Baobab olie 100ml, Økologisk

På lager

chleopatra baobab olie baobab oil økologisk 100ml
Baobab olie 100ml, Økologisk

kr. 176,14 (Inkl. moms)

OR

kr. 176,14 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 352 Point - til en værdi af kr. 7,04

Baobab olie 100ml – Olie fra Afrikas magiske Baobab træer

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne udsøgte olie koldpresses fra frøene fra Baobab-frugttræer, der vokser i Afrika. Den normale levetid for et Baobab-træ er 500 år, hvor de ældste træer når en alder af 5000 år. Frøolien har i sig selv en lys, nøddeagtig, næsten blomsterduft. Baobab olie absorberes hurtigt og er en vidunderlig olie til brug på ru hud og i produkter designet til at fugtigholde håret. Baobab olie er ekstremt stabil mod harskning. Baobab olie er en semi-flydende gylden-gul olie, der er blidt duftende og indeholder næsten lige store mængder af mættet (33%), monoumættede (36%) og polyumættede (31%) fedtsyrer og den essentielle linolsyre er af særlig interesse.


    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er baobab olie?

Baobab er formentlig det bedst kendte træ i Afrika. Dens tykke, grå, fiberholdige stamme (som i nogle tilfælde kan blive over 25 meter i omkreds) og sine store, brede krone, gør træet helt unikt. Sæsonkorrigeret er træet blottet for blade og er øjeblikkeligt genkendelig.

God til huden og ekseptionel til håret. Oprethold en sund hud og en mættet og nærende hovedbund med Baobab. Olien kan også bruges som alternativ til mandelolie til massage.

Baobab olie absorberes hurtigt gennem huden og den forbedrer hudens elasticitet ved at fremme regenerering af hudceller uden at tilstoppe porerne.

Dens rige indhold af essentielle fedtsyrer gør den nyttig til at hjælpe med at lindre kronisk tør hud og med at hjælpe til at fremme glat hud hos børn og voksne.

Hvordan bruger man baobab olie?

Nogle mener, at baobab olien bliver den nye argan olie.

Til dagligt, kan baobab olie med fordel anvendes som et alternativ til din normale massageolie. På trods af, at olien absorberes hurtigere end de fleste andre olier til massage, føles baobab olien bare super godt for hele kroppen.

Baobab olie kan anvendes som en fin læbepomade, der naturligt vil fugte læberne uden, at de fedtes til.

Et par dråber på neglerødderne, kan også gøre gode ting for dine negle. Du kan også bruge olien til håndlotion, da den nemt optages af huden.

Ved forsigtigt at opvarme baobab olie, kan du derefter anvende olien på hovedbunden som en hot-oil-conditioning. Dæk til med en badehætte i et par timer og vask derefter olie af. Dette efterlader håret blødt og mærkbart silkeagtig. Olien vil også tilføje en vis volumen til håret. Desuden beskytter olien håret mod skader fra sol og frie radikaler, som efterlader håret adskilt, beskadiget og kruset.

Hvad er baobab olie god til?

 1. Til meget tør hud
 2. Som en mild og hurtigt absorberende læbepomade
 3. Som en lækker hårkur/hårmaske
 4. Til at give en blødere hudtone
 5. Som en hurtig absorberende fugtighedscreme
 6. Til at forbedre elasticiteten af huden
 7. For at tilskynder regenerering af celler uden at tilstoppe porerne
 8. For at opretholde en sund hud
 9. Som anti-aging for rynket hud
 10. Til at pleje skællet hud og hovedbund
 11. Mod akne
 12. Mod psoriasis

Naturlige gode egenskaber

Historien bag baobab olie

På grund af selve placeringen af Baobabtræer, og manglen på dokumentation vedrørende området, samt den varierende hastighed for væksten af træerne, kan den helt præcise alder af Afrikas baobab træer ikke fastsættes.

Den eneste præcise metode til aldersbestemmelse, er Imidlertid begrænset til daterings-prøver indsamlet fra resterne af døde enheder. Indsamling fra et levende eksemplar har været en udfordring og har ført til unøjagtige resultater.

I 1993 udhulede van Heerdens den hule midte af træet, ved at fjerne masser af kompost opbygget inde i træet. Her fremkom et gulv omkring en meter under jordoverfladen. I processen fandt de beviser på både buskmænd og Voortrekkers, der attesterer den historiske betydning af træet.

Baobabtræet må dog være et af de mest spændende træer, der vokser på det afrikanske kontinent. Botanisk er træet kendt som Adansonia digitata, opkaldt efter den franske botaniker Michel Adanson (1727-1806), der studerede disse træer.

baobab - adansonia digitata

Baobab træet har en ekstremt lang levetid. Nogle træer menes at blive helt op til 6.000 år gamle og det er ikke ualmindeligt, at finde træer der er omkring de 2 – 3.000 år. Baobab hører til sin egen familie, Bombacaceae.

Baobabtræet har hånd-formet blade, og ægformede kæmpe frugter med en hård træskal, dækket i gulgrønne fløjlsagtige hår, som er meget karakteristisk. Inde i sin skal er frugten som indeholder en række frø. Disse er indlejret i en hvidlig, pulverformig papirmasse.

Træet findes i hele Afrika, generelt ved lave højder og under de varmere og tørre områder. Faktisk er træet så udbredt, at for mange mennesker virker det som et ikon – et symbol på kontinentet selv.

Hvad er baobab olie godt for?

Baobab olie hører til i det østlige og vestlige Afrika. Arten når højder af 5 meter og helt op til 30 meter i længden og kan nå en diameter på 7 til 11 meter.

Olien stammer fra frøene af Baobab træet og dets frugtkød menes at være seks gange rigere på C-vitamin end en appelsin. Olien er rig på vitamin A, D, E og essentielle fedtsyrer.

Sin høje koncentration af vitaminer gør det til en utrolig nærende olie særligt gavnlig for tør hud. Den kan kombineres let med andre olier og ingredienserne gør det hensigtsmæssigt at tilføje til; body creme, lotion, body mælk, hårprodukter og massage blandinger.

Denne spektakulære olie er såkaldt non-comedogen (hvilket vil sige, at den ikke tilstopper porerne). Den virker beroligende og er stærkt fugtgivende til både hud og hår på grund af dens naturlige ingredienser.

Vitamin A og F (flerumættede fedtsyre) arbejder aktivt i foryngelse og fornyelse af cellemembranen. I dag anses Vitamin F dog som en essentiel fedtsyre og ikke som et vitamin.

Vitamin E (en overlegen antioxidant) som hjælper i kampen mod ældningstegn med beskyttelse af hudceller, der er skadet fra ultraviolet lys, miljøforurenende stoffer og andre elementer, der producerer skadelige frie radikaler i cellerne. D-vitamin spiller en rolle for hudens celle metabolisme og vækst.

Anvendelse

Olien er yderst effektiv til behandling af kløe og skællet hud, forårsaget af psoriasis.

Baobab indeholder omega 3, 6, 7og 9 samt palmitinsyre, linolsyre og oliesyre som er fedtsyrer, der hjælper med at behandle eksem, acne, psoriasis og ødelagt hår og hud med sine beroligende egenskaber.

Desuden indeholder olien anti-inflammatoriske og fugtbevarende egenskaber.

Den perfekte synergi af ingredienser skaber denne ikke-sikkativ (ikke-indtørrende) olie, der bevarer fugten samt regenererer epitelvævet, hvilket resulterer i en forbedret hudtone og elasticitet i huden.

Til huden

Påfør en lille mængde direkte til at rense huden, masseres olien blidt ind i huden. Den afrikanske Baobab Olie vil efterlade en ikke-fedtet fornemmelse på huden. Prøv også 1-2 dråber blandet med din favorit Lotion, creme eller serum.

Til håret

Til tykt, porøst og krøllet hår:
Påfør direkte til håret for at rense håret inden føntørring. Mix eventuelt med en balsam (der kan efterlades i eller skylles af), der tilsættes nogle få dråber af Baobab Olie.

Lad olien fugte håret og lad det derefter lufttørre – perfekt til tykt, krøllet, fugtigt og udsultet hår. Baobab olie kan blandes med nogen af ​​dine foretrukne shampoo eller balsam. Skyld ud efter anvendelse, hvis du blander med balsam eller shampoo.

Til badning

Hæld eventuelt lidt olie i badekaret for at undgå den udtørrede effekt vandet har på huden.

Fedtsyreindhold i baobabolie

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C16:0palmitinsyre15-30
C18:0stearinsyre1-8
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed27
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre<1.0
C18:1oliesyre25-40
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed33
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre20-36
C18:3alfa-linolensyre<3.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder29.5

Fakta om baobab olie

Oprindelsesland: Senegal
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø

Botanisk navn: Adansonia digitata
Engelsk navn: Baobab oil
AbsorberingsevneHurtig
Vitaminer: A, C, D og E

Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 2
Også kendt som: Tree of life
Økologisk: Ja

CAS Number: 91745-12-9
EINCS Number: 294-680-8
BBE Dato: JUN2021
Batch Nummer: 3960419

Vægt0,215 kg
Botanisk navn

Adansonia digitata

Engelsk Navn

Baobab Oil

Ingredienser

100% Adansonia Digitata

Oprindelsesland

Senegal

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Farve

Gylden gul

Aromatisk Beskrivelse

let, nøddet duft

Opbevaring

Opbevares tillukket, mørkt og ikke for varmt.

Holdbarhed

Baobab Oile er længe om at blive harsk. Brugere kan forvente en holdbarhed på 1 til 2 år ved ordentlig opbevaring (køligt, uden for direkte sollys). Køling i køleskab efter åbning anbefales.

Hudtype

, ,

Absorption

Alt afhængig af din hudtype. Normalt absorberes Baobab Olie nemt ind i huden uden at virke fedtende, men nogle hudtyper, vil være længere om at absorbere baobab end andre, hvor den kan virke lettere fedtende. Hvis den virker meget fedtende, kan det anbefales, at du måske anvender en mindre mængde eller blandet den med en anden olie.

Hudproblem

, ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , , , , ,

Advarsler

Ingen kendte. Kan anvendes af børn og gravide uden problemer.

Certificering

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

5/5
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery
 1. Loulou
  Verificeret kunde
  Dejlige produkter ...venlig og hurtig betjening. Jeg vender gerne tilbage
 2. Maria
  Verificeret kunde
  Min erfaring er den virker antibakterielt, hvis man har perioder med, eller tendens til uren hud. Har haft en tydelig effekt, med hurtigere healing end uden olien. Har også brugt den ved tør og kløende hovedbunden, med god effekt. For mig holder den meget længe og kunne ønske den blev solgt i mindre flaske 30 el. 50 ml.
Indsend din anmeldelse
Skriv en anmeldelse

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer