Andiroba olie 30ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Andiroba olie 30ml – Amazonas skjulte skat

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Andiroba olie er endnu en af naturens vidunderlige, naturlige healere. Andiroba olie er gylden i farven og har en mild frugtagtig duft (eller lettere nøddet). Den besidder en unik kombination af essentielle fedtsyrer. Denne olie trænger hurtigt ind i huden, som en fremragende blødgørende bærrende olie. Den er desuden lokal kendt i Sydamerika, som et middel mod myg og andre insekter.


[woocommerce_prl_recommendations id='167448']

Ikke på lager

Oprindelse: Vietnam

Batch nr.: 0008157

BBE Dato:SEP2022

Detaljer

Beskrivelse

Hvad er andiroba olie?

Andiroba olie er rig på omega-3, der fremmer hudens heling fra små sår og kan bremse væksten af hudceller i psoriasis og alders pletter. Andiroba fungerer som en lille førstehjælps-olie til at modvirke insektbid og til at fjerne flåter med. Andiroba olie er en af de mest solgte medicinske olier i Amazon.

Kendt for sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber og som et godt, naturligt smertestillende præparat. Reducerer hævelse af huden og fungerer som et blødgørende middel til at holde din hud sund og blød. Udvundet fra frø eller nødder fra Amazona træet.

Den er meget blødgørende og er en effektiv fugtgivende olie til produkter beregnet til, at helbrede tør og revnet hud, eksem og psoriasis.

Indholdet af limonoids og triterpenes inden i andiroba olie, gør den til en bemærkelsesværdig anti-inflammatorisk olie.

Olien menes at fremme hudens heling fra små sår og bremser væksten af hudceller i psoriasis. Plejer og nærer huden.

Hvordan bruger man andiroba olie?

Andiroba olie kan med fordel anvendes direkte på huden for at pleje, nære og beskytte huden.

Lokalt i Amazonas, hvor olien stammer fra, anvendes olien til at modstå insekter, som myg og parasitter. Olien anvendes derfor som et insekt frastøddende middel, enten ved direkte at påføre olien på huden eller ved, at anvende olien sammen med et olie-lys.

Anvend olien for at blødgøre huden og modvirke generelle hudsygdomme som eksem og psoriasis.

Smør produktet på huden og masser olien ud over det område du ønsker at behandle. Andiroba olien absorberes ganske hurtigt ind i huden.

Hvad er andiroba olie god til?

  1. For sin naturlige fugtgivende egenskaber
  2. Som en utrolig blødgørrende olie
  3. For sin hurtige absorberingsevne
  4. Fordi den virker anti-inflammatorisk
  5. Til at afværge insekter
  6. Til at modvirke tør og revnet hud
  7. Mod eksem og psoriasis
  8. Mod myg og andre insekter
  9. Til at modvirker akne og irritabel hud

Historien bag andirobaolien

Denne art er et neotropisk træ, der forekommer i det sydlige Mellemamerika, Colombia, Venezuela, Surinam, Fransk Guyana, Brasilien, Peru, Paraguay, og de Caribiske øer.

I Brasilien er det fundet fra havoverfladen og op til 350 meters højde, i hele Amazonas, både i terra firme skove (regnskove, der ikke oversvømmes) og på land, der er midlertidigt oversvømmede, langs floder og vandløb og i nærheden af mangrovene (træer og buske, der er tilpasset at vokse i saltvand).

Frøene flyder og kan spredes af vand. Men i skove, er hvor de fleste frugter og frø findes under andiroba træet.

Frøene bliver spist af gnavere og bæltedyr m.fl. Oprindelsen af navnet andiroba er fra nhandi (olie) og rob (bitter).

Andiroba tilhører samme familie som mahogni og cedertræ og er stærkt efterspurgt af savværker, fordi det er meget modstandsdygtigt over for insekt-angreb.

andiroba - carapa guianensis

Hvad er andiroba olie godt for?

Andiroba olie fra kernerne af andiroba træet beroliger akne, udglatter bumser og genopbygger tør og rynket hud. Grundet sit rige indhold af Omega-3, fungerer det vidunderligt på krøllet, beskadiget og afrohår.

Andiroba er kendt for at fremme et sundt hår. Andiroba kommer til sin ret på tørt krøllet hår og afrohår, hvor det hjælper med at fugte håret uden at efterlade en fedtet fornemmelse eller en fedtet følelse. For optimale resultater bør Andiroba olien bruges på det varme og lettere våde hår efter badning.

Andiroba olie er udvundet fra kernerne af andiroba træet, et højt træ som hører til i Brasilien og regioner i Amazonas. Andiroba træet ligner til forveksling et kastanjetræ. Andiroba er en rig og vanskelig olie at udvinde. Det tager omkring en måned fra start til slut. Træerne vokser op til 30 meter i højden og producerer en gylden olie, der besidder en unik kombination af essentielle fedtsyrer og anti-inflammatoriske egenskaber.

Andiroba olie har været brugt i generationer af regionens stammer til at helbrede forskellige hudsygdomme og til at behandle muskuløs ømhed og smerter.

Et modent træ kan producere op til 120 kg frø om året (gennemsnit 50 kg / år per træ). Frøene indeholder 43% fedt. For at producere en liter olie, ved hjælp af rudimentære metoder, er der brug for 12 kg frø. At udvinde det samme antal med en mekanisk presse, kræver kun 4 kg af tørre frø og kun 3 kg frø er nødvendige ved brug af kemiske opløsningsmidler. Mængden af olie, der kan produceres fra frø af et andiroba træ kan nå op på 10 liter årligt, ved hjælp af rudimentære metoder og op til 30 liter ved hjælp af industrielle teknikker.

Den er gavnlig at anvende som bestanddel i præparater til behandling af akne, for at reducere hævelse og lindre muskulære smerter. Den fungerer også som en bemærkelsesværdig myggebalsam. Andiroba olie har traditionelt været brugt i sæbeproduktion for speciale sæber, hvis formål er at modvirke hudsygdomme og for at hjælpe med at afværge insekter.

Blandt de lokale Caboclo indianerne på Marajó øen er Andiroba olie igennem tiden blevet anvendt til at behandle insekt bid og stik, som et insekt frastødende middel, mod psoriasis, dermatitis og varmeudslæt samt mod hud svampe og hud parasitter. Det siges, at det brasilianske fodboldhold er kendt for at bruge Andiroba efter hver fodboldkamp for at afhjælpe muskelsmerter.

Andiroba har en gavnlig virkning ved ikke at blive værdsat af insekter, hvorfor en formulering med andiroba fungerer som en anti-insekt beskyttelse.

Andiroba anvendes i Amazon til at dræbe parasitter og insekter ved ofte at anvende olien direkte eller ved afbrænding i et olie lys, hvor andiroba således afværger insekterne.

Naturligt indhold for andiroba olie

  • Vitamin A
  • Vitamin B
  • Vitamin D
  • Vitamin E

Fedtsyrer i andirobaolie

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C16:0palmitinsyre28
C18:0stearinsyre8.1
C20:0arachinsyre1.2
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed6.5
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleinsyre1
C18:1oliesyre50.5
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed51.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre9
C18:3alfa-linolensyre0.3
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder9.3

Fakta om andiroba olie

Oprindelsesland: Brasilien
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Kernen

Botanisk navn: Carapa Guianensis
Engelsk navn: Andiroba oil
AbsorberingsevneHurtig/Medium
Vitaminer: C

Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: ?
Også kendt som: Crab wood oil
Økologisk: Nej

CAS Number: 223748-14-9
EINCS Number: 284-877-7
BBE Dato: FEB2022
Batch Nummer: 1022001

Yderligere information
Vægt0.090 kg
Botanisk Navn

Carapa guianensis

Engelsk Navn

Andiroba Oil

Ingredienser

100% Carapa Guianensis

Oprindelsesland

Brasilien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Kernen

Farve

Gylden

Aromatisk Beskrivelse

Nøddeagtig

Absorption

Absorberes hurtigt ind i huden.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

, , ,

Hudproblem

, , , , , , ,

Velegnet som

, ,

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Låg

Brand

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andiroba olie 30ml”

Levering & Forsendelse

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 


PostNord, GLS eller DAO

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Botanisk navnCalophyllum inophyllum
Engelsk navn: Tamanu oil
Ekstraktions MetodeKoldpresset
Udvundet fra: Kernen

Også kendt som: Beauty leaf oil, Kamani oil, Dilo oil, Foraha
Økologisk: Ja
CAS Number: 68956-68-3 / 2411-48-25-4
EINCS Number: 733-313-5

AbsorberingsevneMedium
VitaminerA og E
Omega fedtsyrer3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate2

Lær mere om olien her

Anvendelse

Tamanu olien er en super olie med rigtig mange anvendelsesmuligheder - Læs mere om disse herunder.

Til huden

Tamanu olie er god til mange mindre og større hudproblemer og kan derfor anvendes over hele kroppen. Det er ikke en olie, der normalt anbefales som kropsolie. Dels har den en noget særpræget aroma og dels fungerer den langt bedre som en reparerende olie, end som en fugtgivende og nærrende olie, på trods af den også klarer dette.

Til håret

Tamanu olie er som sådan ikke specielt egnet til håret. Du vil helt sikkert kunne drage nytte af oliens gode vitaminer og mineraler, men der findes andre mere behagelige alternativer til dette formål.

Til gengæld er den god mod hudproblemer, som eksempelvis svamp eller skæl i hovedbunden.

Påfør blot nogle dråber og masser olien godt ud i hele hovedbunden. Lad den sidde indtil du vasker håret. Lad gerne olien virke i mange timer.

Vi anbefaler også, at du eksempelvis bruge en lille procent af tamanu olie til dine hårplejeprodukter og så måske en større procentdel af en anden mere velegnet olie. På den måde giver du dit hår mange af fordelene fra taman olien, men uden at blive berørt af dens kraftige aroma.

 

Mod hudproblemer

Neropati - Nervebetændelse

Det er ikke os, der siger, at denne olie kan anvendes mod denne smertefulde sygdom. Det er blandt andre radiodoktoren, Carsten Vagn-Hansen. Ifølge hans blog - og sidenhen med vidnesbyrd fra flere af vores kunder - kan tamanu olie være med til at lindre smerten i forbindelse med nauropati.

Lyskesvamp

Tamanu olie er en utrolig hurtig healer, når det gælder svamp. Olien har nemlig anti-svamp egenskaber og det kan vi tale med om af egne erfaringer. Påfør blot olien på det berørte område og vi har erfaret en 100% forbedring efter blot et par dage.

Akne, ar og uren hud

Disse tre er ofte forbundet med hinanden, men selvom de ikke er, så er det netop her tamanu olie kommer til sin ret. Grundet dens stærke anti-inflamatoriske egenskaber, kan den være med til en forbedring af huden.

Den skal blot smøres på de berørte områder.

Downloads

Venligst indtast detljer herunder for at få adgang til downloads

Gå til downloads

Relaterede varer

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 DAGES LEVERING | FRAGT FRA 9,- OG GRATIS FRA 399,- | NATURLIG & VEGANSK

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.