Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

hybenkerneolie - rosehip seed oil - økologisk - 30ml
Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 169,00
3 DKK 143,65
4 DKK 135,20
5+ DKK 126,75

Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

hybenkerneolie - rosehip seed oil - økologisk - 30ml
Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 169,00
3 DKK 143,65
4 DKK 135,20
5+ DKK 126,75

Hybenkerneolie 30ml – En sand førstehjælps olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Pakket med essentielle fedtsyrer og naturlige aktive stoffer, giver hybenkerneolie huden potente næringsstoffer. Disse hjælper med at stimulere hudens foryngelse, forbedre hydrering og fremme en mere jævn hudfarve. Hybenkerneolie er blevet klinisk testet, og har vist sig at hjælpe med at minimere forekomsten af rynker. Den giver en blød og glat hud og forbedre dramatisk hudens fugtighedsniveau og efterlader din hud mærkbart næret og hydreret. Hybenkerneolie er en af de bedste kilder til omega 3 og omega 6.

Hvad er hybenkerneolie?

 

Hybenkerneolie, også kaldet hybefrøolie, forbedre hudens fugtighedsniveau og hjælper med celle regenerering.

Olien er blevet anvendt af de gamle egyptere, mayaer og indfødte amerikanere på grund af alle dens helbredende egenskaber.

Magien ligger nemlig i ingredienserne. Med Vitamin-A og C samt lycopen og Omega 6 og 9, reparerer hybeneolie hudens overflade og gendanner elasticiteten.

Ren hybenkerneolie kan endda anvendes som en mild, sød duft på huden. Olien er ikke-fedtende og absorberes nemt ind i huden.

Hybenkerneolie er en god førstehjælps olie, som er meget effektiv over for ar og virker forebyggende ved forbrændinger. Bruges på ren/tør hud.

Trænger hurtigt ind i huden og er rig på A-vitamin. Plej dine rynker, poser under øjnene og fine linjer væk. Olien er økologisk og farven er gylden til rødlig gylden.

Hvordan bruger man hybenkerneolie?

 

Hybenkerneolie er udvundet af frøene fra en “rose plante”, der vokser vildt i blandt andet Frankrig og Chile.

Mange af vores kunder bruger hybenkernolie til en vellykket forbyggelse af strækmærker. Det er bedst at massere olien under graviditet (uden æteriske olier) sikkert og blidt og fortsat massere ind i de ramte områder efter fødslen.

Mange anvender også hybenkerneolien mod hudsygdomme, som psoriasis og eskem. Hvor vidt dette har en faktuel effekt, ligger stadig for videnskabens dør, at finde frem til.

Som almindelig hudpleje fungerer hybenkernolien ganske godt. Det er en tørrende olie, hvilket vil sige, at den absorberes ekstra hurtigt ind i huden og kan efterlade huden lettere tør. Den er derfor særlig velegnet til personer med meget fedtet hud.

Påfør blot nogle dråber på det berørte område, massér olien ud på huden og lad den absorbere.

Hvad er hybenkernolie god til?

 

  1. Som forebyggende middel mod strækmærker
  2. Som et mildt lindrende middel mod brændsår og UV-skader foresaget fra overeksponering fra solen
  3. Mod ar fra kirurgi, forbrændinger og akne
  4. Mod eksem
  5. Mod psoriasis
  6. Mod rynker og tidlig ældning af huden
  7. Mod hyperpigmentering
  8. Mod dermatitis
  9. Mod alderspletter
  10. Mod skøre negle
  11. Til et tørt og ødelagt hår

Historien bag hybenkerneolien

Den officielle historie for hybenkerneoliens oprindelse er står fortsat ikke helt fast.

Hvad der er kendt er, at hyben begyndte at blive dyrket af folk i Persien og senere Grækenland og Rom omkring det 16. århundrede.

Hybenkerneolie har også en lang historie inden for anvendelsen i traditionel kinesisk medicin. Ifølge gammel kinesisk medicinsk litteratur, nævnes en orientalsk art kendt som rosa laevigata, som nu er mistænkt for at være hyben.

Går man helt tilbage til år 470, blev denne plante brugt som et middel mod både mave svaghed og kronisk diarré.

I det antikke Rom, brugte de gamle romere hyben eller rosa canina som et middel til at helbrede bid fra hunde med rabies.

Olien er blevet anvendt af de indfødte i Chile i århundreder, og er kun blevet valideret af forskere for relativt nyligt.

hyben - rosa canina

Hvad er hybenkerneolie godt for?

 

Den første større bekræftelse af sine evner kom frem i 1983, da universitetet i Santiago udførte forskning på 180 individer. I testen studerede man folk med omfattende ardannelse, akne sår, dybe rynker, UV skader, strålings skader, brændsår, kirurgiske ar, for tidlig aldring, dermatitis og andre hud-relaterede problemer.

I disse tests, regenererede hybenkerneolien huden, reducerede ar og rynker, forhindrede udvikling af rynker og aldring, og hjalp huden med at genvinde sin naturlige farve og tone.

Siden dette tidspunkt har andre universiteter og laboratorier også afsluttet undersøgelser, der alle har givet positive resultater. En anden velkendt undersøgelse i 1988 blev udført på tyve kvinder i alderen 25-35 med omfattende tidlig ældning på deres hud.

Deres hud var rynket, og havde solpletter fra overeksponering af solen. Efter fire måneders anvendelse med hyben frø olie dagligt, var deres rynker og solpletter næsten helt forsvundet, og huden havde et friskere og sundere udseende.

I dag bliver hybenkerneolie brugt af det medicinske samfund, såvel som i fine ansigts-og kosmetisk pleje produkter.

I dag menes hybenkerneolie, at være en af de bedste olier til rådighed på markedet for anti-aging og hudforyngelse.

Hvad kan hybenkerneolie bruges til?

 

Hybenkerneolie indeholder A-vitamin, som hjælper med til at forsinke virkningerne af hudens ældning.

Den hjælper med celle regenerering og fremmer kollagen og elastin, et proteiner, der sammen danner bindevævets fibre.

Dette resulterer i en fastere, glattere og mere ungdommelig hud med større elasticitet. Hybenkerneolie indeholder også en stor mængde af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, hvilket yderligere fremmer en sund hud med en anti-aging effekt.

Navnlig er den rig på linolsyre og linolensyre, som er vigtige næringsstoffer til huden.

Hyben er en god førstehjælps olie, som er meget effektiv på ar og er profylaktisk efter forbrændinger eller traumer.

Fedtsyreindhold i Hybenkerneolie

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C12:0 laurinsyre spor
C14:0 myristinsyre spor
C16:0 palmitinsyre 3.6
C18:0 stearinsyre 1.7
C20:0 arachinsyre 0.7
C22:0 behensyre spor
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 6
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1 palmitoleinsyre spor
C18:1 oliesyre 13.4
C20:1 eicosensyre <0.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 65.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre 43.6
C18:3 alfa-linolensyre 27-36
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 78

Anvendelse af Naturlig Hybenkerneolie

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Fakta om hybenkerneolie

Botanisk navn: Rosa canina
Engelsk navn: Rosehip seed oil
Oprindelsesland: Chile
Yderligere info: Wikipedia

Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: bær, Frø
Også kendt som: Rose haw, Rose hep, hybenolie
Økologisk: Nej

Absorberingsevne: Hurtig
Vitaminer: A, C, E og K
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 1

CAS Number: 84696-47-9 / 84603-96-0
EINCS Number: 283-652-0
BBE Dato: DEC2022
Batch Nummer: 0007083

Kilder

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23237514/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5485961/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4655903/

Kan hybenkerneolie bruges direkte på huden?

Ja, Hybenkerneolie er super velegnet til at blive brugt direkte på huden uden fortnding af nogen art.

Kan hybenkerneolie bruges til huden?

Igen ja, hybenkerneolie er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidant, som absorberes i vævs- og cellefornyelse i huden. Det er derfor ikke så underligt, at olien længe har været brugt som et folkemiddel mod sårheling, samt reduktion af ar og fine linjer.

Kan hybenkerneolie bruges til håret?

Hybenkerneolie har mange potentielle fordele. Det hjælper ikke kun din hud, men kan også hjælpe med at bekæmpe betændelse. Hybenkerneolie er fyldt med hud-nærende vitaminer og essentielle fedtsyrer. Brugen af denne olie på dit hår og i hovedbunden kan få dit hår til at se lysere, stærkere og kraftigere ud.

Kan hybenkerneolie bruges til ansigtet?

Det hjælper med at reducere ar og fine linjer. Hybenkerneolie er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som absoreberes i væv og celle regenerering i huden. Olien egner sig derfor godt til ansigtet.

Kan hybenkerneolie bruges som en basisolie?

Ja, Hybenkerneolie kan godt bruges som base til dine DIY opskrifter. Der findes dog billigere alternativer alt efter hvad opskriften går ud på.

Kan hybenkerneolie indtages oralt?

Nej. Vores olier er udelukkende til udvortes brug.

Kan hybenkerneolie blokkere porerne?

Nej, Hybenkerneolier vil ikke blokkere porerne. Olien har en comedogenic rate på 1.

Vægt 0.090 kg
Botanisk Navn

Rosa canina

Engelsk Navn

Rosehip Oil

Ingredienser

100% Rosa canina, Økologisk

Oprindelsesland

Chile

Ekstraktions Metode

Kold Presset

Udvundet fra

Frø

Farve

Lys rødlig til dyb rødlig væske.

Aromatisk Beskrivelse

Hyben har en meget mild duft, kan virke jordnær, bittersød.

Opbevaring

Køligt, uden for direkte sollys.

Holdbarhed

Hyben olie er langsom til at blive harsk, brugere kan forvente en holdbarhed på 12 – 18 måneder under egnede opbevaringsforhold efter åbning.

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Hyben har absorberes fint, men kan efterlade en følelse af klæbrighed, hvis de anvendes på huden ufortyndet.

Velegnet som

, , , , ,

Certificering

Advarsler

I høje koncentrationer kan Hyben Olie forværre akne.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

6 anmeldelser af Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

  1. Irbit Unnerup (verificeret ejer)

    Jeg bruger hybenkerneolie om aftenen på rynker og fine linier. Rynker bliver synligt mindre og blødere at se på og linier ved øjnene og omkring munden forsvinder næsten. Dufter dejligt og er nem at bruge.

  2. Maj-Britt B. (verificeret ejer)

    Det er første forsøg med hybenkerneolie, og jeg er godt tilfreds. Trænger fint ind i huden og efterlader den meget blød.

  3. Lea

    Måske den bedste ansigtsolie!!! med denne er det så absolut farvel til cremer fyldt med kemi. Trænger hurtigt ind i huden og efterlader den super blød.

  4. Aia (verificeret ejer)

    En skøn ansigtsolie til tør hud! Bruger den til hverdag, og har været meget tilfreds indtil videre. Den gør ens hun meget blød.
    Jeg fik min mor til at prøve den da hun også lider at meget tør hud. Efter bare første gang var hun helt vild med den!

  5. maja1 (verificeret ejer)

    En virkelig lækker ansigtsolie som jeg bliver ved at vende tilbage til. Brugen denne istedet for en creme til ansigtet.

  6. Berit

    Super dejlig olie, er vild med den og bruger den hver dag over kokosolien…:-)

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

https://www.chleopatra.dk/download/datasheet/chleo-ros.pdf
shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml