Æblefrøolie 30ml

På lager

chleopatra æblefrøolie appe seed oil 30ml
Æblefrøolie 30ml

kr. 139,00 (Inkl. moms)

Mængderabat (stk. pris)
1-2 kr. 139,00
3 kr. 124,00
4 kr. 119,00
5+ kr. 114,00

kr. 139,00 (Inkl. moms)

Køb denne vare og optjen 278 Point - til en værdi af kr. 5,56

Æblefrøolie 30ml – En sand zero-waste olie

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Æblefrøolie er en god blødgørende olie, der absorberes smukt af huden og har en lys marsipan/mandelaroma. Olien fremmer cellefornyelse, der giver dig en silkeblød ny hud. En fantastisk ingrediens til din shampoo på grund af dens evne til at give glans og styrke til hårmolekylerne. Klassisk næringsstof & beskytter – sprængfyldt med antioxidanter. Frøene er et biprodukt fra frugtsaftindustrien, så der er intet spild ved produktionen af denne olie.


Æblefrøolie

    ★★★★★ 4.9 stjerner | Facebook og Google

1-3 Dages levering | Fragt fra 9,- og gratis fra 299,- | Naturlig og vegansk

DETALJER

Hvad er æblefrøolie?

Mange mennesker begynder at hælde til at bruge æble frø olie til ansigtet, og det er der gode grunde til.

Har du nogensinde hørt om sætningen, “Et æble om dagen holder lægen væk”? Det er et meget populært ordsprog at sige, at æbler er antioxidantrige og hjælper med at holde din krop sund.

Forestil dig nu, hvad disse antioxidantrige frugter kan gøre rent kosmetisk.

Æblefrøolie koldpresses fra frøene fra Pyrus malus eller æblefrugten. Den koldpressende proces udtrækker de naturlige olier ud af frøene og bærer mange af de næringsstoffer, som æbler er kendt for!

Hvordan bruger man æblefrøolie?

Brugen af æble frø olie til ansigtet kan hjælpe med at lysne din hud og udjævne din hudfarve. Antioxidanterne i æblefrøolie kan hjælpe med at tilskynde fornyelse og foryngelse af hudceller.

I ansigtet kan du med fordel påføre olien i T-zonen samt på kinder og nakke.

Olien absorberes rigtig godt og du skal blot lade olien blive på huden.

Brug æblefrøolie som en dyb hårbehandling eller balsam for at fremme glans og vel hydreret hår.

Bland æbefrøolie med din normale balsam for at give dit hår et løft i fugt og glans.

Du kan også bruge olien blandet med andre olier eller alene og lade olien sidde i dit hår. Dit hår vil opleve en mærkbar forbedring med æble frø olie.

Hvad er æblefrøolie god til?

 1. Til at behandle trist og kedeligt hår
 2. Til at fremme nye celler i huden
 3. Til at fjerne makeup med
 4. Til at forbedre hudens udseende
 5. Til at aktiverer kollagen
 6. Til at sænke aldringsprocessen
 7. Til at undgå solskader
 8. Til at forebygge strækmærker
 9. Til at berolige betændelser på huden
 10. Til at bevare hudens sundhed og behandle acne såvel som andre hudlidelser
 11. Til at bruge som massageolie til nyfødte babyer

Naturlige gode egenskaber

Historien bag æblefrøolien

Olien har været dyrket i ca. 1000 år i Europa og Asien og blev bragt til Nordamerika af europæiske kolonister. Den har mytologisk og religiøs betydning i kulturer i græske, norrøne og europæiske kristne traditioner.

Oprindeligt stammer olien fra Centralasien.

I nyere tid er olien blevet kendt særligt for sin evne til at rette op på forsørget hår.

Vi elsker alle vores hårtørrere, glattejern og krøllejern, men dit hår skal beskyttes mod al den varme. Heldigvis kan æblefrøolie og produkter med æblefrøolie hjælpe med at fungere som et naturligt varmebeskyttelsesmiddel.

Alt hvad du skal gøre er at anvende æblefrøolieproduktet fra dine rødder til dine spidser, før du varmetørrer håret, og du kan føle dig sikker på, at du holder dit hår safe and sound. Æblefrøets magi slår til igen…

chleopatra pyrus malus

Hvad er æblefrøolie godt for?

Æblefrøolie er rig på vitamin E, hvilket kan hjælpe med at holde huden smidig og ungdommelig. En anden måde at bruge æblefrøolie til ansigtet på er at bruge det som en makeupfjerner. Olier kan let opløse makeup, og denne metode er en fantastisk naturlig måde at rense dit ansigt på efter en lang dag. Vi anbefaler, at du blander æblefrøolie med Jojobaolie når du skal bruge den som en makeupfjerner.

Anvendelse

Æblefrøolie er den faste olie, der findes i et æblefrø. Det bruges til medicinske og kosmetiske formål.

Undersøgelser har vist, at æblefrøene har en høj koncentration af højt indhold af protein og olie. Aminosyrerne såsom magnesium, kalium, fosfor, jern og calcium kan findes i æblefrøolie.

Olien har lavt indhold af amygdalin. Det har også fiber, naturligt svovl, alfa-linolsyre, oliesyre, jern og linolsyre.

Det bruges som en ingrediens i lotion, sæber, cremer, læbebalsamer og hårprodukter. Æblefrø har cyanid, der er skadeligt, men æblefrøolie er sundt og bruges ofte som en del af ingrediernse i kommercielle hudplejeprodukter.

Regenerering af huden

Olien bruges til at styrke huden og giver glans. Det giver huden et forynget udseende. Det bruges i massagecentre og saloner til hudterapier. Det bruges som en vigtig ingrediens i ansigtspleje og ansigtsprodukter netop for sin hudfornyende aktivitet.

Olien blødgør og beskytter teksturen i huden. Det forbedrer også glansen og det bruges af modellerne inden fotoshot for at give ekstra glans til kroppen.

Forbedrer hudens udseende

Denne naturlige olie indeholder fedtsyrer, der fremmer den generelle huds udseende. Det spiller en vigtig rolle i kroppens funktioner og giver blødhed samt ernæring til huden.

Olien har forbindelser, der forbedrer kollagensyntese af huden. Kollagen er et protein, der stimulerer hudens celler, der giver hud, der ser ung ud. Dens produktion sænkes efterhånden som cellerne svækkes og får huden til at se kedelig og livløs ud. Denne olie giver blødhed og elasticitet til huden.

Det aktiverer kollagen såvel som dets produktion, der gør huden fast og ungdommelig. Dette får huden til at se levende ud og sænker forekomsten af rynker og fine linjer, som er de almindelige tegn på aldring. Derudover har den et højt indhold af antioxidanter, der eliminerer frie radikaler og forsinker aldringstegn.

Fedtsyreindhold i æblefrøolie

Mættet fedtsyre enhederBaseret på Indhold – %
C16:0palmitinsyre4.0 – 10.0
C18:0stearinsyre1.0 – 3.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed8
Monoumættet fedtsyre enheder
C18:1oliesyre27.0 – 34.0
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed24.5
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linolsyre53.0 – 61.0
C18:3alfa-linolensyre<2.0
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder58

Fakta om æblefrøolie

Botanisk navn: Pyrus malus
Engelsk navn: Apple seed oil
Oprindelsesland: Øst Europa og England
Yderligere info: Wikipedia

Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frø
Også kendt som: apple seed oil
Økologisk: Nej

Absorberingsevne: ?
Vitaminer: E
Omega fedtsyrer: 6 og 9
Comedogenic rate: 0-2

CAS Number: 85251-63-4
EINCS Number: 286-475-7
BBE Dato: DEC2022
Batch Nummer: 0005184

Ofte stillede spørgsmål om æblefrøolie

Kan æblefrøolie bruges direkte på huden?

Denne olie er en naturlig vegetabilsk olie og kan derfor bruges helt sikkert direkte på huden.

Kan æblefrøolie bruges til huden?

Jeps – denne olie kan snildt bruges til huden. Både som hudplejemiddel, men også som en mild massageolie eller til at behandle milde hudproblemer.

Kan æblefrøolie bruges til ansigtet?

Æbefrøolie er absolut god til ansigtet grundet sit rige indhold af antioxidant, vitamin C og E samt evnen til at fremme cellefornyelse, der giver dig en silkeblød hud.

Kan æblefrøolie bruges til håret?

Olien er eminent til håret. Mange mennesker kan godt lide at bruge æblefrøolie til håret, da antioxidanterne hjælper med at støtte sunde hårstrenge.

Hvad er æblefrøoliens egenskaber?

Æblefrøolie er god til at aktivere kollagen og generere nye hudceller samt lækker til hud og hår.

Kan æblefrøolie bruges til massage?

Teknisk set ja, men vi vil dog anbefale en anden olie, da denne olier godt kan være lidt dyr at bruge til massage. Men er du vild med den, er der intet i vejen for at du anvender den som massageolie måske med undtagelse af, at den kan virke lidt for tør.

Kan æblefrøolie bruges som en basisolie?

Man kan godt bruge æblefrøolie som basisolie. Oftest anvendes den dog i sin rene from enten til ansigtet eller håret. Olien er fantastisk ingrediens til din shampoo på grund af dens evne til at give glans og styrke til hårmolekylerne.

Er æblefrøolie sikker for børn?

Ja, æblefrøolie er sikker for børn. Har du behov for en daglig fugtighed til dit barn, kan vi desuden anbefale en mild olie som eksempelvis abrikoskerneolie.

Kan æblefrøolie indtages oralt?

Vores version af denne olie er udelukkende til udvortes brug. Du kan dog godt anvende den til eksempelvis et smøremiddel til læberne, men den bør ikke indtages oralt.

Kan æblefrøolie blokkere porerne?

Æble frø olie har en komedogenrate på 0-2, hvilket vil sige, at den oftest ikke vil blokkerer porerne, men nogle enkelte personer vil opleve, at den kan vise en svag begyndende blokkering. Dette er dog yderst sjældent.

Hvordan lugter æblefrøolie?

Lugt anses meget individuelt, men æblefrøoliens aroma minder meget om mandeloliens og har derfor et præg af marzipanduft..

Hvilken farve har æblefrøolie?

Farven er gul til lys grøn

Skal æblefrøolie opbevares i køleskabet?

Hvis du ikke skal bruge din olie i en længere periode, kan du med fordel sætte den på køl. Men æblefrøolie holder sig fint i normal temperatur, hvis flaskens indhold anvendes inden for et år.

Kan æblefrøolie bruges af gravide?

Ja, denne olie kan godt anvendes af gravide – helt sikkert. Vi opfordrer gravide til regelmæssigt at massere modtagelige områder med en naturlig olie med højt indhold af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, såsom arganolie, marulaolie eller figenkaktus frø olie.

Vægt0,090 kg
Botanisk Navn

Pyrus Malus Seed

Engelsk Navn

Apple Seed Oil

Ingredienser

100% Pyrus Malus Seed

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Frø

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys. Det kan blive grumset og grynet under kølige forhold, men vil vende tilbage til sin naturlige tilstand, når den først er varmet op igen.

Brand

Farve

Gul til lys grøn

Holdbarhed

2 år

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:30, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

Bedre sammen

kr. 179,00 (Inkl. moms)
kr. 129,00 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 159,00 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 169,00 (Inkl. moms)

Downloads

Faktablade, Highres billeder og pressemateriale for abrikoskerneolie fra Chleopatra
Venligst indtast dine detaljer herunder for at få adgang til vores downloads

Naturlige gode egenskaber

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Indsend din anmeldelse
Write a review

12345

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en besked

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Relaterede varer