Havtorn olie 30ml

kr. 89,00 (Inkl. moms)

På lager

Bedst før: 2023-05-31

chleopatra havtornolie sebuckthorn berry oil 30ml
Havtorn olie 30ml

kr. 89,00 (Inkl. moms)

1-3 dages levering | Fragt fra 9,- | Gratis fragt v. køb over 299,-

En nyttig, dyrebar olie, der typisk bruges i hudpleje. Den kan påføres direkte på huden eller indgå i hudplejepræparater. Denne olie indeholder essentielle fedtsyrer, carotener, tocopheroler og phytosteroler, som er en potent antioxidant. Det er en koncentreret olie, og vi foreslår at bruge den sparsomt. Denne havtorn olie er forarbejdet ved koldpressemetoden af hele bæret med frø. Havtorn olie er det ultimative valg for en glimrende udrensning, fugtgivende og toning af huden. Havtorn olie er fundamentet for skabelsen af strålende hud. Et såkaldt “all-in-one” produkt til rensning, eksfolierende og fugtgivende hud, som passer til ansigt og kan også bruges på kroppen.

Varekode:  5714321000056 
SKU:  VOS1003SEA

Oprindelse: Tyskland

Batch nr.: 0005556

BBE Dato: JAN2022

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 DAGES LEVERING | FRAGT FRA 9,- OG GRATIS FRA 399,- | NATURLIG & VEGANSK

Så lækker!

Elsker at putte et par dråber af den i min ansigtsolie. Den giver en fantastisk sommerglød

lauraherslund

Fantastisk dejlig olie

Bliver brun uden sol. Trænger fint ind i huden.

J.M. Arp

(2 kundeanmeldelser)

Anmeldeser

Se alle anmeldelser via Google og Facebook

Detaljer

Beskrivelse

Havtorn olie er kendt for sin evne til at beskytte og revitalisere dehydreret hud og hjælpe enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende.

Den indeholder mere end 190 næringsstoffer, herunder essentielle fedtsyrer; (omega 3, 6, 7, 9), der hjælper med at opretholde fugtbalancen, som resulterer i en silkeglat hud, vitaminer; (A, E, C, B1, B2), antioxidanter; der bekæmper de frie radikaler for at holde huden ung og forhindre tidlig ældning af huden.

Havtorn olie har traditionelt været anvendt for sin fantastiske evne til, at støtte cellemembraner for at pleje og vedligeholde et sundt hår, smuk hud og flotte negle.

Bruges på ren/tør hud eller fortyndet med andre vegetabilske olier. Kan midlertidigt misfarve huden, der er let at vaske af. Det anbefales at den påføres før sengetid.

Havtorneolie er med sin fine orange farve en helt unik olie. Utrolig rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer både nærer og plejer den din hud.

Vægt0,090 kg
Botanisk Navn

Hippophae Rhamnoides

Engelsk Navn

Sea Buckthorn Oil

INCI

Hippophae Rhamnoides

Oprindelsesland

Frankrig

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

bær, frugtkødet

Farve

Rødbrun til mørkebrun væske

Aromatisk Beskrivelse

Denne olie har en stærk moskus duft som er karakteristisk for havtorn.

Opbevaring

Brugere kan forvente en holdbarhed på 6 måneder til 1 år med ordentlig opbevarings betingelser (køligt, uden for direkte sollys).

Holdbarhed

1 år

Hudtype

, , , ,

Hudproblem

, , , , , , , , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Havtorn olie absorberes let ind i huden og føles normalt ikke særlig fedtet. Den afgiver dog nemt en orange farve på huden og bør derfor glattes godt ud.

Velegnet som

, , ,

Certificering

Advarsler

Vær forsigtig, når olien anvendes til huden. Ved hyppigt brug, kan dets høje koncentration af carotenoider misfarve huden med en lys orange nuance. Dette kan også ske ved enkelte brug, men det kan nemt vaskes væk. Du kan også risikere misfarvning af tøj og andre tekstiler. Som med alle vegetabilske olier, er det sikkert at anvende under graviditet. Som med alle nødebaserede olier, brug det altid bruges med forsigtighed på folk med nødeallergi.

Emballage

Låg

Brand

Produktside senest opdateret

17. Januar 2022

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Fakta

Lær meget mere om havtorn olie

Bedre sammen

Anvendelse

Havtorn er ikke blot et super bær, for fra bærene får vi også en super olie med rigtig mange vitaminer og anvendelsesmuligheder - Læs mere om disse herunder.

OSB: Havtorn olie har en meget mørke-brun/orange farve, som nemt smitter af på tøj og tekstiler. Den kan også farve huden, men her er den nem at vaske af. Vær opmærksom på dette, når du anvender den og forsøg eventuelt at anvende den før sengetid, men pas alligevel på dit sengetøj.

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Havtorn oile har ry for at være en af de bedste kilder til naturlige antioxidanter på grund af det høje indhold af C-vitamin. Antioxidanter som E-vitamin og betacaroten bekæmper effektivt rynker, tørhed, og andre symptomer på tør, ældet hud.

Denne olie kan også bruges til at fremme heling af forbrændinger, eksem, stråleskader og små sår.

Denne helbredende virkning skyldes den beta-caroten (provitamin-A), der er i havtorn olie. Desuden viser UV-spektret af olien en moderat absorbering i UV-B-serien, hvilket gør afarter af havtorn produkter attraktive som solpleje kosmetik.

Aromaterapeuter har krediteret olien med at reducere rynker, fremme regenererende hudceller, og for at fremme helingen af hudskader såsom forbrændinger, solskoldninger, sår og eksem.

Havtorn olie er et fantastisk valg som en del af en massage blanding, en aromaterapi blanding, og i virkeligheden i alle typer for kosmetisk produktion.

Bemærk, hvis den anvendes i massage vil havtorn olie plette på huden. Havtorn olie er en vigtig ingrediens i mange forskellige produkter såsom cremer, anti-aging creme, make-up fjerner, shower & bath gels, shampoo, ansigtsmasker, solcremer og forskellige læbepomader.

Havtorn olie er rig på A-, C- og E-vitamin samt essentielle fedtsyrer.

Forskning viser, at havtorn olie blødgør og styrker huden og reducerer ar-dannelse, hævelse og inflammation, så huden endelig kan få lov til at bryde den inflammatoriske cyklus, og helbrede sig selv. Reparerer alle former for hudskader, fra nedskæringer til forbrændinger. Forbrændinger forsaget af stråling heler hurtigere, når de behandles med olie, og mange klinikker er begyndt at bruge det som en regelmæssig behandling på grund af dens pålidelighed og sikkerhed.

Havtorn olie anvendes ikke nær så meget til håret som til huden. Men når det så er sagt, så kan den sagtens anvendes til håret og hovedbunden.

Havtorn bruges især i hårplejeprodukter. Det gør den på grund af dets høje niveauer af essentielle fedtsyrer og A -vitamin. Med dem, kan denne nærende olie hjælpe med at støtte hovedbundens sundhed.

E -vitaminet i havtornolie hjælper også med hovedbundens cirkulation og understøtter hårvækst og konditionering.

Havtorn olie er mildest talt lidt af en vitamin-bombe, og er en af de få olier, der indeholder Omega 7 fedtsyrer, som styrker huden indefra.

Havtorneolie virker anti-inflammatorisk, hudfornyende og har en anti-aging effekt. Du kan anvende olien 100% ren på huden, men de fleste vil foretrække, at bruge nogle få procent i en blanding med andre vegetabilske olier.

Olien kan anvendes mod akne, ar, eksem, forbrændinger, rosacea, rynker, solskoldning, samt til at forebygge strækmærker og til at hele sår.

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Venligst indtast detaljer herunder for at få adgang til downloads

Værd at vide om Havtorn olie

Kan havtorn olie bruges direkte på huden?

Ja, det kan du tro. Havtorn olie er helt sikker på at bruge direkte på huden.

Kan havtorn olie bruges til huden?

Havtorn olie kan fint bruges til huden. Man skal dog være opmærksom på, at denne olie har en meget kraftig farve, hvorfor den nemt smitter af på tøj og tekstiler.

Havtornolie er fremragende til at reducere akne udbrud, fordi det signalerer oliekirtlerne til at stoppe med at skabe overskydende mængder af talg. Havtorn reducerer betændelse i huden, forhindrer fremtidige opblussen, hjælper med at falme ar og fremmer en generelt mere jævn og glattere hudtekstur.

Havtorn olie kan anvendes til håret, men oftest foretrækkes en anden olie - som eksempelvis arganolie - Men den besidder fine egenskaber, der er gode for især hovedbunden.

Havtorn oile har ry for at være en af de bedste kilder til naturlige antioxidanter på grund af det høje indhold af C-vitamin. Antioxidanter som E-vitamin og betacaroten bekæmper effektivt rynker, tørhed, og andre symptomer på tør, ældet hud.

Nej, Havtorn olie anbefales ikke som en enkeltstående massageolie, men den går fint an, at blande i en anden basisolie for en massageolie med et ekseptionelt godt indhold af vitaminer og mineraler

Man kan godt bruge havtorn olie som basisolie, men den ligger helt sikkert nederst på listen over dem som anbefales. Havtorn olie fungerer ikke som den bedste basisolie for at sige det lige ud.

Ja, havtorn olie er sikker for børn. Vi vil dog anbefale, at man kun benytter denne olie til børn ved svær akne-udslet eller anden form for problemhud. Har du behov for en daglig fugtighed til dit barn, kan vi anbefale en mildere olie som eksempelvis abrikoskerneolie.

Nej, vores havtorn er udelukkende til udvortes brug. Du kan dog godt anvende den til eksempelvis et sår på læberne.

Havtorn olie har en komedogenrate på 1, hvilket vil sige, at den som udgangspunkt på ingen måde blokkerer porerne.

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den, anbefales det, at du holder den i stuetemperatur. Når havtorn bliver kold, størkner olien, hvorfor den skal optøs igen, når den skal bruges. Det vigtigste er, at den opbevares mørkt og væk fra sollys.

Der er ikke noget i vejen for at anvende havtorn olie på huden under graviditet. Dog bør du undgå at anvende nær brysterne, da den ikke anbefales oralt hverken for moren eller barnet.

Lugt anses meget individuelt, men oftest anses denne olie at have en nødde-agtig aroma.

Farven på havtornolie er en meget orange farve. Den kan synes lettere brun, men på hvid overflade, vil den ses som orange. På huden kan den også afgive sin orange farve, men vil oftest absorbere både olien og farven..

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer