★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 DAGES LEVERING | FRAGT FRA 9,- OG GRATIS FRA 399,- | NATURLIG & VEGANSK

Bentonit Ler 65g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra bentonite ler bentonite clay 65g
Bentonit Ler 65g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 DKK 79,00
3 DKK 67,15
4 DKK 63,20
5+ DKK 59,25

Bentonit Ler 65g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra bentonite ler bentonite clay 65g
Bentonit Ler 65g

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 DKK 79,00
3 DKK 67,15
4 DKK 63,20
5+ DKK 59,25
Varenummer (SKU): 4012 Kategori: Tag:

Bentonite ler 65g – Absorberer toksiner, vira og bakterier

Mild Mineralsk Ler til Naturlig Detox af Huden

Bentonit er en renset, naturlig cremefarvet ler fra aflejringer af forvitret vulkansk aske lagdelt på en gammel havbund formationer. Det er et stærkt mineraliseret ler med et 2: 1 ekspanderende krystalgitter og meget plastiske egenskaber.
Det bruges i kosmetiske præparater som et pigmentbindemiddel og suspensionsmiddel. Det er effektivt som et fortykningsmiddel i lotioner, cremer, flydende ansigtsrensemidler, skælshampoo, kropspulver, deodorantspray, deodorantsticks og mange andre.

Hvad er Bentonit ler?

Bentonit er et naturligt forekommende hydratiseret aluminiumsilicat; et stærkt absorberende ler, der er sammensat af mineraler, herunder jern, silica og aluminium. Det er normalt dannet af vulkansk aske, der er blevet ældet af tid og kan variere i farve fra grå til grøn-grå.

Det hydrerer hurtigt og let i vand og giver struktur til vandfasen i dine cremer eller flydende produkter og er særligt velegnet til pigmenteret make-up som cremer, Liquid Foundation eller fugtighedscreme. Bentonite Clay er et stærkt absorberende kosmetisk ler, der trækker olier og urenheder fra huden og er en af de bedste ler til fremstilling af lerpoultices. Det er bedst egnet til fedtet hud.

Bentonit ler kan bruges eksternt som et grødomslag, mudderpakke eller i hudplejeopskrifter.

Undgå allergiske reaktioner
Naturlige parfumestoffer er lige så allergifremkaldende som kemiske.
Husk derfor altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

Hvordan bruger man bentonit ler?

Bland ingredienserne:

  1. I en glas, træ eller plastikskål, blandes 2 spsk ler med ca. 3 spsk væske.
  2. Hæld væsken i langsomt, så du ikke tilføjer for meget. Konsistensen skal være tyk, ikke flydende og løbende.
  3. Hvis du tilføjer mere af den våde ingrediens, end ønsket, kan du bare øge mængden af ler.

Påføring af ler-masken:

Du kan sprede masken med fingrene, eller med en vatpind. Det er dog bedst at bruge en makeup-pensel til ansigtet. Undgå øjenområdet og brug opadgående strøg. Anvend masken på hele ansigtet – også på halsen. Slap nu af med masken på i alt fra 5-15 minutter, helst liggende. Du må ikke falde i søvn! Det er bedst at fjerne masken igen lige før, den bliver helt tør. Skyld af med lunkent eller koldt vand. Din hud vil gløde op med et mere levende resultat.

Hvad er bentonit ler god til?

  1. Leret absorberer toksiner fra kroppen
  2. Leret behandler fedtet hud og akne
  3. Det afgifter huden
  4. Kan bruges til befandling af gift-efeu
  5. Kan bruges som behandling af bleudslæt
  6. Afhjælper fedtet hud

Valg af væske efter Hudtype

For at kombinere leret har du brug for forskellige former for væsker, alt afhængig af din hudtype - til at lave din egen DIY ler-ansigtsmaske.

Brug kun én væske af gangen!

Tør / Sensitiv hud

Tyk creme, honning eller vegetabilske olier såsom argan, jojoba eller avocado.

Normal hud

En let vegetabilsk olie såsom moringa olie, sød mandel eller abrikoskerneolie. Sødmælk kan også anbefales, ligesom blomstervand såsom rosenvand eller lavendel.

Fedtet hud

Destilleret vand, kildevand, troldnød skin tonic eller blomstervand såsom lavendel, geranium eller rosenvand.

Mere information om bentonit ler

Bentonit ler er også et godt ler til barberings-sæber (brug ca. 1 spsk pr. ½kg sæbe) og til brug som en hår- og hovedbundsbehandling.

Bentonit ler er en naturlig ler med en fin, blød tekstur. Den danner en masse, når den blandes med vand. Nogle mennesker bruger denne masse til medicinske eller kosmetiske fordele, såsom behandling af udslæt og acne eller som en hårmaske.

Folk har brugt bentonitler til at fjerne urenheder på huden, såsom olier og toksiner fra kroppen i tusinder af år.

Historien bag bentonit ler

Bentonit indsamles normalt fra aflejringer, der kan variere fra 30 meter til flere hundrede meter. Efter at være samlet fra jorden bringes den ud i solen for at fjerne overskydende fugt og gøre det lettere at arbejde med. Efter den indledende tørring bliver den behandlet (formalet) med enorme hydrauliske knusere, og den gennemgår derefter den sidste proces med mikronisering eller “fin granulering.” På grund af naturlig variation vil lerpartiklernes størrelse og konsistens variere.

Bentonit er meget usædvanligt i det faktum, at når den bliver hydreret, ændres de elektriske og molekylære komponenter i ler hurtigt og producerer en elektrisk ladning. Det er et hævende ler, og når det blandes med vand, svulmer det hurtigt op som en meget porøs svamp. Selvom indfødte kulturer har brugt dette ler internt til velvære, sælges vores bentonitler kun til ekstern brug.

Anvendelse

Bland to niveau skefulde af bentonit ler med to og en halv niveau af vand (evt. rosenvand), eller varierer målene til en foretruknet mængde og konsistens.

Dæk ansigt og hals grundigt med en pensel men undgå følsomme områder som øjnene. Lad det sidde og tørre i 15-20 minutter, skyl væk med vand, blomstervand eller aloe vera gel og anvend herefter en fugtgivende olie eller ansigtsserum.

Kan anvendes ugentligt eller som en plet behandling.

Fakta om Bentonit Ler

INCI: Montmorillonite
Yderligere info: Wikipedia
Engelsk navn: Bentonite clay

Farve: Grå til grønlig
Udvundet fra: Sten
Oprindelsesland: Tyskland

Indhold: 65 gram
Passer bedst til: Fedtet hud

CAS Number: 14808-60-7
EINECS Number: 238-878-4
BBE Dato: MAJ2024
Batch Nummer: 4397201

 

Sikkerhed

Undgå allergiske reaktioner
Naturlige parfumestoffer er lige så allergifremkaldende som kemiske.
Husk derfor altid at foretage en hud-patch-test, før du anvender produktet.

OBS:
Brug aldrig metaller direkte på leret, da det fjerner lerets gode egenskaber – brug derfor altid plastik- eller træskåle samt skeer.

Vægt 0.231 kg
Botanisk Navn

Bentonite

Engelsk Navn

Bentonite Clay

Ingredienser

Montmorillonite

Oprindelsesland

Tyskland

Ekstraktions Metode

Udvundet fra stenbrud og behandlede sten samt mineralindhold. Ubehandlet for at bevare det maksimale niveau af et naturligt mineralvand og vitamin indhold.

Udvundet fra

Sten

Farve

Grå til Grøn

Aromatisk Beskrivelse

Flad

Opbevaring

Tillukket og tørt – gerne mørkt

Holdbarhed

Ved korrekt opbevaring i princippet på ubestemt tid. Normalt i minimum 5 år.

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , ,

Advarsler

Der skal udvises forsigtighed, da ler kan plette stof.

Brand

CHLEOPATRA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bentonit Ler 65g”

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 


PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).