10ml Brun Glasflaske

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 11,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Leveres inden for 1-3 dage

10 ml Brun Glasflaske med dråbeindsats
10ml Brun Glasflaske

DKK 11,00 (Inkl. moms)

10ml Brun glasflaske med dråbeinsats og sort låg
Rav-brunt glas, der beskytter indholdet mod UV-stråler

10 ml brun glasflaske med dråbeindsats – passer perfekt til æteriske olie-blandinger og er et vigtigt redskab til aromatearapi. Flasken leveres med et sort plastik låg med anbrudssikret låg og et dråbeindsats. Dråbeindsatset gør, at kun en enkelt dråbe kan komme ud af gangen. Alt efter hvor tynd eller tyk olien er vil dette gå hurtigt eller langsomt. Andre låg i GL18 standarden passer også til denne flaske.

Andre flasker i GL 18 størelsen:

Varenummer (SKU): 6003 Kategorier: , Tags: , ,

10ml Brun Glasflaske med dråbeindsats

Denne 10ml brun glasflaske har en 18 mm hals, der er kompatibel med en række af vores låg, inklusive dråberhætter, pipetter, lotionspumper, forstøvningsspray og skruetop. Flaskerne er lavet af glas af høj kvalitet, som i modsætning til andre glasflasker på markedet ikke sprøjter en ravfarvet farve, men i stedet fremstilles med ravfarvet glas helt fra starten af fremstillingsprocessen. Dette forhindrer glasset i at miste farve over tid.

Aromaterapiblandinger, skægolier, madfarvestoffer, æteriske olier. Der er mange opbevaringsmuligheder med denne flaske. Vores sortiment af dropperflasker findes i størrelser fra 2,5ml op til 100ml.

Vi tror, at glasets ravfarve ville passe perfekt sammen med farmaceutiske produkter eller med skønhedsmærker, der prøver at fremstille en rustik vintage-stil til deres kunder.

Vores Amber dråbeflasker er af højeste kvalitet og er ideelle til at blande æteriske olier i en ren blanding eller til at blande dine æteriske olier med basisolier for at lave massageolier, badeolier og andre hudplejeprodukter.

Mange af vores kunder bruger disse brune rav-dråbeflasker med pipetter. Pipetter kan købes seperat (sørg for at vælge den passende størrelse).

De brune flasker er skabt med Amber Glas, når de fremstilles. De bliver ikke sprøjtet eller filmet bagefter, hvilket giver en fremragende holdbarhed og ingen problemer med eventuelle blandinger, der forårsager misfarvning af rav-farven. Flaskerne kan vaskes og genbruges.

Flaskerne er meget slidstærke og tåler generelle slag og fald, men omvendt så er der tale om glas, så vi garanterer ikke et fald.

Den mørke rav-farve er med til at beskytte indholdet mod UV-stråler.

Fakta om brun glasflaske

Type: Glas
Yderligere info: Wikipedia
Kapacitet: 10ml
Farve: Rav/Brun
Kompatibel: pipette, pumpe, spray
Hals: 18mm
Findes også i: 2,5ml, 30ml, 50ml og 100ml
Standard: GL18

Kompatibel med alle vores 18mm låg

Flaskens hals
10ml brun glasflaske fra CHLEOPATRA har en hals, der matcher en standard GL18 montering, hvilket betyder, at alle låg, pipetter og pumper du finder i vores sortiment med standarden GL18 passer til denne flaske

Leveres med sort anbrudssikret låg i GL18-standarden. Låget kan udskiftes med andre i GL-18 til eksempelvis børnesikret, pumpe eller spray.

Egnet til

Aromaterapiblandinger, farmaceutiske stoffer, skægolier. Mulige anvendelser til 10ml brun glasflaske fortsætter og fortsætter!

Valg af låg til 10ml brun glasflaske

10ml brun glasflaske er velegnet til brug med forskellige låg, inklusive skruehætter, dråbehætter, lotionspumpe, forstøvningsspray og pipetter, afhængigt af dit slutprodukts behov. Denne fortegnelse er kun beregnet til flasken, men du kan finde forskellige låg her:

Vægt0.041 kg
Emballage

Låg

Kapacitet

10 ml

Flaskehals (diameter)

18 mm

Type af låg

Anbrudsindikerende plastik låg med dråbeindsats. Leveres særskilt (ikke påsat flasken).

Materiale

Glas

Farve

Brun Rav (amber)

Standard

GL18

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10ml Brun Glasflaske”

Varenummer (SKU): 6003 Kategorier: , Tags: , ,
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling