Figenkaktus frø olie 10ml

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 159,00 DKK 109,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Leveres inden for 1-3 dage

chleopatra produktbillede - pri - figenkaktus frø olie 2018
Figenkaktus frø olie 10ml

DKK 159,00 DKK 109,00 (Inkl. moms)

Figenkaktus frø olie 10ml – En sand skønhedseliksir
Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Figenkaktus frø olie indeholder højere koncentrationer af E-vitamin end argan olie. Dette hjælper til at reparerer huden og styrker kapillærerne og reducere mørke rander under øjne. På grund af det høje indhold af linoeinsyreindhold anbefales det til fedtet hud og overbelastet hud, for at holde huden afbalanceret. Figenkaktus frø olie fugter og balancerer huden, gendanner elasticitet og minimerer karsprængninger og mørke cirkler. Figenkaktus frø olie er den mest luksuriøse olie i verden. En kraftig fugtighedscreme. En lys, stabil og alsidig olie, der absorberes let og hurtigt. Det er en ægte skønhedeliksir, der begunstiger en langsommere aldring af huden og forbedrer hudens elasticitet.

BBE Dato: 31. March 2022
Batchnummer: 1002001

Figenkaktus frø olie 10ml 1

Hvad er figenkaktus frø olie?

Figenkaktus frø olie er en af de dyreste skønheds olier i verden.

Dens produktion kræver en både arbejdskrævende og tidskrævende (op til fire dages) kærlig manuel håndtering fra marokkanske kvinder på forskellige kooperativer.

Prickly pear (det engelske navn) frøene bliver adskilt fra frugt massen og derefter soltørret, før de koldpresses. Yderligere indeholder hvert frø kun ca. 5% olie og op til 27 kg frø (og et halvt ton frugt) er påkrævet for at give omkring 1 liter olie.

Dette gør også figenkaktusolien til en af de mest luksuriøse olier, som naturen tilbyder. En kraftig og stabil anti-aging olie, der hurtigt og let absorberes af huden og forbedrer dens elasticitet.

Det er en ægte skønhedseliksir, der begunstiger en langsommere aldring af huden grundet dens naturlige rige indhold af E-vitamin.

Reducerer ældning af hudens celler og behandler under-øjne poser og mørke rander. Opstrammer hudens porer og reducerer de synlige rynker og fine linjer.

Naturligt rig på E-vitamin hvilket gør den særligt velegnet til et naturlig anti-aging middel mod rynker og fine linjer. Olien er også god mod poser under øjnene.

Fakta om figenkaktusolie

Oprindelsesland: Marokko
Yderligre info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Botanisk navn: Opuntia ficus indica
Engelsk navn: Prickly Pear Seed Oil
AbsorberingsevneHurtig/Medium
Vitaminer: E og K
Omega fedtsyrer: 6 og 9
Comedogenic rate: 0
Også kendt som: Barbary fig oil, Kaktusolie, Aknari
Økologisk: Ja

  • Må anvendes direkte på huden: Ja

Hvad er figenkaktusolie god til?

  1. Til at reducere ældning af hudens celler og stimulere deres fornyelse (Anti-Aging)
  2. Som fugtighedsgivende pleje til meget tør hud (ansigt, krop, hænder)
  3. Til at fremme en smuk og sund teint
  4. Til at hjælpe med at reparere skrøbelige, sprækket og matte fingernegle
  5. Til reduktion af poser under øjne og mørke rander
  6. Til opstramning af hudens porer (giver en udjævnende effekt)
  7. Til healing af rødme og virker beroligende over for solskoldning (men beskytter ikke mod solen)
  8. Til alle hudtyper
  9. Til at fremme en sund og strålende hud

Hvordan bruger man figenkaktus olie?

Med blot en dråbe eller to kommer du langt med denne utrolige lækre og velduftende olie. Mange mennesker anvender den også som en ansigts serum under andre ansigts cremer.

Påfør olien i f.eks. T-zonen og massér den mildt ind i huden. Lad den herefter absorbere og glæd dig over det silkeagtige resultat.

NOTE: Dette er også en olie, der er særligt velegnet til personer der sidder længe foran en computer skærm.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag figenkaktus frø olien

Figenkaktus er en kaktus plante, som kan nå op til 2 m i højden. Den har saftige stængler, som er flade, ovale og segmenteret. Blomsterne er 5-6 cm i diameter og er orange.

Frugterne har størrelsen og formen af en figen og disse er lilla. Den har en fysiologi der giver den et meget højt, effektivt vand-brug.

Forskere mener, at fordi denne sjældne eksotiske kaktus hører til i ekstremt tørre ørkenområder, har den udviklet et unikt biokemisk system til at regulere vand og beskytter sig derved mod ekstrem tørke.

Forskere postulere, at denne forbløffende naturlige ekstrakt kan have en lignende effekt på den menneskelige krop.

Genvind den unge huds Styrke og bevar den i kampen mod for tidlig ældning ved hjælp af vores 100% økologiske figenkaktus olie, og din hud vil føle forskellen.

Olien fra figenkaktus frø fungerer som en meget kraftfuld anti-rynke, og virker bemærkelsesværdigt opstrammende på huden.

Berber kvinder i Marokko har anvendt den oprindeligt til at helbrede, og til at beskytte deres hud fra den varme ørken vind.

figenkaktus - opuntia ficus indica

Hvad er figenkaktus frø olie godt for? – Kaktusolien mod rynker

Olien af figenkaktus frø er lægemidlet for den mest dyrebare naturlige foryngelse.

Det er en ægte skønhedseliksir, der begunstiger en langsommere ældning af huden.

Omstrukturerende og nærende egenskaber fra figenkaktus frø olie er et formidabelt våben i kampen mod de aggressioner af tid, der forvolder din hud naturlige skader, takket være dens indhold af frie radikaler og antioksidanter.

Olien genopretter ansigtshudens tone og fasthed. Med sin lette tekstur og ikke-fedtende fasthed, reducerer olien fra figenkaktus frø vandtab og styrker både hud og væv og er velegnet til alle hudtyper.

Det er verdens bedste kaktusolie mod rynker og fine linjer.

En lille sjov detalje her i den vestlige livsstil – ved de lange daglige arbejdsdage foran computeren…

Er, at det giver en meget tør hud, grundet en tør varme inde i huse og en masse blæsevejr udenfor, hvilket skaber et behov for en bemærkelsesværdig olie såsom Figenkaktusolien.

Den bekæmper nemlig hudens ældning forårsaget af netop sol, vind og tørke.

Olien egner sig derfor rigtig godt til personer, der sidder ofte og i lange perioder foran en computerskærm, da den er med til at bevare øjnenes lysstyrke.

Figenkaktus frø olie har en høj koncentration af tocopherol (E-vitamin) og essentielle fedtsyrer (linolsyre eller Omega 6).

Denne olie indeholder mere Tocopherol end nogen anden olie til rådighed på markedet for skønhedspleje (næsten 150% mere Tocopherol end Argan olie).

Tocopheroler er molekyler med stærk antioxidant og frie radikale egenskaber.

Figenkaktus frø olie giver en potent ikke-fedtet behandling (på grund af sin høje antioxidant og fedtsyrer), der let absorberes af huden.

Hvad kan figenkaktusolie bruges til?

Figenkaktusoliens sensationelle rige indhold af E-vitamin, gør den til en sand anti-aging mester.

Det giver dermed næsten sig selv, at den er en ren skønhedseliksir mod rynker, fine linjer og poser under øjnene.

Figenkaktus kan også bruges til at mindske ar og fungerer godt til at lindre og berolige huden efter solskoldning.

Sidst men ikke mindst, er denne olie super blødgørende – vi taler silkehud her.

Naturligt indhold

  • Vitamin-E (Tocopherol – Dobbelt indhold sammenlignet med Argan Olie)
  • Vitamin-C
  • Vitamin-K
  • Mineraler og aminosyrer
  • Beta-caroten
  • Sterol

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C16:0palmitinsyre10-14
C18:0stearinsyre2.5-4.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed15.25
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitolein-syre<1.0
C18:1oliesyre17-20
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed19
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre62-65
C18:3alfa-linolen-syre<1.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder64

Anvendelse af Figenkaktusolie

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Figenkaktus til ansigtspleje og hudpleje

  • – Kraftig antioxidant, der forsinker cellernes aldring: stimulerer dem til at blive renoveret, og beskytter mod frie radikaler.
  • – Anti-rynker: reducerer antallet og dybden af rynker, og det fungerer også som et middel mod hævede øjne.
  • – Reducerer rødme og lindrer solskoldning.
  • – Omstrukturering, healing, genoprettende, det har en positiv effekt på ar og sår.
  • – Opstrammende og giver en udglattende effekt, fremragende opstreming. Strammer hudens porer og giver huden, ansigt og brystet fasthed.
  • – utrolig fugtgivende og nærende. Dens blødgørende handling vil berolige og blødgøre huden i dybden.

Sådan anvender du Figenkaktusolie

Læg blot et par dråber på fingerspidserne og glat dem ud på de områder, der ønskes behandlet.

Læg et tyndt lag af figenkaktus Frø Olie på fugtede hudområder, der skal behandles (øjne, læber, rynker) og masser hele ansigtet og halsen for rigtigt at få det til at trænge igennem.

Påfør en generøs mængde til ansigtet (herunder øjenområdet) om natten.

Påfør et tyndt lag på ansigtet om morgenen efter rensning, der vil danne en nærende bund til din hud, før du tilføjer din normale skønhedsrutine.

Regelmæssig brug, vil hurtigt forbedre hudens hydrering, minimere aldringsprocessen og genskabe hudens elasticitet.

Relaterede artikler

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt0.050 kg
Botanisk Navn

Opuntia Ficus Indica

Engelsk Navn

Prickly Pear Seed Oil

Ingredienser

100% Opuntia Ficus Indica, Økologisk

Oprindelsesland

Morocco

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Klar til lys-gul

Aromatisk Beskrivelse

Figenkaktus Frø Olie har en let sød og behagelig blomster duft fra kaktusplanten.

Opbevaring

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter og fedtsyrer, bør denne olie opbevares et mørkt og køligt sted.

Holdbarhed

2+ år

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Figenkaktus Frø Olie absorberes nemt ind i huden og er ikke-fedtende.

Velegnet som

, , ,

Certificering

Advarsler

Bør ikke bruges til solbadning

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

4 anmeldelser af Figenkaktus frø olie 10ml

  1. Helle

    Hej Chleopatra,

    Jeg var så heldig at få fingre i en af jeres sidste prickly pear olier for et par måneder siden og jeg er totalt vild med den. Den er så mild og blød ved ansigtet og jeg er samtidig helt vild med dens duft. Jeg blev så vild med den, at jeg har anbefalet den til alle mine kollegaer. Jeg håber virkelig i snart får den på lager igen, for jeg bliver bare nødt til at have flere. Jeg er særligt imponeret over dens evne til at være så lækker samtidig med at den ikke virker fedtet på huden overhovet. Please please få den på lager igen :)

  2. Rikkemt6

    Jeg er helt forelsket i jeres Prickly pear olie. Den er lækker. Jeg har døjet med store porer i ansigtet i flere år og de er blevet meget mindre efter blot én flaske.
    Jeg oplever at olien trænger hurtigere og bedre ind hvis min hud våd efter rensning. Så er 2 dråber olie nok til ansigtet og halsen.

  3. Grethe Høier

    Er allergiker og har langt om længe fundet den perfekte pleje til min hud :)

  4. Lotte Møsting Krag

    Jeg har nu for anden gang investeret i den eksklusive Prickly Pear Seed oile fra Chleopatras skønne og lærerige webshop. Det er en let, ikke-fedtende lys oile, som hurtigt trænger ind i min ansigtshud og efterlader den blød og glødende. Enten blander jeg et par dråber af olien i min anti-age ansigtsdag/natcreme, eller også bruger jeg olien alene som sidste skridt ovenpå min nat- og øjencreme og masserer den blidt ind på særligt kritiske steder såsom kragetæer, overlæben og linjerne mellem min bryn, udfra devisen at olie trænger bedre gennem creme/lotion, end creme trænger gennem olie! Jeg bruger også at blande olien med andre olier, jeg bruger. Jeg kan dag for dag se, at olien giver det ekstra ” UMPH” til mine andre hudplejeprodukter i bestræbelsen på at beholde et velplejet og ungdommeligt udseende. Prickly Pear Seed olie er bare super effektiv!

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*