Hindbærkerneolie 30ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - ras - hindbærkerneolie 2018
Hindbærkerneolie 30ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25

Hindbærkerneolie 30ml – Naturens egen beskyttelse mod solen
Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Fugtighedsfuld og forbedrer hudens elasticitet, reducerer rynker, tørhed og hudlinjer. Den regenererer hudceller. Hindbærkerneolie er også det perfekte valg til al pleje med bad, krop, hud og baby, produkter, hvor den tilbyder fremragende hudbeskyttelse og også vil hjælpe med at stabilisere og forbedre antioxidantaktiviteten. Hindbærkerneolie er utrolig rig på E-vitamin og A-vitamin, der gør den eminent som anti-aging. Desuden indeholder den en stor mængde Omega-3 og Omega-6 fedtstoffer, som gør den til en rig antioxidant olie, som både virker fugtgivende og beskyttende. Olien en god mod udslet og eksem og indeholde en naturlig høj SPF (ikke testet).

Hvad er hindbærkerneolie?

Rød hindbærkerneolie virker stærkt fugtgivende og blødgørende for huden. Olien besidder en usædvanlig høj andel af alfa og gamma tocopheroler (E-vitamin), polyfenoler og andre antioxidanter.

Den er også rig på A-vitamin og indeholder op til 83% omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Rød hindbærkerneolie har mange anti-inflammatoriske egenskaber og vurderes derfor til, at være en af de mest effektive olier til brug i behandlingen af eksem, psoriasis og andre hudsygdomme.

Dens høje indhold af A-vitamin gør den desuden til et godt valg som en tilføjelse i produktion af produkter mod akne problemer.

Olien menes at have en naturlig SPF på 28-50. Dette er ikke videnskabeligt bevist, så selvom du anvender olien som naturlig solbeskyttelse bør du fortsat søge officielle midler.

Fakta om hindbærkerneolie

Oprindelsesland: Chile
Yderligre info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: bær, Frø
Botanisk navn: Rubus idaeus
Engelsk navn: Red Raspberry Seed Oil
AbsorberingsevneMedium
Vitaminer: A og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 0-1
Også kendt som: Hindbærolie, Hindbær kerne olie, Hindbær frø olie, Raspberry oil, Bramble of Mount Ida
Økologisk: Nej

Hindbærkerneolie er velegnet

  • Som et naturligt fugtgivende middel til huden
  • Som et mildt anti-aging produkt
  • Til at beskytte mod solens UV-A og UV-B-stråler*
  • Med stærke anti-inflammatoriske egenskaber
  • Til at hjælpe med at stabilisere andre mere skrøbelige olier
  • Til at hjælpe med at holde fugten og beskytte huden
  • Til at pleje og beskytte læberne

Sådan anvender du hindbærkerneolie

Du kan anvende olien i sin rene form til ansigtet, som en anti-rynke creme. Oliens høje indhold af A-vitamin og E-vitamin, hjælper med at glatte rynker og fine linjer på plads.

Som en del af en blanding i en solcreme, kan du tilføje hindbærkerneolie dine andre solbeskyttende produkter. Vær sikker på, at du sætter dig godt ind i emnet SPF og virkningen af hindbærkerneolie, før du foretager påføring med udgangspunkt i at beskytte huden mod de farlige UV-a og UV-B stråler.*

De fleste foretrækker, at blande hindbærkerneolie i andre vegetabilske olier, for at drage nytte af de mange gode egenskaber olien besidder.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag hindbærkerneolie

Original habitat er Sydøsteuropa. I dag findes hindbær i Europa, Asien og Nordamerika.

Førene fra hindbær giver omkring 22-25%.

Hindbærbusken gror op til 2 meter i højden og har hvide blomster, der videreudvikles til røde bær.

Det botaniske navn eller INCI navnet er hindbær eller Rubus idaeus.

Navnet kommer fra det latinske ord “rebus”, hvilket betyder rød og det latinske ord “ida”, som er navnet på et bjerg i oldtidsriget Frygien, hvor planten oprindeligt voksede.

Hindbærfrøolie får stigende opmærksomhed af kommercielle kosmetik producenter og spa og aromaterapi industrier på grund af dens betydelige indhold af ernæringskomponenter inklusive essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Det er en ekstremt stabilt lipid, der har omdefineret ydelses- og stabilitetsstandarder for olier rig på essentielle fedtsyrer.

rubus idaeus

Hvad er hindbærkerneolie godt for?

Hindbær kerne olie er en af de luksuriøse, søde og attraktive klingende olier, som associerer til billeder af saftig friske hindbær på en varm sommerdag. Olien er lys gul til en rødlig farve med karakteristisk frugtagtig aroma. Olien virker fugtgivende, okklusiv og anti-inflammatorisk for huden.

Desuden giver olien anti-aging fordele ved at forbedre hudens elasticitet, smidighed og fleksibilitet, mens den virker blødgørende og giver et udglattende udseende af rynker, fine linjer og slap hud.

Hindbærkerneolie er ofte brugt i kosmetiske produkter for sin fugtgivende, antioxidant og lipid-barriere dannende egenskaber.

Olien gør sig godt som en dejlig tilføjelse til ansigts formuleringer såsom ansigts serum, ansigts olier, lotion og cremer til tør, dehydreret, følsomme og modnet eller aldrende hudtyper.

Hindbærkerneolie fungerer også som en luksuriøs tilføjelse til læbe balsam og andre læbe produkter, da det danner en okklusiv barriere for at forhindre fugttab og beskytter huden mod skadelige elementer.

Hindbærkerneolie er meget efterspurgt til brug i innovative produkter indenfor personlig pleje. Denne bemærkelsesværdige olie er anbefalet til optagelse i kroppen via ansigts cremer, øjencremer, læbe produkter, hårplejeprodukter og sol pleje produkter, hvor emollience, konditionering og et højt EFA indhold (essential fatty acids – essentielle fedtsyrer) ønskes.

Hindbærkerneolie vinder stadig større opmærksomhed af kosmetiske producenter, spa og aromaterapi industrier på grund af dens betydelige indhold af næringsstoffer, herunder essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Det er en yderst stabil lipid, der har omdefineret standarden for ydeevne og stabilitet for olier rige på essentielle fedtsyrer.

Dens stærke antioxidante egenskaber og stabile holdbarhed, kan bidrage til at forlænge levetiden af andre mere skrøbelige bestanddele indbefattet i samme formulering.

*Solbeskyttelse med hindbærkerneolie

Hindbærkerneolie siges at tilbyde huden en bredspektret beskyttelse ved skadelig UV-A og UV-B stråler. Den kan derfor med fordel tilføjes til enhver hjemmelavet formulering for at tilføje beskyttelse mod solen. SPF af den røde hindbærkerneolie har vist sig at være lig med den af mineralet titandioxid og er blevet bedømt til at have en SPF så højt som 28-50 (vores olie er ikke testet).

Selvom hindbærkerneolie efter sigende skulle være god til at beskytte huden mod solens farlige UV-stråler, må du IKKE anvende olien alene, som beskyttelse mod solen.

Der findes ingen egentlig research, der endegyldigt beviser oliens SPF effekt. Du bør derfor altid benytte godkendte SPF-produkter som beskyttelse mod solens UV-stråler.

Du kan dog fortsat bruge hindbærkerneolie, som en tilføjelse til dine normale solbeskyttelsesprodukter.

Anvendelse

På grund af dens sammensætning er hindbærkerneolie en af de overlegne naturlige olier til antiinflammation. Der er også nogle, der hævder, at hindbærfrøolie kan fungere som en solcreme. Dette afventer dog videnskabelig bekræftelse, men det kan stadig give en god tilføjelse til din normale solcreme.

Oliens antioxidanter gør den fantastisk til følsom hud og for dem med eksem. Når du har brugt det, vil du bemærke mindre betændelse, og eventuelle eksemplastre vil slappe af efter opsugning af fugtigheden i olien.

Anti-aging

Hindbærkerneolie indeholder høje niveauer af E-vitamin, som er en potent antioxidant, der reducerer frie radikaler, der forårsager for tidlig aldring. Kombineret med de regenererende kræfter af A-vitamin, phytosteroler og ellaginsyre kan denne skønhedsolie reducere kollagenødelæggelse, fornye huden og holde din hud lys og ungdommelig.

Anti-akne

Hindbærkerneolie indeholder et højt linolsyre indhold, som er antiinflammatorisk og hjælper med at reducere tilstoppede porer og acne. Olier, der er rige på linolsyre, vælges ofte på grund af deres fremragende acnebehandlingsfordele. Påføring af linolsyrerige olier kan hjælpe med at gøre vores talg mere flydende, så det let kan flyde ud af vores porer og reducere udbrud. Dette er en fantastisk fordel ud over SPF ved at se, hvor mange konventionelle solcreme der faktisk kan tilstoppe porer. Hindbærkerneolie er fuldstændig ikke-komedogen.

Antiinflammatorisk

Olien har antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør den beroligende og helende for følsom hud, dem med dermatitis, eksem eller endda babyer. For at øge fordelene ved at bruge hindbærkerneolie i kombination med andre kraftfulde antiinflammatoriske olier såsom hampefrøolie.

Hårreparation

Hindbærkerneolie er rig på folinsyre (eller B-vitamin). Folinsyre er vigtig for at opretholde en sund hud og et sundt hår. Inkluder olien i din skønhedsrutine som hårbalsam for at beskytte håret fra rod til spids, styrke, blødgøre og giver et skinnende glans.

Relaterede artikler

Naturligt indhold

  • Vitamin A
  • Vitamin C
  • Vitamin E

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enheder Based on Baseret på  Indhold – %
C14:0 myristic acid myristinsyre 0-0.1
C16:0 palmitic acid palmitinsyre 2-4
C16:0 palmitic acid palmitinsyre 2-4
C18:0 stearic acid stearinsyre 1-3
C20:0 arachidic acid arachinsyre 0-1
C22:0 behenic acid behensyre 0-0.3
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 4.5
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1 palmitoleic acid palmitoleinsyre 0-0.1
C18:1 oleic acid oliesyre 12-16
C20:1 eicosenoic acid eicosensyre 0-0.4
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 14
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linoleic acid linolsyre 50-60
C18:3 alpha-linolenic acid alfa-linolensyre 19-27
C18:3 gamma linolenic acid gamma linolensyre 0-0.1
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 78

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt 0.090 kg
Botanisk Navn

Rubus idaeus

Engelsk Navn

Red Raspberry Seed Oil

Ingredienser

100% Rubus Idaeus (Red Raspberry) Seed Oil

Oprindelsesland

Chile

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Orange-gul

Aromatisk Beskrivelse

Mild og sød

Absorption

Absorberes middel-hurtigt ind i huden.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , ,

Hudproblem

, , , , , , ,

Velegnet som

, ,

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Låg

Brand

CHLEOPATRA

2 anmeldelser af Hindbærkerneolie 30ml

  1. UllaSQ

    Hindbærkerneolien holder, hvad den/I lover! I år (2018) er sommeren som bekendt meget varm og solrig, og min hud har reageret med uberegnelige udbrud af rosacea. Jeg troede, at den slet ikke kunne tåle solen, og end ikke dyre mærkecremer med høj SPF gjorde den store forskel. Derfor blev jeg *meget* glad, da jeg prøvede hindbærkerneolien af – jeg kan konstatere, at ansigtshuden i langt, langt mindre grad reagerer på sol, vejr og vind!

  2. Balida

    Jeg er rigtig glad for hindbærrene olien som ansigtsolie til solferier! Det er så behageligt at have den på huden istedet for alle de fedtede solcremer der findes på markedet. Kan varmt anbefale denne olie!

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling