Ingefærolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

CHLEOPATRA Ingefaerolie 10ml - Æterisk olie
Ingefærolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75

Ingefærolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

CHLEOPATRA Ingefaerolie 10ml - Æterisk olie
Ingefærolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75
Varenummer (SKU): 2005 Kategorier: , , Tags: , ,

Ingefærolie 10 ml – Økologisk Ingefærolie

Økologisk, Vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

Æterisk ingefærolie har en tynd konsistens og er lys gul i farven med en behagelig skarp aroma. Kendt som oldtiden helende urt. Duften varierer efter destillation og kvaliteten af den ingefær som anvendes. Men den mest aromatisk overlegne ingefær olie siges at komme fra destillation af frisk ingefær rod. Når ingefærolie anvendes udvortes, kan den hjælpe med at lindre smerter samt fremme en normal blodcirkulation. Traditionelt brugt for dets opvarmende virkning og hjælper med at lindre en urolig mave og ubehag ved menstruation. Når det tilføjes en bærerolie eller lotion, hjælper det led- og muskelsmerter forbundet med slid ved normal aldring.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!

ingefærolie zingiber officinale

Varenummer (SKU): 2005 Kategorier: , , Tags: , ,

Hvad er ingefærolie (Ginger)?

Ingefærolie er blevet værdsat som et krydderi og en pålidelig lægeplante i århundreder, med de første opdagede anvendelser fundet i gammelt sanskrit og kinesiske tekster.

Det er også blevet brugt i græske, romerske, arabiske, og unani Tibb traditionelle anvendelser som medicinsk praksis.

I dag er urten nu en kendt som en terapeutisk urt i de fleste dele af verden. Det er et aromastof i øl, læskedrikke, slik og anvendes som tilbehør og som krydderi til flere madretter.

Ingefærolie som æterisk olie har været brugt i en bred vifte af kosmetik og perfumer. Endvidere er dens terapeutiske egenskaber, der spænder fra at lindre maveproblemer til at give smertelindring, blevet underbygget gennem en bred vifte af videnskabelige undersøgelser.

Æterisk ingefærolie har en fantastisk opvarmende kvalitet. Æterisk olie skal altid fortyndes med eksempelvis vegetabilsk olie.

Primære egenskaber:for ingefærolie
  • Healer sindet, kroppen og sjælen
  • Kan hjælpe med at fordøje maden
  • Reducerer betændelse
  • lindrer overbelastning i næsen og brystet

Faremærkning

faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
Faresymboler

Hvordan bruger man ingefærolie?

Mange mennesker bruger Ginger, som er det engelske navn, som et middel mod sæsonbetinget affektiv lidelse (bipolar).

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Påfør to til tre dråber i en diffuser, eller placer dem på et stykke vat eller dit lommetørklæde, og inhaler derefter duften. Dette vil tilføre energi og revitalisere din krop, sind og sjæl.

Bland to til tre dråber til ca. 30 ml basisolie og brug blandningen som en massageolie. Dette hjælper med at lindre rygsmerter, gigt og muskelsmerter.

Du kan også tilføje det til et varmt bad eller lægge et par dråber på et varmt eller koldt omslag og derefter anvende det til de berørte områder.

Inhaler via en diffuser eller fordamper for at lindre bihulebetændelse, ondt i halsen og en løbende næse.

Hvad er ingefærolie god til?

Ingefærolie er en fantastisk tilføjelse til enhver massageolie. Den øger immunforsvaret og har en fantastisk opvarmende kvalitet. Da det er en aroma, er den super potent og kraftfuld og bør derfor altid blive fortyndet, når den anvendes på huden.

Ingefær er en flerårig urt som vokser til omkring en meter. Ingefærolie menes af aromaterapeuter, at være helende ved forkølelse og influenza, kvalme (køresyge, morgenkvalme), gigt, hoste og andre problemer i omløb. Den har også opvarmende egenskaber, der hjælper til at lindre muskelkramper, spasmer, ømhed og stivhed i leddene. Ingefærolie anses også for at være et elskovsmiddel og menes at lette angst, forny vitalitet og revitalisere selvtillid.

Når det bruges i massage eller på en oliebrænder kan ingefærolie behandle køresyge effektiv og er især nyttig, hvor der er overskud af fugt i katar, influenza eller en løbende forkølelse i omløb. Ondt i halsen og halsbetændelse kan også lempes. Selvom en opvarmning af olien har en tendens til at modvirke lidelser forårsaget af fugt, er olien også i stand til at reducere feber ved at øge aktiviteten af ​​svedkirtler og efterfølgende give en afkøling af kroppen.

Historien bag olien

I tusinder af år har Ingefærolie været en favorit iblandt de lokale, som et krydderi på den østlige og vestlige halvkugle.

I Kina bruges frisk ingefær mod gigt og bakteriel dysenteri. Det har længe været brugt som en fordøjelsesfremmende støtte og for at dulme åndedrætsorganerne.

Planten siges at stamme fra Indien, Kina og Java, men er også hjemmehørende i Afrika og Vestindien.

Det menes, at Ingefær blev bragt til Europa mellem det 10. og 15. århundrede som både et tilbehør til mad og et krydderi. Det har været anvendt til medicinske formål siden oldtiden.

Æterisk ingefærolie varmer og giver en forfriskende og afslappende følelse. Det har et bredt virkefelt, der stimulere yang energi i milten, maven, hjertet, lungerne og nyrerne.

Det er meget nyttigt for kolde individer med en svagt hævet tunge.

Ingefæroliens evne til at styrke yang-energi af nyrerne, gør den nyttig i at lindre lændesmerter. Den har en tonificerende effekt på nyrerne og en styrkende effekt som en seksuel tonic.

Ingefær er forbundet med planeten Mars, som står for at aktivere viljestyrke, stimulere initiativ og genoprette beslutsomhed.

ingefærolie zingiber officinale

Fakta om ingefærolie

Oprindelse: Indien
Yderligere info: Wikipedia
Botanisk navnZingiber officinale
Ekstraktion: Vanddampdestilering

Fra: Jordstængler
Duft Note: Middel/Base
Aroma Styrke: Medium til Stærk

Indeholder:
citral <0,1%
citronellol <0,7%
geraniol <0,1%
limonene <1,3%
linalool <0,3%

CAS Number: 84696-15-1
EINCS Number: 283-634-2
BBE Dato: MAJ2023
Batch Nummer: 4384710

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamot er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 2+
Børn Max Fortynding: 1%
Voksen max fortynding: 2%
Holdbarhed: 7 år

Generelle Sikkerhedsmæssige overvejelser ved brug af æteriske olier

    • Indtag ikke æteriske olier internt
    • Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder
    • Må ikke anvendes ufortyndet på huden
    • Gravide kvinder, ammende mødre og børn bør ikke bruge æteriske olier uden først at rådføre sig med en relevant uddannet læge eller aromaterapeut
    • Sørg altid for at holde æteriske olier godt lukket og gemt væk fra børn og dyr.

NOTE:

Læg IKKE ren æterisk olie direkte på huden (det SKAL blandes med noget).

Brug som udgangspunkt ikke æteriske olier når du er gravid.

Æteriske olier er kun til eksternt brug - hvis det indtages bør du søge lægehjælp.

 

Giftlinjen er åben for alle døgnet rundt.
Ring til Giftlinjen på tlf. 82 12 12 12 og få hjælp, hvis du har mistanke om forgiftning.

Generelle sikkerhedsoplysninger ved brug af æteriske olier

Anvendelse

Anvend ikke nogen æteriske olier internt og anvend aldrig æteriske olier, absolutter, CO2’er eller andre koncentrerede essenser på huden ufortyndet uden avanceret viden om æterisk olie eller konsultation fra en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Gravid med mere

Hvis du er gravid, epileptisk, har leverskader, har kræft, eller har andre medicinske problemer, bør du udelukkende anvende olier efter den rette vejledning af en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Børn

Vær meget forsigtig, når du bruger olier med børn og giv kun børn de blideste olier i meget små doser. Det er sikrest at konsultere en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge før du bruger olier med børn.

Allergi

Det anbefales altid, at du udfører en såkaldt hud patch test før du bruger en olie, du aldrig har brugt før. Instruktioner om at gennemføre denne allergitest samt yderligere information om sikkerhed kan findes ved at besøge denne side:

https://www.chleopatra.dk/allergitest/

Undgå allergiske reaktioner
Husk altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Vægt 0.050 kg
Størrelse 30 × 30 × 70 mm
Botanisk Navn

Zingiber officinale

Engelsk Navn

Ginger Essential Oil

Ingredienser

100% Zingiber officinale

Indeholder

Limonen op til 4%, geraniol op til 1,6%, citral op til 1%, linalool op til 0,4%

Oprindelsesland

Indien

Ekstraktions Metode

Vanddampdestillering

Udvundet fra

Fra den uskrællede, jord-tørrede rod

Farve

Bleggul til gul

Aromatisk Beskrivelse

Sød, krydret, træagtig og med et hint af citron og pepper

Duft Note

Middle-Base

Aroma Styrke

Medium til Stærk

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2+ år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Ingefær olie er ikke-toksisk og ikke-irriterende (undtagen når den anvendes i høje koncentrationer), men kan irritere følsom hud og kan også forårsage lysfølsomhed. Solen skal undgås efter påføring. Venligst fortynd denne olie før brug. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Undgå ved graviditet.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ingefærolie 10 ml – ØKO Æterisk olie”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares