Black Friday hos CHLEOPATRA

Black friday starter fredag den 27. november 2020 kl. 00:00

 

Super tilbud på ren kosmetik til hud og hår

Igennem hele dagen, vil du på denne side finde alle tilbud.

 

Køb julegaverne på Black Friday

Den 27. November er er god dag at foretage dine juleindkøb, da du kan spare mange penge ved at handle netop denne dag.

 

Hvad skal du gøre for at sikre dig adgang til de gode tilbud?

Sørg for at gemme denne side i dine favoritter og besøg os på selve dagen.

Hvis du vil være helt sikker på at få del i de gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Black Friday 2020 hos CHLEOPATRA

Black Friday er en tradition CHLEOPATRA har holdt sig ved hvert år siden vi åbnede webportene. Black Friday 2020 er ingen undtagelse.

Vi kommer med super gode tilbud denne dag, så du kan godt sætte et kryds i kalenderen allerede nu!

Vi har endda gjort det super nemt for dig, at holde dig ajour med tilbuddene, så du på ingen måde, kan gå glip af et godt køb. Herunder får du tre muligheder for at sikre dig lækre olier til huden og håret til de bedste priser.

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving Day i USA (den fjerde torsdag i november). Ofte betragtes denne dag som starten på julehandlen. I de seneste år har de fleste store detailkæder åbnet meget tidligt og budt på gode tilbud som et kick off til jule-shopping sæsonen.

Vi synes godt om denne tradition og har derfor fjernet op til 50% af prisen på udvalgte varer – men kun i dag.

Så skynd dig at handle din naturlige hudpleje og hårpleje i dag.

Hvor Black Friday er dagen, hvor butikker af mur og sten holder årets største udsalg for at skyde julen i gang. Så er Cyber Monday det tilsvarende blot for online butikker.

Dog har Cyber Monday ikke slået helt igennem på lige fod med Black Friday i Danmark og ingen her i landet har virkelig formået, at dele disse to dage op. Det betyder at langt de fleste online butikker i Danmark holder Black Friday samtidig med alle de almindelige butikker.

For at rode bod på dette, har vi hos CHLEOPATRA valgt at holde udsalg begge dage. På den måde er jule-salget i hvert fald skudt godt i gang.

Black Friday 2020 – en succes for danske virksomheder og kunder

Black Friday stammer fra USA, hvor millioner af amerikanere går shopping-amok. Det gør de den sidste fredag i november fordi mange butikker holder specielle udsalg på netop denne dag. Black Friday er en slags før-julen-tilbuds-dag, hvor forbrugere har mulighed for at lave gode og billige juleindkøb.

Traditionen er god for begge partner. Butikkerne får solgt en masse varer og kunderne gør sig nogle gode køb og får desuden afsluttet mange af de ellers ofte stressende juleindkøb i god tid. Det er win-win må man sige.

Det er fortsat ikke alle i Danmark, der er vågnet op til denne tradition, men der kommer fortsat flere og flere til hvert år. Eksempelvis holder Elgiganten og Jysk stensikkert sort fredag også i år.

Skal du være med?

Forbered dig til black friday allerede nu

Første Mulighed

Opret en konto

Opret en konto nu (eller ret din eksisterende) og indtast dine informationer som navn, adresse m.m. Så skal du ikke bruge tid på dette, når dagen kommer.

Anden mulighed

Facebook

Gør som mere end 2000 andre. Like os på Facebook, så er du sikker på, at du får besked så snart tilbuddene er klar.

Tredje mulighed

Email

Registrer din email. Så sikrer du dig, at du er iblandt de første der får besked når salget går i gang.

Block "157268" not found

Fastalavn ‘s olie

Boller op, boller ned, boller i min mave, hvis jeg ingen olie får, så laver jeg ballade

 

Sådan lyder det nok ikke helt, når børnene går i gang med at slå løs på tønden med det ene hårdførte slag efter det andet i håbet om at blive dronning eller konge af kattene.

I stedet for at tænke olie, går der ikke mange andre tanker igennem hovedet end fornøjelsen ved at slå til tønden, for at se en skov af slik falde til jorden, når først den stædige tønde giver op.

Så hvad har olie lige med fastelavn at gøre?

Fastelavnsfest - barn med sommerfulge øjne - makeup

Fastelavn – en fest for børn

I dag er fastelavn børnenes fest, hvor alt går op i fastelavnsboller, slik, tøndeslagning og små udklædte prinsesser og prinser – eller skulle vi hellere sige Monster High’s, Supermænd og små Star Wars mænd?

Børnenes fest har dog ikke altid været for børn.

Hvornår er det fastelavn?

Fastelavnssøndag falder altid syv uger før påske, hvilket får det til at lande et sted imellem den 1. februar og den 7. marts.

Det oprindelige fastelavn – De voksenes fest

Fastelavn

Oprindeligt har fastelavn været en fest for voksne. Helt frem til omkring år 1900 var det nemlig de voksne, der klædte sig ud og kun de unge mænd, der slog katten af tønden.

Måske har det endda været en tradition fra før kristen tid. I den kristen tid, var det en fest, der indledte den 40 dage lange faste.

Fasten blev afskaffet i 1536, men traditionen fortsatte, så mænd og kvinder kunne udføre deres løjer og holde deres ædegilder.

Oprindeligt var det fejringen af det nye år. Festen blev holdt imellem vinterhalvåret og sommerhalvåret. Således udklædte to personer sig, som henholdsvis sommer og vinter. Denne skik gik videre til den kristen faste.

Andre populære udklædninger var den såkaldte bajads, der var datidens ord for en nar. Han fjollede rundt og drillede og gjorde grin med folk.

Også dengang sang folk og gik fra dør til dør, men ikke for at tigge penge. De sang for at indsamle mad til den fest, der senere skulle afholdes i landsbyfællesskabet.

Den rigtige katten af tønden

Dengang foregik det med at slå katten af tønden til hest. Fysiske og anstrengende kampe var nemlig en del af underholdningen og selve fastelavnsfesten.

Dengang var det normalt at sammenligne og dyste i form af kampe, da det at have styrke betød langt mere dengang.

Slå katten af tønden foregik til hest, hvor hver gård stillede op med en rytter og en hest.

Dengang havde man ikke noget der var i nærheden af dyreværnet og derfor havde man rigtige katte i tønden. Rytterne skulle slå til tønden, indtil den gik i stykker og katten stak af, hvis den da ikke allerede var slået til plukfisk.

Nogle gange var det to katte i tønden, hvor halerne var bundet sammen. Dette var en velset ”sportsaktivitet” dengang og grunden til, at man anvendte rigtige katte var formentlig blot, at man syntes det var sjovt.

Endvidere sås katte for at være heksens følgesvend og derfor et symbol på det onde, så tankegangen om, hvor vidt det var rigtig eller forkert at slå katte til plukfisk var en helt anden. Man troede dengang vitterligt, at man slog det onde ihjel.

Kattekongen slap for at betale skat

Maskerade

Det slag, der fik katten ud af sit uheldige opholdssted, afgjorde hvem, der blev kattekonge. Dengang var præmien dog ikke kun en papkrone på hovedet – næh, der stod langt mere på spil.

Kattekongen og dermed vinderen af spillet, blev nemlig fritaget for at betale skat i et helt år. Det vil altså sige, at gårdmanden, som rytteren repræsenterede blev skattefri et helt år og det stiller jo spillet i et helt andet perspektiv. Forestil dig, hvor vigtigt det måtte have været at få den sejr.

I en senere tid var det også populært at gå til såkaldte maskerader, hvor de voksne klædte sig ud, dansede, drak og spiste.

Fastelavn i dag

I dag er det nærmeste vi kommer de gamle skikke, når middelalderklubberne fortsat ridder til hest for at slå til tønden. Nogle ride klubber gør sig også i den slags, men kattene er frisluppet i vores tid, så uanset hvad der gemmer sig i tønden, er det i hvert fald ikke levende katte.

Det bringer os tilbage til nutiden, hvor det jo er den ene supermand efter den anden, der står i kø med alskens former for prinsesser, for at få et enkelt slag på kattetønden.

Fastelavnsolie

Selvom det er slik og boller de små råber op om, så står en skik fortsat fast – udklædningen.

Børn elsker nemlig også at påtage en rolle, hvor de er klædt ud, som deres ynglings-prinsesse eller film ikon.

Til udklædningsfesten er ansigtsmaling også rigtig populært og mange steder rundt om i landet, står adskillige ansigstmalere parat til at tegne op og holde makeuppen ved lige hele festen igennem.

Når ansigtsmalngen skal af – formentligt først et par dage senere, hvis det det står til børnene, så er der ganske simpelt ikke noget nemmere at bruge til dette formål end en god olie.

Vi kan derfor anbefale en mild olie som mandelolie, abrikoskerneolie, kokosolie eller jojobaolie til at fjerne festens sidste ansigtstræk med.

Der er ingen grund til at bruge kedelige kemikalier til at fjerne fastelavnens makeup med – og det gælder i øvrigt også for almindelig makeup som eksempelvis øjenmakeup.

Gode olier til at fjerne fastelavnsmakeup med

Fjern makeup med almindelige vegetabilske olier

Den optimale måde at fjerne makeup i ansigtet, er ved at benytte en fin olie. Fordel og masser olien ud på den tørre hud eller i det område, som du ønsker at fjerne makeup fra. Gør dette i 30 – 60 sekunder. Har du makeup på øjnene, bør du også forsigtigt massere olien på de lukkede øjenlåg.

Er det børn du fjerner makeup på, skal du naturligvis instruere dem i, at de skal holde øjnene lukket.

Tag derefter en vaskeklud og gør den godt fugtig med varmt vand. Læg kluden over ansigtet og lad den dampe et minuts tid. Det hjælper med at rense porerne og fjerne urenheder. Brug derefter kluden til at rense makeuppen væk med.

Igen hvis det er børn, kan du gøre dette hurtigere, da de ofte ikke har så meget tålmodighed ツ

Happy 🎃 Halloween

Halloween eller på dansk Allehelgensaften, er en helligdag, der fejres om natten den 31. oktober. Ordet Halloween er faktisk en forkortelse af All Hallows ‘Evening også kendt som Hallowe’en eller All Hallows’ Eve.

Traditionelle aktiviteter på denne aften omfatter trick-or-treat, bål, kostumefest og besøg ved “hjemsøgte huse”. Irske og skotske immigranter har medbragt versioner af traditionen til Nordamerika i det nittende århundrede.

Andre vestlige lande omfavnede helligdagen i slutningen af det tyvende århundrede, herunder Irland, USA, Canada, Puerto Rico og USA samt Australien og New Zealand. I Danmark er Halloween først blevet en kommerciel tradition i det afsluttende kapitel af det 20. århundrede (ca. år 2000).

Halloween – Skrækhistorier fra den virkelige verden

Traditionen tro, fortæller vi her lidt skræk historier fra det virkelige liv – nærmere betegnet inden for kosmetik industrien.

Mennesker har altid været villige til at gå langt for skønheden. Det er noget især kosmetikindustrien er bekendt med.

Hvad almindelige forbruger måske ikke ved er, at de ofte er blevet udsat som prøveklude og har risikeret både vanisering og endda døden, for at forblive skøn.

Lash Lure

I 1933 blev en kvinde indlagt på hospitalet med forfærdelige skader på begge øjne. Det så nærmest ud som om, at de blev ætset væk.

Synderen bag dette og hvad der skulle vise sig, at være mange flere, var et øjenvippe-produkt ved navn Lash Lure. Produktet skulle formørke øjenvipperne, men mange kvinder endte med forfærdelige resultater, hvor en også endte med at blive permanent blind. Nogle mennesker har endda mistet livet på grund af nyresvigt, grundet dette produkt.

Lash Lure viste sig, at indeholder paraphenylenediamine, et giftigt stenkulstjære farvestof. Det er yderst giftigt.

Før og efter en behandling med lash lure
koremlu

Koremlu

I 1930’ern markedsførte Kora M. Lubin sin såkaldte Koremlu cream, som var en salve, der efter sigende skulle forhindre genvæksten af hår. En slags hårfjerner med andre ord.

Problemet med produktet var dog, at det indeholdt thallium acetat, som anvendes til rottegift. En vis Dr. Raymond Sabouraud [1864-1938], en fransk autoritet indenfor hovedbunds sygdomme, foreslog i 1912, at det kunne bruges til at fjerne overflødige hår.

Det skabte naturligvis en vis interesse og det var her, at Kora fik sit produkt bredt markedsført i 1930’erne. En krukke blev solgt for $10, hvilket var en mindre formue i de dage.

På trods af beviser for, at det forårsagede skaldethed, smerte og lammelse, blev thallium acetat anvendt. Indholdet af det blev endda forøget fra 3,25% til 5 og helt op til 7% for at øge effekten.

I 1931 begyndte American Medical Association (AMA) at modtage rapporter om thallium forgiftning efter brugen af Koremlu.

Forgitgning med thallium acetat er senere blevet kaldt for “poisoner’s poison”, da thallium er farveløs, lugtfri og smagløst og dermed et perpekt morderredskab. Det var altså indtil kemien bag det blev fundet og i øvrigt en modgift kaldet Prussian blue. Thallium acetat er kun en anelse mindre giftigt end arsenik. Kora fik i 1930’erne mange kvinder til at smøre det på deres læber.

Selskabet indgav konkursbegæring i juli 1932, og fjernede endvidere muligheden for at forbrugene kunne modtage kompensation. Skader indgivet mod firmaet udgjorde $2.500.000 men virksomheden havde kun $5 i aktiver.

Sand skrækhistorie fra nutiden

De to ovenstående sager er blot et par i et hav af andre sager, hvor giftige kemikalier er blevet anvendt i kosmetik. Mange mennesker er gået til for skønheden for at sige det lige ud.

Selv den dag i dag, anvender kosmetik industrien fortsat giftige stoffer.

kvinde med brunt øje der lægger mascara på sit øjenbryn

Mascare

For selvom din mascara måske ikke brænder dine øjne ligesom Lash Lure gjorde, så er det ikke sikkert, at det er fri for giftige kemikalier. FDA og EU-regler tillader nemlig en lille mængde kviksølv i kosmetik produkter og den dag i dag, kan du fortsat finde eksempelvis mascare, der indeholder kviksølv. Kviksølvet bruges som et konserveringsmiddel i mascara og andre øjen-kosmetik-produkter.

Også mange såkaldte whitening produkter indeholder kviksølv. Det vil sige hudpleje produkter, der skal gøre din hud mere lys. Disse produkter er oftest meget populære iblandt asiatiske kvinder.

I 2002 blev to produkter fra Hong kong opdaget i at anvende imellem 9.000 og 60.000 gange den anbefalede dosis.

Kviksølv er et tungmetal, som forårsager skader ved at blokere blodkarene. Når det anvendes på kroppen, absorberes det kemiske stof let gennem huden og ind i blodbanen.

Toksiske virkninger omfatter skade på hjernen, nyrer og lunger. Kviksølv forgiftning kan resultere i adskillige sygdomme og i værste tilfælde døden. Kviksølv dræber ved mindre end et gram. Kviksølv udskilles meget langsomt fra kroppen.

Er det blevet tid til naturlig hudpleje monstro?

Hos Chleopatra finder du heldigvis ikke hverken kviksølv eller andre giftige ingredienser. Derimod kun helt naturlige og helt rene råvarer, som eksempelvis disse tilbud:

Shop naturlige vegetabilske olier her

Happy Halloween

graeakar

Video om halloween

Se videoen herunder fra The History Channel og bliv klogere på historien bag Halloween.

Julegaven til hende

 

Det sker hvert år. Tiden nærmer sig med lynets hast og det burde egentligt ikke komme som nogen overraskelse. Julen er på vej. Det er tid til at finde julegaven til hende du har kær i dit liv.

Alligevel, er det overraskende at ca. hver 10. person vælger at vente med juleindkøbene til kun nogle få dage forinden juleaften.

Ok, så vi generaliserer mht. julegaven til hende

 

Ved at sige, at alle kvinder kan lide, at få hudplejeprodukter i julegave. Ja ja, hvis vi dømmer, kan du vel også :)

Men faktum er i hvert fald, at langt de fleste kvinder ikke vil have noget imod, at få nogle lækre hudpleje produkter fra under træet. I toppen af de varer der sælger bedst op til jul, ligger spil og legetøj, køkkenudstyr, smykker og bøger efterfulgt af kosmetikprodukter til personlig pleje. Så vi kan jo ikke være helt forkerte på den.

Julegaven til hende – Vi anbefaler en pakke

 

Her på CHLEOPATRA tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, hvor du får lov til at prøve en samling af forskellige olier til en lidt billigere pris end ellers.

Det vil være et godt bud på en god gave, som kan bruges af både mænd og kvinder. En god gave til både mor og datter samt kæreste, kone og veninde. Kan også bruges som værtindegave.

Julehandlen er eksploderet online

 

Siden 2007 er julehandlen begyndt at gå online og det ser ikke ud til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Faktisk har online handel haft et gigantisk vokseværk over de seneste år.

En god del af årsagen hertil er formentlig, at i dag er det også mormor og farfar, der handler på nettet. Bedsteforældrene har nemlig fået smag for internettet og de mange gode muligheder for at få tilsendt varer hjem direkte til døren.

Convenience betyder alt (bekvemmelighed)

 

Det praktiske ved online handel er jo netop, at det kan foretages sent på aftenen hjemme fra stuen, alt i mens at F∙r∙i∙e∙n∙d∙s kører på skærmen. Nem bestilling og betaling samt hurtig levering fører til bekvemmelighed. Det er nemt, at handle online og med online handelsbetingelser, er det også helt risikofrit og problemfrit.

Bestil din julegave i god tid

 

CHLEOPATRA holder kun lager i forhold til efterspørgsel og derfor kan noget som julehandlen nemt komme til at overraske os. Hvis du vil sikre dig dine olie-julegaver i år, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. På den måde er det langt mere sikkert, at vi fortsat har produkterne på lager.

Hvis du alligevel hører til en af dem, der venter til det absolut sidste. Så kan vi fortæller dig, at sidste frist for bestilling med en næsten-garanti* for levering før jul, er den 20 december 2015.

* Post Danmark lover levering før jul ved denne dato, men hvis du ikke er hjemme når pakken kommer, kan den jo ende med at skulle holde jul på posthuset.

Start allerede nu – Gå på jagt efter de gyldne dråber!

Og når tiden kommer, så ønsker vi alle jer en dejlig jul og et hjerteligt godt nytår!

Pakker - dine kære vil elske

Mors dag – Oprindeligt en dag for fred

Mors dag blev så at sige opfundet i USA tilbage i 1872 af Julia Ward Howe (1819-1910), som var en amerikansk forfatter og kvindevalgretsforkæmper.

Tanken var dog at det oprindeligt skulle være en dag for fred. Det var således Anna Jarvis (1864-1948), der fik udbredt kendskabet til dagen – i første omgang til ære for hendes egen mor, som arbejdede med sanitære forhold og for at mindske børnedødeligheden.

Det var hende som fik indført, at dagen skulle fejres den anden søndag i maj måned og denne skik bredte sig hurtigt. I USA har skikken været holdt som helligdag siden 1914.

Mors dag kom til Danmark i 1929 med en rigdagsbetjent, som havde været soldat under 1. verdenskrig. Han hørte om traditionen fra soldaterkammeraterne og tog den med hjem til Danmark.

Christian Svenningsen, som han hed, pyntede lidt på traditionen ved at samle penge ind til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn.

Traditionen tro – En gave til mor

I dag anvender vi dagen til at vise vor taknemmelighed til vores kære mødre. Om det er for fredens skyld eller for kvinders ret til at vælge, kan nok diskuteres. Vi mener, at dagen har vendt sig mere i retning til, at vise vor taknemmelighed for vore kære mødre, som har skænket os livet, og som har måtte gøre alt, hvad der stod i deres magt, for at vi selv skulle få det så godt som muligt.

Ligesom det er med så mange andre traditioner, så forsøger forskellige forretningformer naturligvis, at byde ind med, hvad der må synes som værende en naturlig gave for netop mødrene, så alle sønner og døtre kan bruge penge på, at vise deres taknemmelighed og kærlighed til deres mødre.

Især blomsterbutikker har nydt godt af denne tradition, da det jo ligger helt naturligt, at vise sine følelser med en buket flotte blomster. CHLEOPATRA vil ikke stå uden for denne tradition, for vi mener nu også, at mange mødre vil blive glade for en god omgang naturlig hudpleje olier – og endda i længere tid  ツ

Et par gode ideer til mors dags gaver – Den perfekte Mors Dag Gave ツ

Basalt set er alle vore olier gode bud på en god gave, men vi vil gerne fremhæve disse to i forbindelse med mors dag.

Kvindepakken – Bes – En god pakke med indhold, der er sikkert for både mor og barn. Indeholder Kæmpenatlysolie, tamanu olie og hvidt kaolin ler. Læs mere om indholdet herunder:

Passionsfrugt Olie – er en mild og skøn olie med et stort indhold af A- og C-vitaminer og som desuden efterligner hudens egen sebum. Den kan anvendes som en god anti-aging samt en dejligt duftende ansigtsolie og er også god i håret.

-23%
UDGÅET
DKK 99,00 (Inkl. moms)

Hybenolie – En dejlig olie som er fyldt til randen med omega 3 og omega 6 – essentielle fedtsyrer, som hjælper med celle regenerering og fremmer en sund hud. Den er god mod rynker, strækmærker og hudproblemer som eksem og psoriasis.

Påskegave til hende – Mit navn det står med prikker…

Lad os starte denne påskegave til hende med et lille gækkebrev.

Hendes navn det står med prikker…

Det hun ønsker sig, er fra noget der stikker…

En kaktusplante til kosmetik

Gid hun kunne sige, det var det hun fik…

Chleopatras grønne æg, elsket af kvinder

Den fineste kosmetiske olie som du finder

Figenkaktus Frø Olie er det bedste bud

For at du min kære mand, skal undgå en rød tud…

Påskegave, gækkebreve og påskeæg

Påsken er en gammel jødisk og kristen fest, der dog oprindeligt stammer fra nomadetiden. Ved udvandring fra Egypten slagtede hver familie et lam. Det blev en traditions-spise hver den 14. april. I den kristne version var det en tradition af faste i de 40 forudgående dage op til påske.

I dag kender vi påsken mest for påskeæg, påskergaver og gækkebreve, samt god mad og lidt godt at drikke.

Traditionen for gækkebreve stammer oprindeligt fra en tysk tradition med at skrive bindebreve. Den danske adel tog dette til sig i 1600-tallet og i 1800-tallet blev det også almindeligt med gådefyldte breve iblandt bønder.

I dag er gækkebrevet mest en tradition for børn, hvor afsenderens navn står med prikker, således at modtageren skal gætte hvem brevet kommer fra med tre gæt. Hvis afsenderen gætter rigtigt, belønnes der med et påskeæg, og på samme måde skyldes der et påskeæg, hvis modtageren gætter forkert.

Påskegave fra Chleopatra

Hos Chleopatra har vi valgt at indføre en ny påskeskik iblandt voksne og det gør vi ved, at give vores mest eksklusive olie – Figenkaktus Frø Olie – den ære, at blive påskeolien hos Chleopatra.

Figenkaktus Frø Olie er en absolut fantastisk olie med mange kosmetiske egenskaber. Figenkaktus er enormt rig på E-vitamin, som er med til at give huden en opstrammende effekt, hvorved man kan stramme op på rynker og fine linjer.

Olien dufter himmelsk og passer derfor godt ind i påsken. I stedet for at faste i de forudgående 40 dage, som man gjorde i gamle dage op til påsken, så kan man spare lidt ekstra sammen i måneden før og så give sig selv, eller lade sin partner forkæle en med denne dejlige olie.

Vi synes at alle, der har interesse i rene, naturlige og økologiske kosmetik produkter, skal have muligheden for at prøve Figenkaktus Frø Olie (Prickly Pear Seed Oil) som kommer fra figenkaktus planten.

Hvad er det der gør Figenkaktus så speciel?

Først og fremmest så skal der faktisk bruges et helt ton af frø, for blot at udvinde en liter olie. Det i sig selv gør denne olie unik og samtidig forklarer det også prisen på olien.

Dernæst så er Figenkaktus Frø Olie en markant konkurrent til Argan Olie. Prisen er højere ja, men netop den effekt, som de fleste søger ved argan olie, er også at finde i Figenkaktus Frø Olie og endda i en meget højere mængde.

Hvor de fleste vil mene, at argan lugter, så dufter Figenkaktus olien utrolig dejlig og frisk blomsteragtig. Olien føles utrolig lækker på huden og absorberes nærmest, som var den skabt til ansigtet.

Effekten er heller ikke til at tage fejl af. Efter blot at have anvendt olien et par dage, vil du se en virkning og du vil helt sikkert føle oliens silkeagtige plejende virkning allerede første gang.

Singles’ Day

Singles’ Day er verdens største handelsdag som foregår den 11. november 2019 kl. 00:00

Gode tilbud på ren kosmetik til hud og hår

Igennem hele dagen, vil du på denne side finde alle tilbud. På Singles’ Day tilbyder vi ofte en serie af tilbud, som du kan gøre god gavn af.

Køb gaven til dig selv på Singles’ Day

Den 11. November er er god dag at foretage dine personlige juleindkøb, da du kan spare mange penge ved at handle netop denne dag.

Hvad skal du gøre for at sikre dig adgang til de gode tilbud?

Sørg for at gemme denne side i dine favoritter og besøg os på selve dagen. Hvis du vil være helt sikker på at få del i de gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Singles’ Day

Singles’ Day hos CHLEOPATRA

Singles’ day er en ny tradition hos CHLEOPATRA, hvor vi hvert år har tilbud på en bestemt serie af ren kosmetik.

Det er dagen, hvor vi mener du godt kan forkæle dig selv, også selvom du ikke er single :)

Singles’ day er en populær shoppingdag blandt unge kinesere, der fejrer deres stolthed over at være single. Datoen, den 11. november (11/11), blev valgt, fordi tallet “1” ligner en person, der er alene. Udsalgsdagen er også blevet en populær dato for at fejre forhold, hvor over 4.000 par blev gift i Beijing på denne dato i 2011 sammenlignet med et gennemsnit på 700 om dagen.

Dagen er blevet den største offline og online shoppingdag i verden, hvor Alibaba-shoppere oversteg 168,2 milliarder yuan (US $ 25,4 milliarder dollars) i indkøb under fejringen i 2017. Rival JD.com er vært for en elleve-dages shoppingfestival, der samlede 19,1 mia. USD, hvilket bragte det kinesiske beløb til 44,5 mia. USD.

Happy Valentinsdag

Februar måned byder på fastelavn med en fest for alle børnene. Hvor det i sin tid, var en fest for de voksne, har vi til gengæld fået æren af, at fejre Valentinsdag, som efter bedste Amerikanske tradition byder os på en måned med kærlighed.

Hvornår er det Valentinsdag?

Valentinsdag fejres den 14. februar hvert år og er dagen der er kendt som ”de elskendes dag”. På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver til hinanden. Det kunne jo være lækre olier til krop og hår ツ

Vi anbefaler, at du dropper slikket til ære for nogle mere brugbare gaver. Slik får de fleste sikkert rigeligt af i forvejen og det handler i bund og grund om, at gøre dine kære glade. Når de er glade, er chancen for, at du også er glad ret stor.

Hvad er Valentinsdag?

I Danmark kender vi kun alt for godt til at foragte alt hvad der er Amerikansk og virker som et kommercielt påskud for at tjene en masse penge. Mange tror Valentinsdag hører til i denne kategori, men traditionen har faktisk sine rødder i romerske  frugtbarhedsfester og britisk poesi

Den 14. februar ærede de gamle romere gudinden Juno, som var dronning over de romerske guder og repræsenterede kvinder og ægteskab.

I rom var denne dag udnævnt, som starten på foråret og dagen efter startede Lupercaliafestivalen, som var en frugtbarhedsfejring af Faunus, den romerske gud for landbrug.

Iblandt flere ritualer var eksempelvis en ofret ged, hvis hud blev skåret i strimler og dybet i blodet. De unge romerske mænd løb rundt i byen og dryppede offerblod på både kvinder og marker. Kvinderne var ikke bange, men bød de blodige ritualer velkommen, da det skulle gøre dem mere frugtbare.

Love

Kærlighedens lotteri

Legenderne fortæller om et kærlighedslotteri, hvor byens kvinder lagde deres navne i en stor krukke. Byens ungkarle fik så æren af, at trække en af dem, med det formål at det skulle føre til en parring.

Det siges at langt de fleste tilfælde skulle ende med at parrene forelskede sig og derefter blev gift.

Disse romerske ritualer var dog ikke noget der faldt i god smag med de kristne folk. Kirkens mænd gjorde op med de hedenske traditioner ved at give dem nye kristne navne og samtidig et mere sofistikeret kristent indhold.

Et eksempel på dette er netop Skt. Valentins Dag. Historien beretter, at paven Gelasius i år 498 besluttede, at det 14. februar skulle være Skt. Valentins Dag. Det romerske elskovslotteri blev dømt ukristeligt og forbudt, og dagen skulle stå i præstens og martyren Skt. Valentins navn.

Hvorfor fejrer vi Valentinsdag?

På British Museum siges det, at den allerførste Valentinshilsen ligge gemt. Den skulle være skrevet i 1415 af en hertug af Orleans, der skriver til sine kone, mens han sidder fanget i Tower of London efter at være blevet taget til fange i slaget ved Agincourt.

I 1800-tallet var de forelskede godt i gang med at sende hinanden pænt dekorerede valentinskort. I 1840’erne kom de første kommercielle kort – i Europa. Derved må man sige, at denne såkaldte Amerikanske kommercielle idé, rent faktisk stammer fra Europa.

Tilsyneladende stammer Valentinsdag, som vi kender den i dag. Fra at være udsprunget fra et romersk hedt kærlighedsritual til, at være en modificeret og pænere kristen version. Om det så er endt i en Amerikansk kommerciel forretningsidé kan måske diskuteres.

Den kommercielle version af Valentinsdag

En amerikansk dame ved navn Esther Howland, der boede i Massachusetts, fik sit første Valentinskort fra England i 1847. Det gav hende en idé hun kort tid efter skulle spinde guld på. Hun startede sin egen produktion af Valentinskort og omsatte for ca. 100.000 US dollars om året allerede i 1850, hvilket ville svare til omkring 150 millioner kroner i dag.

Efter Esthers Valentinskort voksede Valentins popularitet eksponentielt i USA. I 1930’erne havde dagen kæmpet sig op på en andenplads, når det gælder anledninger til at shoppe, kun overgået af julen.

Langt størstedelen – omkring 80% – af Valentinskort købes af kvinder, hvor mænd derimod køber blomster, chokoladeæsker og sexet undertøj.

Giv en god Valentinsgave

Selvom man som dansker måske kan mene, at der er tale om et kommercielt stunt fra producenter som os, så mener vi nu, at Valentinsdag fortsat bør stå i kærlighedens navn.

Her i vores lille land er der ingen lodtrækning iblandt kvinder og ingen dyr, der bliver offeret til guder. Derimod er der masser af gode grunde til at forkæle den du har kær.

Vi ligger ikke skjul på, at vi synes blomster og chokolade er lettere overvurderet J

Vi synes at gaver, der holder mere end et par dage, har langt større værdi og vil derfor tilbyde dig nogle gode Valentinsolie.

Andre Gode ♥ valentinsgaver ♥ fra chleopatra

Det betaler sig altid at vise dit sande hjerte

Når du skal vise din kære, at hun eller han betyder meget for dig, så handler det ikke om, hvor meget du bruger eller giver. Det handler om at give det rigtige, noget brugbart og noget blødgørende ツ

Best Seller Pakken – Isis

– De tre mest solgte olier hos CHLEOPATRA er Tamanu olie, Hybenkerneolie og Figenkaktus frø olie. Prøv dem alle samlet i denne best seller pakke eller giv dem til en du holder af.

Pakken til kvinden – Bes

– Denne pakke passer til både kvinden og de helt små børn med olier og ler, der er milde og gode for både mor og barn.

Præsentationspakke – Hathor

– Få præsenteret alle CHLEOPATRAs olier. Med denne pakke får du nemlig en af hver af de i alt 21 olier vi tilbyder – så har du rig mulighed for at finde netop din favorit.

Pakken til manden – Amun

– En god all-round pakke, bestående af olier, der passer til hele kroppen. En rigtig god start-pakke. Kvinder kan også have glæde af den, så den er ikke kun til mænd.

Hvis du håber din kære, vil give dig en af disse gaver, kan du jo helt diskret sende denne side videre :)

Kilde: Delvist videnskab.dk

World Beard Day – Den første lørdag i september

I dag er det den internationale World Beard Day og det betyder, at du absolut ikke må barbere dig.

Det er dagen, hvor de mange skæggede mænd (og for den sags skyld også kvinder) hygger sig med sit skæg.

Jeg har selv skæg, men har aldrig rigtig dyrket denne dag. Er det mon en fejl?

Skægpest - mand med stort fuldskæg

Du må altså ikke barbere dig i dag

Ifølge forskriften, så er det direkte respektløst, at give skægget et lille snit eller en barbering netop denne dag.

Nu er jeg jo lidt sent ude med denne artikel, så har du allerede været i gang med barbergrejet, så skal du ikke høre noget for det fra mig af.

World Beard Day holdes hvert år den første lørdag i september måned.

På worldbeardday.com finder du også nogle helt fantastiske historier om, hvordan dagen fejres og hyldes forskellige steder på jordkloden.

Eksempelvis bliver alle uden skæg i den svenske by Dönskborg sat for porten og er tvunget til, at opholde sig i 24 timer i den nærmeste skov.

Oprindelsen for dagen

Den helt oprigtige oprindelse er åbenbart ukendt. Dog nævnes det, at det formentlig stammer helt tilbage fra vikingetiden, hvor danske vikinger havde en særlig dag dedikeret til folket med de prægtigste skægstubbe. Sandsynligvis helt tilbage fra 800 år f.Kr.

Dengang skulle fejringen af skæggede mænd tilsyneladende bestå i, at plyndre og hærge nabobyer og andre lande. Naturligvis af barbariske og krigeriske skæggede mænd.

I dag plejer og passe vi skæggede mænd vores skæg med olier

I dag er går det heldigvis lidt mere fredeligt for sig. Så muligheden for at slappe af og blive passet og plejet af andre familiemedlemmer er ikke til at kimse af.

Det er blevet lidt af en trend for de mænd, der virkelig ønsker at passe godt på deres skæg og pleje det, så det altid fremstår flot og velplejet, at vi anvender skægolie.

Ved anvendelsen af skægolie bliver både skægget og især huden herunder fugtet, næret og plejet af de gode ingredienser i olierne. Det giver skægget et pænere udseende, forhindre tørhed og skæl samt skægpest og får i det hele taget skægget til at se sundere og flottere ud.

Skal du holde World Beard Day for resten af dagen – eller ligger du allerede i sofaen og får vin og druer serveret, mens træerne bliver masseret?

Ha’ en fantastisk god Word Beard Day lørdag!

Morten

Tilbud i dagens anledning

TILBUD

Tilbud i webshoppen netop nu

-16%
ØKO
DKK 109,00 (Inkl. moms)
-22%
DKK 179,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
DKK 398,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
DKK 469,00 (Inkl. moms)
Se alle tilbud her