10ml Brun Glasflaske Roller

Bestil før kl 15:00, mandag til fredag - Vi sender samme dag!

DKK 30,00 (Inkl. moms)

30 dages fuld returret: Udsolgt

10ml Brun glasflaske roller med metalkugle og sort låg

10 ml brun glasflaske med rullekugle af metal – passer perfekt til aromaterapeutiske blandinger, læbepleje i flydende form eller små hjemmelavet deodoranter eller olier du gerne vil have med på turen. God til hjemmelavet olieblandinger du ønsker at kunne tilføje kroppen. Det ravfarvet glas hjælper med at filtrere UV-lys, hvilket gør denne beholder fantastisk til lysfølsomme produkter. Det specielt designede plastikhus passer perfekt rundt om metalkuglen, hvilket resulterer i en læktæt lukning, mens selve kuglen er designet til at glide glat over huden og fordele en jævn applikation af produktet.

Varenummer (SKU): 6012 Kategorier: , Tags: ,

10ml Brun Glasflaske Roller med rullekugle af metal

 

Ravfarvet glasflaske med en rullekugle af metal og sort skruelåg. Et stærk glas med et traditionel apoteker udseende. Ideel til mænds plejeprodukter, aromaterapi løsninger, naturlægemidler retsmidler, parfume, kosmetik, læbepleje og meget mere.

Denne flaske kommer med en indbygget rullekugle af metal for en bedre kvalitet og funktionalitet (end plastik).

Det specielt designede plastikhus passer perfekt rundt om metalkuglen, hvilket resulterer i en tæt lukning, mens selve kuglen er designet til at glide jævnt over huden og fordele en jævn anvendelse af produktet.

10ml brun glasflaske roller er skabt med Amber Glas, når de fremstilles. De bliver ikke sprøjtet eller filmet bagefter, hvilket giver en fremragende holdbarhed og ingen problemer med eventuelle blandinger, der forårsager misfarvning af rav-farven. Flaskerne kan vaskes og genbruges.

Flaskerne er meget slidstærke og tåler generelle slag og fald, men omvendt så er der tale om glas, så vi garanterer ikke et fald.

Aromaterapiblandinger, skægolier, æteriske olier eller vegetabilske olier. Der er mange opbevaringsmuligheder med denne flaske.

Vi tror, at glasets ravfarve ville passe perfekt sammen med farmaceutiske produkter eller med skønhedsmærker, der prøver at fremstille en rustik vintage-stil til deres kunder.

Vores Amber flaske er af højeste kvalitet og er ideelle til at blande æteriske olier i en ren blanding eller til at blande dine æteriske olier med basisolier for at lave massageolier, badeolier og andre hudplejeprodukter.

De brune flasker er skabt med Amber Glas, når de fremstilles. De bliver ikke sprøjtet eller filmet bagefter, hvilket giver en fremragende holdbarhed og ingen problemer med eventuelle blandinger, der forårsager misfarvning af rav-farven. Flaskerne kan vaskes og genbruges.

Flaskerne er meget slidstærke og tåler generelle slag og fald, men omvendt så er der tale om glas, så vi garanterer ikke et fald.

Den mørke rav-farve er med til at beskytte indholdet mod UV-stråler.

Roll-On hovedet er af metal, så rulleeffekten er ekstra god. Egner sig godt til DIY væsker, der er flydende og beregnet til at påføres på huden.

Fakta om brun glasflaske

 

Type: Glas
Yderligere info: Wikipedia
Kapacitet: 10ml
Farve: Rav/Brun
Kompatibel: metalkugle (medfølger)
Anbefalet indhold: Vegetabilsk olie

Flaskens hals
Leveres med sort låg og metalkugle.

Egnet til

 

Aromaterapiblandinger, farmaceutiske stoffer, skægolier. Mulige anvendelser til 10ml brun glasflaske fortsætter og fortsætter!

Valg af låg til 10ml brun glasflaske roller

 

10ml brun glasflaske roller har kun et låg det passer og det medfølger når du køber denne vare.

Vægt0.045 kg
Emballage

Låg

Kapacitet

10 ml

Flaskehals (diameter)

18 mm

Type af låg

Rullekuglehoved med metalkugle. Leveres særskilt (ikke påsat flasken).

Materiale

Glas

Farve

Brun Rav (amber)

Standard

GL18

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10ml Brun Glasflaske Roller”

Varenummer (SKU): 6012 Kategorier: , Tags: ,
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling