Havtorn olie 30ml

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 159,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Leveres inden for 1-3 dage

chleopatra produktbillede - sea - havtorn olie 2018
Havtorn olie 30ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25

Havtorn olie 30ml – En vitaminbombe uden sammenligning
Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

En nyttig, dyrebar olie, der typisk bruges i hudpleje. Den kan påføres direkte på huden eller indgå i hudplejepræparater. Denne olie indeholder essentielle fedtsyrer, carotener, tocopheroler og phytosteroler, som er en potent antioxidant. Det er en koncentreret olie, og vi foreslår at bruge den sparsomt. Denne havtorn olie er forarbejdet ved koldpressemetoden af hele bæret med frø. Havtorn olie er det ultimative valg for en glimrende udrensning, fugtgivende og toning af huden. Havtorn olie er fundamentet for skabelsen af strålende hud. Et såkaldt “all-in-one” produkt til rensning, eksfolierende og fugtgivende hud, som passer til ansigt og kan også bruges på kroppen.

BBE Dato: 30. September 2022
Batchnummer: 0000144

Havtorn olie 30ml 1Hvad er Havtorn olie?

Havtorn olie er kendt for sin evne til at beskytte og revitalisere dehydreret hud og hjælpe enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende.

Den indeholder mere end 190 næringsstoffer, herunder essentielle fedtsyrer; (omega 3, 6, 7, 9), der hjælper med at opretholde fugtbalancen, som resulterer i en silkeglat hud, vitaminer; (A, E, C, B1, B2), antioxidanter; der bekæmper de frie radikaler for at holde huden ung og forhindre tidlig ældning af huden.

Havtorn olie har traditionelt været anvendt for sin fantastiske evne til, at støtte cellemembraner for at pleje og vedligeholde et sundt hår, smuk hud og flotte negle.

Bruges på ren/tør hud eller fortyndet med andre vegetabilske olier. Kan midlertidigt misfarve huden, der er let at vaske af. Det anbefales at den påføres før sengetid.

Havtorneolie er med sin fine orange farve en helt unik olie. Utrolig rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer både nærer og plejer den din hud.

Fakta om havtorn olie

Oprindelsesland: Frankrig
Yderligre info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: bær, frugtkødet
Botanisk navn: Hippophae rhamnoides
Engelsk navn: Sea Buckthorn Oil
AbsorberingsevneMedium
Vitaminer: A, B1, B2, B6, B12, C, E og K
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 1
Naturlig SPF*: 2-8
Også kendt som: seaberry oil, Sallowthorn, Sandthorn
Økologisk: nej

  • Må anvendes direkte på huden: Ja

Hvad er havtorn olie god til?

  1. Som et vidundermiddel for anti-aging af rynker
  2. Til at booste regenerering af hudens celler ved formning af kollagen
  3. Til at blødgøre huden og forbedre hudens nuancer
  4. Til at forynge huden
  5. Til at fremme healings processen for brandmærker, sol forbrænding, eksem og små sår
  6. Til at fremme hudens hydrering og elasticitet
  7. Til at hjælpe med at forebygge acne
  8. Mod rosacea
  9. Mod eskem og mindre sår
  10. Mod inflammationer og ar-dannelse

Hvordan bruger man havtorn olie?

Havtorn olie skiller sig lidt ud fra andre vegetabilske olier i og med, at den har en utroligt stærk og gennemtrængende farve. Aromaen i sig selv er lidt specielt, men farven er ekstrem. Det betyder, at du skal være ekstra opmærksom og forsigtig for at undgå misfarvning af tekstiler og inventar.

Når du påfører olien på huden, kan du godt bemærke en lettere farvning af huden, men efterhånden som olie absorberes (brug kun meget lidt af gangen), vil du opleve at den hidsige farve forsvinder.

Olien kan anvendes direkte på huden, men mange vælger, at blande den med andre vegetabilske olier, netop på grund af farven. Ved at blande den, bliver farven automatisk mindre.

Tag blot et par enkelte dråber og før dem på huden med en masserende bevægelse, så olien bliver ligeligt fordelt på hele overfladen af det sted du ønsker at behandle.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag havtorn olien

På trods af navnet har havtorn ikke noget med havet at gøre. Havtorn var allerede kendt på oldgræsk.

Det kaldes også for “Sallow Thorn”, formentlig fra bærrene, der kan plette huden gul (de har været brugt til at lave pigmenter og farvestoffer).

Havtorns latinske navn er Hippophae rhamnoides, som oversættes til “at give lys til en hest” (hippos – hest, phaos – lys); henvist til sin ansete egenskab for at kunne kurere blindhed hos heste (ja, det fortæller historien i hvert fald).

Hvad der er mere rigtigt, er nok den mere indirekte oversættelse af “Træ, der gør hest skindende”.

Helt basalt blev havtorn brugt til at kurere heste og til at få dem til at skinne.

Havtorn hører i dag til i Europa og nogle nordlige regioner i Asien, men dyrkes også andre steder.

For sine medicinske evner, kan havtorn spores helt tilbage til omkring 800 år før Kristus fødsel i Tibet.

havtorn - hippophae rhamnoides

Hvad er havtorn olie godt for?

Havtorn oile har ry for at være en af de bedste kilder til naturlige antioxidanter på grund af det høje indhold af C-vitamin. Antioxidanter som E-vitamin og betacaroten bekæmper effektivt rynker, tørhed, og andre symptomer på tør, ældet hud.

Denne olie kan også bruges til at fremme heling af forbrændinger, eksem, stråleskader og små sår.

Denne helbredende virkning skyldes den beta-caroten (provitamin-A), der er i havtorn olie. Desuden viser UV-spektret af olien en moderat absorbering i UV-B-serien, hvilket gør afarter af havtorn produkter attraktive som solpleje kosmetik.

Aromaterapeuter har krediteret olien med at reducere rynker, fremme regenererende hudceller, og for at fremme helingen af hudskader såsom forbrændinger, solskoldninger, sår og eksem.

Havtorn olie er et fantastisk valg som en del af en massage blanding, en aromaterapi blanding, og i virkeligheden i alle typer for kosmetisk produktion.

Bemærk, hvis den anvendes i massage vil havtorn olie plette på huden. Havtorn olie er en vigtig ingrediens i mange forskellige produkter såsom cremer, anti-aging creme, make-up fjerner, shower & bath gels, shampoo, ansigtsmasker, solcremer og forskellige læbepomader.

Havtorn olie er rig på A-, C- og E-vitamin samt essentielle fedtsyrer.

Forskning viser, at havtorn olie blødgør og styrker huden og reducerer ar-dannelse, hævelse og inflammation, så huden endelig kan få lov til at bryde den inflammatoriske cyklus, og helbrede sig selv. Reparerer alle former for hudskader, fra nedskæringer til forbrændinger. Forbrændinger forsaget af stråling heler hurtigere, når de behandles med olie, og mange klinikker er begyndt at bruge det som en regelmæssig behandling på grund af dens pålidelighed og sikkerhed.

Hvad kan havtorn olie bruges til?

Havtorn olie er mildest talt lidt af en vitamin-bombe, og er en af de få olier, der indeholder Omega 7 fedtsyrer, som styrker huden indefra.

Havtorneolie virker anti-inflammatorisk, hudfornyende og har en anti-aging effekt. Du kan anvende olien 100% ren på huden, men de fleste vil foretrække, at bruge nogle få procent i en blanding med andre vegetabilske olier.

Olien kan anvendes mod akne, ar, eksem, forbrændinger, rosacea, rynker, solskoldning, samt til at forebygge strækmærker og til at hele sår.

Hvad er havtorn olie særligt godt for?

Havtorn olie kommer fra en super frugt fuld af alle Omegas – 3, 6, 9 og endda den sjældne 7, samt et væld af antioxidanter og andre helbredende næringsstoffer. Den har været brugt til at helbrede psoriasis og give huden en ny glød, øge immunitet, en langsommere aldring, og et lavere kolesterol, men den har også mange andre kvaliteter, der gør den til en overlegen kilde til vitaminer og mineraler vi alle har brug for.

Havtorn har flere anvendelsesmuligheder grundet sin protein opbygning af aminosyrer, vitaminerne B1, B2, K, C, A, E, og folinsyre, over 60 antioxidanter, mindst 20 mineraler og sunde fedtsyrer.

Alt dette gør olien til en super olie med mange gode anvendelsesmuligheder.

Naturligt indhold

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • B9-vitamin
  • B12-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • K1-vitmain
  • Beta-sitosterol (provitamin D)
  • Iod
  • Calcium
  • Jern
  • Magnesium
  • Fosfor
  • Zink

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C12:0laurinsyrespor
C14:0myristinsyre1,5
C16:0palmitinsyre30
C18:0stearinsyre1,6
C20:0arachinsyrespor
C22:0behensyrespor
C24:0lignocerinsyrespor
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed33
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre35
C18:1oliesyre20
C20:1eicosensyre<0.5
C22:1erucasyrespor
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed55
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre6
C18:3alfa-linolensyre2
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder8

OSB: Havtorn olie har en meget mørke-brun/orange farve, som nemt smitter af på tøj og tekstiler. Den kan også farve huden, men her er den nem at vaske af. Vær opmærksom på dette, når du anvender den og forsøg eventuelt at anvende den før sengetid, men pas alligevel på dit sengetøj.

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Relaterede artikler

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt0.090 kg
Botanisk Navn

Hippophae Rhamnoides

Engelsk Navn

Sea Buckthorn Oil

Ingredienser

Hippophae Rhamnoides

Oprindelsesland

Frankrig

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

bær, frugtkødet

Farve

Rødbrun til mørkebrun væske

Aromatisk Beskrivelse

Denne olie har en stærk moskus duft som er karakteristisk for havtorn.

Opbevaring

Brugere kan forvente en holdbarhed på 6 måneder til 1 år med ordentlig opbevarings betingelser (køligt, uden for direkte sollys).

Holdbarhed

1 år

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Havtorn olie absorberes let ind i huden og føles normalt ikke særlig fedtet. Den afgiver dog nemt en orange farve på huden og bør derfor glattes godt ud.

Velegnet som

, , ,

Certificering

Advarsler

Vær forsigtig, når olien anvendes til huden. Ved hyppigt brug, kan dets høje koncentration af carotenoider misfarve huden med en lys orange nuance. Dette kan også ske ved enkelte brug, men det kan nemt vaskes væk. Du kan også risikere misfarvning af tøj og andre tekstiler. Som med alle vegetabilske olier, er det sikkert at anvende under graviditet. Som med alle nødebaserede olier, brug det altid bruges med forsigtighed på folk med nødeallergi.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

1 anmeldelse af Havtorn olie 30ml

  1. J.M. Arp

    Fantastisk dejlig olie. Bliver brun uden sol. Trænger fint ind i huden.

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*