Hampefrøolie 100ml

DKK 99,00 DKK 89,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - hem - hampefrøolie 2018
Hampefrøolie 100ml

DKK 99,00 DKK 89,00 (Inkl. moms)

Hampefrøolie 100ml

DKK 99,00 DKK 89,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - hem - hampefrøolie 2018
Hampefrøolie 100ml

DKK 99,00 DKK 89,00 (Inkl. moms)

Hampefrøolie 100ml – En god multi-funktions olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne olie har en behagelig nøddeagtig aroma, dybgrøn farve og absorberes godt i huden. Den har en overflod af kosmetiske anvendelser, hvilket gør den til en vidunderlig multi-pupose olie. Hampfrøolie giver kroppen komplet protein, næring og alle de essentielle aminosyrer, der er nødvendige for sundhed og velvære. Hampefrøolie anses for at være den mest næringsmæssige rige olie. Hampefrøolie kan tilføjes til enhver kropspleje eller kosmetisk produkt, herunder lotions, cremer, ansigts eller kropsolier, massageolier, shampoo, balsam, produkter til barbering, læbepomade, sæbe og andre produkter. I hårplejeprodukter øger hampefrøolie elasticiteten, håndterbarheden samt glansen.

Hvad er hampefrøolie?

 

For dig der er helt skræmt væk af hippie lyden af navnet på denne olie, så frygt ej! Hampefrøolie er en helt naturlig og utrolig vitaminfyldt nærende olie for huden og håret.

Hampefrøolie anses for at være den mest næringsfyldte olie til rådighed. Hampfrøolie er en undtagelsesvis rig olie, der indeholder essentielle omega fedtsyrer og proteiner.

Denne olie har en behagelig nøddeagtig/græsagtig duft, en dyb grøn farve, og absorberes rigtig godt og hurtigt ind i huden. Denne økologiske hampefrøolie er en følsom olie, der vil forringes under overdreven eksponering af lys og eventuelle udsving i temperaturen. Køling anbefales.

Olien indeholder ikke påviselig Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC). Den grønne farve i hampefrøolie er et resultat af klorofyl, som er naturligt til stede i frøene.

Faktisk er denne hippieolie utolig rig på vitaminer, hvilket giver et boost til både hud og hår. Med sin unikke aroma og skønne grøne farve får du en ultra skøn olie.

Hvordan bruger man hampefrøolie?

 

Til ansigtet

Påfør et par dråber på fingerspidserne, gnid fingrene sammen og masser olien ind i huden på de områder du ønsker. Koncentrer dig om T-zonen og eventuelle områder du ønsker behandlet eller fugtet.

Til huden

Hampeolie kan anvendes på hele kroppen, hvorfor du på samme måde, kan påføre nogle dråber og massere dem ind i huden. Sørg for at masser olien godt rundt på huden til du næsten ikke føler den fedtede olie mere. Herefter lader du olien blive absorberet af huden.

Til håret

På samme måde, kan du med fordel massere olien ud i dit hår. Koncentrer her om spidserne og arbejd indad mod hovedbunden. Olien kan påførest meget tør hår, men for en bedre effekt, kan du påføre olien håret efter bad, hvor det fortsat er fugtigt (blot dub-tørret).

Hvad er hampefrøolie god til?

 

  1. Til at forynge huden og bekæmpe rynker og tidlig aldring
  2. Som en naturlig beskyttelse til huden og håret
  3. For at tilføre huden en fastholdende fugt
  4. Til at blødgøre huden og håret (hovedbunden)
  5. Som vitamintilskud til hud og hår
  6. Til at afhjælpe tør hud, mindre hudafskrabninger
  7. Mod akne, eksem og psoriasis.

*På trods af at olien går under flere navne, bør du være opmærksom på, at der er forskel på disse olier. Hampefrøolie kommer fra frøene. CBD olie kommer fra cannabis blomsten, hvorfra harpiksen og CBD ekstraheres, via en række forskellige tilgængelige metoder.

Historien bag hampefrøolie

Cannabis sativa har været en vigtig kilde til fødevarer, fibre og medicin i tusinder af år i den Gamle verden.

Hampefrø indeholder typisk over 30% olie og ca. 25% protein, med betydelige mængder af kostfibre, vitaminer og mineraler.

Bast fiberne fra stænglen bruges stadig i den moderne produktion af varige tekstiler og special-papir i visse lande.

For eksempel som lærred, linned, teposer, papirspenge, cigaretpapir og andre stærke, tynde papirer, der bruges til at lave tykke bøger, såsom Bibelen.

Hampefrø er dokumenteret som en kilde til fødevarer i hele historien – rå, kogt eller stegt, og hampfrø olie har været brugt som en fødevare og som medicin i Kina i mindst 3000 år.

Hampefrøolie udvindes og presses af frøene i dag i flere forskellige lande. Vores bliver produceret i Canada.

Olien er helt lovlig at købe i Danmark.

hamp - cannabis sativa

Hvad er hampefrøolie godt for?

 

Hampefrøolie er den olie med det højeste indhold af essentielle fedtsyrer: 75-80% essentielle fedtsyrer. Den er forbavsende rig på omega 3 og 6.

Fyldt med essentielle næringsstoffer er hampefrøolie en af naturens rigeste kilder til flerumættede fedtsyrer (PUFA), som er kendt for deres fremragende blødgørende og smørende egenskaber.

PUFA’er øger fugttilbageholdelse af vores hud, holder den blød og smidig og vores hår sundt og stærkt.

Ved af fastgøre denne fugt, styrkes vores hud og hår – samtidig med at det forøger vores naturlige forsvar mod forurening, sol, tør luft og overdreven brug af sæbe og andre rengøringsmidler.

De essentielle fedtsyrer som findes i hampefrøolie er blevet klinisk bevist, at lindre eller afhjælpe tør hud, mindre hudafskrabninger, akne, eksem og psoriasis.

Hampefrøolie har et højt indhold af E-vitamin, en naturlig antioxidant, der fanger overskydende frie radikaler, som kan ødelægge, degenerere og dræbe vores celler og væv.

Olien selv kan også kompensere for de lavere ceramidniveauer der er forbundet med aldring og metabolisk afmatning. Det er sænkningen af disse ceramidniveauer, der bidrager til dannelsen af rynker og samlet set hudens ældning.

Hvad gør hampefrøolien speciel?

 

Hampefrøolie er rig på linolsyre (omega-6), a-linolensyre (omega-3) fedtsyrer og proteiner, hvilket gør den meget nærende og fugtgivende for huden.

Det anbefales at den sættes i køleskab efter åbning. I modsætning til hash olie, som er lavet af knopper og blade af cannabis planten, indeholder denne olie ikke nogen påviselig Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), hvilket gør det usandsynligt, at psykoaktive stoffer er tilstede.

Den grønne farve i hampefrøolie er et resultat af det høje niveau af klorofyl, som er naturligt til stede i frøene. Olien kan variere fra lys gul til mørkegrøn og har en stærk græskagtig duft.

Hampefrøolie er et naturligt produkt, der med fordel anvendes som en fugtgivende olie efter et brusebad eller et karbad. Når du masserer din krop med olien, nærer den huden og øger blodcirkulationen.

Den bedste olie opnår man fra frø af hampeplanten, selv om man i princippet kan presse hele planten til olie.

Uanset hvor på kroppen du anvender olie, skal den ikke fedte. Når du påfører olien, bør din hud eller dit hår absorbere olien i løbet af få minutter, hvorefter den ikke længere fedter. Ellers kan det være et tegn på, at du enten anvender for meget olie eller at din hud ikke bryder sig om netop hampefrøolie.

Anvendelse

 

Reducerer acne

De samme omega fedtsyrer hjælper med at sænke betændelsen i huden. Hampfrøolie er rig på fedtsyrer, der hjælper med at hydrere og lindre den betændte hud og kan endda modulere produktionen af hudolie (sebum) til behandling af acne. Fordi hampefrøolie ikke er komedogen, vil den ikke tilstoppe porer og forårsage udbrud.

 

Styrker negle

Ulempen med at elske neglelak er, at det nogle gange får vores negle til at blive svagere og langsommere. Fordi hampefrøolie indeholder aminosyrer til proteinopbygning, er det fantastisk til at styrke negle og helbrede neglebånd.

 

Bremser tegn på aldring

Olien indeholder mange omega-fedtsyrer og er fuld af essentielle aminosyrer, der hjælper med at fremme en yngre, glattere hud og reducere betændelse.

Naturligt indhold

  • Vitamin-B1
  • Vitamin-B2
  • Vitmain-C
  • Vitamin-E
Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre 6
C18:0 stearinsyre 2
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 8
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1 oliesyre 12
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 12
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre 55
C18:3 alfa-linolensyre 25
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 80

Fakta om hampefrøolie

Oprindelsesland: Canada
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø

Botanisk navn: Cannabis sativa
Engelsk navn: Hemp seed oil
Absorberingsevne: Hurtig
Vitaminer: A, B1, B2, B3, B6, C, D og E

Omega fedtsyrer: 3, 6 og 9
Comedogenic rate: 0
Også kendt som: Hampeolie, Cannabis olie, CBD olie*
Økologisk: Ja

CAS Number: 89958-21-4
EINCS Number: 289-644-3
BBE Dato: JUL2022
Batch Nummer: 266285

Vægt 0.215 kg
Botanisk Navn

Cannabis sativa

Engelsk Navn

Hemp Seed Virgin Oil

Ingredienser

100% Cannabis Sativa

Oprindelsesland

Canada

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Grønlig farve

Aromatisk Beskrivelse

Hampeolie olie har en meget svag, hampe duft.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys. Gerne i køleskab efter åbning.

Holdbarhed

Op til 1 år, men det kan anbefales at bruge inden 6 måneder efter åbning.

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , , ,

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

2 anmeldelser af Hampefrøolie 100ml

  1. kirkedal (verificeret ejer)

    Jeg har primært anvendt til meget tørre fødder og mine hæle ser bedre ud nu, efter ca 3 ugers brug

  2. lhansen743 (verificeret ejer)

    min datter er tilfreds

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*