Acai olie 10ml

DKK 229,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - aca - acai olie 2018
Acai olie 10ml

DKK 229,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 229,00
3 DKK 194,65
4 DKK 183,20
5+ DKK 171,75

Acai olie 10ml

DKK 229,00 (Inkl. moms)

Tilgængelighed: På lager

chleopatra produktbillede - aca - acai olie 2018
Acai olie 10ml

DKK 229,00 (Inkl. moms)

Mængderabat
1-2 DKK 229,00
3 DKK 194,65
4 DKK 183,20
5+ DKK 171,75

Acai olie 10ml – En eksplosiv antioxidant

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Açaí olie (udtales as-saj-i) er rig på Omega 6 og 9 fedtsyrer og indeholder vitaminerne B1, B2, B3, C og E, der gør den til en lille eksplosiv anti-aging antioxidant. Den er en kraftig antioxidant og et naturligt blødgørende middel, der er meget fugtgivende og gendanner hudens elasticitet. er velegnet til alle hudtyper, især til tør / flassende, følsom og moden aldrende hud. Forbedrer elasticitet, tone, tilskynder en lysere hud med regenerering af hudceller. Anvendelsesmulighederne for hudpleje er næsten ubegrænsede, hvor den effektivt fugter og reparerer tilstande relateret til tør og aldrende hud – også psoriasis eller akne. Den genskaber effektivt hudens elasticitet og indeholder anti-bakterielle egenskaber, såvel som at den meget let absorberes af huden.

acai olie euterpe oleracea

Hvad er acai olie?

Acai (frugt) olie er rig på anthocyaniner og fenoler, der gør olien meget antioxidant og anti-inflammatorisk.

Dens væsentligste indhold af anthocyaniner er rapporteret til at være 10-30 gange højere end det anthocyanin-indhold man finder i røde druer.

Oliens rige indhold af næringsstoffer og antioxidanter og anti-inflammatorisk virkning, gør olien til en bemærkelsesværdig ingrediens ved brug i anti-aging produkter til personlig pleje.

Acai olie er yderst blødgørende og virker samtidig fugtgivende for huden og er særlig god til at helbrede tør og revnet hud, eksem og psoriasis.

Olien trænger hurtigt ind i huden og er en yderst gavnlig ingrediens til behandling af akne, til at mindske hævelse og til at lindre muskulære smerter.

Brasiliens egen darling, når det gælder hudpleje. Oliens rige indhold af næringsstoffer og antioxidanter og anti-inflammatorisk virkning er guf for huden

Fakta om acai olie

Oprindelsesland: Brasilien
Yderligere info: Wikipedia
Ekstraktions Metode: Koldpresset
Udvundet fra: Frugten, bærret
Botanisk navn: Euterpe oleracea
Engelsk navn: Açaí Berry Oil
AbsorberingsevneMedium/Langsom
Vitaminer: B1, B2, B3, C og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9
Comedogenic rate: 1-2
Også kendt som: Acai frugt olie, Acai bær olie, Assai Palm, Azeite acai
Økologisk: Nej

  • Må anvendes direkte på huden: Ja

Hvad er acai olie god til?

  1. Som en utrolig fugtigivende pleje af huden
  2. Som et naturligt blødgørende middel
  3. Til at gendanne elasticiteten til huden
  4. Som en kraftfuld antioxidant
  5. Til at beskytte huden mod frie radikaler
  6. Som et stærkt anti-inflammatorisk produkt
  7. For sin anti-bakterielle egenskbaber
  8. Til at forbedre hudens teint

Hvordan bruger man acai olie?

Acai olie er god til tør, følsom og sensitiv hud.

Du kan bruge olien til at beskytte særlig huden i ansigtet mod frie radikaler og udefrakommen forurening forsaget af vind, vejr, sol, bilos og andre omgivende bakterier.

Den fungerer godt til at pleje både ansigt, hals og nakke.

Anvend kun få dråber, som du masserer ud på ansigtet og lader absorbere.

Kan også anvendes som en underliggende ansigtsserum, men da olien ikke absorbere lige med det samme, anbefales det, at du enten vente så den får tid til at trænge ind. Alternativt, kan du blande den i andre cremer du anvender.

Historien bag olien

Acai bærret er ofte krediteret for at give folk i Amazonas deres styrke og energi og for at holde dem sunde. I århundreder har acai været den vigtigste basisfødevarer for Amazonas indfødte. Visse steder i Amazonas regnskov, har den daglige indtagelse af Acai været højere end mælk.

Indtil for nylig, var acai næsten uhørt i Europa og USA. Da acai er meget letfordærvelige, og den rå frugt derfor skal behandles inden for højst 24 timer, havde kun de tætte områder af Amazonas nydt godt af palmens sødelige frugt.

Populariteten af acai startede, da man opdagede, at dens næringsværdi kunne holde ved nedfrøsning.

I 70’er og 80erne fik de nordlige brasilianere i Rio de Janeiro tilbragt acai fra Amazonas-regionen. Her blev det indtaget som en naturlig kilde til energi.

Acai er nu begyndt at vinde popularitet i hele Europa og USA, for sin smag og fantastiske ernæringsmæssige egenskaber.

Acai olie eller “Azeite Açaí”, på portugisisk, er den fede olie ekstraheret fra frugtkødet af Acai (Euterpe oleracea).

Acai olien markedsføres primært til kosmetiske formål og har ikke nogen væsentlig betydning, når det anvendes som en fødevare olie.

acai - euterpe oleracea

Hvad er acai olie godt for?

Acai olie blødgør, nærer, beroliger og beskytter huden for et mere ungdommeligt udseende.

Acai olie kan anvendes som et fremragende smøremiddel, der beroliger, afslapper og beskytter tør hud fra eksterne angreb, såsom kulde. Acai olie er god til tør og sart hud.

Olien er rig på essentielle fedtsyrer, såsom Omega 3, Omega 6 og Omega 9. Den indeholder også vitaminer såsom B1, B2, B3, E og C, samt mineraler såsom fosfor, calcium og kalium samt polyphenoler, anthocyaniner, og phytosteroler. Acai olie hjælper med at helbrede tør hud, sprukne og revnet hud. Den balancerer fugten i huden og er velegnet til alle hudtyper, især for tør eller moden aldrende hud.

Den hjælper med at fjerne giftige oprustninger i huden og forbedre hudens teint. Olien tilstopper ikke porerne. Dens viskositet, milde aroma og lange holdbarhed gør den til en god all-purpose kosmetikolie, som også kan anvendes til aromaterapi.

Acai olie hjælper beskadiget hud med hudproblemer som eksem og psoriasis. Det er en olie, som er velegnet til ansigt og hals og behandlinger heraf, som måske endda kan bidrage til at reducere rynker.

Den kan også bruges på områder, der kræver ekstra opmærksomhed ligesom albuer og knæ. Olien kan anvendes i hovedbunden til at fremme en sund hårvækst, og når den gnides ind i spidserne af håret, vil den bidrage med at reparerer spaltede spidser. Acai olien er en kraftfuld antioxidant og en naturlig blødgører, der er stærkt fugtgivende og genopretter hudens elasticitet. Acai olie er “superfood” for hud og hår.

Yderligere fakta om acai olie

Acai olie eller “Azeite Acai”, på portugisisk, er den fede væske ekstraheret fra frugtkødet af Acai (Euterpe oleracea).

Acai palmen er en palme, der hører til i Amazon junglen, der har et højt indhold af fedt.

Olien markedsføres til kosmetiske formål og kosmetik lavet af acai olie er hovedsageligt produceret i Brasilien, hvor det er af de vigtigste ingrediens i cremer, shampoo og sæber.

Acai olie har en dyb grøn farve og er udvundet af modne bær fra Acai palmen, som er en tropisk palme , der hører til i Brasilien og ved Amazonfloden bassinet. Denne palme kan nå højder på over 30 meter og producerer 3-4 klaser af en mørk lilla frugt, der overvejende er af frø. Olien produceres ved en forsigtig ekstraktions procedure, der danner den dybe grønne olie fra bærrene og giver den et ekstra boost af antioxidanter. Olien er rig på essentielle fedtsyrer herunder ca. 50% – 60% enkeltumættet oliesyre (omega-9), 10% -20% flerumættet (omega-6), og 10% -20% mættede fedtsyrer.

Palmen Acai er også kendt som Assai Palm, som er en art af palmetræer hjemmehørende i Brasilien og andre regioner i Syd- og Mellemamerika.

Acai Olie er koldpresset fra frøene af Acai bær. Bærrene er samlet i hånden fra beskyttede områder i Amazonas regnskov og bliver derefter straks behandlet med gode betingelser for at give den friskeste og reneste olie. Olien indeholder et rigt udvalg af næringsstoffer og antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber, der gør olien til en bemærkelsesværdig bestanddel til anvendelse i anti-aging produkter til personlig pleje.

Acai olie er meget blødgørende og er en effektiv fugtgivende olie til produkter beregnet til at helbrede tør og revnet hud, eksem og psoriasis. Denne olie trænger hurtigt og dybt ind i huden, som en fremragende blødgørende hudpleje olie. Undersøgelser har vist, at fenoler i Acai olie hjælper med at beskytte mod skader af frie radikaler.

Anvendelse

For ansigt og krop

Bland blot et par dråber Acai olie med din favorit creme, lotion, make-up fjerner, shower & bath gel, shampoo, ansigtsmaske, solbeskyttesesmiddel og forskellige læbepomader. Olien kan naturligvis også anvendes i sin rene form, men grundet prisen, vælger de fleste at blande dens fantastiske egenskaber med andre produkter.

For håret

Masser og gnid olien forsigtigt ind i hovedbunden eller tilføj 2-3 dråber til din egen favorit shampoo eller balsam. Det giver håret friskhed, glans og fylde. Acai olie optages meget let af huden og hovedbunden og hjælper cellerne at forynges. Du vil elske denne olie.

Acai olie er et eksotisk regnskovs-produkt, hvis komponenter er forbundet med antioxidant / anti-aging, regenerativ, og fugtgivende egenskaber, der gør Açaí olie velegnet til brug i alle kosmetiske og dermatologiske applikationer. Acai olie kan anvendes i koncentrationer fra 2% til 5% for anti-aging og for eftersol-produkter såsom anti-aging cremer, body lotion, body butters, ansigts cremer og lotion, ansigtsmasker, shampoo og balsam.

Naturligt indhold

  • Vitamin-B1 (Tocopherol – Dobbelt indhold sammenlignet med Argan Olie)
  • Vitamin-B2
  • Vitamin-B3
  • Vitamin-C
  • Vitmain-E

Fedtsyrer

Mættet fedtsyre enheder Baseret på  Indhold – %
C16:0 palmitinsyre 10.0-25.0
C18:0 stearinsyre <5.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed 20
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1 palmitoleinsyre <5.0
C18:1 oliesyre 35.0-70.0
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed 55
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2 linolsyre 5.0-25.0
C18:3 alfa-linolensyre <0.5
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder 15.25

Relaterede artikler

Vigtigt: Ved brugen af naturkosmetik og i forbindelse med hudproblemer.

Alle kosmetikprodukter fra CHLEOPATRA er udelukkende til udvortes brug, medmindre andet specifik er angivet. Produktoplysningerne bør udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne heri er ikke evalueret af danske læger og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. For dette bedes du kontakte din egen praktiserende læge.

Ingen af vores produkter er levnedsmiddel eller fødevare godkendt og bør derfor aldrig indtages oralt. Alle vores produkter er kun til udvortes brug til huden, håret og kroppen.

Vær endvidere opmærksom på, at naturlige produkter kan variere i farve og struktur fra batch til batch og at de naturlige farver, kan smitte af på møbler, tøj og andre tekstiler.

Hud patch-test
For at sikre os, at du ikke får nogen allergiske reaktioner ved brugen af olier på huden, anbefaler vi dig altid, først at foretage en såkaldt hud-patch-test, før du anvender rene olier på huden.

Vægt 0.050 kg
Botanisk Navn

Euterpe oleracea

Engelsk Navn

Açaí Berry Oil

Ingredienser

100% Euterpe Oleracea Fruit Oil

Oprindelsesland

Brasilien

Ekstraktions Metode

Koldpresset, uraffineret

Udvundet fra

Frugten, Bærret

Farve

Mørke grøn til brun og næsten sort

Aromatisk Beskrivelse

Mild og lettere sød frugt-aroma

Opbevaring

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter og fedtsyrer, bør denne olie opbevares et mørkt og køligt sted.

Holdbarhed

1-2 år

Hudtype

, , , , ,

Hudproblem

, , ,

Hårtype

, , , , , ,

Absorption

Hurtig absorberende olie

Velegnet som

, , , ,

Advarsler

Bør ikke bruges til solbadning. Kan misfarve tøj og andre tekstiler.

Emballage

Låg

Brand

CHLEOPATRA

2 anmeldelser af Acai olie 10ml

  1. J.M. Arp (verificeret ejer)

    Acai olien er super. Der er ingen tvivl om, at den gør noget godt for huden.

  2. A.E. Frederiksberg (verificeret ejer)

    Acai olie en fantastisk olie, som trænger rimelig hurtigt ind i huden. Jeg synes, at huden får en helt særlig glød, og virker som om, at den bliver “pumpet” lidt op.
    Det er en af mine yndlingsolier.

Tilføj en anmeldelse af varen

Levering

Du kan vælge at få din pakke leveret med en af følgende fragfirmaer:

fragt - postnord

fragt - gls fragt - dao

 

PostNord, GLS, DAO eller Bring

Forsendelse

Hvis du foretager din bestilling før kl 15:00, så sender vi din pakke samme dag (gælder mandag til fredag - såfremt det ikke er helligdag.).

shares

Vind din favoritolie

C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om månedens olie. En ny vinder hver måned

15987
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

FRI FRAGT PÅ FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig rene nyheder og få GRATIS FRAGT på din første bestilling

STAY IN TOUCH

mandelolie - almond oil, sweet - økologisk - 100ml
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.