Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

chloeopatra - ekstra jomfru kokosolie økologisk 250ml
Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

kr. 45,00kr. 159,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 90-318 Point - til en værdi af kr. 1,80-kr. 6,36
Køb denne vare og optjen 90-318 Point - til en værdi af kr. 1,80-kr. 6,36

Dette er en virkelig spektakulær olie med en dyb og mildt berusende duft af ren kokosnøddemasse. Denne kokosolie er fremstillet af frugtkødet (fra nødder) fra kokospalmen. Dette træ findes almindeligvis i tropiske områder i verden. Vores kokosolie kommer fra økologisk dyrkning fra Filippinerne. Kokosolie indeholder mættede fedtsyrer og har et højt indhold af E-vitamin. Dette er en fantastisk olie til generel fugtning af huden og fungerer som et beskyttende lag, der hjælper med at bevare fugtigheden i din hud.

Oliens indhold: 100% Cocos nucifera

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

Økologisk Kokosolie

Naturens eget svar på en universal-olie, du kan anvende til hele kroppen og som passer alle hud- og hårtyper. Ekstra jomfru kokosolie er en eminent balsam for håret, en skøn hudcreme for kroppen og en hjælp i kampen mod tør, uren og skadet hud samt visse hudlidelser.

Ekstra jomfru kokosolie har fremragende fugtgivende egenskaber for huden og er velegnet til alle hudtyper. Den forbedrer hudens tilstand og omvender tør, skællet hud til en blød, fugtig, glat og pH-neutral, strålende hud.

Ekstra jomfru kokosolie er god som lotion til din krop, som massageolie, som creme til ansigtet, til håret og stort set resten af kroppen. Absolut en af de bedste hudplejeprodukter, som naturen kan tilbyde dig uden alle de grimme fyldstoffer og kunstige ingredienser.

Olien har antioxidant egenskaber, der forhindrer degeneration af huden. Den forsinker dermed processen af hudens ældning og andre problemer, som rynker og slap hud og retter op på huden. Den kan effektivt behandle en række af forskellige hudlidelser såsom eksem, psoriasis og dermatitis på grund af sin antioxidant egenskaber.

Kokosolie er et sandt mesterværk med mange anvendelsesmuligheder. Prøv den til håret og kroppen efter et bad og føl forskellen. Lækker, forfriskende og effektiv.

coconut cocos nucifera
Vægt0,510 kg
Botanisk Navn

Cocos nucifera

Engelsk Navn

Coconut Oil, Virgin

Ingredienser

100% Cocos Nucifera, Økologisk

Oprindelsesland

Afrika

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

kødet

Farve

Hvid – Off Hvid

Aromatisk Beskrivelse

Kokosolie har en svag kokos duft, som alle jo ved dufter dejlig.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys

Holdbarhed

6 måneder i stuetemperatur og op til 12-15 måneder køligt og uden for direkte sollys.

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Kokosolie skaber en olieagtig, beskyttende barriere på huden.

Velegnet som

, , , , , , , , , , , ,

Certificering

Advarsler

Visse personer kan have allergiske reaktioner over for kokosolie. Hvis ikke du er klar over om du har allergi for kokosolie, bør du gå varsomt igang. Påfør olien på et mindre felt af armen før du anvender det i ansigtet. Har du allergiske reaktioner, bør du ikke anvende kokosolie.

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Anvendelse

Hvordan bruger man ekstra jomfru kokosolie?

Kokosolie er en fantastisk alsidig universal olie, der passer de fleste hudtyper. Du kan med fordel anvende den som krops lotion efter et bad.

Olien er en massiv masse, men ved temperaturer over 24 grader og ved opmarning i hænderne, smelter olien hurtigt til en flydende masse på lige fod med andre olier.

Masser olien godt ind i huden, på arme, ben, albuer, mave, ryg, balder og fødder. Kokosolie er super lækker til hele kroppen.

Før blot en lille skefuld olie i hånden, hvor den hurtigt vil smelte. Herefter kan du nemt fordele den ud på kroppen i masserende massagebevægelser.

Olien fugter, nærer og beskytter huden og håret.

Hvad er ekstra jomfru kokosolie god til?

 1. Til at fugte og blødgøre huden
 2. Som beskyttelse til håret
 3. Til at rette op på hårskader
 4. Til at berolige insekt bid
 5. Til at afhjælpe udslæt på huden
 6. Til at udglatte skællet hud
 7. Til at blødgøre og krympe rynker
 8. Til at fjerne makeup
 9. Som massageolie

Bedre sammen

-30%
ØKO
kr. 119,00 (Inkl. moms)

Fakta

hårkur med kokosolie

Fedtsyreindhold

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold - %
C6:0Kapronsyre<1.2
C8:0Kaprylsyre3.0 – 15.0
C10:0Kaprinsyre3.0 – 15.0
C12:0Laurinsyre41.0 - 56.0
C14:0Myristinsyre13.0 – 23.0

Bemærkninger:

 • Kokosolie skal opbevares tæt lukket ved stuetemperatur væk fra varme- og lyskilder.
 • Produktet er fremstillet af planter, farven og lugten af de enkelte partier kan variere en smule.
Cocus Nucifera - ekstra jomfru kokosolie

Artikler omhandlende kokosolie

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for kokosolie fra Chleopatra

Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Værd at vide om Kokosolie

FAQ: Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring arcanelyog dens anvendelse

Kan kokosolie bruges til huden?

Ja, kokosolie gør sig skønt til brug på huden. Olien får di hud til at føles blød og lækker og så tilføjer den også den karakteristiske kokos duft.

Kan kokosolie bruges til ansigtet?

Kokosolie kan bruges til ansigtet, men vi anbefaler dog, at du foretager en test forinden du gør alvor af brugen i ansigtet. Nogle personer oplever nemlig udslet når de anvender kokosolie i ansigtet. Og det er på trods af at huden måske ikke ter sig, når olien bruges alle andre stedet på kroppen. Som udgangspunkt funder olien fint til ansigtet, men der er mange andre gode ansigtsolier at vælge imellem som egner sig bedre end kokos.

Kokosolie er en vegetabilsk olie og kan derfor fint anvendes direkte på huden, uden at du fortynder den. Den er helt sikker for brug på huden.

Kokosolie kan ikke bare bruges til håret. Den direkte værdsættes til brug i håret. Kokosolie kan give dit hår et helt nyt liv. Især hvis du har et lidt trist hår som trænger til nyt liv.

Ekstremt rig på E-vitamin, den naturlige antioxidant. Rig på flerumættede fedtsyrer. Højt indhold af oliesyre. Utrolig alsidig og velegnet til brug i en lang række formuleringer/applikationer. Ved at købe denne olie kan mange kvindelige kooperativer i Marokko få et bedre levebrød. Gør det for damerne!

Kokosolie kan også bruges som massageolie, i og med at den ikke absorberes lige med det samme. Samtidig virker den blød og lækker, hvilket er med til en god oplevelse. Den kan også varmes op og evt. blandes med andre olier som mandelolie og nogle æteriske olier for en aromaterapeutisk effekt og eller ekstra god duft.

Nej, Kokosolie egner sig ikke til at være en basisolie i den forstand. Det er naturligvis muligt at opvarolienien, således at den bliver flydende, hvorefter den kan blandes med andre olier, vegetabilske som æteriske. Men som udgangspunkt egner den sig ikke som en basisolie.

Ja, naturligvis er kokosolie helt sikker for børn at bruge. Den gør sig også rigtig godt som lidt ekstra beskyttelse for de helt små børns hud eller numser.

Der sker normalt ikke noget ved at indtage kokosolie. Dog er vores olier ikke egnet til madlavning, da de ikke er behandlet og derfor kan indeholde naturlige bakterier. De anbefales derfor ikke til indvortes brug.

Ja, kokosolie er en af de olier, som rent faktisk kan blokere porerne, hvilket måske derfor igen er grunden til at den egner sig bedre til kroppen end som direkte til ansigtet.

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men hvis du jævnligt anvender den anbefales det, at du holder den i stuetemperatur.

Kokosolie er helt sikkert en vinder, når det gælder gravide. De fleste kvinder elsker den og den kan med fordel bruges til at forebygge strækmærker, men i det hele taget bare til at give maven en ekstra fin og blød fornemmelse.

Vores kokosolie dufter ganske simpelt af ren kokos.

Farven på kokosolie er hvid og olien er i fast form. Smeltepunktet er omkring 25-26 grader.

Anmeldelser af kokosolie

4.33/5
9 reviews
5
7
4
1
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery
 1. Liezel & Morten
  Hej Michelle, Det er skønt at høre. Tak for anmeldelsen.
 2. Michelle (Efternavn anonymiseret)
  Verificeret kunde
  Jeg er helt seriøst kommet af med mit skæld, med denne olie. Jeg har ellers prøvet alle mulige produkter både med og uden recept og dette er det eneste vidundermiddel, som har fået min skæld til at forsvinde!
Indsend din anmeldelse
Write a review

12345

Kontakt

Har du spørgsmål omkring kokosolien, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer