de sig for en god hud- og hårpleje til hele kroppen. Olie til ansigt, olie til kroppen og olie til håret. En skøn gave til dig selv eller en du har kær. Sig det med olier – det gør vi. Egner sig perfekt som Valentinsgave.

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Indhold i Kærlighedens Hudplejesæt

  • Argan olie
  • Figenkaktus frø olie
  • Kokosolie
ØKO
Ikke på lager
ØKO
ØKO
chleopatra valentinspakke gavesæt hudpleje
chleopatra valentinspakke gavesæt hudpleje

Sød kærlighedspakke til hele kroppen

Et godt gavesæt bestående af alt hvad der er brug for til at komme i gang med naturens egen nænsomme hudpleje. Klar til afsendelse.

Dette sæt er perfekt til kvinden, der har brug for et starter-sæt med rene olier til hele kroppen. En blød og mild ansigtsolie (Figenkaktus), en lækker og alsidig kropsolie (kokos), samt en fantastisk og verdensberømt hårolie (argan).

Argan olie – Marokkos guld til håret

Arganolie er rig på næringsstoffer og vitaminer såsom vitaminerne A, C og E; antioxidanter; linolsyre; og omega-6 fedtsyrer.
På grund af dette er det en god ingrediens til konditionering.

Argan olie kan også anvendes som en hårmaske eller som kur mod skæl, tørt og trist hår.

Figenkaktus frø olie – Den sikre vinder til blød hud

Er generelt god for enhver med følsom hud, der har brug for hydrering eller med hyperpigmenteringsproblemer. Figenkaktus har et ekstremt højt indhold af essentielle fedtsyrer, omega-6 og -9 og den naturlige antioxidant E-vitamin.

Den er også rig på aminosyrer, som stimulerer kollagenproduktion for at fremme hurtigere celleomsætning. Og endelig indeholder den også K-vitamin, som lyser mørke rande under øjnene op og fremmer din huds elasticitet.

Kokosolie – Den alsidige kropsolie

Kokosolie aflåser hudens fugtighed og kan reducere niveauerne af transepidermalt vandtab og øge lipidniveauer på hudoverfladen. Kokosolie giver dermed en beskyttende barriere, der hjælper med at beskytte huden mod miljøforurening, snavs og andre kedelige ting, du står over for i hverdagen.

Laurinsyren, der findes i kokosolie, giver den antimikrobielle egenskaber til at dræbe bakterier på huden og reducere betændelse.

Sådan anvender du olierne

Denne pakke består af tre skønne olier, der alle kan bruges til hele kroppen og håret, men hver især har sine fordele, der gør at de egner sig bedre til enkelte kropsdele.

Start med at foretage en såkaldt hud-patch-test for at sikre dig, at din nye kosmetik ikke giver dig allergiske udfordringer.

Når du skal i gang med brugen, så husk at “lidt rækker langt”. Start med kun nogle få dråber, som du nemt kan opsamle med de tilhørende pipetter.

Påfør dråberne til fingerspidserne og masser olien ud på ansigtet eller huden. Koncentrer særligt på udsatte områder, under øjnene, på kinder og hele t-zonen. Pas på du ikke får olien i øjnene.

Vi anbefaler figenkaktusolie til ansigtet.

Lad herefter olien absorbere og mærk så forskellen. Din krop skal som regel vænne sig til ny kosmetik, så giv det gerne en uges tid, hvis du føler det ikke lige er noget for dig.

Du kan påføre olien både morgen og aften eller efter behov.

Mærk på din hud, hvordan den tager imod olien og opserver forskellen.

Til håret bør du massere hovedbunden med nogle få dråber samt koncentrere dig om hårspidserne. Eventuel olierest kan føres ud i resten af håret.

Til håret anbefaler vi argan olie.

Som kropsolie egner kokosolie sig godt. Eksempelvis efter et bad og når kroppen er tørret.

Sådan leveres Kærlighedens hudplejesæt

Du kan naturligvis bestille det til dig selv, men du har også mulighed for at få det sendt direkte til den du har kær. Du skal blot vælge en anden modtager af pakken, når du foretager bestillingen.

Bestillier du dette sæt sammen med evt. andre produkter til dig selv, kan vi også sende det i en pakke for sig, som du kan bruge til at give videre. Du skal blot give os besked, når du foretager bestillingen.

Vægt0,775 kg

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Indsend din anmeldelse
Write a review

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer