Jojobaolie 100ml, Økologisk

DKK 123,84 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

jojobaolie - jojoba oil golden - økologisk - 100ml
Jojobaolie 100ml, Økologisk

DKK 123,84 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 123,84
3 DKK 105,26
4 DKK 99,07
5+ DKK 92,88

Jojobaolie 100ml, Økologisk

DKK 123,84 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

jojobaolie - jojoba oil golden - økologisk - 100ml
Jojobaolie 100ml, Økologisk

DKK 123,84 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 123,84
3 DKK 105,26
4 DKK 99,07
5+ DKK 92,88

Jojobaolie 100ml – Efterligning af hudens naturlige olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Økologisk jojobaolie er et blødgørende middel; det blødgør og konditionerer huden, hovedbunden og håret. Jojoba absorberes i huden og efterlader huden meget blød og glat. Huden føles næsten silkeagtig at røre ved og bestemt ikke fedtet. Ren økologisk jojoba er en flydende voksester, ligesom de estere, mennesker producerer i deres hud. Den fineste Jojobaolie efterligner den naturlige sebum, som naturligt produceres i huden, hvilket gør den særligt velegnet til at reducere hudens egen overproduktion af sebum. Jojobaolie er en rig, gylden og koldpresset voks, der næsten ikke kan blive harsk.

jojoba - simmondsia chinensis

Hvad er jojobaolie (jojoba voks)?

Jojobaolie er den olie, der bedst efterligner hudens egen sebum, den naturlige belægning kroppen producerer, for at beskytte huden.

Den egner sig derfor især godt til personer med fedtet hud. Olien fugter, blødgør og nærer huden. Den reducerer rynker, lysner og hjælper med at helbrede ar og opløser tilstoppede porer.

Jojoba plejer alle hårtyper og afhjælper også skælproblemer. Olien fjerner makeup blidt, uden brug af skrappe kemikalier. Passer til alle hudtyper og absorberes let ind i huden.

Olien har antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber. Den fungerer godt, som en ekstra fugtighedscreme til andre produkter. Tilføj blot et par dråber. Anvendes direkte på huden eller som supplement til andre produkter.

Jojoba olie er den olie, der minder mest om hudens egen olie. Den er derfor velegnet til at rette op på hudens fugtighedsniveau. Økologisk, koldpresset og 100% ren.

Hvordan bruger man jojobaolie?

Da Jojobaolie er så dejlig fleksibel, er den også rigtig god at bruge til, at blande i andre olier sammen eller endda som supplement til de hudplejeprodukter du normalt bruger, ved blot at tilføre et par dråber til disse.

Du kan vælge at påføre olien i sin rene form direkte på huden og i håret.

Den både nærer, fugter og blødgør både huden og håret (god til hårdbunden og i spidserne).

Anvend olien på let fugtet hud efter et bad, som en slags body lotion. Fungerer også godt både som balsam til håret eller som en hårolie efter badet, for at give håret ekstra blødhed og glans.

Hvad er jojobaolie god til?

Egenskaber for jojobaolie:

  1. Som fugtighedscreme og body oil til hele kroppen
  2. Til tørre og sprukne læber
  3. Til ansigtsrens
  4. Til at fjerne makeup med
  5. Som hårbalsam der giver håret styrke og nyt liv (kan blive i håret)
  6. Mod skæl i hovedbunden
  7. Mod akne, mindre sår og infektioner
  8. Mod rynker
  9. Mod eksem
  10. Mod psoriasis

Historien bag jojobaolien

Jojobaolie er absolut unik på mange måder. Dens store spiselige frø indeholder ca. 50% olie, som anvendes direkte som en madolie og som en kosmetik olie til hud og hår.

Olien har fremragende kvaliteter til anvendelse inden for mange industrielle og medicinske områder.

Rent kemisk er det en faktisk flydende voks og vil ved en hydrogenering let omdannes let til en hård hvid voks.

Jojoba planten blev først opdaget af indianere, der brugte den for sine medicinske egenskaber, såsom til healing og behandling af sår.

Jesuitiske missionærer i Baia stødte på denne plante i det tidlige 18. århundrede og lærte at blødgøre frøene med varme og derefter oprette en salve med de udpakkede olier. De brugte denne salve til at dulme huden, nære håret og til at hjælpe i behandlingen af en række forskellige hudsygdomme.

Planten har en rig historie og mange af dens egenskaber er helt unikke. De medicinske anvendelser går flere århundreder tilbage i tiden, og mange af disse anvendelser er stadig populære i dag.

jojoba - simmondsia chinensis

Hvad er jojobaolie godt for?

Jojoba planten er mest populær for jojobaolien, der udvindes fra frøene.

Denne olie er ideel for huden, fordi den efterligner den sebum mennesker producerer. Dette giver mulighed for at tilføje huden en beroligende fugtighed uden at tilstoppe porerne. Olien bærer stort set ingen lugt og er ideel for de fleste hud- og hårtyper.

Hvad kan jojoaolie bruges til?

Jojobaolie efterligner hudens egen talgproduktion (sebum) og er rig på E-vitamin. Dette fremmer en glødende og sund hudtone.

Olien er kendt for sin naturlige fugtgivende, genoprettende og anti-inflammatoriske egenskaber. Fordelene ved at bruge jojobaolie er talrige, lige fra at lindre ømhed og smerter til at opnå en fejlfri tone eller frisure. Olien kan være med til at nedbryde betændelse i huden, og er i stand til at dræbe visse hud bakterier.

Af denne grund kan den med fordel bruges til bekæmpelse af akne. Dens anti-inflammatoriske egenskaber kan udnyttes til behandling af forskellige hudlidelser såsom eksem og psoriasis, hvor huden bliver betændt.

Jojoba har en fantastisk helbredende virkning på huden og kan anvendes til behandling af sår og mindre infektioner som solforbrændinger, forkølelsessår, sår og vorter.

Du kan også bruge det som læbepomade på tøre, sprukne læber.

Jojobaolie trænger dybt ind i hovedbunden og håret. Jojobaolie opløser klæbrig ophobning på hovedbunden, der kan dannes fra daglig brug af andre hårprodukter såsom hårspray og hårgele. Mange problemer i hovedbunden opstår som følge af en sådan oprustning, som kan afholde hårsækkene fra funktion – og i sidste ende helt dræbe hårsækkene, hvilket resulterer i beskadiget hår.

Utrolige fordele ved brugen af jojobaolie til en lækker hud og et skønt hår

 

Ansigt fugtighedscreme

Du kan med fordel overveje at bruge jojoba som din daglige ansigts fugtighedscreme. Olien vil måske i begyndelsen efterlade en lille glans, men fjern blot den resterende olie for at reducere overskydende fugt. Brug 4-6 dråber på din hud til en fugtighedscreme hver dag, øg mængden til en hydratiserende hudmaske natten over, eller prøv den som en læbebalsam.

 

Hår balsam

Påfyld fugt og forbedrer teksturen i dit hår med jojoba. Olien er fantastisk til tør skalpvog vil lade dig slippe af med skæl. Brug det til at tilføje glans og blødgør dit hår naturligt eller i stedet for et anti-frizz-produkt til at håndtere uregelmæssigt hår.

 

Ansigtsrens

I lighed med kokosolie kan du bruge jojoba som din daglige ansigtsvask. Påfør et par dråber på tør hud, lad det sætte sig, og skyl derefter blot dit ansigt med vand. Denne proces vil fjerne alle urenheder, som olien ekstraherer fra overfladen af dit ansigt og hals.

 

Make-up fjerner

På samme vis kan du med jojoba fjerne din makeup. Vandtæt mascara aftørres let, når du bruger jojoba som en øjen makeup-up fjerner. Olien kan også snildt hjælpe dig med at fjerne, pulver, pudder og stædige læbe- og kindpletter.

 

Barberingsgel

Påfør blot olien på dine ben for at blødgøre huden og give den en jævn landingsbane for din barbermaskine. Den flydende voks giver en let barbering, og du slipper for smerterne ved barberkniv forbrænding og rødme i huden.

Anvendelse af jojobaolie

Da jojobaolie er den olie, der mest af alle olier ligner hudens egen sebum, har denne olie en utrolig mængde anvendelsesmuligheder.

Til håret

Du kan med fordel gøre dit hår mere glat ved at tilføje en skefuld til håret før du tager et bad. Sørg for at du fører olien ekstra godt ud på især hovedbunden og hårspidserne. Vask det af, når du tager bad og mærk forskellen efterfølgende.

Til ansigtet

Du kan dels vaske dig med jojobaolie ved at massere en håndfuld olie godt og grundigt ud i hele ansigtet. Rens efter med en varm våd klud og plej evt. efter med en naturlig spray toner (blomstervand).

Du kan også anvende jojobaolie til at fjerne makeup med. Her skal du også blot massere olien ud på de områder, hvor du ønsker at løsne makeup fra og rense efter med en våd klud.

Endeligt har du også muligheden for at pleje huden i ansigtet med naturlig jojobaolie. Påfør blot nogle dråber og masser ud i huden. Dette kan være særligt effektiv ved fedtet hud, da du tvinger din hud til at tro den producerer nok sebum og derfor sinker produktionen heraf.

Til kroppen

Olien kan naturligvis også anvendes på resten af kroppen for en naturlig pleje. Igen skal du blot tilføje nogle dråber og massere det ud på kroppen. Som udgangspunkt skal du bruge så lidt som muligt. Huden skal absorbere olien, så den efter lidt tid ikke føles fedtet. Er den helt tør, skal du måske bruge lidt mere.

Andre anvendelsesmetoder for jojobaolie

Jojobaolie kan anvendes til mange forskellige formål. Du kan eksempelvis lave din egen hjemmelavet barberskum, eller måske et DIY body lotion. Du kan eksfoliere huden med en hjemmelavet saltskrub eller sågar vaske din krop ren med olien.

Fedsyreindhold i Jojobaolie

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre <3.5
C16:1 palmitoleinsyre <1.0
C18:0 stearinsyre <5.0
C18:1 oliesyre 5.0 – 15.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed   10
Monoumættet fedtsyre enheder    
C20:1 gadolsyre 65.0 – 85.0
C22:0 behensyre < 1.0
C22:1 erusinsyre 10.0 – 25.0
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed   90

Fakta om jojobaolie

Botanisk navn: Simmondsia chinensis
Engelsk navn: Jojoba oil golden
Oprindelsesland: Argentina
Yderligere info: Wikipedia

Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Også kendt som: Goat nut, deer nut, pignut, wild hazel, quinine nut, coffeeberry, og gray box bush
Økologisk: Ja

Absorberingsevne: Hurtig/Medium
Vitaminer: B5 og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 2

CAS Number: 90045-98-0
EINCS Number: 289-964-3
BBE Dato: JUNI2022
Batch Nummer: 0005036

Kan jojobaolie bruges direkte på huden?

Jojobaolie er en naturlig vegetabilsk olie og kan derfor bruges helt sikkert direkte på huden. Alle CHLEOPATRA olier er produceret til brug på huden.

Kan jojobaolie bruges til huden?

Jojoba er rigtig god til huden og er især god til akne-præget hud. Jojoba er en mild olie som kan bruges af alle familiemedlemmer – også spædbørn.

Kan jojobaolie bruges til håret?

Jojoba er en fin hårolie. Koncentrer dig om at føre olien ud i spidserne og i hårbunden. Kan bruges mod skæl og til at rense et kemikalietræt hår. Jojoba ses ofte som ingrediens i shampoo til håret. Den giver i øvrigt glans til et hår der har været over-plejet med varmeapparater til håret. Fungerer godt som hårkur.

Kan jojobaolie bruges til ansigtet?

Jojobaolie fungerer rigtig godt til ansigtet. Olien absorberes godt og kan endda med fordel anvendes til at vaske sig med eller til at fjerne makeup med.

Kan jojobaolie anvendes til negle?

Olien kan snildt anvendes til dine negle. Med blot én dråbe kan du hurtigt påføre olien de fem første negle på den ene hånd, hvorefter du masserer olien godt ned i neglerødderne og henover selve neglen. Gør det samme på modsatte hånd og du har givet dine negle en god fugtighedsgivende pleje.

Kan jeg have allergi over for jojoba?

Allergier er super individuelle, men det er yderst sjældent, at nogen har allergier over for vegetabilske olier helt generelt. Vi anbefaler altid, at du foretager dig en allergitest, før du begynder at bruge olie. Især hvis du i forvejen har tendens til allergi.

Kan jojobaolie bruges som en basisolie?

Jojobaolie fungerer rigtig godt som en basisolie til DIY produkter, hvor olie skal være byggestenen. Den kan med fordel blandes med andre vegetabilske olier, æteriske olier eller sammen med andre naturlige råvarer.

Kan jojobaolie indtages oralt?

Vores jojobaolie er udelukkende til udvortes brug. Du kan dog godt anvende den til eksempelvis læbepomade.

Kan jojobaolie blokkere porerne?

jojobaolie har en komedogenrate på 2, hvilket vil sige, at den som udgangspunkt ikke blokkerer porerne, men nogle personer vil opleve, at den kan vise en begyndende blokkering.

Hvordan lugter jojobaolie?

Lugt anses meget individuelt, men jojoba har næsten ingen aroma. Du kan dog sikkert fornemme en mild jojobaaroma, men den er ikke slem og alle synes udemærket om aromaen for jojoba.

Er jojoba sikker at bruge på babier?

Dit nyfødte barn kan sagtens bruge jojoba til smørelse og fugtighed på kroppen. Jojobaolie er helt sikker at bruge på en baby. Som altid bør du dog allergiteste før brug.

Kan jeg bruge jojobaolie på min gravide mave?

Du kan helt sikkert bruge denne olie under hele din graviditet. Olien kan ikke fjerne strækmærker, men den kan måske mildne dem ganske lidt og være med til at forebygge, så brug olien så tidligt i din graviditet som muligt.

Vægt 0.215 kg
Botanisk Navn

Simmondsia Chinensis

Engelsk Navn

Jojoba Oil

Ingredienser

100% Simmondsia Chinensis, Økologisk

Oprindelsesland

Argentina

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Gylden til brunlig gul flydende voks. Bleggul.

Aromatisk Beskrivelse

Jojoba olie har en behagelig, blød duft.

Opbevaring

Køligt, uden for direkte sollys.

Holdbarhed

Jojoba har 2 års holdbarhed for alle henseender. Den kan blive uklar under kølige forhold, men vil vende tilbage til sin naturlige tilstand så snart den vames op igen.

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Absorberes normalt hurtigt ind i huden. Er særlig velegnet til fedtet hud, men nogle hudtyper vil dog føles meget fedtet ved brug af Jojoba.

Velegnet som

, , , , , , ,

Certificering

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

10 anmeldelser af Jojobaolie 100ml, Økologisk

  1. Simone j. (verificeret ejer)

    Jeg har købt denne olie for at se om jeg kan bekæmpe min fedtede hud, det tager selvfølgelig mere end ti dage så kan ikke rigtig sige hvor godt det virker. Men jeg kan rigtig godt lide olien, synes den er lækker. Jeg bruger den også i mine hårspidser og masserer det ind i min hovedbund, og mit hår er lækkert :)

  2. Anne (verificeret ejer)

    Jeg bruger denne olie blandt andet til at fjerne øjenmakeup, og det er den suveræn til :-)

  3. Aia (verificeret ejer)

    God mod fedtet hud :)
    + det hjælper at massere det ind i hovedbunden, hvis man har en irriteret hovedbund.

  4. Naja

    Jeg er virkelig blevet glad for den her olie. Jeg bruger den om morgnen som en dag-olie, og den giver dejligt med fugt samtidig med at den plejer mine urenheder.

  5. Laila Lund (verificeret ejer)

    Super lækker olie! Jeg har tendens til fedtet hud omkring T-zonen, og jeg fik derfor anbefalet denne her olie kombineret med den marokkanske rasul ler, som også findes i webshoppen her. Jeg var nervøs for, at olien ville blive for fedtet, men så længe den bruges på fugtig/våd hud, så fungerer den super godt! T-zonen fedter (næsten) ikke, og til de steder i mit ansigt der kræver mere fugt, kan jeg bare smøre lidt mere olie på. Kan bestemt anbefales!

  6. Diana Adamsen (verificeret ejer)

    Fantastisk olie som hurtigt absorberes af huden! Har smidt mine andre kemikalieholdige cremer ud til fordel for denne her! Dejligt at noget så rent og simpelt virker så godt. Er fan!

  7. Tanja (verificeret ejer)

    Dette er en super olie til min kombinerede hud. Den har reduceret overproduktion af olie i T-zonen, men fugter også super godt de lidt tørre steder i ansigtet. Olien har fået en fast plads i min hudpleje rutine.

  8. Jane (verificeret ejer)

    Vild med denne olie til min daglige hudpleje sammen med min æteriske olier, samt min daglige hårpleje

  9. Michelle (verificeret ejer)

    Jeg har nu brugt jojobaolie i over en måned som dag og natcrem. Jeg er meget glad for både produkt og resultat. Olien trænger hurtigt og fint ind og efterlader ingen spor/tynd hinde som jeg synes nogen andre olier godt kan gøre. Den fugter rigtig godt uden på nogen måder at fedte. Jeg er normalt rigtig tør i panden, på næsen og der øverste af kinderne. Hvorimod min hage og kæbeparti er super fedtet, så normalt kan jeg ikke rigtig finde nogen crem, der dur til hele ansigtet. Med jojobaolien er der ingen problemer. Den fugter og giver masser af kærlighed til mine tørre steder samtidig med, at den også giver den helt rigtige kærlighed til mine problemområder. Der er ligesom kommet ro på. Min hun overproducerer ikke længere, så hage og kæber er ikke længere “glinsende”. Alt i alt; Virkelig stor fan af jojobaolien

  10. Balida (verificeret ejer)

    Den her olie har været med til at fjerne min fedtet hud i ansigtet sammen med kæmpenatlysolie efter jeg i 10 år har kæmpet med forskellige hudplejeprodukter, som ikke har virket. Den er ikke fedtet og trænger hurtigt ned i huden. Kan varmt anbefale olien.

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares