Fransk grønt ler 55g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

 • Mere end 8 års kundetilfredshed
 • 100% ren mineralsk ler
 • UV beskyttende glasflaske
 • Låg med inderlåg for beskyttelse

Tilgængelig på restordre

chleopatra fransk grønt ler french green clay 55g
Fransk grønt ler 55g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Fransk grønt ler 55g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Tilgængelig på restordre

chleopatra fransk grønt ler french green clay 55g
Fransk grønt ler 55g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Fransk Grønt Ler 55g – Fjern olie, giftige stoffer og urenheder i huden

Naturlig detox til huden, ansigtsmaske – 100% Ren Green Illite

Med fransk grønt ler kan du lave en vidunderlig ler-maske. Den enkle tilsætning af lidt vand giver dig en perfekt maske til tørring og opstramning af huden. Du kan derefter yderligere forbedre hudens elasticitet og fugtighed ved brug af vegetabilske olier, når du laver dine helt egne anisgstmasker, der er rige på mineralindhold og yderst effektive til at fjerne urenheder fra huden. Dens tonende virkning stimulerer huden. Fransk grøn ler er fantastisk til at hjælpe med at fjerne lejlighedsvis hudpletter. Brug det dagligt på problemer pletter eller ugentligt som en del af en komplet ansigtsbehandling.Dens tonende virkning stimulerer huden. Fransk grøn ler er fantastisk til at hjælpe med at fjerne lejlighedsvis hudpletter. Brug det dagligt på problemer pletter eller ugentligt som en del af en komplet ansigtsbehandling.


CHLEOPATRA Fransk Grønt Ler

GTIN: 5714321001251 Varenummer (SKU): CLA4001GRE Kategori: Tag:

Hvad er fransk grønt ler?

French Green clay æres for sin evne til at stimulere blod og lymfe cirkulation, fjerne døde hudceller, absorbere urenheder og fedtstoffer og for at tone og styrke bindevæv.

Efter at have brugt Fransk Grønt Ler, føles huden frisk, glat, strålende og blød. French Green Clay er også fantastisk til at hjælpe med at rense problematiske hudområder, og er skånsom nok til at blive brugt ugentligt eller endda dagligt på problemfyldte pletter.

French Green Clay absorberer og fjerner urenheder fra huden og hjælper med at skabe en sund glød. Den absorberer snavs og olie, mens den blidt renser porerne. Det naturlige indhold af mineraler i French Green Clay er fantastisk til en sund hudpleje.

Bland med vand eller blomstervand for egne ansigtsmasker. Fjerner døde hudceller, urenheder i huden og stimulerer blod og lymfe cirkulationen og skaber en sund glød.

Undgå allergiske reaktioner
Naturlige parfumestoffer er lige så allergifremkaldende som kemiske.
Husk derfor altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Hvordan bruger man fransk grønt ler?

Bland ingredienserne:

 1. I en glas, træ eller plastikskål, blandes 2 spsk ler med ca. 3 spsk væske.
 2. Hæld væsken i langsomt, så du ikke tilføjer for meget. Konsistensen skal være tyk, ikke flydende og løbende.
 3. Hvis du tilføjer mere af den våde ingrediens, end ønsket, kan du bare øge mængden af ler.

Påføring af ler-masken:

Du kan sprede masken med fingrene, eller med en vatpind. Det er dog bedst at bruge en makeup-pensel til ansigtet. Undgå øjenområdet og brug opadgående strøg. Anvend masken på hele ansigtet – også på halsen. Slap nu af med masken på i alt fra 5-15 minutter, helst liggende. Du må ikke falde i søvn! Det er bedst at fjerne masken igen lige før, den bliver helt tør. Skyld af med lunkent eller koldt vand. Din hud vil gløde op med et mere levende resultat.

Hvad er fransk grønt ler god til?

 1. Absorberer og fjerner urenheder fra huden og hjælper med at skabe en sund glød
 2. Som en ansigtsmaske, tørrer leret hurtigt og hjælper porerne til at stramme op og får huden til at føles tonet og fast
 3. Kan bruges som afgiftende (detoxing) element i sæber, ansigtsmasker, rensemidler samt ansigtskrubs og kropsskrubs
 4. Det naturlige indhold af mineraler er fantastisk til en sund hudpleje
 5. Det er effektivt til at trække olier og toksiner ud fra huden
 6. Green illit ler er et fantastisk afgiftnings produkt
 7. Fransk grønt ler hjælper med at balancere kroppens pH-niveau.

Valg af væske efter Hudtype

For at kombinere leret har du brug for forskellige former for væsker, alt afhængig af din hudtype - til at lave din egen DIY ler-ansigtsmaske.

Brug kun én væske af gangen!

Tør / Sensitiv hud

Tyk creme, honning eller vegetabilske olier såsom argan, jojoba eller avocado.

Normal hud

En let vegetabilsk olie såsom moringa olie, sød mandel eller abrikoskerneolie. Sødmælk kan også anbefales, ligesom blomstervand såsom rosenvand eller lavendel.

Fedtet hud

Destilleret vand, kildevand, troldnød skin tonic eller blomstervand såsom lavendel, geranium eller rosenvand.

Mere information om fransk grønt ler

Fransk grønt ler (aka illit clay eller sea clay) indeholder et overflødighedshorn af værdifulde elementer, som omfatter montmorillonit, hvoraf flere (op til 9) vigtige mineralske oxider; magnesium, calcium, kalium, dolomit, silica, mangan, fosfor, silicium, kobber, og selen. Plus, Fransk grønt ler indeholder montmorillonit, et ler stof, der adsorberer toksiner, herunder tungmetaller, og trækker dem væk fra kroppen.

Grønt ler skylder sin farve til 2 meget vigtige faktorer, som i sidste ende bestemmer en god kvalitets ler fra en dårlig kvalitets ler. De er, jernoxider og nedbrudt plantemateriale.

De naturlige grønne toner, der findes i dette luksuriøse ler er fra de cyklusser af livet vores jord bruger til at regenerere sig selv.
På trods af navnet, er det ikke alle franske ler, der rent faktisk kommer fra Frankrig. Leret bliver også udvundet i flere andre europæiske lande samt Kina.

Grunden til at leret kaldes fransk grønt ler, er fordi det oprindeligt var Frankring, der styrede markedet for dette ler i hele verden. Over tiden er andre lande dog også begyndt at producere den samme ler, hvor navnet blot er blevet bibeholdt.

Leret er naturlig rig på mineraler, elementer og hud-foryngende oxider – Fransk grønt ler kaldes somme tider også for sea clay eller Illite clay og er en af de mest effektive og mest almindeligt anvendte mineralske ler til huden.

Ved forberedelse som en maske, tørrer leret på huden. Dette får det til at virke som en effektiv toner samtidig med, at det fremmer en bedre blodcirkulation og trækker blodet ud mod hudens overflade. Det er med til at fremme cellefornyelse og reparation af eventuelle skader. Det hjælper til at puste nyt liv i huden ved at forbedre din teint og stramme porerne.

Historien bag fransk grønt ler

French green clay (også kaldet sea clay), har været anvendt i tusinder af år som en maske for at gøre huden sund. Leret er blevet brugt i det gamle Egypten, Grækenland og Rom.

Det første bevis på den terapeutiske anvendelse af ler blev indridset på lertavler i Mesopotamien omkring 2500 f.Kr.

Nogle forskere mener imidlertid, at forhistoriske forfædre såsom Homo erectus og Homo neanderthalensis brugte okker til at helbrede sår samt til at male på væggene i huler. Okker er en blanding af ler og jernhydroxider.

I Egypten brugte Cleopatra ler til at bevare hendes teint.

Faraonernes læger brugte materialet som anti-inflammatoriske og antiseptiske midler. Det var også en ingrediens, der blev anvendt til mumificering.

CHLEOPATRA Fransk Grønt Ler

Anvendelse

Bland to niveau skefulde af Fransk grønt ler pulver med to og en halv skefulde af vand (evt. rosenvand), eller varierer målene til en foretruknet mængde og konsistens.

Dæk ansigt og hals grundigt med en pensel men undgå følsomme områder som øjnene. Lad det sidde og tørre i 15-20 minutter, skyl væk med vand, blomstervand eller aloe vera gel og anvend herefter en fugtgivende olie eller ansigtsserum.

Kan anvendes ugentligt eller som en plet behandling.

Naturligt indhold i Fransk grønt ler

Mineraler%
Silica (SiO2)49.5 +/- 2.5
 Aluminum (Al2O3)14.0 +/- 1.0
Calcium (CaO)8.0 +/- 1.0
Iron (Fe2O3)5.0 +/- 1.0
Potassium (K2O04.0 +/- 1.0
Magnesium (MgO)2.5 +/0 0.5
Sodium (Na2O)0.2 +/- 0.1
Manganese (MnO)0.2 +/- 0.1
Phosphorus (P2O5)0.15 +/- 0.05
Spor af mineralerppm
Copper (Cu)20 +/- 10
Cobalt (Co)15 +/- 10
Lithium (Li)3 +/- 1
Molybdenum (Mo)<1

Fakta om Fransk grønt ler

INCI: Green Illite
Ydrligere info: Wikipedia
Engelsk navn: French green clay

Farve: Grøn
Udvundet fra: Sten
Oprindelsesland: Frankrig

Indhold: 55 gram
Passer bedst til: Normal til fedtet hud

CAS Number: 12173-60-3
EINECS Number: NA
BBE Dato: FEB2024
Batch Nummer: 4385909

Sikkerhed

Undgå allergiske reaktioner
Naturlige parfumestoffer er lige så allergifremkaldende som kemiske.
Husk derfor altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

OBS:
Brug aldrig metaller direkte på leret, da det fjerner lerets gode egenskaber – brug derfor altid plastik- eller træskåle samt skeer.

Vægt0.250 kg
Botanisk Navn

Illite

Engelsk Navn

French Green Clay – Green Illite

Ingredienser

Illite, Kaolin, Montmorillonite

Oprindelsesland

Frankrig

Ekstraktions Metode

Udvundet fra stenbrud og behandlede sten samt mineralindhold. Ubehandlet for at bevare det maksimale niveau af et naturligt mineralvand og vitamin indhold.

Udvundet fra

Sten

Farve

Grøn

Aromatisk Beskrivelse

Flad

Opbevaring

Tillukket og tørt.

Holdbarhed

Ved korrekt opbevaring i princippet på ubestemt tid. Normalt i minimum 5 år.

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , ,

Advarsler

Der skal udvises forsigtighed, da ler kan plette stof.

Emballage

Låg

Brand

2 anmeldelser af Fransk grønt ler 55g

 1. Jana Tsujimura (verificeret ejer)

  Det er første gang jeg bruger ler til at rense mit ansigt og jeg er begejstret. Fransk grønt ler føles dejlig blødt på huden og har en rar naturlig duft (jeg kan i hvert fald godt lide den), og så føles huden også dejlig blød og ren bagefter.

 2. Lime (verificeret ejer)

  Jeg købte det her produkt og prøvede det for første gang sidste år, fordi at min hud var begyndt at blive meget uren på trods af at jeg ikke havde haft store problemer før i tiden. Grunden til at jeg valgte ler skyldes, at jeg havde hørt andre tale om at det skulle virke, derfor fandt jeg selv frem til denne hjemmeside/dette produkt og prøvede at købe det. Det virkede bare med det samme, hvilket jeg ikke havde forventet, allerede næste dag var de fleste urenheder væk, og efter en omgang igen få dage efter var min hud ren og fin igen :) så det kan varmt anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

NICE! Tilføj flere produkter. Køb for 699,- og få 7% i rabat på hele din bestilling!
X

New item(s) have been added to your cart.

chleopatra fransk grønt ler french green clay 55g
Quantity: 1
Total DKK 79,00

Ofte købt sammen med Fransk grønt ler 55g


chleopatra marokkansk rasul ler maroccan ghassoul clay 90g
Marokkansk rasul ler 90g DKK 95,00 (Inkl. moms)

På lager (kan bestilles som restordre)

View more
chleopatra hvidt kaolin ler british kaolin clay 25g
Hvidt Kaolin ler 25g DKK 69,00 (Inkl. moms)

På lager (kan bestilles som restordre)

View more
chleopatra fransk pink ler french pink clay 55g
Fransk pink ler 55g DKK 85,00 (Inkl. moms)

På lager (kan bestilles som restordre)

View more
chleopatra fransk gult ler french yellow clay 55g
Fransk gult ler 55g DKK 79,00 (Inkl. moms)

På lager (kan bestilles som restordre)

View more