Frankincense olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 159,00 (Inkl. moms)

På lager

Chleopatra frankincense olie 10 ml
Frankincense olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25
Varenummer (SKU): 2009 Kategorier: , Tags: ,

Frankincense olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 159,00 (Inkl. moms)

På lager

Chleopatra frankincense olie 10 ml
Frankincense olie 10 ml – ØKO Æterisk olie

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25
Varenummer (SKU): 2009 Kategorier: , Tags: ,

Frankincense olie 10 ml – Afslappende og afstressende
Økologisk, Vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

Frankincense er en træ harpiks, der er blevet brugt og værdsat siden oldtiden for sine medicinske, kosmetiske, aromatiske og åndelige anvendelsesmuligheder. Det er en af de foretrukne favoritter inden for aromaterapi. I traditionel kinesisk medicin bruges harpiksen mod blå mærker, hævelse, sår og smerter fra traumatiske skader. Frankincense har evnen til at forynge udseendet på moden hud og kan bruges i serum eller cremer i ansigtet. Det bruges også som en immunsystemunderstøttelse. Frankincense kan det være en kær ven i tider med sorg og stress.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!

Hvad er frankincense olie?

Denne essentielle olie har en vidunderlig beroligende virkning på sindet og hjælper med at skabe indre fred, samtidig med at det hjælper med at sænke luftveje og urinveje og lindre smerter forbundet med revmatisme og muskelsmerter, samtidig med at der er en foryngende, balancerende og helbredende virkning på huden.

Frankincense olie er giftfri og ikke-irriterende og kan bruges af de fleste mennesker.

Må aldrig bruges ufortyndet og er kun til udvortes brug. Frankincense virker afslappende og er også god til hudpleje og DIY opskrifter til huden og håret.

Primære egenskaber:
  • Aroma fremmer følelser af afslapning
  • Fremmer udseendet af en fejlfri hud
  • God til meditation og virker afstressende
faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
faresymbol - clp - træ og fisk - farligt for miljøet
faresymbol - clp - flamme - brandfare
Faresymboler

Fakta om frankincense olie

Oprindelse: Indien
Yderligere info: Wikipedia
Botanisk navn: Boswellia serrata
Ekstraktion: Vanddampdestilering
Fra: Harpiks
Duft Note: Base
Aroma Styrke: Mild – Medium

Indeholder:
  • linalool <0.2%
  • Limonen <5.0%
  • IKKE anvendes direkte på huden

Undgå allergiske reaktioner
Husk altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Hvad er frankincense olie god til?

Frankincense æterisk olie har en vidunderlig beroligende virkning på sindet. Den hjælper med at skabe indre fred. Samtidig hjælper den med at berolige luftveje og urinveje og lindre smerter forbundet med reumatisme og muskelsmerter. Desuden har den en foryngende, balancerende og helbredende virkning på huden.

Denne ekstremt duftende æteriske olie har en beroligende virkning på sindet og kroppen og anvendes i tilfælde af frigiditet og impotens. Den har en fantastisk balancering og stimulerende virkning på huden, for at korrigere talgproduktion og bruges også til at stimulere hårvækst.

Egenskaber:

Fremmer meditation, ar, sår, rynker, astma, forkølelse, influenza, stress.

Hvordan bruger man frankincense olie?

Frankincense fremmer følelser af fred, afslapning, tilfredshed og overordnet velvære.

Gnid frankincense på dine hænder (fortyndet) efter en lang dag med havearbejde for en opvarmning og beroligende effekt.

Påfør topisk for at hjælpe med at reducere udseendet af hudfejl.

Kan anvendes på bunden af fødderne for at fremme følelser af afslapning og for at balancere stemning.

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Tilføj 4-5 dråber til en håndfuld dødehavssalt, som du ligger i badekaret og du vil oplev en beroligende effekt.

Tilføj et par dråber til en basisolie efter eget valg og brug en dråbe eller to til at massere på håndled og nakke. Det giver en mild og behagelig parfume, der er helt naturlig.

Historien bag olien

Frankincense starter som en harpiksholdig saft inde i en særlig træfamilie, der i sin tid næsten udelukkende voksede i den sydlige ende af den arabiske halvø.

På bestemte tider af året skæres træerne med specielle knive, og ud kommer denne harpiks.

Fordi frnkincense var i stor efterspørgsel fra Europa og Asien, blev kongeriget i det sydlige Arabien en integreret del af verdensøkonomien med forsendelsesforbindelser til Indien, Middelhavet og Silkevejen.

Nogle af de tidligste anvendelser af kameler som et tamfuldt dyr anvendt til befordring og nyttedyr fandt sted i det sydlige Arabien for at gøre landtransport af frankincense og myrra mulig.

Grækerne, romerne, egypterne, israelitterne og mange andre kulturer brugte frankincence som et led i deres religiøse ceremonier.

Frankincense blev i vid udstrækning brugt i begravelsesritualer som et balsamemateriale, et offer til de afdøde og et middel til at dække de dødes kroppes lugt.

boswellia-serrata

Anvendelse af frankincense olie

ALMINDELIGT BRUG:
Afslapning: Tilføj 5-6 dråber Frankincense til diffusoren og diffus i 15-30 minutter før sengetid for at opmuntre en dyb afslapende effekt.

Afstressning: Tilføj 5 dråber frankincense, 5 dråber Ylang Ylang og 5 dråber Bergamot til din diffuser.

Indånding: Tilføj 15 dråber frankincense, 15 dråber Tea Tree og 10 dråber cedertræ (Atlas) i en flaske med låg. Ryst for at blande indholdet godt. Fyld en skål med dampende vand. Tilsæt skålen 2 dråber af den æteriske olieblanding. Læn dig ind over skålen og dæk dit hoved med et håndklæde for at holde dampen inde. Indånd gennem din næse (hold øjnene lukkede), ånd dybt i flere minutter eller efter ønske.

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamot er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 2+
Børn Max Fortynding: 0,8%
Voksen max fortynding: 0,8%
Holdbarhed: 4-8 år

Generelle Sikkerhedsmæssige overvejelser ved brug af æteriske olier

  • Indtag ikke æteriske olier internt
  • Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder
  • Må ikke anvendes ufortyndet på huden
  • Gravide kvinder, ammende mødre og børn bør ikke bruge æteriske olier uden først at rådføre sig med en relevant uddannet læge eller aromaterapeut
  • Sørg altid for at holde æteriske olier godt lukket og gemt væk fra børn og dyr.

   NOTE:Læg ikke ren æterisk olie direkte på huden (det skal blandes med noget). Brug som udgangspunkt ikke æteriske olier når du er gravid. Æteriske olier er kun til eksternt brug - hvis det indtages bør du søge lægehjælp.

Generelle sikkerhedsoplysninger ved brug af æteriske olier

Anvendelse

Anvend ikke nogen æteriske olier internt og anvend aldrig æteriske olier, absolutter, CO2’er eller andre koncentrerede essenser på huden ufortyndet uden avanceret viden om æterisk olie eller konsultation fra en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Gravid med mere

Hvis du er gravid, epileptisk, har leverskader, har kræft, eller har andre medicinske problemer, bør du udelukkende anvende olier efter den rette vejledning af en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge.

Børn

Vær meget forsigtig, når du bruger olier med børn og giv kun børn de blideste olier i meget små doser. Det er sikrest at konsultere en kvalificeret aromaterapi-praktiserende læge før du bruger olier med børn.

Allergi

Det anbefales altid, at du udfører en såkaldt hud patch test før du bruger en olie, du aldrig har brugt før. Instruktioner om at gennemføre denne allergitest samt yderligere information om sikkerhed kan findes ved at besøge denne side:

https://www.chleopatra.dk/allergitest/

Vægt0.050 kg
Botanisk Navn

Boswellia Serrata

Engelsk Navn

Frankincense Oil Organic Essential Oil

Ingredienser

100% Boswellia Serrata

Indeholder

65.0 – 75.0% ALPHA-THUJENE, 5.0 – 10.0% SABINENE, 1.0 – 5.0% DELTA-3-CARENE, – 1.0 – 5.0% ALPHA-PHELLANDRENE, 1.0 – 5.0% TRANS-ANETHOLE , 1.0 – 5.0% PARA-CYMENE, 5.0 – 10.0% ALPHA-PINENE , < 5.0% LIMONENE

Oprindelsesland

Indien

Ekstraktions Metode

Vanddampdestilleret

Udvundet fra

Harpiks

Farve

Bleg gul

Aromatisk Beskrivelse

Frisk, woody, balsamico, lidt krydret og frugtagtig.

Duft Note

Base

Aroma Styrke

Mild – Medium

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Undgå brug hvis du er gravid eller ammer. Ok til børn: 2+ år

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frankincense olie 10 ml – ØKO Æterisk olie”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer: PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...