Candelillavoks 60g – (perler)

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

Candelillavoks 60g – (perler)

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25

Candelillavoks 60g – (perler)

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

Candelillavoks 60g – (perler)

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25
Varenummer (SKU): 5005 Kategorier: , Tag:

Candelillavoks 60g – Veganvenlig voks fra Candelilla planten

Vi bringer her et vegan-venligt alternativ til bivoks med denne plantebaseret voks. Candelillavoks er en voks afledt af bladene af den lille Candelilla busk, der hører til i det nordlige Mexico og det sydvestlige USA. Voksen er gulbrun, hård, skåret i små perler med nul aroma. Smeltepunkt på 68.5-72.5 °C. Denne voks sørger for, at produkter, der kræver et højt smeltepunkt og en stiv konsistens, giver glathed og hårdhed. Candelilla voks er en plantebaseret voks og derfor et velegnet vegansk alternativ til bivoks. En fremragende DIY hudpleje ingrediens i sig selv. Fantastisk til læbebalsam, cremer og hudplejeprodukter.

Varenummer (SKU): 5005 Kategorier: , Tag:

Hvad er candelillavoks?

 

Candelillavoks stammer fra bladene af den lille Candelilla busk. Disse blade producerer en skalaagtig dækning på planten, som fungerer som en naturlig selvforsvarsmekanisme mod ekstreme varme og tørre ørkendannelser. Voksen opnås ved at koge blade og stilke i en sur opløsning, derefter skumme overfladen og til videre behandling.

Candelilla voks er rig på næringsstoffer og hjælper med at binde andre ingredienser sammen, samtidig med at der skabes en brugbar tekstur, som let absorberes i huden.

Anvendelser: Candelilla voks anvendes i kosmetisk industri som fortykningsmiddel til cremer eller størkningsmidler til voks. Det bruges til at fremstille læbebalsamme, læbestifter, sæber og stearinlys.

Voksen fungerer som et fortykningsmiddel.

Fakta om candelillavoks

 

INCI: Euphoria cerifera (Candelilla) Wax
Yderligere info: Wikipedia
Engelsk navn: Candelilla Wax
Farve: Gul / gulbrun
Udvundet fra: Blade
Oprindelsesland: Mexico
Indhold: 60 gram

Hvad er candelillavoks god til?

 

  1. levedygtigt alternativ til bivoks til stor gavn for veganere
  2. skaber en øjeblikkelig barriere for at forhindre fugt tab i hovedbunden og håret
  3. Det tilføjer glans og smøring til hår
  4. et naturligt fortykkelsesmiddel og emulgeringsmiddel, der tilføjer tekstur til en formel og forhindrer olier og væsker i at adskille

Hvordan bruger man candelillavoks?

 

Candelillavoks er rig på næringsstoffer og absorberes nemt i huden, hvilket gør det muligt at fungere som en barriere og forhindre fugtab.

Det virker også til at binde ingredienser sammen, samtidig med at man skaber en brugbar tekstur. Det betyder, at det kan bruges til at stivne produktets konsistens uden at gøre dem hårde (dvs. læbepalmer, øjenskygge, stiftfundament).

Det kan også bruges som emulgeringsmiddel for at forhindre olie- og vandkomponenter i at adskille sig i produkter med en cremet konsistens (dvs. fugtighedscreme).

Historien bag

 

Ligesom bivoks har denne unikke voks et højt smeltepunkt og fungerer som stabilisator og emulgeringsmiddel i balsam, cremer, salver og lotions. Den er let absorberet, lugtfri og rig på næringsstoffer. Den giver også en vidunderlig glans og smørhed til læbebalsam.

Candelillavoks er lidt tættere end bivoks, så du bliver nødt til at justere din DIY hudpleje opskrifter, hvis du erstatter den fra bivoks. Det anbefales, at du bruger halvdelen af candelilla voks som bivoks, da det har to gange afstivningsbeføjelser. Så hvis en opskrift kræver 1 kop bivoks, skal du bruge 1/2 kop candelilla voks i stedet.

Vores candelillavoks (perler) er afledt af bladene af den lille candelilla busk indfødte til det nordlige Mexico og den sydvestlige USA. Det er 100% naturligt og raffineret (filtreret to gange) og pakket i en genanvendelig plastikbøtte med skruelåg.

Vægt 0.110 kg
Botanisk Navn

Euphoria Cerifera (Candelilla) Wax

Engelsk Navn

Candelilla Wax

Ingredienser

100% Euphoria Cerifera (Candelilla) Wax

Oprindelsesland

Mexico

Udvundet fra

Blade

Farve

Gul

Aromatisk Beskrivelse

Flad

Opbevaring

Tillukket, tørt og mørkt.

Holdbarhed

Ved korrekt opbevaring i princippet på ubestemt tid. Normalt i minimum 3 år.

Hudtype

, , , , ,

Velegnet som

Advarsler

Ingen kendte

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Candelillavoks 60g – (perler)”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares