Granatæbleolie 30ml

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - pom - granatæbleolie 2018
Granatæbleolie 30ml

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 169,00
3 DKK 143,65
4 DKK 135,20
5+ DKK 126,75

Granatæbleolie 30ml – En sand Omega-5 olie
Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

En luksuriøs og dybt penetrerende olie fra de koldpressede økologiske frø af granatæblefrugt. Denne højt værdsatte olie indeholder flavonoider og punicinsyre og er bemærkelsesværdig for huden og har adskillige ernæringsmæssige fordele. En dejlig allieret at have i dine kosmetiske skabninger eller som en stand alone i din hudpleje rutine. Granatæbleolie tilfører nærende elementer til det ydre epidermal lag. Olien giver kraftfulde antioxidante fordele for mange hudsygdomme, og udfordrer meget nænsomt frie radikaler, der skader og ælder huden. En glimrende allieret at have iblandt dine kosmetiske kreationer eller som et unikt produkt til at hjælpe med at nære og udvikle en sund regenerering af dine hudceller.

Hvad er granatæbleolie?

Granatæble frø olie har sine egne helt unkke egenskaber, og er i den seneste tid blevet genstand for mange nyhedsartikler.

Den indeholder et højt niveau af E-vitamin og er rig på konjugeret fedtsyrer. Olien er derfor meget indholdsrig på anti-oxidanter, der bekæmper frie radikaler og hudens ældning.

Granatæbleolie forbedre elasticiteten i huden og virker fremragende på fine rynker, moden og aldrende hud.

Den har enestående fugtgivende, anti-inflammatoriske og anti-mikrobielle egenskaber og er god på overophedet, følsom, irritabel, solbrændt og tør hud.

Hjælper med at udvikle en sund regenerering af dine hudceller. Olien er naturligt rig på E-vitamin og derfor god mod ældet hud, rynker og fine linjer.

Fakta om granatæbleolie

Oprindelsesland: Indien
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Botanisk navn: Punica granatum
Engelsk navn: Pomegranate seed oil
AbsorberingsevneMedium/Langsom
Vitaminer: B1, B2, C og K
Omega fedtsyrer: 6 og 9
Comedogenic rate: 1
Også kendt som:
Økologisk: Ja

Granatæbleolien er velegnet

  • Anti-bakteriel (god til bekæmpelse af akne)
  • Utrolig nærende for huden
  • Genopretter pH balancen i huden og hovedbunden
  • Udjævning med anti-rynke egenskaber
  • Udglatter fine linier
  • Til at geopleve tørt og trist hår
  • Som naturlig duftende aroma til massageolie

OBS: Duften fra granatæbleolie er meget kraftig – det anbefales derfor, at du blander den med en anden olie, hvis du synes det lige er en tand for meget.

Sådan anvender du granatæbleolie

Granatæbleolie er utrolig kraftfuld i sin aroma, hvorfor de fleste foretrækker, at blande den op med andre produkter.

Masseres ind i huden på daglig basis eller blandes (2-5%) med en creme, lotion eller andre bærrende olier eller æteriske olier. Det giver en rigtig lækker duft og følelse.

Granatæble frø olie stimulerer “keratinocytter”, som er større celler der findes i det ydre lag af huden. Dette hjælper til at vende skadet huden, så at sige genoplive den og bringe et mere ungdommeligt udseende frem.

Granatæbleolie fungerer som en effektiv hår tonic når du blandet det med en anden bærerende olie, som eksempelvis ricinusolie, kokosolie eller mandelolie.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag granatæbleolie

Granatæble har fået sit navn fra de gamle romere. Navnet stammer fra latin pomum (som betyder frugt og kan være et æble) og granatus (betyder frø).

Oprindeligt kaldte de det malum granatum. Malum er et latinsk ord for æble, og granatum stammer fra det latinske ord Granum, som betyder frø.

Dette har påvirket den fælles betegnelse for granatæble på mange sprog (fx tysk Granatapfel, frø æble). I det tidlige engelsk blev Pomegranate kendt som Apple of Grenada – et begreb, der i dag kun overlever i heraldiske blazons.

Det tager mere end 90 kg af de friske granatæble frø for at producere knapt et halv kilo granatæbleolie.

Granatæble er blevet dyrket og brugt af mennesker i hundredevis af år med dokumenteret brug dateret til den babylonske æra for flere tusinde år siden. Ud over at være en vigtig fødekilde repræsenterer granatæbler ofte frugtbarhed og velstand for forskellige kulturer i verden.

Granatæblet har været brugt i århundreder i ayurvedisk medicin til behandling og lindring af tarmforstyrrelser, som en tonic for hjertet og lungerne, og til at tone og mindske aldring af huden.

granatæble - prunica granatum

Hvad er granatæbleolie godt for?

Granatæbleolie bruges til at fugte og pleje huden, forbedrer hudens elasticitet, som behandling af psoriasis og eksem, og kan endda til at vende tegn på ældning.

Granatæbleolie kan anvendes inden for de fleste hudpleje formler, herunder sæbe, massageolier, ansigtspleje produkter, og andre kropspleje og kosmetiske produkter. Kun en lille mængde af olien er nødvendig til disse formler for at opnå gunstige resultater.

CHLEOPATRA’s Granatæbleolie stammer fra Indien og opnås ved koldpresning af friske frø af Punica granatum. Olien er 100% ren og uraffineret og har derved bevaret alle sine næringsstoffer og mineraler.

Anvendelse af granatæbleolie

Granatæbleolie er en effektiv fugtighedscreme og blødgør huden, mens den tilbyder antiinflammatoriske, antimikrobielle, helende og nærende egenskaber.

Granatæbleolie regenererer og reparerer huden og reducerer og forhindrer effektivt rynker i overhuden. Olien har naturlige beskyttelsesevner og beskytter huden mod UV og fri radikale skader. Bemærk dog, at vi ikke anbefaler granatæbleolie som erstatning for solcreme. Vær solsikker og beskyt altid din hud med en højfaktor SPF solcreme.

Brug af granatæblefrøolie er ganske enkelt. Rengør blot huden og påfør et par dråber jævnt over ansigtet. Følg evt. op med fugtighedscreme for at låse fordelene ved olien.

 

Til kroppen

Brugt topisk i hudpleje og i massagebehandling øger granatæbleolien kollagenproduktionen, forbedrer hudens elasticitet, reducerer udseendet af ardannelse, fremmer vendingen af hudskader og efterlader varig fugt uden at efterlade en fedtet rest eller tilstoppe porerne.

 

Til håret

Brugt i hår fungerer granatæblebærerolie effektivt på alle hårtyper for at hydrere kedeligt, tørt hr og for at beskytte mod miljø stressende faktorer. Det stimulerer cirkulation til hovedbunden, eliminerer snavs og skæl, forhindrer skader på folliklerne og øger væksten af et stærkere, sundere hår.

Relaterede artikler

Naturligt indhold

Mættet fedtsyre enheder Based on Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitic acid palmitinsyre 2-6
C18:0 stearic acid stearinsyre <3.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 5.5
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1 oleic acid oliesyre 3-10
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 6.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linoleic acid linolsyre 3-10
C18:3 puninic acid punicicsyre 60-80
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 76.5

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt 0.090 kg
Botanisk Navn

Punica granatum

Engelsk Navn

Pomegranate Seed Oil

Ingredienser

100% Punica Granatum, Økologisk Olie

Oprindelsesland

Indien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Klar gul til medium orange og let brunlig. Klumper ved køling.

Aromatisk Beskrivelse

Meget karakteristisk og Nøddeagtig – Dufter bedre på huden end fra flasken, men det er ikke alle, der bryder sig om duften af granatæbleolie.

Absorption

Absorberes langsomt ind i huden og kan føles en lille smule fedtet i begyndelsen.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

1 år

Hudtype

, ,

Hudproblem

, , , , , , , ,

Velegnet som

, , , ,

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

2 anmeldelser af Granatæbleolie 30ml

  1. Lea

    Dufter skønt men kraftift, absorberer hurtigt og fedter ikke (hvis få dråber påføres våd hud). Det eneste minus er, at den irriterer og svier i øjnene hvis man kommer for tær på.

  2. Pia

    Duften er lidt for kraftig til mig, men heldigvis fandt jeg hurtigt ud af, at blande den med jojobaolie. Det gør jojobaolien super lækker og derfor er jeg faktisk blevet helt vild med dem begge.

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling