Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

DKK 44,95DKK 159,00 (Inkl. moms)

Ryd
chloeopatra - ekstra jomfru kokosolie økologisk 250ml
Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk
Mængderabat
1-2 DKK 44,95
3 DKK 38,21
4 DKK 35,96
5+ DKK 33,71
Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25

Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

DKK 44,95DKK 159,00 (Inkl. moms)

Ryd
chloeopatra - ekstra jomfru kokosolie økologisk 250ml
Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk
Mængderabat
1-2 DKK 44,95
3 DKK 38,21
4 DKK 35,96
5+ DKK 33,71
Mængderabat
1-2 DKK 159,00
3 DKK 135,15
4 DKK 127,20
5+ DKK 119,25

Ekstra Jomfru Kokosolie 60/250ml – Alt i én Universal olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Dette er en virkelig spektakulær olie med en dyb og mildt berusende duft af ren kokosnødemasse. Det er en af de mest ærbødige olier til ernæringsmæssige formål. Dette er en fantastisk olie til generel fugtning af huden og fungerer som et beskyttende lag, der hjælper med at bevare fugtigheden i din hud. Ekstra jomfru kokosolie er god som lotion til din krop, som massageolie, som creme til ansigtet, til håret og stort set resten af kroppen. Absolut en af de bedste hudplejeprodukter, som naturen kan tilbyde dig uden alle de grimme fyldstoffer og kunstige ingredienser. Kokosolie har fremragende fugtgivende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.

Hvad er ekstra jomfru kokosolie?

Naturens eget svar på en universal-olie, du kan anvende til hele kroppen og som passer alle hud- og hårtyper. Ekstra jomfru kokosolie er en eminent balsam for håret, en skøn hudcreme for kroppen og en hjælp i kampen mod tør, uren og skadet hud samt visse hudlidelser.

Ekstra jomfru kokosolie har fremragende fugtgivende egenskaber for huden og er velegnet til alle hudtyper. Den forbedrer hudens tilstand og omvender tør, skællet hud til en blød, fugtig, glat og pH-neutral, strålende hud.

Olien har antioxidante egenskaber, der forhindrer degeneration af huden. Den forsinker dermed processen af hudens ældning og andre problemer, som rynker og slap hud og retter op på huden. Den kan effektivt behandle en række af forskellige hudlidelser såsom eksem, psoriasis og dermatitis på grund af sin antioxidante egenskaber.

Kokosolie er et sandt mesterværk med mange anvendelsesmuligheder. Prøv den til håret og kroppen efter et bad og føl forskellen. Lækker, forfriskende og effektiv.

Hvordan bruger man ekstra jomfru kokosolie?

Kokosolie er en fantastisk alsidig universal olie, der passer de fleste hudtyper. Du kan med fordel anvende den som krops lotion efter et bad.

Olien er en massiv masse, men ved temperaturer over 24 grader og ved opmarning i hænderne, smelter olien hurtigt til en flydende masse på lige fod med andre olier.

Masser olien godt ind i huden, på arme, ben, albuer, mave, ryg, balder og fødder. Kokosolie er super lækker til hele kroppen.

Før blot en lille skefuld olie i hånden, hvor den hurtigt vil smelte. Herefter kan du nemt fordele den ud på kroppen i masserende massagebevægelser.

Olien fugter, nærer og beskytter huden og håret.

Hvad er ekstra jomfru kokosolie god til?

 1. Til at fugte og blødgøre huden
 2. Som beskyttelse til håret
 3. Til at rette op på hårskader
 4. Til at berolige insekt bid
 5. Til at afhjælpe udslæt på huden
 6. Til at udglatte skællet hud
 7. Til at blødgøre og krympe rynker
 8. Til at fjerne makeup
 9. Som massageolie

Historien bag eksta jomfru kokosolien

Den første registrerede kokos observation var formentlig fra Costas, en egyptisk rejsende i det 5. århundrede. Han skrev om at fundet af en “indisk nød”, som mange i dag mener var kokos.

I det 9. århundrede er der flere rapporter om kokosnødder der blev brugt i Kina til at lave fibre på markedet.

Kokosnødder er talt om i historien om søfareren Sindbad i 1.001 Arabian Nights historierne. Marco Polo nævnte kokosnødder som “Nux indica” i år 1280. I 1600-tallet blev kokos benævnt “nargils” af Sir Francis Drake.

Endelig i 1700-tallet, gav portugiserne kokos det navn vi bruger i dag.

Udtrykket kokos dateres tilbage til det 16. århundrede, fra portugisiske og spanske ord coco, som betyder “et grin” eller “et abe ansigt”, da der er en lille lighed med et menneskeligt ansigt eller et abe hoved på grund af de tre små led på den behårede skal af frugten .

Troperne og subtroperne er de naturlige levesteder for planten. Kokos er en plante, der vokser på kyster på den blomstrene sandjord.

Frugten foretrækker et regnfuldt og et solrigt, fugtigt vejr og bryder sig ikke om lave temperaturer.

Palme med friske kokosnødder eksta jomfru kokosolie fra CHLEOPATRA - ekstra jomfru kokosolie

Hvad er ekstra jomfru kokosolie godt for?

Denne særlige olie af rå, jomfru kokosolie er uraffineret og har en behagelig, dyb og fyldig kokos aroma.

Kokosolie er en ægte klassiker, når det gælder naturlige kilder til hud- og hårpleje.

Kokosolie er en multifunktionel olie, der fungerer som en super lækker lotion til din krop, som massage olie, creme til ansigt, som hår maske og meget mere. Med denne olie, har du fat i en af de bedste hudpleje produkter, som naturen kan tilbyde dig uden alle de grimme fyldstoffer og kunstige ingredienser.

Regelmæssig massage i hovedbunden med denne olie sikrer, at din hovedbund forbliver fri for skæl, selvom din hovedbund er tør. Den hjælper også med at holde håret og hovedbunden fri for lus og lus æg.

Ren kokosolie fungerer godt som fugtighed til både huden og håret. Du kan let bruge den til at fjerne makeup med og mange anvender den også til at rense munden med og for at opnå mere hvide tænder.

Anvendelse af ekstra jomfru kokosolie

Kokosolie kan anvendes på hele kroppen efter behov. Den er især effektiv, hvis den bruges, når din hud stadig er varm og fugtig efter badning eller brusebad. Placer olien i håndfladerne og gnid hænderne sammen for at smelte olien. Anvend herefter på huden.
Kokosolie er en fremragende balsam, som hjælper i re-vækst af beskadiget hår. Olien tilfører håret med de vigtige proteiner, der er nødvendige for et nærende, skadet hår. Forskning har vist, at kokosolie giver bedre beskyttelse til håret mod skader forårsaget af udmattelse.

Din hud forandrer sig kontinuerligt. Forurenende stoffer i luften, eksponering af solens farlige UV-stråler, din vitamin og mineral indtagelse, kvaliteten og mængden af dit vand samt vejrets skiftende ændringer og dine andre daglige rutiner i form af makeup og pleje. Ligeledes bør de olier du bruger skifte fra tid til anden. Hvad der virker for dig en uge virker måske ikke for dig den næste uge. Desuden vil din hud drage fordel fra de forskellige næringsstoffer, der kommer ved et skiftende brug af olier. Hvis dit ansigt føles lidt fedtet en dag, så brug en lettere olie og omvendt.

Dagligt brug til ansigtet

Massér nogle få dråber i hver af de fem ansigts-punkter. Foretag en let massage under øjnene.

Make-up fjernelse

Gnid olien ind i din make-up og brug økologiske ansigtsservietter eller en ren klud til at fjerne det med. Skyl efter med med lunkent vand.

Dagligt brug til kroppen

Masseres godt ind i huden. Kan anvendes flere gange om dagen for at bekæmpe tør hud eller for at slippe af med afskalning.

Dagligt brug til håret

Masseres godt ud i spidserne og arbejdes indad mod rødderne. Masser olien ind i hovedbunden og let ud i resten af håret.

Fedtsyrerindhold i kokosolie

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C8:0 caprylsyre 11
C10:0 caprinsyre 8
C12:0 laurinsyre 52.8
C14:0 myristinsyre 16
C16:0 palmitinsyre 6
C18:0 stearinsyre 1.6
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 86-95
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1 oliesyre 3.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 3-6
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre 0.9
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 1

En rig kilde til omega 3, 6, 9 og polyfenoler

Fakta om kokosolie

Botanisk navn: Cocos nucifera
Engelsk navn: Coconut oil, virgin
Oprindelsesland: Filippinerne
Yderligere info: Wikipedia

Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frugtkødet
Også kendt som: kokos olie
Økologisk: Ja

Absorberingsevne: Medium
Vitaminer: E
Omega fedtsyrer: 3 og 6
Comedogenic rate: 4
pH: 4,08

CAS Number: 8001-31-8
EINCS Number: 232-282-8
BBE Dato: APRIL 2022
Batch Nummer: 00005015

Ofte stillede spørgsmål om kokosolie

Kan kokosolie bruges direkte på huden?

Kokosolie er en naturlig vegetabilsk olie og kan derfor bruges helt sikkert direkte på huden. Alle CHLEOPATRA olier er produceret til brug på huden.

Kan kokosolie bruges til huden?

kokosolie er rigtig god til huden. Dog absorberes den langsomt, men den er til gengæld meget mild og kan derfor også bruges på spædbørn.

Kan kokosolie bruges til håret?

Kokosolie er en ekseptionel god hårolie. Koncentrer dig om at føre olien ud i spidserne og i hårbunden. Kan bruges mod skæl og til at rense et kemikalietræt hår. Du finder mange gode opskrifter til hårmasker og hårkur der indeholder denne olie.

Kan kokosolie bruges til ansigtet?

Denne olie kan godt anvende til ansigtet, men da den er langsom om at absorbere, finder du andre olier der egner sig bedre til dette formål. Derimod er kokosolie rigtig god til at fjerne makeup med.

Kan kokosolie anvendes til negle?

Olien kan snildt anvendes til dine negle for at give dem en god og naturlig pleje, du kan ved samme lejlighed også give dine hænder og albuer lidt – nu du er i gang. Men brug kun ganske lidt.

Kan jeg have allergi over for kokosolie?

Allergier er super individuelle, men det er yderst sjældent, at nogen har allergier over for vegetabilske olier helt generelt. Vi anbefaler altid, at du foretager dig en allergitest, før du begynder at bruge olie. Især hvis du i forvejen har tendens til allergi.

Kan kokosolie bruges som en basisolie?

Kokosolie kan godt anvendes som en basisolie til visse DIY opskrifter, men da dolien er fast i sin form, vil andre olier oftest være bedre at anvende.

Kan kokosolie indtages oralt?

Vores olier er ikke levnedsmiddel godkendt og er derfor udelukkende til udvortes brug. De fleste madlavningsolier er blevet behandlet, hvor de fratages nogle af deres naturlige egenskaber. Du kan dog godt anvende den til eksempelvis læbepomade.

Kan kokosolie blokkere porerne?

Kokosolie har en komedogenrate på 4, hvilket vil sige, at den som udgangspunkt kan blokkerer porerne. Det er blandt andet derfor den ikke anbefales til ansigtet.

Hvordan lugter kokosolie ?

Lugt anses meget individuelt, men kokosolien vi sælger har en naturlig kokosaroma.

Er kokosolie sikker at bruge på babier?

Dit nyfødte barn kan sagtens bruge kokosolien til smørelse og fugtighed på kroppen. Den er helt sikker at bruge på en baby. Som altid bør du dog allergiteste før brug.

Kan jeg bruge kokosolie på min gravide mave?

Du kan helt sikkert bruge denne olie under hele din graviditet. Olien kan ikke fjerne strækmærker, men den kan måske mildne dem ganske lidt og være med til at forebygge, så brug olien så tidligt i din graviditet som muligt.

Kan du anvende kokosolie på vådt hår?

Absolut. Du kan anvende kokosolie til både tørt og vådt hår, uanset hvilken hårtype du har. Lad det gerne sidde i 15 minutter før du vasker det ud for at få en god effekt.

Er kokosolie god til læberne?

Kokosolie egner sig fint til anvendelse som en mild læbepomade og kan derfor sagtens anvedes dirkete på læberne.

Vægt 0.510 kg
Botanisk Navn

Cocos nucifera

Engelsk Navn

Coconut Oil, Virgin

Ingredienser

100% Cocos Nucifera, Økologisk

Oprindelsesland

Afrika

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

kødet

Farve

Hvid – Off Hvid

Aromatisk Beskrivelse

Kokosolie har en svag kokos duft, som alle jo ved dufter dejlig.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys

Holdbarhed

6 måneder i stuetemperatur og op til 12-15 måneder køligt og uden for direkte sollys.

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Kokosolie skaber en olieagtig, beskyttende barriere på huden.

Velegnet som

, , , , , , , , , , , ,

Certificering

Advarsler

Visse personer kan have allergiske reaktioner over for kokosolie. Hvis ikke du er klar over om du har allergi for kokosolie, bør du gå varsomt igang. Påfør olien på et mindre felt af armen før du anvender det i ansigtet. Har du allergiske reaktioner, bør du ikke anvende kokosolie.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

8 anmeldelser af Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

 1. Anny Rendbæk Pedersen (verificeret ejer)

  En virkelig lækker olie, der gør huden meget blød, har en meget tør hud som den hjælper på, så min kløe er mindsket, også drøj i brug

 2. Susanne (verificeret ejer)

  Min tør og kløende hud er i bedring,efter at jeg er begyndt at bruge Chleopatra Kokosolie

 3. Zeinab (verificeret ejer)

  En rigtig god produkt, der holder huden dejlig blød. 5 stjerner herfra

 4. Lea

  Alle nybagte mødre/fædre burde få denne lækre olie i barselsgave. Den er ikke mindre en FANTASTISK til rød numse og bleudslæt – dvs. med denne olie oplever du aldrig bleudslæt. Smør lidt på ved hver bleskift. Dette virker forebyggende.

 5. Charlotte K. (verificeret ejer)

  Denne kokosolie fra Chleopatra er uden tvivl, den bedste jeg har brugt til d.d.
  -Den er så utrolig lækker, velduftende og min hud elsker den..
  Jeg bruger den dagligt til hele kroppen og den har på kort tid, overtaget mine andre knap så rene kropsprodukter, der efterfølgende er endt i skraldespanden!
  -Aldrig har min hud, mit største organ, været så lækker blød, smidig og velduftende.
  Min mand påtaler ofte, hvor lækker blød min hud er blevet.
  Den er dog hos mig, knapt så drøj i brug, da min datter på 18 ( i smug) også var/er begyndt og bruge denne vidunder olie :-)

 6. lhansen743 (verificeret ejer)

  kokosolie er god til hele kroppen og ansigtet,kan varmt anbefales.

 7. Berit (verificeret ejer)

  Så lækker kokosolie …!!!
  Bruger den til afrensning om aftenen på øjne og ansigt og vasker af med lunken vaskeklud. Derefter smører jeg den atter i ansigtet som en creme….

 8. Michelle Lykke Mikkelsen (verificeret ejer)

  Jeg er helt seriøst kommet af med mit skæld, med denne olie.
  Jeg har ellers prøvet alle mulige produkter både med og uden recept og dette er det eneste vidundermiddel, som har fået min skæld til at forsvinde!

 9. Liezel & Morten

  Hej Michelle, Det er skønt at høre. Tak for anmeldelsen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml

PLUS 5% RABAT

FÅ GRATIS FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

*Gælder ved ordre på minimum kr. 200,- | sendes til nærmeste afhentningssted. | Kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

*