Appelsinolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

På lager

chleopatra-orange-oil-appelsinolie-10ml-citus-sinesis økologisk
Appelsinolie 10 ml – ØKO Æterisk olie

kr. 49,00 (Inkl. moms)

kr. 49,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 98 Point - til en værdi af kr. 1,96

Æterisk olie af sød appelsin opløfter dine følelser og fjerner samtidig stress. Sød appelsinolie bruges ofte i aromaterapi og vækker både beroligende og glade fornemmelser på grund af dens antidepressive og stimulerende egenskaber. Denne citrusfrugt kan også fungere som en hemmelig ingrediens i køkkenet mod genstridige fedtpletter.

Økologisk, vanddampdestilleret – 100% Naturlig æterisk olie

OBS: Brug aldrig æterisk olie ufortyndet!

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er økologisk appelsinolie?

Vores økologiske appelsinolie er koldpresset fra skallerne af Citrus sinensis. Som navnet antyder, er denne topnoteolie sød og tilfredsstillende som at skrælle en frisk appelsin. Frugten menes at have sin oprindelse i Kina og Indien, selvom den nøjagtige oprindelse er et mysterium.
Æterisk olie af sød appelsin bruges ligesom mange citrusolier i rengøringsopskrifter på grund af dens indhold af limonene, der virker som et naturligt affedtningsmiddel. De kraftige aromatiske stoffer kan tilsættes til kropsvask, sæbe, parfume og aromaterapi. Den blander sig godt med mange andre olier fra træagtige, citrus- og blomsteragtige olier og tilføjer en opløftende topnote. Sød appelsin har ingen fototoksisk fare.
Citrus sinensis - appelsin
Vægt0,087 kg
Størrelse30 × 30 × 70 mm
Engelsk Navn

Orange Organic Essential Oil

Ingredienser

100% Citrus Sinensis

Indeholder

0.1% Citral, 95% Limonene, 0.4% Linalool

Oprindelsesland

Brasilien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frugtskal

Farve

Bleggul til orange

Aromatisk Beskrivelse

Æterisk olie af sød appelsin dufter citrusagtigt og sødt. Duften minder om den fra appelsinskal, men den dufter typisk sødere og er mere koncentreret.

Duft Note

Top

Aroma Styrke

Medium – Stærk

Dosering

Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Opbevaring

Køligt, mørkt og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

Holdbarhed

1-2 år

Hudtype

, , , ,

Advarsler

Undgå at bruge på børn under 6 år, folk over en alder af 60, epileptikere og gravide og/eller ammende kvinder.

Emballage

Låg

Brand

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

PRIMÆRE EGENSKABER FOR appelsinolie:
  • Opløfter sind og krop
  • Virker rensende
  • Understøtter en ungdommelig hud
  • Rig på vitamin A,B,C

Blandes med:

Lavendel, Bergamot, Citron, Klarsalvie, Myrra, Sandeltræ, Muskatnød, Kanelbark og Nellikeknop.

Bedre sammen

Husk låg
Tilbud
SÆT
kr. 369,00 (Inkl. moms)

Anvendelse

Anvendes topisk: Vores enkelte æteriske olier er 100% rene og ufortyndede. For at anvende dem på huden skal de fortyndes med en bæreolie af høj kvalitet. Se vores fortyndingsdiagram her. Vi anbefaler at udføre en hud-patch-test, når du bruger en ny æterisk olie topisk, især på følsom hud.
 
Diffuser & Inhalering: Indånd dine foretrukne rene æteriske olier ved hjælp af en æterisk olieforstøver eller en personlig lommeinhalator. For instruktioner om, hvordan du bruger din diffuser, henvises til diffuserens produktside.
Brug tre til fire dråber i en diffusor efter eget valg.
 
DIY: Udforsk enkle og sjove opskrifter på vores opskrifts blog.

Sengetøjs-spray: Tilsæt til en 100ml sprayflaske: 8 dråber sød appelsinolie, 5 dråber Citronelle og 2 dråber Ylang Ylang sammen med 50ml Lavendel hydrosol og 50ml Geranium hydrosol. Ryst godt, før du spreder det over lagner og sengetøj for at fremme en god nattesøvn.

Afslappende bad: Tilføj til en 50 ml flaske med pump: 10 dråber sød appelsinolie, 5 dråber lavendel og 5 dråber muskatelsalvie olie og fyld derefter med Jojobaolie. Ryst godt for at blande og tilsæt 1-2 teskefulde til et fuldt badekar. Slap af og nyd et skønt og afslappende bad.

Anvendelse af appelsinolie

  • Bland med vand i en sprayflaske, og sprøjt på overflader for et rensende boost.
  • Tilsæt en dråbe til dit vand hver dag for at få et smagsudbrud og for at fremme den generelle sundhed.
  • Diffusion for en opløftende aroma og for at friske luften op.
  • Kom en til to dråber i håndfladen, gnid hænderne sammen, hold dem over mund og næse, og inhalér dybt for at få et energiforbedrende boost.

Naturlige gode egenskaber

Downloads

Venligst indtast detaljer herunder for at få adgang til downloads

Værd at vide om appelsinolie

Kan appelsinolie bruges direkte på huden?

Nej, vi fraråder anvendelse af enhver æterisk olie direkte på huden uden fortynding. Hvis du derimod fortynder olien, kan du godt anvende olien på huden. Man sørg for at foretage en såkaldt patch-test forinden.

Kan appelsinolie bruges til huden?

Æteriske olier bør normalt ikke påføres direkte på huden uden fortynding. De kan være meget koncentrerede og potentielt irriterende eller forårsage allergiske reaktioner. Det anbefales derfor at fortynde æteriske olier i en bærerolie, såsom kokosolie, jojobaolie eller mandelolie, før de påføres på huden. En passende fortyndingsgrad er normalt 1-2% æterisk olie i bæreolie. Det er også vigtigt at udføre en patch-test før brug, især hvis du har følsom hud eller er allergisk over for bestemte typer æteriske olier.

Ja, æterisk appelsinolie kan bruges på ansigtet. Det kan hjælpe med at forbedre hudens udseende og tekstur, reducere akne, og give en lysere og mere jævn hudtone. For at bruge æterisk appelsinolie på dit ansigt, kan du blande et par dråber olie med din ansigtscreme eller ansigtsolie. Det er dog vigtigt at fortynde olien korrekt og undgå kontakt med øjnene, da det kan forårsage irritation. Det anbefales også at udføre en patch-test først for at undgå eventuelle allergiske reaktioner.

Ja, appelsinolie kan bruges til hårpleje. Det kan hjælpe med at forbedre hårtekstur og øge hårvækst. Det kan også bidrage til at reducere skæl og hårtab. For at bruge appelsinolie til dit hår, kan du blande et par dråber olie med din shampoo eller balsam eller massere olien i en blanding med en bæreolie ind i dit hår og hovedbund. Det anbefales dog at udføre en patch-test først for at undgå eventuelle allergiske reaktioner.

Har en sød, opløftende, citrus aroma. 
Kan hjælpe med at reducere udseendet af urenheder, når den påføres topisk.
Fjerner klæbende klæbemidler og rester fra ikke-porøse overflader.
Kan give støtte til fordøjelsen og immunforsvaret, når den tages indvendigt*.
Indeholder antioxidanter*.
*Ikke videnskabeligt bevist.

Ja, olien kan også anvendes af børn. Dog bør de være minimum 2 år og anvende en fortyndingsprocent på maks 1%. Foretag altid en allergi-test på barnet 24 timer før brug.

Nej, vores æteriske olier er udelukkende til udvortes brug.

Nej, vi anbefaler at gravide, ammende og personer under medicinsk behandling afholder sig fra brugen af æteriske olier generelt.

Æterisk olie af sød appelsin dufter citrusagtigt og sødt. Duften minder om den fra appelsinskal, men den dufter typisk sødere og er mere koncentreret.

Farven på appelsinolien kan være bleggul til orange.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer