E-Vitamin (Naturlig) 10 ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra e-vitamin gmo fri - naturlig
E-Vitamin (Naturlig) 10 ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25
Varenummer (SKU): 5001 Kategori: Tags: ,

E-Vitamin (Naturlig) 10 ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra e-vitamin gmo fri - naturlig
E-Vitamin (Naturlig) 10 ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25
Varenummer (SKU): 5001 Kategori: Tags: ,

E-Vitamin 10ml (Naturlig – ikke-GMO)
d-alpha-tocopherol

E-Vitamin virker både beskyttende for huden og for selve produktet det blandes i pga. af dens høje antioxidant egenskaber. Dette produkt må ikke bruges ufortyndet og fungerer derfor, som et tilbehør til dine egne kosmetik-blandinger. E-Vitamin bidrager med at reducere forekomsten af strækmærker og med at forhindre fremkomsten af alders pletter og minimerer udseendet af fine linjer og rynker samt med at hjælpe mod virkningerne fra skadelige UV-stråler. Det beskytter desuden fedtstoffer mod harksning.

Naturlig E-vitamin (d-alpha tocopherol) – ikke-GMO

E-vitamin spiller en afgørende rolle i at beskytte hudcellerne og membraner mod miljøskader. Denne beskyttelse omfatter forhindring af skader på huden fra UV-stråler, forurenende stoffer og almindelig aldring. Det giver en god og dyb fugt i huden samtidig med at huden kan ånde og fungere naturlig. Tocopheroler med til at reducere forekomsten af rynker.

Til anvendelse i kosmetik, fungerer vitamin-E som et naturligt antioxidant og hjælper også med at opretholde holdbarheden af produkterne*.

Udvortes, anvendes tocopherol olie til at forskynde heling af ar efter operation og for at fremme sårheling, strækmærker, rynker, og er generelt rigtig god for huden.

Med blot nogle få dråber e-vitamin olie, kan du forlænge holdbarheden på dine egne kosmetik blandinger. Tocopherol (vitamin-E) bør ikke anvendes ufortyndet på huden.

Fakta om E-vitamin

Botanisk Navn: d-alpha tocopherol
Yderligere info:
Wikipedia
Engelsk Navn:
Vitamin-E
Anvendelse:
Kun til udvortes brug som naturkosmetik fortyndet med andre produkter.
INCI
: d-Alpha Tocopherol
Indhold: 10ml

Passer bedst til:

Normal til fedtet hud

IKKE anvendes direkte på huden

Naturligt indhold

  • Vitamin-E (Tocopherol – Dobbelt indhold sammenlignet med Argan Olie)
  • Vitamin-C
  • Vitamin-K
  • Mineraler og aminosyrer
  • Beta-caroten
  • Sterol

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre 10-14
C18:0 stearinsyre 2.5-4.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 15.25
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1 palmitoleinsyre <1.0
C18:1 oliesyre 17-20
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 19
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre 62-65
C18:3 alfa-linolensyre <1.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 64

Information om E-vitamin

Tocopherol er en vigtig ingrediens i blandinger, især dem, der indeholder æteriske olier. Vitamin-E oliens naturlige antioxidant egenskaber standser dannelsen af peroxider (uanset om de er i cremer, lotion, olier eller geleer), som er skadelige for huden og sikre derfor dine blandinger en friskhed og kvalitet, der får dem til at holde længere. Desuden øger den antioxidant egenskab fra E-vitamin kvaliteten af dit endelige hudpleje produkt.

Tocopherol oxiderer ikke og trænger gennem huden til de levende celler, hvor ca. 5% er omdannet til frie tocopheroler som giver en gavnlig antioxiderende virkning.

*E-vitamin er IKKE et konserveringsmiddel

E-vitamin olie er en antioxidant, og vil bidrage til at forlænge holdbarheden af oliebaserede produkter på grund af sine antioxidant egenskaber. Men E-vitamin olie er ikke et egentligt konserveringsmiddel, og bør aldrig udelukkende anvendes som konserveringsmiddel i et vandbaseret produkt.

E-Vitamin kan anvendes til

Kropsolier, saltskrubs, hårolier, ansigtsmasker, shampoo, massageolie, serum, fugtighedscreme og lotion samt mange andre vand- og olie-basseret substanser.

Forholdsregler

Tocopherol (vitamin-E) bør ikke anvendes ufortyndet på huden. Det bør altid anvendes i fortynding med andre produkter – gerne olier.

Dosering

0,5 – 1% for antioxidering af vegetabilske olier.

0/5 (0 Reviews)
Vægt 0.065 kg
Botanisk Navn

d-alpha tocopherol

Engelsk Navn

Vitamin-E

Ingredienser

100% d-alpha tocopherol

Udvundet fra

Frø

Opbevaring

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter, bør denne olie opbevares et mørkt og køligt sted.

Holdbarhed

2+ år

Velegnet som

Advarsler

Bør ikke anvendes ufortyndet.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-Vitamin (Naturlig) 10 ml”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.