Kæmpenatlysolie 50ml, Økologisk

DKK 139,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - eve - kæmpenatlysolie 2018
Kæmpenatlysolie 50ml, Økologisk

DKK 139,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 139,00
3 DKK 118,15
4 DKK 111,20
5+ DKK 104,25

Kæmpenatlysolie 50ml, Økologisk

DKK 139,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - eve - kæmpenatlysolie 2018
Kæmpenatlysolie 50ml, Økologisk

DKK 139,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 139,00
3 DKK 118,15
4 DKK 111,20
5+ DKK 104,25

Kæmpenatlysolie 50ml – Et naturligt helende mirakel

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Den ekstraherede olie er uraffineret og har et højt indhold af essentielle fedtsyrer. Den er naturligt stærkt koncentreret med Gamma Linoleic Acid (GLA), som er kategoriseret som en Omega 6-fedtsyre (Omega 6 er nødvendig for forskellige kropsfunktioner). Den er velkendt for sin evne til at fremme heling og reducere betændelse på grund af det høje GLA-indhold. Kæmpenatlysolie er ideel til dem, der kæmper med følsomme hudtilstande eller hormonel ubalance. Kendt for sine mange hud-helbredende fordele, er kæmpenatlysolie betragtet som noget af et vidundermiddel. Fra akne og rosacea til eksem og psoriasis (sammen med forhold som PMS*, endometriose, lupus og mere), kan kæmpenatlysolie gøre en utrolig forskel i at reducere symptomerne.

Hvad er kæmpenatlysolie?

 

Kæmpenatlysolie forynger huden og gør den mere fast og lækker. Den lysner mørke rander under øjnene, blødgør og fugter ekstremt tør hud og hjælper med at udjævne hudfarven.

Olien bekæmper aldrende, tør og træt hud og er især velegnet til følsom hud.
Kæmpenatlysolie er et kendt, naturligt alternativ til behandling af akne problemer samt mange hudlidelser, som rosacea, eksem, dermatitis og psoriasis.

Olien har et meget koncentreret indhold af fedtsyren GLA (gamma-lenoleic syre) som hjælper med at stimulere hud- og hårvækst, og med at opretholde reproduktion af nye celler.

En lækker flydende, ren olie til huden og håret. Særlig god til tør hud og problemhud som rosacea og psoriasis. Kæmpenatlysolie er langsom om at absorbere så lidt olier rækker langt.
Bruges på ren/tør hud.

Hvordan bruger man kæmpenatlysolie?

 

Kæmpenatlysolie er blevet kaldt den mest sensationelle forebyggende opdagelse siden C-vitaminet.

Den har så mange forebyggende og terapeutiske egenskaber, at den er blevet almindelig anbefalet inden for naturmedicin og naturkosmetik for at opretholde et ungt sind og forebygge sygdomme.

Kæmpenatlysolie er en af de mest koncentrerede kilder til gamma linolsyre (GLA), som er en essentiel fedtsyre af omega 6 familien med anti-inflammatoriske egenskaber og spiller en vigtig rolle for at opretholde hormon balancen og en sund hud.

Olien masseres ind i tør eller lettere fugtet hud for at gøre den glattere og mere silkeagtig.

Påfør kun få dråber på det område af huden du ønsker at behandle, og lad herefter olien absorbere ind i huden, hvor den kan udføre sine gode egenskaber.

Hvad er kæmpenatlysolie god til?

 

  1. Til at lindre ledsmerter og hævelse af leddegigt
  2. Til at behandle tør, skællende eller kløende hudsygdomme, såsom rosacea, akne og atopisk dermatitis.
  3. Til at være med til at lindre præmenstruelle syndromer (PMS*)
  4. Til at forynge træt og aldrende hud
  5. Til at få trætte øjne til at se friskere ud, ved at gnide lidt olie under og omkring øjnene
  6. Til at fjerne rødme og mindre pletter
  7. Til at afhjælpe tør hud så den føles smidigere
  8. Til at reducere og fjerne fine linjer
  9. Til at hjælpe med at bekæmpe hudallergi, udslæt og endda forhindre porer i at tilstoppe.
  10. Mod hyperpigmentering og akne
  11. Mod rosacea og psoriasis
  12. Mod nældefeber og solskoldning

Historien bag kæmpenatlysolien

 

Kæmpenatlysolie er god til træt og forfalden hud. Kæmpenatlysolie hjælper med at forvandle dit ansigt fra at se træt og kedeligt ud, til at give det kulør og lysne op.

De fedtsyrer olien indeholder er meget fugtgivende, og hjælper til, at holde tørre områder hydreret.

Olien forbedrer også blodcirkulationen på de områder, hvor den anvendes. Kæmpenatlysolie ikke alene fugter huden, men hjælper også med at reducere inflammationer og holder porerne klare.

Det rige indhold af essentielle fedtsyrer i kæmpenatlysolie, ikke blot forhindrer negle fra at revne og krakelere, men hjælper også generelt med at holde dem sunde.

Desuden nærer de essentielle fedtsyrer hovedbunden, hvilket gør er værdifuldt ved behandling af en række forskellige hår problemer.

Hvis du lider af eksem, akne, psoriasis eller rosacea, er kæmpenatlysolie det ideelle valg for dig.

Kæmpenatlysolie er udvundet fra kæmpenatlys frø og er meget blid. De gule blomster åbner kun op om aftenen, deraf navnet. Kæmpenatlys er en almindeligt forekommende vild blomst, som findes i Nordamerika, Europa og dele af Asien.

kæmpenatlys - oenothera biennis

Hvad er kæmpenatlysolie godt for?

 

Kæmpenatlysolie indeholder den smertestillende sammensætning af phenylalanin og bruges i stigende grad til at behandle kronisk hovedpine.

Olien indeholder en høj koncentration af en fedtsyre kaldet GLA og det er denne fedtsyre, der er hovedansvarlig for de bemærkelsesværdige helbredende egenskaber af planten.

Faktisk indeholder kæmpenatlysolie en af de højeste koncentrationer der er kendt af dette vigtige stof, og kun et par andre planter indeholder det overhovedet.

Gamma-linolsyre, linolsyre og andre næringsstoffer i denne olie er afgørende for en god cellestruktur og i at forbedre hudens elasticitet.

Hvad kan kæmpenatlysolie bruges til?

 

Kæmpenatlysolie er især god til sensitiv og tør hud. Den besidder anti-aging egenskaber og virker både blødgørende, beroligende, hudfornyende og lindrende samtidig med, at den virker antioxidant og anti-inflammatorisk.

Den er god mod tør hud, rynker, akne, ar, eksem, forbrændinger, hyperpigmentering, nældefeber, rosacea, psoriasis, solskoldning og til at forebygge strækmærker.

Hvad er kæmpenatlysolie særligt godt for?

 

*Oliens mange gode egenskaber er i øjeblikket ved at blive undersøgt i hele verden som en behandling for aldringsproblemer, alkoholisme, acne, rocasea, hjertesygdomme, hyperaktivitet hos børn, symptomer på overgangsalder, multipel sklerose, vægtkontrol, fedme, PMS og skizofreni og endda neuropati.

Mange mener at olien er med til at lindre og i visse tilfælde helt vende flere af disse hudproblemer og sygdomme.

Flere af disse indebærer dog indvortes anvendelse.

Anvendelse

 

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Fedtsyreindhold i Kæmpenatlysolie

 

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre 6.5
C18:0 stearinsyre 1.3
C20:0 arachinsyre 0.3
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed   8
Monoumættet fedtsyre enheder    
C20:1 eicosensyre 0.2
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed   0.2
Polyumættede fedtsyrer enheder    
C18:2 linolsyre 65-75
C18:3 alfa-linolensyre 0.2
C18:3 gamma linolensyre 8-10.5
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder   80

Fakta om kæmpenatlysolie

Oprindelsesland: Holland
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: bær, Frø

Botanisk navn: Oenothera biennis
Engelsk navn: Evening primrose oil
AbsorberingsevneLangsom
VitaminerE

Omega fedtsyrer: 3, 6 og 7
Comedogenic rate: 2-3
Også kendt som: Primrose seed oil
Økologisk: Ja

CAS Number: 90028-66-3
EINCS Number: 289-859-2
BBE Dato: APR2023
Batch Nummer: 0004769

Vægt 0.125 kg
Botanisk Navn

Oenothera biennis

Engelsk Navn

Evening Primrose Oil

Ingredienser

100% Oenothera Biennis, Økologisk

Oprindelsesland

Holland

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Bleg gul til gylden gul væske

Aromatisk Beskrivelse

Som uraffineret olie, er denne kæmpenatlysolie efterladt i sin jomfruelige tilstand efter presning. Den er ikke blevet kørt gennem filtre eller kemiske processer, så stærkere farver og dufte bør forventes. Det er helt naturligt. Kæmpenatlysolie har en meget svag, sød duft, men er stadig karakteristisk for de fleste bærrende olier

Opbevaring

Køligt, uden for direkte sollys.

Holdbarhed

Kæmpenatlysolie olie bliver hurtig harsk, brugere kan forvente en holdbarhed på 1 til 2 år med ordentlig opbevaringsbetingelser (køligt, uden for direkte sollys). Køling i køleskab efter åbning anbefales.

Hudtype

,

Hudproblem

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Hårtype

,

Absorption

Kæmpenatlysolie vil efterlade en let fedtet fornemmelse på huden.

Velegnet som

, , , ,

Certificering

Advarsler

Ingen registreret, men som med alle bærrende olier (undtagen perikum), er det sikkert at anvende under graviditet. Ligesom med alle andre nødebaserede olier, bør folk med nødeallergi altid være påpasselig. Kæmpenatlysolie bør ikke varmes op.

Låg

Brand

CHLEOPATRA

6 anmeldelser af Kæmpenatlysolie 50ml, Økologisk

  1. Maiken Larsen

    Jeg kan godt forstå at i anbefaler kæmpenatlysolie til os med psoriasis. Jeg har tidligere anvendt argan olie fordi jeg følte det havde en meget god virkning på mine udbrud. Efter at være gået over til kæmpenatlysolie, føler jeg dog, at jeg har fået et bedre resultat og olien fedter heller ikke nær så meget. Samtidig spiser jeg tidselolie og begge dele har hjulpet mig meget. Til alle med psoriasis, vil jeg anbefale, at prøve kæmpenatlysolie.

  2. Michala (verificeret ejer)

    Denne olie er et fantastisk alternativ til en ansigtscreme – i hvert fald hvis man som jeg har tør/kombineret hud. Den fugter rigtig godt, trænger hurtigt ind i huden (meget hurtigere end fx tamanu olien eller passionsfrugt olien) og så tilstopper den slet ikke porerne! Den kan sågar bruges under make-up, uden det falder af med det samme. Efter halvanden måned er min hud blevet pænere end den har været i flere år. Eneste minus ved den er, at den skal stå i køleskabet, så den er ikke verdens bedste rejsemakker.

    Mit bedste tip til kommende olie-købere er, at man skal prøve sig frem. Den samme olie kan fx være fremragende i ansigtet men kan gøre hudproblemerne meget værre på skulderen. Så prøv dig frem – får man købt en olie, som ikke passer til ens hud alligevel, så kan den altid bruges til at gøre håret blødt :-)

  3. Unni

    En fantastisk ansigtsolie til min blandede urene-tørre-modne hud! Bruger den i kombination med Tamanuolie, som “renser huden op”, hvor Kæmpenatlysolien plejer den mere tørre og modne del af min hud. Jeg har før brugt Tamanuolie sammen med Arganolie, men denne olie er langt bedre. Den optages hurtigt, gør huden blødere – og jeg får ikke udbrud af den. Kan helt klart anbefales!! :-)

  4. paridaasp@msn.com (verificeret ejer)

    Det her er absolut min favorit olie. Jeg har i 10 år haft urenhud i panden iform af bumser og mange talgknopper, men efter at jeg begyndteat bruge denne, så har jeg ingen urenheder mere! Det er fantastisk og jeg er så glad, kan stærkt anbefale den.

  5. Helle (Efternavn anonymiseret) (verificeret ejer)

    Absolut anbefalelsesværdig til rosacea. Det beroliger mine udbrud. Er uundværlig på badeværelset!!!

  6. Nina Lundblad (verificeret ejer)

    Jeg kan varmt anbefale denne olie til dem der har rosacea. Jeg har meget sart hud og har prøvet mange forskellige produkter. Bruger den som både dag- og natcreme og min hud ser fantastisk ud. Den er tilpas let i konsistensen, så den kan let doseres til din hudtype.

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares