Avocadoolie 100ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - avo - avocadoolie 2018
Avocadoolie 100ml

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 99,00
3 DKK 84,15
4 DKK 79,20
5+ DKK 74,25

Avocadoolie 100ml – En olie der kan forbedre alle de andre olier
Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Avocado olie er en blødgørende, stærkt penetrerende olie. Det naturlige indhold af A-vitamin og E-vitamin fungerer synergistisk for at forbedre hudens struktur. Avocado olie er en ideel ingrediens til inkludering i opskrifter til hudpleje beregnet til tør, dehydreret og moden hud. Avocado olie er presset fra den kødfyldte masse omkring avocado kernen. Vores avocado er koldpresset for at være så ren som muligt og for at give den bedste skønhed. Avocadoolie er også fremragende til hårpleje og til at give andre produkter proteiner og vitaminer.

Hvad er avocadoolie?

Avocadoolie er udvundet fra kødet af avocado frugten og er derfor i blandt de få planteolier, der ikke er udvundet fra frø.

Denne frugt er rig på antioxidanter samt beta-sitosterol, som har vist sig at reducere risikoen for at udvikle kræft og hjertesygdomme. Denne olie har en høj koncentration af monoumættede fedtstoffer, kalium og A, D- og E-vitamin.

På grund af sin høje koncentration af anti-inflammatorisk oliesyre, kan avocadoolie anvendes topisk for at lette gener fra mange slags hudsygdomme, herunder men ikke begrænset til skæl, sprukne hæle, keratosis pilaris (pletter på arme), insekt bid og stik, solskoldning, eksem og psoriasis.

Kan også anvendes som massageolie eller til kropsolie. Virker helende over for tør og revnet hud samt beroligende og nærende for hovedbunden og tørre hårspidser.

Fakta om avocadoolie

Oprindelsesland: Mexico
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frugtkødet
Botanisk navn: Persea americana
Engelsk navn: Avocado oil
AbsorberingsevneMedium/Langsom
Vitaminer: A, B1, B2, D og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 3
Også kendt som: Alligator pear, Avocado olie (i to ord)
Økologisk: Ja

Avocadoolie er velegnet

  • Som massageolie
  • Til at lindre og reducere skadet hud
  • Til at give blødhed og foryngelse til huden
  • Til at blande med andre olier (bærende olie)
  • Til at blande i andre kosmetik produkter (for at tilføje de mange gode egenskaber fra avocadoolien)
  • Til hårpleje for et glansfyldt og vitaminrigt hår
  • Mod skæl i hovedbunden
  • Mod en tynd hårvækst
  • Til dehydreret og skadet hud
  • Til at rense og lindre huden fra udefrakommende forurening
  • Mod solskader

Sådan anvender du avocadoolie

Avocadoolie anvendes ofte som en blandings olie, men har også mange gode egenskaber i sin solo form.

Til håret kan du tilføje avocadoolie for at forbedre både udseendet og strukturen af eksisterende hår. På samme tid vil du også fremme et sundere og hurtigere voksende hår.

Til huden kan du med få dråber tilføje fugtighed og næring. Lad olien absorbere sig selv og nyd de mange helende egenskaber olien bidrager med.

Avocadoolie er rigtig god som massageolie og kan også nemt fjerne makeup.

Derudover tilbyder avocadoolie også helbredende egenskaber til tørre, revnede, eller beskadiget hud. Fordi den er i stand til at trænge ned under ethvert hudlag

Fordele ved vegetabilske olier

Historien bag avocadoolie

Eksistensen af avocadoer kan dateres helt tilbage til det 8. århundrede f.Kr. takket være en arkæologisk udgravning foretaget i Peru.

Det menes endvidere, at aztekerne og inkaerne satte deres tillid til avocado for en række forskellige lidelser.

De spiste naturligvis frugten for næring og for at tilføje smag til deres andre fødevarer, men mere end det. Historien viser, at de anvendte avocado som en del af deres daglige hudpleje.

Klimaet i Mexico og Sydamerika var ret brutal,t med en intens varme og kraftige vinde, som begge er skadeligt for huden.

De gamle kulturer opdagede, at avocadoolie ikke kun kunne rehydrere deres hud, men også kunne forhindre de barske elementer, som hård vind og stærk sol, i at skade huden yderligere.

Ved samme lejlighed fik olien lov til at vise sine mange andre fordele for huden, hvorefter avocadoolie blev et dagligt redskab til behandling af almindelige hudpleje tilstande såsom eksem, dermatitis, windburn, og solskoldning.

avocado - persea americana

Hvad er avocadoolie godt for?

Denne ultra rige olie er en dejlig lille skat fra planteriget. Nogle spår den til, at blive den nye kokosolie i henhold til berømmelse. Vi må se.

Den indeholder høje mængder af vitaminerne: A, B1, B2, D og E. Den indeholder også aminosyrer, steroler pantothensyre, lecithin og andre essentielle fedtsyrer.

Avocadoolie har igennem historien været kendt for at have helbredende og regenererende egenskaber. Den er meget nyttig ved behandling af sol, klima eller kemisk beskadiget hud, der er dehydreret og underernæret.

Avocadoolie hjælper endvidere med at regenerere og forynge huden samt blødgøre hudens væv. Avocadoolie er kendt som et næringsstof, der let trænger ind i tør hud og løser mange forskellige hudproblemer.

Små mængder af avocadoolie tilsættes typisk til andre vegetabilske olier – eller for den sags skyld andre kosmetik produkter, som cremer m.m. – med henblik på at berige dem med proteiner og ekstra vitaminindhold.

Olien er naturligt god som massageolie, da den ikke trænger ind i huden lige med det samme. Nogle mener også den er god i kampen mod acne og med dens gode indhold af antioxidanter, som Vitamin A og E, fungerer den godt som et naturligt anti-aging produkt.

Anvendelse

 

Hår

Avocado olie er en fantastisk olie, at anvende i hårpleje. Bland Avocado olie med en balsam for at skabe en smuk og rig hårkur.

Påføring af avocadoolie på hovedbunden som en varm oliemaske kan hjælpe med at reducere skæl og andre problemer forårsaget af en tør, flassende hovedbund.

Du kan varme olien ved at hælde varmt vand i en skål. Brug en anden, mindre skål, som du ligger lidt olie i og sæt så denne olie ned i skålen med vand og lade den varme op. Sørg for at olien kun bliver behagelig lun/varm. Den må ikke blive for varm – du skal kunne have olien i hænderne uden, at skulle til lægen bagefter.

 

Pleje af huden

Foruden E-vitamin indeholder avocado-olie kalium, lecithin og mange andre næringsstoffer, der kan pleje og fugte huden.
Det yderste hudlag, kendt som epidermis, absorberer let disse næringsstoffer, som også hjælper med at danne ny hud.

Behandling af solbrændt hud

Antioxidanterne i avocadoolie kan hjælpe med at lette symptomerne på en solskoldning. Ifølge en test fra 2011 kan E-vitamin, beta-caroten, D-vitamin, protein, lecithin og essentielle fedtsyrer i olien understøtte heling og lindre huden.

Relaterede artikler

Naturligt indhold

Olie Specifikation

  • Frie fedtsyrer – 0,04%
  • Peroxidtal – 0,60
  • Forsæbning Værdi – 188
  • Jod Værdi – 82
  • Massefylde – 0,98
  • pH – 4.04

Naturligt indhold

  • Vitamin A
  • Vitamin B1
  • Vitamin B2
  • Vitamin D
  • Vitamin E

Mineraler
Kalium, fosfor, magnesium, svovl, calcium, natrium, kobber.

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enhederBased onBaseret på Indhold – %
C16:0palmitic acidpalmitinsyre10-29
C18:0stearic acidstearinsyre<3.0
C20:0arachidic acidarachinsyre<1.0
C22:0behenic acidbehensyre<0.5
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed19
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleic acidpalmitoleinsyre6-12
C18:1oleic acidoliesyre42-66
C20:1eicosenoic acideicosensyre<0.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed68
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linoleic acidlinolsyre8-16
C18:3alpha-linolenic acidalfa-linolensyre<5.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder13

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

0 / 5 (0 anmeldelser)
Vægt0.215 kg
Botanisk Navn

Persea americana

Engelsk Navn

Avocado Oil

Ingredienser

100% Persea Americana

Oprindelsesland

Mexico

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frugtkødet

Farve

Bleg Gul.Avocado kan blive uklar ved lave temperaturer, men vil vende tilbage til normal under "normale" temperaturer"..

Aromatisk Beskrivelse

Avocado olie har en meget svag, nøddeagtig duft.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

Op til 1 år, men det kan anbefales at bruge inden 6 måneder efter åbning.

Hudtype

,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , , , , ,

Velegnet som

, , ,

Advarsler

Avocado olie anses for at være sikker til udvortes brug og er sjældent forbundet med allergiske reaktioner. Det kan anvendes sikkert i forbindelse med aromaterapi og hudplejeprodukter.

Certificering

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

3 anmeldelser af Avocadoolie 100ml

  1. lhansen743

    Er meget tilfreds

  2. Luise

    Den er rigtig lækker både til hud og hår.
    Jeg blander blot et par dråber i min hjemmelavede creme.

  3. Pia Jensen

    Man får så blød en hud af denne olie og det ser også ud til at den styrker huden, når den er blevet lidt tynd og skrøbelig.

Tilføj en anmeldelse af varen

pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling