Nyeste 20 artikler om naturlig hudpleje og hårpleje

 

Du har netop set vores udvalg af de seneste 20 skøbhedsartikler om naturlig pleje af hud og hår.

Sulten efter mere?

Bare rolig – vi har mange flere artikler, som du finder herunder. Disse artikler er alle tidligere artikler om ren hudpleje, hårpleje og pleje til kroppen i det hele taget. Du finder også artikler om forskellige planter, som nogle af dem, hvorfra vores olier stammer fra. Gør dig klog på naturlig kosmetik og bliv inspireret!

Flere artikler

Artikler om naturlige olier og rene råvarer – naturlig kosmetik

 

Du befinder dig netop nu på CHLEOPATRAs hovedside for artikler omkring naturlig kosmetik og brugen heraf. Hele verden og ikke mindst Danmark er blevet langt mere bevidste om, hvilke stoffer de ønsker at proppe i munden og på kroppen – også når det gælder kosmetik. Naturlig kosmetik er derfor over de seneste år blevet langt mere populært og med god grund.

Vi gør det forståeligt

Den almindelige kosmetik, som du helt sikkert kender til og formentlig også har anvendt, bringer ikke kun skønhed med sig på sin vej.

Med makeup, foundations, lotions, shampoo, mascare og mange andre produkter følger oftest også et væld af forskellige syntestiske stoffer, som din krop automatisk bliver pålagt.

et kan bringe både irritation og allergier med sig på sin vej.

Så selvom naturlig kosmetik ikke er nogen garanti mod allergier, så ligger det ganske klart, at det er langt nemmere at forstå en indholdsliste, der ser således ud:

 

INCI: 100% White Kaolin

End det er at forstå en indholdsliste, der ser ud som denne:

Aqua, Alcohol Denat, Polyvinyl alcohol, CI 77499, Sodium Polystyrene Sulfonate, Aloe Barbadensis Leaf Juice powder, Glycerin, Camellia Sinensis leaf extract, Xanthan gum, Propylene Glycol, Polysorbrate 20, Polyacrylamide, Silica, Kaolin, Calcium Chloride, Alumina, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Sulfate, Magnesium Bromide, Citric Acid, Parfum.

 

Selvom nogle af disse ingredienser rent faktisk er naturlige, så er de blandet med flere forskellige ubehagelig ingredienser, der ikke nødvendigvis fungerer specielt godt med den menneskelige anatomi. Netop af den årsag, er naturlig kosmetik blevet langt mere interessant.

Ikke kun er indholdsfortegnelsen langt nemmere at forstå. Indholdet er også helt naturligt og derfor mere tiltalende for mange mennesker, der ønsker naturlige og gode stoffer i deres kosmetik.

Det giver dig også muligheden for selv at vælge kombinationer af indhold og din hud vil på sigt aldrig blive lige så træt af det du byder den.

Alt dette og meget mere, er ting du kan læse om i artiklerne fra CHLEOPATRA. Du kan læse med her fra denne side, eller hvis det virkelig interesserer dig, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og sammen med mange andre, modtage spændende nyheder, gode artikler, tilbud og meget mere direkte i din indboks.