Black Friday tilbud

Tilbud

Økologiske Basisolier

Ricinusolie 100 ml

DKK 79,00 DKK 69,00 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 99,00 DKK 89,00 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 99,00 DKK 79,00 (Inkl. moms)

Black Friday 2017

Tilbudende gælder kun fredag den 24. november 2017

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving Day i USA (den fjerde torsdag i november). Ofte betragtes denne dag som starten på julehandlen. I de seneste år har de fleste store detailkæder åbnet meget tidligt og budt på gode tilbud som et kick off til jule-shopping sæsonen.

Vi synes godt om denne tradition og har derfor fjernet op til 50% af prisen på udvalgte varer – men kun i dag.

Så skynd dig at handle din naturlige hudpleje og hårpleje i dag.

Hvor Black Friday er dagen, hvor butikker af mur og sten holder årets største udsalg for at skyde julen i gang. Så er Cyber Monday det tilsvarende blot for online butikker.

Dog har Cyber Monday ikke slået helt igennem på lige fod med Black Friday i Danmark og ingen her i landet har virkelig formået, at dele disse to dage op. Det betyder at langt de fleste online butikker i Danmark holder Black Friday samtidig med alle de almindelige butikker.

For at rode bod på dette, har vi hos CHLEOPATRA valgt at holde udsalg begge dage. På den måde er jule-salget i hvert fald skudt godt i gang.

Gennemse vores kategorier

Følg os på Instagram

Skøn som du er
Du er uddannet til ikke at føle dig skøn og god nok.

Prøv engang at gå tilbage i tankerne til dengang du var 5 år gammel. Det er måske lidt svært, men uanset om du husker det eller ej, så bare prøv at forestil dig selv dengang du var fem.

Dengang var alt bare som det skulle være. Din næse sad præcis hvor du havde brug for den. Din fødder kunne bære dig derhen, hvor du ville og alle smilede til dig og gav dig komplimenter, når du havde tegnet nogle streger på et stykke papir.

For efterhånden som du er vokset op, er du blevet uddannet på lige fod med alle andre, der har fået samme uddannelse. Så har det pludseligt slået klik. Og vupti så har du fået et helt andet syn på tingene.

På et eller andet tidspunkt i dit liv, er det gået op for dig, at din mor synes du lignede en klovn i en bestemt kjole. Du har indset, at alt ikke er helt så perfekt, som du tidligere ellers mente det var.

Pludseligt var der ikke grænser for hvad, der ikke var godt nok. Dit hår sad forkert. Dit ansigt så for blegt ud. Du havde de forkerte sko på, du brugte tandbørsten forkert. Dine negle var forfærdelige og dine knæ så pludseligt mærkelige ud.

I dette øjeblik gik det op for dig – formentligt ganske ubevidst dog – at din mor ikke var tilfreds med sit eget hår, sin egen næse, hendes egne knæ og hendes egen hudpigment.

Siden er det bare eskaleret til oceaner af selvkritik på et nærmest kosmisk niveau.

Du dømmer dig selv alt for hårdt – andre ser dig helt anderledes – Er det ikke på tide, at du lærer at se på dig selv, som andre gør og føle og indse, at du er god nok, som du er?
Sut fred med din krop nu! 
#slutfredmeddinkrop #fuckidealet #jegerheltalmindelig #københavn #duergodnok #skønsomduer #slutfredmeddinkrop #selvværd #kropspositiv #katrinegisiger #chleopatraoils
Skøn som du er Du er uddannet til ikke at føle dig skøn og god nok. Prøv engang at gå tilbage i tankerne til dengang du var 5 år gammel. Det er måske lidt svært, men uanset om du husker det eller ej, så bare prøv at forestil dig selv dengang du var fem. Dengang var alt bare som det skulle være. Din næse sad præcis hvor du havde brug for den. Din fødder kunne bære dig derhen, hvor du ville og alle smilede til dig og gav dig komplimenter, når du havde tegnet nogle streger på et stykke papir. For efterhånden som du er vokset op, er du blevet uddannet på lige fod med alle andre, der har fået samme uddannelse. Så har det pludseligt slået klik. Og vupti så har du fået et helt andet syn på tingene. På et eller andet tidspunkt i dit liv, er det gået op for dig, at din mor synes du lignede en klovn i en bestemt kjole. Du har indset, at alt ikke er helt så perfekt, som du tidligere ellers mente det var. Pludseligt var der ikke grænser for hvad, der ikke var godt nok. Dit hår sad forkert. Dit ansigt så for blegt ud. Du havde de forkerte sko på, du brugte tandbørsten forkert. Dine negle var forfærdelige og dine knæ så pludseligt mærkelige ud. I dette øjeblik gik det op for dig – formentligt ganske ubevidst dog – at din mor ikke var tilfreds med sit eget hår, sin egen næse, hendes egne knæ og hendes egen hudpigment. Siden er det bare eskaleret til oceaner af selvkritik på et nærmest kosmisk niveau. Du dømmer dig selv alt for hårdt – andre ser dig helt anderledes – Er det ikke på tide, at du lærer at se på dig selv, som andre gør og føle og indse, at du er god nok, som du er? Sut fred med din krop nu! #slutfredmeddinkrop #fuckidealet #jegerheltalmindelig #københavn #duergodnok #skønsomduer #slutfredmeddinkrop #selvværd #kropspositiv #katrinegisiger #chleopatraoils

Seneste artikler