Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

Økologisk hybenfrøolie har en regenererende, opstrammende, styrkende og udglattende effekt. Det bruges til pleje af moden, vaskulær, blandet hud, hud med misfarvninger og ar. Forbedrer hårets tilstand og udseende. Påfør separat eller i kombination med anden kosmetik, eks. ansigtscreme, bodylotion, gel eller hårmaske.

DKK 139,00 (Inkl. moms)

På lager

Bedst før: 2023-03-31

hybenkerneolie - rosehip seed oil - økologisk - 30ml
Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 139,00 (Inkl. moms)

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 DAGES LEVERING | FRAGT FRA 9,- OG GRATIS FRA 299,- | NATURLIG & VEGANSK

Bedste ansigtsolie!

Måske den bedste ansigtsolie!!! med denne er det så absolut farvel til cremer fyldt med kemi. Trænger hurtigt ind i huden og efterlader den super blød.

lea

Bedre end kokosolie

Super dejlig olie, er vild med den og bruger den hver dag over kokosolien…:-)

Berit
(7 kundeanmeldelser)

Anmeldeser

Se alle anmeldelser via Google og Facebook

Detaljer

Denne hybenkerneolie er koldpresset, økologisk og uraffineret (med en rød farve). Olien hører helt sikkert til iblandt vores favoritter. Denne olie er håndplukket og derefter let presset for at producere en gylden-rød tonet olie. Med hensyn til vores Canina-kvalitet tørres bærene, renses og derefter bliver de koldpresset. Hyben er kendt for at have et stort A- og E -vitaminindhold, derfor dens popularitet i formuleringer. Ofte omtalt som en ‘tonic’ olie, hvis den ikke er i din formulering, anbefaler vi at påføre denne olie ligesom den er.

Pakket med essentielle fedtsyrer og naturlige aktive stoffer, giver hybenkerneolie huden potente næringsstoffer. Disse hjælper med at stimulere hudens foryngelse, forbedre hydrering og fremme en mere jævn hudfarve. Hybenkerneolie er blevet klinisk testet, og har vist sig at hjælpe med at minimere forekomsten af rynker. Den giver en blød og glat hud og forbedre dramatisk hudens fugtighedsniveau og efterlader din hud mærkbart næret og hydreret. Hybenkerneolie er en af de bedste kilder til omega 3 og omega 6.

En af de mest nærende olier der findes, Hybenkerneolie er en powerolie for din hud. Den kan prale af en fedtsyreprofil, der er rettet mod regenerative evner, og pakker dets terapeutiske egenskaber ind med betydelige mængder alfa-linolsyre og linolsyre. Det er en meget beroligende olie og passende til en række forskellige hudtyper, men den er især nyttig i formuleringer til moden hud. Hybenolie er en fantastisk mulighed for dine mere luksuriøse hudpræparater. Den vil uden tvivl tilføre en rig, gavnlig blødgører til dit hudplejeregime, så du får en beroligende og blødgørende fornemmelse længe efter at den er blevet påført.

Den kan påføres direkte på hud og ansigt. Det er en vanddrivende olie, der indeholder trans-retinsyre, som har mange terapeutiske egenskaber. Den har været brugt i århundreder som en hudcelle- og vævsreparatør, deraf den stigende popularitet. Du kan nu se, hvorfor det ikke er en olie, du ønsker at ignorere.

Hybenkerneolie er en af de mest nærende olier, der findes. Den kan prale af en fedtsyreprofil, der er rettet mod regenerative evner, og er pakket med terapeutiske egenskaber som blandt andet betydelige mængder alfa-linolsyre og linolsyre. Det er en meget beroligende olie og den er velegnet til en række forskellige hudtyper, men den er især nyttig i formuleringer til moden hud.

Hybenolie er en fantastisk mulighed for dine mere luksuriøse hudpræparater. Den vil uden tvivl tilføre en rig, gavnlig blødgivende effekt til dit hudplejeregime, så du får en beroligende og blødgørende fornemmelse længe efter at den er blevet påført.

Vægt0,090 kg
Størrelse32 × 32 × 100 mm
Botanisk Navn

Rosa canina

Engelsk Navn

Rosehip Oil

Ingredienser

100% Rosa canina, Økologisk

Oprindelsesland

Chile

Ekstraktions Metode

Kold Presset

Udvundet fra

Frø

Farve

Lys rødlig til dyb rødlig væske.

Aromatisk Beskrivelse

Hyben har en meget mild duft, kan virke jordnær, bittersød.

Opbevaring

Køligt, uden for direkte sollys.

Holdbarhed

Hyben olie er langsom til at blive harsk, brugere kan forvente en holdbarhed på 12 – 18 måneder under egnede opbevaringsforhold efter åbning.

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Hyben har absorberes fint, men kan efterlade en følelse af klæbrighed, hvis de anvendes på huden ufortyndet.

Velegnet som

, , , , ,

Certificering

Advarsler

I høje koncentrationer kan Hyben Olie forværre akne.

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Fakta

Fedtsyreindhold
Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold - %
C12:0laurinsyrespor
C14:0myristinsyrespor
C16:0palmitinsyre3.6
C18:0stearinsyre1.7
C20:0arachinsyre0.7
C22:0behensyrespor
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 6
Monoumættet fedtsyre enheder  
C16:1palmitoleinsyrespor
C18:1oliesyre13.4
C20:1eicosensyre<0.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 65.5
Polyumættede fedtsyrer enheder  
C18:2linolsyre43.6
C18:3alfa-linolensyre27-36
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 78
Lær alt om hybenkerneolie til huden og håret, kroppen og ansigtet

Anvendelse

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet. Olien er blevet anvendt af de indfødte i Chile i århundreder, og er kun blevet valideret af forskere for relativt nyligt.

Til huden

Havtorn oile har ry for at være en af de bedste kilder til naturlige antioxidanter på grund af det høje indhold af C-vitamin. Antioxidanter som E-vitamin og betacaroten bekæmper effektivt rynker, tørhed, og andre symptomer på tør, ældet hud.

Denne olie kan også bruges til at fremme heling af forbrændinger, eksem, stråleskader og små sår.

Denne helbredende virkning skyldes den beta-caroten (provitamin-A), der er i havtorn olie. Desuden viser UV-spektret af olien en moderat absorbering i UV-B-serien, hvilket gør afarter af havtorn produkter attraktive som solpleje kosmetik.

Aromaterapeuter har krediteret olien med at reducere rynker, fremme regenererende hudceller, og for at fremme helingen af hudskader såsom forbrændinger, solskoldninger, sår og eksem.

Havtorn olie er et fantastisk valg som en del af en massage blanding, en aromaterapi blanding, og i virkeligheden i alle typer for kosmetisk produktion.

Bemærk, hvis den anvendes i massage vil havtorn olie plette på huden. Havtorn olie er en vigtig ingrediens i mange forskellige produkter såsom cremer, anti-aging creme, make-up fjerner, shower & bath gels, shampoo, ansigtsmasker, solcremer og forskellige læbepomader.

Havtorn olie er rig på A-, C- og E-vitamin samt essentielle fedtsyrer.

Forskning viser, at havtorn olie blødgør og styrker huden og reducerer ar-dannelse, hævelse og inflammation, så huden endelig kan få lov til at bryde den inflammatoriske cyklus, og helbrede sig selv. Reparerer alle former for hudskader, fra nedskæringer til forbrændinger. Forbrændinger forsaget af stråling heler hurtigere, når de behandles med olie, og mange klinikker er begyndt at bruge det som en regelmæssig behandling på grund af dens pålidelighed og sikkerhed.

Til håret

Havtorn olie anvendes ikke nær så meget til håret som til huden. Men når det så er sagt, så kan den sagtens anvendes til håret og hovedbunden.

Havtorn bruges især i hårplejeprodukter. Det gør den på grund af dets høje niveauer af essentielle fedtsyrer og A -vitamin. Med dem, kan denne nærende olie hjælpe med at støtte hovedbundens sundhed.

E -vitaminet i havtornolie hjælper også med hovedbundens cirkulation og understøtter hårvækst og konditionering.

Mod hudproblemer

Havtorn olie er mildest talt lidt af en vitamin-bombe, og er en af de få olier, der indeholder Omega 7 fedtsyrer, som styrker huden indefra.

Havtorneolie virker anti-inflammatorisk, hudfornyende og har en anti-aging effekt. Du kan anvende olien 100% ren på huden, men de fleste vil foretrække, at bruge nogle få procent i en blanding med andre vegetabilske olier.

Olien kan anvendes mod akne, ar, eksem, forbrændinger, rosacea, rynker, solskoldning, samt til at forebygge strækmærker og til at hele sår.

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Venligst indtast detaljer herunder for at få adgang til downloads

Værd at vide om Hybenkerneolie

FAQ: Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring hybenkerneolie og dens anvendelse

Kan hybenkerneolie bruges til huden?

Ja, absolut, hybenkerneolie er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidant, som absorberes i vævs- og cellefornyelse i huden. Det er derfor ikke så underligt, at olien længe har været brugt som et folkemiddel mod sårheling, samt reduktion af ar og fine linjer.

Kan hybenkerneolie bruges til ansigtet?

Det hjælper med at reducere ar og fine linjer. Hybenkerneolie er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som absoreberes i væv og celle regenerering i huden. Olien egner sig derfor godt til ansigtet.

Kan hybenolie bruges direkte på huden?

Ja, Hybenkerneolie er super velegnet til at blive brugt direkte på huden uden fortnding af nogen art.

Kan hybenkerneolie bruges til håret?

Hybenkerneolie har mange potentielle fordele. Det hjælper ikke kun din hud, men kan også hjælpe med at bekæmpe betændelse. Hybenkerneolie er fyldt med hud-nærende vitaminer og essentielle fedtsyrer. Brugen af denne olie på dit hår og i hovedbunden kan få dit hår til at se lysere, stærkere og kraftigere ud.

Hvad er hybenkerneoliens egenskaber?

Hybenkerneolie menes at være ekseptionel til aldrende hud, mørke rander og genrelt god til ansigtet.

Kan hybenkerneolie bruges til massage?

Teknisk set ja, men vi vil dog anbefale en anden olie. Dels er hybenkerneolie en tør olie og egner sig derfor ikke specielt godt til massage. Desuden findes der langt billigere og bedre løsninger. Vi vil anbefale en mandelolie i stedet.

Kan hybenkerneolie bruges som en basisolie?

Ja, Hybenkerneolie kan godt bruges som base til dine DIY opskrifter. Der findes dog billigere alternativer alt efter hvad opskriften går ud på.

Er hybenkerneolie sikker for børn?

Ja, olien er sikker for børn. Har du behov for en daglig fugtighed til dit barn, kan vi anbefale en mild olie som eksempelvis abrikoskerneolie.

Kan hybenkerneolie indtages oralt?

Nej. Vores olier er udelukkende til udvortes brug og kan derfor ikke spises eller på anden måde indtages oralt.

Kan hybenkerneolie blokere porerne?

Nej, Hybenkerneolier vil ikke blokere porerne. Olien har en comedogenic rate på 1.

Skal hybenolie opbevares i køleskabet?

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den anbefales det, at du holder den i stuetemperatur.

Kan hybenkerneolie bruges af gravide?

Ja, denne olie kan godt anvendes af gravide – helt sikkert. Vi opfordrer gravide til regelmæssigt at massere modtagelige områder med en naturlig olie med højt indhold af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, såsom arganolie, marulaolie eller figenkaktus frø olie.

Hvordan lugter hybenkerneolie?

Lugt anses meget individuelt, men hybenolien har en let sød aroma.

Hvilken farve har hybenolie?

Farven på hybenkerneolie er let gul til rødlig eller let orange.

Anmeldelser af hybenkerneolie

5/5
7 anmeldelser
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery
  1. Mia H.
    Skøn olie af en rigtig god kvalitet. Kan virkelig mærke at den forbedre huden og gør den blød og faktisk fri for fedt
  2. Berit
    Super dejlig olie, er vild med den og bruger den hver dag over kokosolien...:-)
Indsend din anmeldelse
Skriv en anmeldelse

12345

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer