Figenkaktus frø olie 10ml, Økologisk

Figenkaktus frø olie er nærende, blødgørende og rig på linolsyre. Dette gør olien ideel til tør og fedtet, acne-tilbøjelig hud. Figenkaktus frø oliens høje indhold af oliesyre bekæmper også skader på frie radikaler, hvilket reducerer forekomsten af mørke pletter, der kan forekomme over tid. Olien er luksuriøs og beroligende, den er en populær ingrediens i kropspleje, cremer og urtebalsam, der øger hudtonen og elasticiteten.

Varekode:  5714321000032 

DKK 149,00 (Inkl. moms)

På lager

Bedst før: 2023-05-31

chleopatra - figenkaktus frø olie - prickly pear seed oil - 10ml - økologisk
Figenkaktus frø olie 10ml, Økologisk

DKK 149,00 (Inkl. moms)

Detaljer

Beskrivelse

Figenkaktus frø olien er koldpresset, økologisk og uraffineret. En 100% ren olie til huden og håret. Denne olie har været med siden Chleopatra’s begyndelse og har ramt den kosmetiske verden med storm og med god grund. Den er ekstrem rig på E & K -vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Alle godbidder, der leverer næring til huden for at hjælpe med reparation og reenerering.

Olien leverer fugt og genopretter hudens elasticitet og reducerer/forhindrer samtidig de frie radikaler (der ælder huden). Vi kan især lide at placere dråber af denne olie direkte under øjnene før sengetid, det hjælper med at reducere disse øjenposer, og du føler dig og ser frisk ud som en tusindfryd!

Prickly Pear, som den hedder på engelsk er nærende, blødgørende og rig på linolsyre. Dette gør olien ideel til tør og fedtet, acne-tilbøjelig hud.Figenkaktusoliens høje indhold af oliesyre bekæmper også skader på frie radikaler, hvilket reducerer forekomsten af mørke pletter, der kan forekomme over tid.

Luksuriøst og beroligende, det er en populær ingrediens i lotions til kropspleje, crèmer og urtebalsam, der øger hudtonen og elasticiteten.

Yderligere information
Vægt0,050 kg
Størrelse24 × 24 × 88 mm
Botanisk Navn

Opuntia Ficus Indica

Engelsk Navn

Prickly Pear Seed Oil

Ingredienser

100% Opuntia Ficus Indica, Økologisk

Oprindelsesland

Morocco

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Klar til lys-gul

Aromatisk Beskrivelse

Figenkaktus Frø Olie har en let sød og behagelig blomster duft fra kaktusplanten.

Opbevaring

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter og fedtsyrer, bør denne olie opbevares et mørkt og køligt sted.

Holdbarhed

2+ år

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Figenkaktus Frø Olie absorberes nemt ind i huden og er ikke-fedtende.

Velegnet som

, , ,

Certificering

Advarsler

Bør ikke bruges til solbadning

Emballage

Låg

Brand

Levering & Forsendelse

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Botanisk navn: Opuntia ficus indica
Engelsk navn: Prickly Pear Seed Oil
Ekstraktions MetodeKoldpresset
Udvundet fra: Frø

Også kendt som: Barbary fig oil, Kaktusolie, Aknari
Økologisk: Ja
CAS Number: 90082-21-6
EINCS Number: 290-109-1

Absorberingsevne: Hurtig / Medium
Vitaminer: E og K
Omega fedtsyrer: 6 og 9
Comedogenic rate: 0

Lær mere om olien her

Bedre sammen

[wbs_frequently_product product_id="" source="any" style="horizontal" title_line="1" show_attribute="click" hide_if_added=1 select_type="button" ajax_load="" after_atc="redirect_checkout" message="Frequently bought together:" show_rating=""]

[wbs_frequently_product product_id="" source="any" style="horizontal" title_line="1" show_attribute="click" hide_if_added=1 select_type="button" ajax_load="" after_atc="redirect_checkout" message="Frequently bought together:" show_rating=""]

Anvendelse

Figenkaktus frø olie er en super olie med super mange anvendelsesmuligheder - Læs mere om disse herunder.

Til huden

Figenkaktus frø olie er ansigtest bedste ven. Den er propfyldt med gode vitamin - heriblandt E-vitamin. Faktisk er det den olie der helt naturligt besidder den største mængde E-vitamin.

Det gør den særligt velegnet, som en anti-aging olie, da den forfinder huden omkring øjnene og generelt gør huden blød og lækker. Den fæles som silke på huden og kun nogle få dråber til hele ansigtet, holder den længe.

Påfør blot et par dråber til ansigtet, som du masserer godt ind i huden. Lad herefter olien sidde, så den kan udføre sin magi.

Til håret

Du kan godt bruge figenaktus olien til håret, men grundet dens pris, anbefaler vi andre olier til dette formål. Eksempelvis er Baobab olien formidabel til håret. Andre foretrækker Argan olie.

Mod hudproblemer

Anti-aging

Figenkaktusolien helt store force er sine anit-aging egenskaber. Kom fine linjer og rynker til livs med daglig brug af denne skønhedseliksir på flaske.

Figenkaktusolien hører til vores ansigtsolier, som gør et super skønt og naturligt job, med at forskønne dit ansigt.

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Venligst indtast detljer herunder for at få adgang til downloads

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Værd at vide om figenkaktus frø olien

Kan figenkaktusolie bruges direkte på huden?

Ja, i høj grad. Olien er især velegnet til ansigtet, hvor den føles som det rene silke, men den glatter huden, giver næring og gør huden lækker

Kan figenkaktus bruges til huden?

Ja, igen - brug den gerne til hele kroppen, men især ansigtet har glæde af figenkaktusolien gode indhold og mange vitaminer.

Kan figenaktus olie bruges til ansigtet?

Ja, du har gættet det. Naturligvis kan figenkaktus frø olie bruge til ansigtet. Faktisk er det en af de mest foretrukne ansigtsolier, der findes på markedet.

Kan figenkaktusolie bruges til håret?

Olien kan bruges til håret, men grundet de dyrebare dråber, foretrækker de flest, at anvende en anden olie til håret, som eksempelvis baobaboolie eller argan olie.

Hvad er figenkaktus oliens egenskaber?

Det er en unik ansigtsolie, som hjælper med at give en fin hud, reducere rynker og fine linjer grundet dens høje indhold af E-vitamin.

Kan figenkaktusolie bruges til massage?

Teknisk set ja, men den egner sig ikke specielt godt som massageolie. Vi anbefaler i stedet en mandelolie eller kokosolie til dette formål.

Kan figenkaktusolien bruges som en basisolie?

Ja, men dette er igen på teknisk niveau. Grundet prisen, vil det være at foretrække, at anvende til billigere olie, med mindre du insisterer på, at få de unikke egenskaber med i din kreation fra figenkatusolien. Du kan dog tilføre nogle dråber af denne olie til en anden basisolie og fortsat opnå at få ekstra gode egenskaber med i dit DIY projekt.

Er figenaktus sikker for børn?

Ja, selve olien er, men måske knapt så meget selve planten :) Men jo, figenkatusolie er helt sikker for både babier og mindre børn såvel som de store.

Kan figenkatus indtages oralt?

Har du en figenkaktusplante, så bør du kunne spise indmaden af dens frugter, men for alle vores olier, gælder, at de er produceret med henblik på at blive anvendt på huden og i håret... De er ikke godkendte til at spises eller på anden måde indtages oralt.

Kan figenkaktus frø olie blokkere porerne?

Nej, det bør ikke være muligt.

Hvordan lugter figenkaktus?

Olien fra figenkaktus har en ganske svag aroma af noget eksotisk, og er lettere nøddeagtig. De fleste vil betragte duften som god.

Hvilken farve har figenkaktusolie?

Farven er en lys gul, lettere grøn, men ellers ganske gennemsigtig olie.

Skal figenkaktusolie opbevares i køleskabet?

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den anbefales det, at du holder den i stuetemperatur. Du bør dog altid holde din olie væk fra sollys og ikke alt for varmt (over en lang periode).

Kan figenkaktus frø olie bruges af gravide?

Ja, olien er helt sikker at anvende for gravide kvinder. Den er god til at forebygge strækmærker og gøre huden blødere.

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 DAGES LEVERING | FRAGT FRA 9,- OG GRATIS FRA 399,- | NATURLIG & VEGANSK

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer