Cacay olie 10ml

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 109,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Leveres inden for 1-3 dage

chleopatra produktbillede - cac - cacay olie 2018
Cacay olie 10ml

DKK 109,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 109,00
3 DKK 92,65
4 DKK 87,20
5+ DKK 81,75

Cacay olie 10ml – Den bedste anti-aging olie
Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Cacay olie har nogle af de højeste mængder naturlig retinol (A-vitamin), E-vitamin og Omega 6 & 9, hvilket gør den yderst effektiv på huden. Denne ædle olie giver næring, blødgøring og stimulerer hudreparation. Hjælper med at forbedre udseendet på hudfarve og rynker. Forøgelse af kollagenproduktionen og hjælper med at bremse tabet af kollagen. Giver længerevarende hydrering. Nærer, giver glans, forhindrer splittede ender og kan bruges som varmebeskyttelsesmiddel. Cacay olie er kendt som en af Amazonas bedst bevarede hemmeligheder. Det er en utrolig næringsrig planteolie, der er sprængfyldt med vitaminer. Den er allerede en vigtig anti-aging ingrediens i naturlig hudpleje på grund af dens evne til synligt, at forbedre hudtonen og reducere udseendet af miljøskader.

BBE Dato: 31. December 2020
Batchnummer: 260654

Cacay olie 10ml 1

Hvad er cacay olie?

Cacay oil kommer fra Amazona i Colombia, og er en ren olie, der er koldpresset fra nødderne fra de vilde Cacay-træer.

Cacay olie er en ganske ung olie – her i vesten i hvert fald – hvor den kun har været tilgængelig ganske få år.

Cacay oliens popularitet er ikke til at tage fejl af. Den er hurtigt blevet populær for dens anti-aging egenskaber. Med et naturligt stort indhold af både A- og E-vitamin, der hjælper med at reducere rynker, øge kollageproduktionen og regenerere huden, er den en enestående ansigtsolie til aldrene og rynket hud.

Måske verdens bedste anti-aging olie – helt naturlig og 100% ren og fri for kunstige konserveringsmidler. Fjerner rynker og fine linjer uden at fedte. Absorberes hurtigt.

Fakta om cacay olie

Oprindelsesland: Brasilien
Yderligre info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Botanisk navn: Caryodendron orinocense
Engelsk navn: cacay seed oil
AbsorberingsevneHurtig
Vitaminer: A og E
Omega fedtsyrer: 6
Comedogenic rate: 1-2
Også kendt som:
Økologisk: Nej

  • Må anvendes direkte på huden: Ja

Hvad er cacay olie god til?

  1. Til at forfine huden og til at opstramme porerne
  2. Anti-inflammatorisk middel
  3. Som anti-rynke creme
  4. Mod lyse og mørke pletter / alderspletter
  5. Til at reducere ar og udslæt
  6. Til at beskytte huden mod frie radikaler
  7. Til at genoprette elasticiteten i huden
  8. Til moden hud
  9. Til at lysne hudtonen
  10. Som hårpleje
  11. Som neglepleje

Hvordan bruger man cacay olie?

Cacay olie kan bruges som en ansigts- og kropsolie samt til at behandle en række forskellige hudproblemer. Anvend 2-3 dråber i ansigtet og massér den ind i huden, både morgen og aften.

Påfør olien i f.eks. T-zonen og massér den mildt ind i huden med cirkulære bevægelser. Lad den herefter absorbere og glæd dig over det bløde resultat. Olien absorberes ganske hurtigt.

Cacay oliens unikke egenskaber hjælper også med at falme strækmærker og ar, lindrer forbrændinger og hudirritationer og hjælper med at lindre akne, eksem og psoriasis.

Denne olie kan også bruges til konditionering af hår og negle. Den har en lys, behagelig, nødde duft, der spredes hurtigt efter påføring. Den er sikker, at bruge i solen, ikke-irriterende og egnet til hele huden, herunder også de mest følsomme hudtyper.

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag cacay olie

Cacay olie er en let, tør olie, der absorberes hurtigt uden at være klæbrig eller fedtet på huden. Den er vegan-venlig, glutenfri og ikke-irriterende, og så er den ideel til alle hudtyper og kan bruges på ansigt, krop, hår og negle.

Cacay er vildt høstet, det er også bæredygtigt og handles retfærdigt og direkte fra colombianske landmænd, der støtter hundredvis af familier og giver en pålidelig kilde til den lokale indkomst.

Intet går til spilde under udvindingsprocessen, da resterne af de pressede Cacay-nøddeskaller bliver brugt til at lave madmel eller nøddemælk og den indre skræl anvendes som kvægfoder eller gødning.

Denne rene olie har en let, nøddeagtig duft, der forsvinder hurtigt efter påføring, samt en lang holdbarhed uden tilsatte ingredienser takket være dets naturlige konserveringsegenskaber.

Caryodendron Orinocense

Hvad er cacay olie godt for?

Cacay olie forbedre hudtonen, blødgør huden, reducerer tegn på aldring, såsom rynker og solpletter, og så forhindrer den endda yderligere skade.

Denne næringsrige olie har tre gange mere A-vitamin (Retinol) end hybenkerneolie, samt et højere E-vitamin indhold end argan olie. Det er sikkert at anvende olien i solen og fungerer godt under makeup, hvor den fungerer som en nærende primer.

Selvom det kan synes dyrt, indeholder hver flaske faktisk mere end 200 dråber og vil vare i over to måneder!

A-vitaminet (Retinol) fungerer som anti-oxidant, der hjælper med at aktivere hudens naturlige fornyelsesproces og genopbygge / genoprette hudvæv, hvilket synligt reducerer udseendet af rynker, samtidig med at huden bliver flot og glat.

E-vitaminet i olien hjælper med at reparere, beskytte og genopbygge fugtighedsniveauet i huden.

Linolsyre er en flerumættet omega-6 fedtsyre og en af de primære essentielle komponenter, der udgør den beskyttende ydre membran af sunde hudceller.

Det er også en vigtig fedtsyre, som kroppen ikke selv kan syntetisere / producere på egen hånd, så det må optages fra absorption gennem huden og / eller fra kostkilder. Cacay olie er fyldt med linolsyre.

Hvad kan cacay olie bruges til?

Da cacay olie er så rig på hudnærende vitaminer og essentielle fedtsyrer, er det ikke overraskende, at cacay olie i dag anses for at være den regerende mester for naturlige, organiske, anti-aging hudplejeprodukter.

Vores cacay olie er 100% ren. Massér blot en dråbe eller to ud på rynker og fine linjer omkring kinderne, øjnene, panden og andre problemområder og du vil hurtigt se og mærke en drastisk forbedring af huden – typisk inden for 2-3 uger.

Cacay olie er også nyttig til at hjælpe med at mindske ar og strækmærker på grund af dens bemærkelsesværdige hudregenererende egenskaber.

Du skal blot anvende en dråbe eller to til det berørte område, hvor uønskede pletter opholder sig. Her masserer du olien ud som en del af din daglige hudpleje rutine. Det er ikke sikkert, at deforsvinder fuldstændigt, men ar bør falme til det punkt betragteligt.

Selvom pletter og ar ikke skulle være et problem for dig, kan cacay olie stadig tilføjes til din daglige hudpleje rutine. Bland blot en dråbe eller to sammen med din daglige hudcreme for at give dit ansigt et ekstra skud af vitaminer og essentielle fedtsyrer.

Du kan også blande et par dråber af olien ind med din naturlige shampoo eller balsam til at nære din hovedbund og for at give mere volumen til dit hår, så der skabes et naturligt udseende af et sundt og skinnende hår.

Anvendelse

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Cacay olie til ansigtspleje og hudpleje

  • Kraftig antioxidant, der forsinker cellernes aldring: stimulerer dem til at blive renoveret, og beskytter mod frie radikaler.
  • Anti-rynker: reducerer antallet og dybden af rynker.
  • Reducerer rødme og lindrer solskoldning.
  • Omstrukturering, healing, genoprettende, det har en positiv effekt på ar og sår.
  • Opstrammende og giver en udglattende effekt, fremragende opstreming.
  • Strammer hudens porer og giver huden, ansigt og brystet fasthed.
    utrolig fugtgivende og nærende. Dens blødgørende handling vil berolige og blødgøre huden i dybden.

Sådan anvender du cacay olie

Læg blot et par dråber på fingerspidserne og glat dem ud på de områder, der ønskes behandlet.

Læg et tyndt lag af cacay olie på fugtede hudområder, der skal behandles (øjne, læber, rynker) og masser hele ansigtet og halsen for rigtigt at få det til at trænge igennem.

Påfør en generøs mængde til ansigtet (herunder øjenområdet) om natten.

Påfør et tyndt lag på ansigtet om morgenen efter rensning, der vil danne en nærende bund til din hud, før du tilføjer din normale skønhedsrutine.

Regelmæssig brug, vil hurtigt forbedre hudens hydrering, minimere aldringsprocessen og genskabe hudens elasticitet.

Naturligt indhold

  • A-vitamin (Retinol – tre gange så meget som i hybenkerneolie)
  • E-vitamin (Tocopherol – dobbelt så meget som i argan olie

Fedtsyrer

td>myristinsyre0.1

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C14:0
C16:0palmitinsyre9.12
C18:0stearinsyre3.03
C20:0arachinsyre0.4
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed12.65
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre0.1
C18:1oliesyre12.66
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed12.67
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre68.04
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder68.04

Relaterede artikler

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt0.050 kg
Botanisk Navn

Caryodendron Orinocense

Engelsk Navn

Cacay Oil

Ingredienser

100% Caryodendron orinocense

Oprindelsesland

Brasilien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Klar til lys-gul

Aromatisk Beskrivelse

Karakteristisk

Opbevaring

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter og fedtsyrer, bør denne olie opbevares et mørkt og køligt sted.

Holdbarhed

2+ år

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Cacay olie absorberes nemt ind i huden og er ikke-fedtende.

Velegnet som

, , ,

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

1 anmeldelse af Cacay olie 10ml

  1. Mia Nielsen

    En skøn olie, der er meget let for huden og den absorberer hurtigt. Er super glad for den.

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling