Bergamotolie FCF 10 ml – ØKO Æterisk olie

På lager

chleopatra bergamot oil bergamotolie 10 ml citrus aurantium bergamia
Bergamotolie FCF 10 ml – ØKO Æterisk olie

kr. 79,00 (Inkl. moms)

kr. 79,00 (Inkl. moms)

Bergamotolie er en sød og lemon-agtig frisk middel note med en varm blomsterduft med undertoner af balsamico. En favorit iblandt aromaterapeuterne og oliebrændere for en opløftende og frisk duft til et positivt sind. Bergamotolie er en favorit blandt brugere af æteriske olie for sin citrusagtige, unikke levende duft med et strejf af blomster og for dets mange terapeutiske egenskaber. Den dejlige aroma af Bergamot er kendt for at understøtte mental sundhed og klarhed ved at give et boost til sindet.

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!


    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er bergamotolie (Bergamot)?

Bergamot træet hører til Syditalien, hvor det producerer små uspiselige frugter (på grund af surheden). Træet kan blive op til fire meter højt, med stjerneformede blomster og glatte blade.

Træet bærer citrusfrugter, der ligner en krydsning mellem en appelsin og en grapefrugt, men i en pære-form. Frugterne modnes fra grøn til gul. Bergamot anses som værende kongen af alle æteriske olier og har været anvendt i hudplejeprodukter og parfume i årtier.

Bergamot er en klassiker iblandt aromaterapeuter. Bergamot er den mest delikate af citrusplanterne og ligner en krydsning mellem en appelsin og en grapefrugt. Anvendes til massage og hudpleje.

Primære egenskaber for bergamotolie:
  • Afslappende og beroligende aroma
  • Giver hudrensende fordele
  • Hyppigt anvendt i massage terapi for de beroligende fordele
  • Kan hjælpe med at lette følelser af angst, især i tider med tristhed og sorg.

Faremærkning

faresymbol - clp - udråbstegn - sundhedsfare
faresymbol - clp - person med brækket hjerte - alvorlig sundhedsfare
faresymbol - clp - træ og fisk - farligt for miljøet
faresymbol - clp - flamme - brandfare
Faresymboler

Vægt0,050 kg
Størrelse30 × 30 × 70 mm
Botanisk Navn

Citrus bergamia risso et poit

Engelsk Navn

Bergamot Calabrian Essential Oil

Ingredienser

100% Citrus bergamia risso et poit

Indeholder

Limonen op til 34%, linalool op til 16%, geraniol op til 8%, citral op til 1%, citronellol op til 0,5%

Oprindelsesland

Italien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Rå frugt skræl

Farve

Grønlig gul

Aromatisk Beskrivelse

Duften af den æteriske olie er dybest set citrus, men alligevel frugtagtig og sød med en varm krydret blomstret kvalitet, og minder om Neroli og lavendel olie.

Duft Note

Top

Aroma Styrke

Medium

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

2+ år

Hudtype

, , , , ,

Advarsler

Citronellolie er ikke-toksisk og ikke-irriterende (undtagen når den anvendes i høje koncentrationer), men kan irritere følsom hud og kan også forårsage lysfølsomhed. Solen skal undgås efter påføring. Venligst fortynd denne olie før brug. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Undgå ved graviditet.

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Fakta

Sikkerhed: Ved graviditet, sygepleje eller under lægehjælp, kontakt læge. Afbryd brugen, hvis der opstår hudfølsomhed. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke ufortyndet på huden. En patch test skal udføres før brug for dem med følsom hud. Må ikke anvendes på og ved øjnene, følsomme områder eller slimhinder. Hold utilgængeligt for børn og dyr. Må ikke anvendes på brudt hud eller på sår. Brug ikke internt, medmindre det er instrueret af en autoriseret aromaterapeut eller læge. Vores Bergamotolie er FCF (furanocoumarin-fri) og dermed ikke fototoksisk

OK til børn: 2+
Børn Max Fortynding: 1%
Holdbarhed: 1-2 år

Bedre sammen

Anvendelse

På huden: Vores enkelte æteriske olier er 100 % rene og ufortyndede. For at påføre huden, fortynd med en højkvalitets basisolie. Se vores fortyndingsdiagram her. Vi anbefaler at udføre en allergi-test, før du bruger en ny æterisk olie lokalt på huden.

Diffuse & Inhaler: Træk vejret i dine yndlings rene æteriske olier ved hjælp af en æterisk olie diffuser eller personlig lommeinhalator.

DIYs: Udforsk enkle og sjove opskrifter på Chleo på bloggen, vores blog om brugen af vegetabilske og æteriske olier og anden informativ læsning.

Bil deodorizer: Tilføj: 5 dråber Bergamot, 5 dråber Tea Tree og 5 dråber Citrongræs til din Car Diffuser og kør i 30-60 minutter.

Hudpleje: Tilføj til en personlig inhalator og inhaler efter behov: 5 dråber Bergamot, 5 dråber Geranium, 5 dråber Clary Sage og 5 dråber Ylang Ylang. Eller tilsæt dette til 60ml sød mandelolie som en forfriskende kropsolie.

Afslapning: Tilføj til en personlig inhalator og inhaler for at lindre stress efter behov: 5 dråber Bergamot, 5 dråber Vetiver og 5 dråber Cedertræ (Atlas).

Sengelinned: Lav en linnedspray ved at tilføje følgende til en 100ml sprayflaske: 7 dråber bergamot, 5 dråber cedertræ, 3 dråber Vetiver og 5 dråber Frankincense sammen med 50ml lavendel-hydrolat og 50ml af Ylang Ylang hydrolat [eller blomstervand]. Ryst og bland indholdet godt, før du dugger det over lagner og sengetøj inden sengetid. Holdbarhed: 1 uge

 

Anvendelse af bergamotolie

ALMINDELIGT BRUG:
Kredsløbsorganer: Åreknuder.
Gastrointestinale: Fordøjelsesbesvær, intestinal spasmer.
Immun: Skoldkopper / helvedesild, feber, influenza, herpes (forkølelsessår).
Limbiske: depression, søvnløshed. Nervous: stress.
Åndedrætsværn: bronkitis, overbelastning, hoste, halsbetændelse.
Hud: acne, kropslugt, forbrændinger, tør hud, eksem / psoriasis, åreknuder, sår.
Urinen: Urinvejsinfektion

Diffuser: Brug tre til fire dråber i en diffuser efter eget valg.

Udvortes brug: Fortynd først med en valgfri vegetabilsk olie for at minimere hudfølsomhed. Påfør et par dråber til det ønskede område og masser olien ud på huden.

Påfør evt. olien til huden under brusebad, så du samtidig kan indånde duften og opleve oliens beroligende aroma mens du nyder dens rensende fordele.

Påfør på fødderne før sengetid med en basisolie for en beroligende og afslappende massage.

Bergamot er den mest delikate af citrusplanterne, der kræver specielt klima og jord for at trives. Italienere har brugt Bergamot i årevis for at reducere følelser af stress og for at lindre og forynge huden.

I Grækenland bruges de umodne frugter som søde kød, spist af skeen som dessert eller med kaffe.

Bergamot er unik blandt citrusolier på grund af dets evne til at være både opløftende og beroligende, hvilket gør det ideelt at hjælpe med angstfulde og triste følelser. Det er også rensning og rensning for huden, mens du har en beroligende effekt.

Analgetisk, anti-angst, anti-bakteriel, anti-depressive, anti-infektiøse, antiinflammatoriske, anti-septisk, anti-spastisk, anti-virale, beroligende, carminative, cicatrisant, deodorant, fordøjelsessystemet, desinfektionsmiddel, slimløsende , febrifuge, nervine, beroligende, hud, stomachic, beroligende, vermifuge, rundbælg

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Venligst indtast detaljer herunder for at få adgang til downloads

Værd at vide om bergamotolie

Kan bergamotolie bruges direkte på huden?

Nej, æteriske olier er meget kraftige flygtige olier, som det stærkt frarådes at anvende direkte på huden. Fortynd altid olien med en vegetabilsk olie.

Kan bergamotolie olie bruges til huden?

Bergamotolie kan godt anvendes til huden, men bør altid være fortyndet med en vegetailsk olie før den anvendes direkte på huden.

bergamotolie kan med fordel anvendes til ansigtet, for at komme visse hudproblemer til livs, grundet olien gode anti-inflammatories egenskaber. Husk dog, at den altid skal være fortyndet med en vegetabilsk olie før den påføres huden. Det er også en god idé at forsøge sig med en allergi-test før brug for at undgå kedelige resultater.

Bergamotolie er rig på antioxidanter og antimikrobielle stoffer, der hjælper med at beskytte håret og hovedbunden mod de skadelige virkninger af oxidativt stress. Antioxidanterne fjerner også snavs og kemikalier, der får håret til at tørre ud, hvilket afslører et sundere, skinnende hår.

Som et afslappende middel lindrer Bergamotolie spændinger, angst og depression. Ved at reducere niveauet af kortisol i kroppen, samt fremme følelser af munterhed og energi, er Bergamotolie en naturlig humørbooster.

Ja, bergamotolie kan også anvendes af børn. Dog bør de være minimum 2 år og en fortyndingsprocent på maks 1%. Foretag altid en allergi-test på barnet 24 timer før brug.

Nej, vores æteriske olier er udelukkende til udvortes brug.

Nej, vi anbefaler at gravide, ammende og personer under medicinsk behandling afholder sig fra brugen af æteriske olier generelt.

De fleste vil mene at aromaen for bergamotolie synes at være Citrusagtig, musky, sød og syrlig.

Farven på olien kan være dels grønlig og dels gullig i farven.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer