Æteriske olier

Æteriske olier kan anvendes til mange formål, heriblandt aromaterapi, som ingrediens i naturlige DIY hudplejeopskrifter, til rengøring, vask og til at fjerne tæger og mange andre ting. Da de alle er 100% rene koncentreret flygtige olier, er det vigtigt altid at fortynde dem med f.eks. en vegetabilsk olie, før de påføres huden.

Vi tilbyder nogle af de mest populære æteriske olier, som alle er økologiske.

Hver gang du holder en flaske af vores stærke flygtige olier i hånden, holder du den rene essens af sundhedsfremmende planteekstrakter, der kan spredes via en diffuser (duftlampe), inhaleres eller anvendes topisk i en blanding med vegetabilske olier.

Æteriske olier efter note

ØKO
ØKO
ØKO
(1) kr. 79,00 (Inkl. moms)
ØKO
ØKO
ØKO
kr. 69,00 (Inkl. moms)
ØKO
(2) kr. 89,00 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 49,00 (Inkl. moms)

Æteriske olier fra

Æsterisk olie fra Chleopatra

CHLEOPATRA er stolt af kun at levere de fineste, 100% rene, æteriske olier af høj kvalitet, alle organiske olier. Vi har brugt de samme leverandører siden vores virksomhed startede tilbage i 2013, og vi er meget stolte over at have opretholdt vores store ry for kvalitet og renhed.

Vi har nu 12 æteriske olier opført på vores hjemmeside. Alle vores essentielle olier leveres i brune flasker med låg op dråbeindsats som standard og fås i størrelsen 10 ml.

For at gøre det let at købe flygtige olier optegner vi vores olier alfabetisk efter produktnavn. Brug A-Z-kontinuummet ovenfor til hurtigt at springe til den essentielle olie, du gerne vil bestille, eller brug søgefunktionen øverst på siden.

Hvad er æterisk olie?

Æteriske olier er den rene, udvundet essens af planter, uforfalsket af kemikalier eller andre ingredienser. Æteriske olier er i og for sig ikke rigtige olier og indeholder ikke fedtstoffer. De fleste har konsistensen af vand.

En ren æterisk olie er en flygtig, aromatisk væske. Selvom du kan bruge dem “rene” eller fortyndet i en duftlampe, så gælder der den regel for de fleste, at de skal fortyndes.

I nogle formler er æteriske olier forblandet med vegetabilske olier, så de kan anvendes direkte på huden. Dette gælder for eksempel vores massageolier.

Æteriske olier er flygtige olier, der med kontakt til luft fordamper (bliver luftformige). Den kemiske sammensætning for hver olie er bestemmende for de fysiske og kemiske egenskaber.

Oftest indeholder en æterisk olie mere end hundrede forskellige organiske indholdsstoffer. Man definerer en æterisk olie som et produkt fremstillet ved destillation med enten vand, damp eller ved mekanisk bearbejdning eller ved tør destillation ved brug af naturlige materialer. Efter destillation, bliver den æteriske olie fysisk adskilt fra vandfasen.

Megen forskning er blevet foretaget for at vise de mange positive effekter æteriske olier kan have på vores helbred, og det virker som om de har potentiale til at hjælpe os på nogle helt enestående og fascinerende måder.

Hvad bruges æteriske olier til?

Æteriske olier er forbindelser, der udvindes af planter, normalt ved dampdestillation. De indeholder plantens naturlige aroma og aktive forbindelser og har en lang række terapeutiske fordele.

Disse omfatter fysiske og mentale sundhedsfordele samt åndelig og følelsesmæssig støtte.

Æteriske olier anvendes til aromaterapi, massage og topiske anvendelser (hvor de påføres huden). De anvendes også i kosmetik, parfume og andre produkter.

Flygtige olier er meget koncentrerede og bør anvendes med forsigtighed og god viden om produktet. Når de anvendes korrekt, kan de give en række fordele, lige fra afslapning til forbedret immunitet.

Æteriske olier er også kendt for deres rensende og rensende egenskaber og bruges til at hjælpe med at rense luften for uønsket lugt.

Æteriske olier kan fås i helsekostbutikker, naturkostbutikker og online som her på siden. Der findes mange forskellige typer af æteriske olier, hver med sin egen unikke aroma, terapeutiske fordele og anvendelsesmuligheder.

De kan blandes sammen for at skabe personlige aromaterapibehandlinger, der er skræddersyet til den enkeltes behov.

Når man bruger æteriske olier, er det vigtigt at være opmærksom på deres styrke og bruge dem med omtanke. Disse flygtige olier bør ikke anvendes i stedet for lægelig rådgivning eller behandling. Mange anvender dem derfor som alternativ ved siden af lægelig behandling.

Økologiske æteriske olier

CHLEOPATRA’s æteriske olier er 100% ren essens fra planteriget. Alle æteriske olier er yderst koncentreret, hvorfor du altid bør sætte dig ind i de enkelte oliers egenskaber og endvidere sikre dig, at du ikke er allergisk over for olien. Alle olier er økologiske.

Rene olier til aromaterapi

Æteriske olier eller essentielle olier som de også kaldes er alle meget koncentrerede flygtige olier, der er udtrukket fra forskellige dele af planter, bark og blomster – oftest ved vanddampdestillering. En olie er “Essentiel” i den forstand, at den indeholder “essensen af” plantens duft.

Ætersike olier er som udgangspunkt meget kraftige og din hud tåler ganske simpelt ikke den rene æteriske olier direkte på sig. Derfor blander man typisk æteriske olier med basisolier (vegetabilske olier). Det sikreste blandingsforhold er 1%, hvilket vil sige, at for hver 100 dråber vegetabilsk olie, kan du anvende 1 dråbe æterisk olie.

Husk altid at foretage en såkaldt hud patch test, før du anvender æteriske olier for første gang.

Alle olier er 100% rene og ikke tilsat nogen former for tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller konserveringsmidler. Det er kun den ægte vare. Sådan kan vi nemlig selv bedst lide det.

Tiltrækningen af æteriske olier ligger ofte i ønsket om at forbinde krop og sind. Vores mentale og fysiske velbefindende er mere uløseligt forbundet, end vi ofte antager. Harmoni i kroppen giver fred i sindet.

Lavendel olie er et glimrende eksempel på sammenhængen mellem krop og sind. Den bruges til at lindre angst og holistisk behandle mindre forbrændinger og sår. For en mental klarhed og smertelindring, kan et par dråber rosmarin olie puste nyt liv i dit velvære.

Æteriske olier er flygtige olier, der er meget koncentreret.

Læs mere om aromaterapi her

Historien bag æteriske olier

Æteriske olier er ikke noget nyt, da de kan dateres tilbage til de gamle egyptere, der anvendte de for tusinder af år siden som en del af mumificering processen. De brugte også aromatiske olier i det antikke Grækenland, Rom, Kina og Indien til en række forskellige formål. I dag er æteriske olier vendt tilbage-i stor stil.

Æteriske olier er den danske betegnelse for det engelske ord essential oils. På dansk betyder æterisk noget i stil med det rene, hvor Æterisk olie er flygtig, duftende olie som udvindes af planter og bl.a. bruges til parfume og sæbe.

I sin direkte oversættelse ville det engelske udtryk betyde essentielle olier.

Udtrykket “essentiel olie” er en sammentrækning af den oprindelige “væsentlige olie.” Dette skyldes den aristoteliske idé, at materie er sammensat af fire elementer, nemlig, ild, luft, jord og vand. Det femte element, eller indbegrebet heraf, blev anset for at være ånd eller livskraft.

Destillation og fordampning blev anset for at være processer der fjernede ånden fra planten, og det afspejler sig også i vores sprog i dag, da udtrykket “spirits” (ånder) bruges til at beskrive destillerede alkoholiske drikkevarer såsom whisky, rom og cognac – spirtus på dansk.

Processen henviser igen til konceptet om at fjerne livskraften fra planten. I dag er vi naturligvis udmærket klar over, at der ikke er tale om en ånd, men derimod en kompleks blanding af naturlig kemi.

Flygtige olier anvendes i både kosmetik, fødevarer, farmaceutiske produkter og til aromaterapi for deres dufte, smag og unikke egenskaber.

*Ting du skal være opmærksom på ved brugen af æteriske olier

Vi tager lige det vigtige først. På den måde kan vi forhåbentlig undgå kedelige episoder.

Æteriske olier er nemlig meget koncen­trerede (stærke) ekstrakter fra naturlige kilder, som blade, bark, blomster, græs, frø m.fl. og er alt for skrape til at blive anvendt ufortyndet på din hud og dit hår. Derfor skal æteriske olier i forbindelse med hud- og hårpleje ALTID fortyndes.

Du må ALDRIG bruge æteriske olier ufortyndet!

Æteriske olier kan af samme grund også være allergifremkaldende. Enkelte personer vil være allergiske overfor nogle olier og i større doser kan de være desideret giftige for kroppen.

Selvom du ikke har allergi i dag, så kan du risikere at udvikle det senere i livet. Des mere du udsættes for et allergifremkaldende stof, des større er risikoen for at blive allergisk. Dette gælder også for naturlige råvarer, som æterisk olie.

Duftstoffer i luften kan også virke generende for nogle mennesker. Så selvom du ikke selv har problemer, bør du være opmærksom på dette i tilfældet af, at du eksempelvis anvender dufte fra æteriske olier i huset og nogle af dine gæster har allergi.

Det gælder med andre ord om at sætte sig godt ind i brugen af flygtige olier, før du bare kaster dig ud i det. Dette er ikke på samme måde tilfældet for de vegetabilske olier.

Vi anbefaler altid, at du foretager en test, før du anvender en ny olie til kroppen.

Hvilke sikkerhedsforanstaltningerne gælder ved brugen af æteriske olier?

Brug af æteriske olier er en populær og naturlig måde at forbedre dit helbred og velvære på, men det er vigtigt at bruge dem ansvarligt og sikkert.

Der bør tages sikkerhedsforanstaltninger, når man bruger æteriske olier, især hvis de bruges internt.

Når du bruger æteriske olier internt, er det bedst at rådføre dig med en sundhedsperson eller aromaterapeut for at sikre, at du bruger de rigtige mængder og typer af æteriske olier til dine særlige behov.

Det er også utrolig vigtigt, at du i disse tilfælde anvender æteriske olier, der er godkendt til intern/oral anvendelse.

Ved udvortes brug er det vigtigt at fortynde flygtige olier med en bærende olie som f.eks. jojoba- eller kokosolie, da ufortyndede flygtige olier kan irritere huden voldsomt.

Det er desuden vigtigt at opbevare flygtige olier på et køligt, mørkt sted for at bevare deres styrke og bruge dem før udløbsdatoen.

Det er også vigtigt at holde æteriske olier væk fra øjnene og andre følsomme områder, og at holde dem uden for børns og kæledyrs rækkevidde.

Endelig er det vigtigt at undersøge den type æterisk olie, du bruger, da nogle har flere sikkerhedshensyn end andre. Hvis du følger disse sikkerhedsforanstaltninger, kan du få mest muligt ud af din brug af æteriske olier og sikre, at du bruger dem på en sikker og effektiv måde.

Doserings Guide

Æterisk olie, må ikke anvendes direkte på huden, men skal blandes med vegetabilsk olie. Læs her vores guide til dosering af æteriske olier.

Guide til dosering af æteriske olier

Hvad kan du bruge æteriske olie til?

Elsker du den følelse du kan få ved duften af en friskpresset appelsinskral? Hver æterisk olie er kompleks, behagelig og unik på sin egen måde. Hver især bærer de en duft, der aktiverer det limbiske system i hjernens centrum af følelser og hukommelse og påvirker dem forskelligt.

Æteriske olier kan være nøglen til et mere tilfredsstillende og afbalanceret følelsesliv.

For at hjælpe dig med at genopdage fred, balance og glæde, kan du bruge disse flygtige olier og blandinger til diffusion, beroligende bade, massage, indånding eller lokal påføring*.

Udrens kemikalier fra din skønhedsrutine og genopdag din naturlige glød. En oldgammel hudpleje hemmelighed er netop brugen af æteriske olier, som vil bidrage til at fremme en klart udseende teint, blødgøre tegn på aldring og give næring til et sundt udseende hår.

Ved brug af kun naturlige ingredienser, kan disse avancerede hud- og hårpleje løsninger gøre det nemt at nyde de smukke fordele æteriske olier bringer med sig.

Olierne anvendes i forbindelse med:

 • Massage
 • Aromaterapi
 • Aroma og Parfume
 • Duftbade
 • Balancering af hormoner
 • Forstærke immunforsvaret og bekæmpe infektioner
 • Booste Energiniveauet
 • Forbedre hjernefunktionen

Fordele ved æteriske olier

Æteriske olier har en række fordele, der gør dem til et populært valg for sundhed og velvære. De kan bruges til at hjælpe med at fremme afslapning, reducere stress og lindre smerter.

De kan også bruges til at behandle hudlidelser og forbedre fordøjelsen. Og så er de kendt for deres antivirale, antiinflammatoriske, antiseptiske og antibakterielle egenskaber.

Flygtige olier kan bruges som et helt naturligt alternativ til traditionel håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin. Flygtige olier kan bruges i aromaterapi, massage og bade for at fremme afslapning, reducere stress og forbedre humøret.

De kan også bruges i aktuelle applikationer til at hjælpe med at behandle hudlidelser som f.eks. akne og eksem.

Æteriske olier kan bruges til at hjælpe med at behandle fordøjelsesproblemer som fordøjelsesbesvær, kvalme, oppustethed og forstoppelse. Desuden kan de hjælpe med at styrke immunforsvaret og beskytte mod forkølelse og andre sygdomme.

Æteriske olier tilbyder en række sundhedsmæssige fordele, hvilket gør dem til et fremragende valg for sundhed og velvære.

Uanset, hvordan du ønsker at bruge flygtige olier, så længe det er med henblik på at forbedre dit helbred, bør du altid konsultere brugen heraf med din læge.

Hvordan virker æteriske olier?

Æteriske olier er naturlige planteforbindelser, der udvindes af blade, stængler, blomster eller andre dele af en plante. De er meget koncentrerede og indeholder stærke terapeutiske egenskaber.

Æteriske olier virker ved at interagere med kroppens systemer for at fremme fysisk, følelsesmæssigt og psykologisk velvære.

Når de anvendes lokalt, kan flygtige olier absorberes gennem huden, hvor de kommer ind i blodbanen og interagerer med kroppens celler.

Indånding er en anden måde at få gavn af æteriske olier på, da de let absorberes gennem lungerne og fordeles i hele kroppen. Indånding af æteriske olier kan give øjeblikkelig lindring af stress, angst, hovedpine og andre fysiske og mentale lidelser.

Æteriske olier kan også indgå i massage, bade og andre terapier for at fremme afslapning og helbredelse.

Selv om disse flygtige olier stammer fra naturlige kilder, bør de stadig anvendes med forsigtighed, da de er meget koncentrerede og kan forårsage irritation, hvis de anvendes forkert.

Hvilke æteriske olier findes der?

Nye æteriske olier opstår hele tiden. Dels når der findes nye planter, der kan ekstraheres olier fra og dels, når landmænd rundt om i verden, tager fat i planter, der ikke tidligere er produceret olier fra. Det er derfor svært at lave en 100% komplet liste over alle essentielle olie, men denne liste dækker ganske godt.

Komplet liste over alle essentielle olier

 • Aagarwood olie | Agarwood oil | Aquillaria agollocha
 • Agermynte olie | Mentha arvensis oil | Mentha arvensis leaf oil
 • Anisolie | Anise oil | Pimpinella anisum
 • Appelsinolie | Orange oil | Citrus sinensis
 • Baldrianolie | Valerian oil | Valeriana officinalis root oil
 • Balsam fra Peru | Balsam of Peru | Myroxylon pereirae
 • Basilikumolie | Basil oil | Ocimum Basilicum
 • Bay træ olie | Bay oil | Pimenta racemosa
 • Benzoeolie | Benzoin oil | Styrax Benzoin Resin

Bergamotolie | Bergamot oil | Citrus aurantium bergamia
Note: Top
Aroma: Medium

Brug: Acne, abscesser, angst, kolde sår, blærebetændelse, depression, halitosis, kløe, appetitløshed, fedtet hud, psoriasis, stress.

Køb Bergamotolie her
 • Birkeolie | Birch oil | Betula Alba
 • Blodappelsinolie | Sweet Orange oil | Citrus aurantium dulcis peel oil
 • Bukkehornsfrø olie | Fenugreek oil | Trigonella foenum graecum
 • Bukko olie | Buchu oil | Barosma betulina leaf oil
 • Cajeputolie | Cajuputi oil | Melaleuca leucadendron cajuputi
 • Calamondin olie | Calamodin oil | Citrus limon peel oil
 • Cedertræsolie | Cedarwood oil | Cedrus atlantica bark oil

Citronelleolie | Citronella oil | Cymbopogon nardus oil
Note: Top
Aroma: Medium

Brug: Muskelsmerte, infektiøse hudforhold, feber, udslæt, overdreven sved, svampeinfektioner, træthed, insektbid, insektafskrækkende.

Køb Citronelleolie her
 • Citroneucalyptusolie | Lemon Eucalyptus oil | Eucalyptus citriodora oil
 • Citrongræsolie | Lemongrass oil | Cymbopogon schoenanthus oil
 • Citronmynteolie | Mentha Citrata oil | Mentha citrata herb oil
 • Citronolie | Lemon oil | Citrus medica limonum oil
 • Citron tea tree olie | Lemon scented tea tree oil | Leptospermum petersonii oil
 • Cubeberpeber olie | Cubeb oil | Piper cubeba L
 • Cypresolie | Cypress oil | Cupressus sempervirens cone oil
 • Dildolie | Dill oil | Anethum graveolens
 • Dyvelsdræk Olie | Asafoetida oil | Asafoetida ferula
 • Enebærolie | Juniper berry oil | Juniperus communis fruit oil
 • Estragonolie | Tarragon oil | Artemisia dracunculus

Eukalyptusolie | Eucalyptus oil | Eucalyptus radiata leaf oil
Note: Mellem
Aroma: Medium

Brug: Leddgigt, bronkitis, katarre, kolde sår, forkølelse, hoste, feber, influenza, dårlig cirkulation, bihulebetændelse.

Køb Eucalyptusolie her
 • Evighedsblomst olie | Helichrysum oil | Helichrysum angustifolium flower oil
 • Fennikel olie | Fennel seed oil | Foeniculum vulgare seed oil
 • Fyrrenåleolie | Pine oil | Pinus sylvestris leaf oil
 • Galangal olie | Galangal oil| Kaempferia galanga essential oil
 • Geraniumolie | Geranium oil | Pelargonium graveolens oil
 • Grapeolie | Grapefruit oil | Citrus grandis peel oil
 • Gråbynkeolie | Mugwort oil | Artemisia vulgaris
 • Gulerodsfrø olie | Carrot seed oil | Daucus carota sativa
 • Gurkemeje olie | Turmeric oil | Curcuma longa root oil
 • Gyldenris olie | Goldenrod oil | Solidago virgaurea L.
 • Hemlock olie | Tsuga oil | Tsuga canadensis leaf oil
 • Henna olie | Henna oil | Lawsonia inermis leaf extract
 • Hickory olie | Hickory nut oil | Shagbark hickory

Ingefærolie | Ginger oil | zingiber officinale root oil
Note: middel/base
Aroma: Medium/stærk

Brug: Muskelsmerter, gigt, kvalme, dårlig cirkulation.

Køb Ingefærolie her
 • Isopolie, lyserende | Hyssop oil | Hyssopus officinalis oil
 • Jasminolie | Jasmine oil | Jasminum officinale
 • Kaffeolie | Coffee oil | Coffea arabica seed oil
 • Kamferolie | Camphor oil | Cinnamomum camphora bark oil
 • Kamilleblomst olie | Chamomile oil | Matricaria chamomilla oil
 • Kamilleolie Blå | Chamomilla Recutita Flower oil | Chamomilla recutita flower oil
 • Kanelbarkolie | Cassia bark oil | Cinnamomum cassia essential oil
 • Kanelolie | Cinnamon oil | Cinnamomum burmannii oil
 • Kardemomme olie | Cardamom seed oil | Elettaria cardamomum miniscule seed oil
 • Karryolie | Curry leaf oil | Murraya koenigii leaf oil
 • Kommenolie | Caraway oil | Carum carvi seed oil
 • Koriander olie | Coriander oil | Coriandrum sativum seed oil
 • Krusemynteolie / Spermintolie | Spearmint oil | Mentha viridis leaf oil
 • Kryddernellikeolie | Clove Bud oil | Eugenia caryophyllus bud oil
 • Kvanolie | Angelica root oil | Angelica archangelica
 • Laurbærolie | Laurus nobilis oil | Laurus nobilis leaf extract

Lavendelolie | Lavender oil | Lavandula angustifolia
Note: Top/mellem
Aroma: Medium

Brug: Acne, allergi, angst, astma, atletfod, blå mærker, forbrændinger, skoldkopper, kolik, sår, blærebetændelse, depression, dermatitis, dysmenoré, ørepine, flatulens, hovedpine, hypertension, insektbid, insektmiddel, kløe, arbejdssmerter, migræne , fedtet hud, reumatisme, ar, sår, forstuvninger, stress, strækmærker, svimmelhed, kighoste.

Køb lavendelolie her
 • Lavendinolie | Lanvandin oil | Lavandula hybrida oil
 • Limeolie | Lime oil | Citrus aurantifolia oil
 • Litseaolie | Litsea cubeba oil | Litsea cubeba fruit oil
 • Lægealant olie | Elecampane oil | Inula helenium extract
 • Mandarinolie | Mandarin oil | Citrus nobilis peel oil
 • Merianolie | Marjoram oil | Origanum majorana leaf oil
 • Muskatelsalvieolie | Clary Sage oil | Salvia sclarea oil
 • Muskatnød olie | Nutmeg oil | Myristica fragrans kernel oil
 • Myrraolie | Myrrh oil | Commiphora myrrha
 • Neem olie | Neem oil | Melia azadirachta seed oil
 • Nellikeolie | Clove oil eugenia | Eugenia caryophyllus flower oil
 • Niaouliolie | Niaouli oil | Melaleuca viridiflora leaf oil
 • Nigella olie / Sortkommenolie | Cumin oil / Black seed oil | Nigella sativa seed oil
 • Olibanum olie | Frankincense oil | Boswellia carterii oil
 • Orangeblomst Absolu | Bitter Orange oil
  | Citrus aurantium amara flower extract
 • Orangeblomst, Neroli | Bitter Orange oil | Citrus aurantium amara flower oil
 • Oregano olie | Oregano oil | Origanum vulgare leaf oil
 • Palmarosaolie | Palmarosa oil | Cymbopogon martinii oil
 • Patchouliolie | Patchouli oil | Pogostemon cablin leaf oil
 • Pebermynte olie | Pennyroyal oil | Mentha pulegium leaf oil

Pebermynteolie | Peppermint oil | Mentha piperita essential oil
Note: Top
Aroma: Stærk

Brug: Astma, kolik, udmattelse, influenza, flatulens, hovedpine, kvalme, fnat, bihulebetændelse, svimmelhed.

Køb pebermynteolie her
 • Peberrod olie | Horseradish oil | Cochlearia armoracia root extract
 • Persilleolie | Parsley oil | Carum petroselinum seed oil
 • Petitgrainolie | Petitgrain oil | Citrus aurantium amara oil
 • Pineolie | Pine oil | Pinus species twig leaf oil
 • Ravensaraolie | Ravensara oil | Ravensara aromatica oil
 • Rejnfan olie | Tansy oil | Tanacetum annuum essential oil
 • Rosenolie | Rose oil | Rosa damascena flower oil
 • Rosmarinolie | Rosemary oil | Rosmarinus officinalis leaf oil
 • Røllike olie | Yarrow oil | Achillea millefolium
 • Salvieolie | Sage oil | Salvia sclarea oil
 • Sandeltræolie, Amyris | Amyris Bark oil | Amyris balsamifera bark oil
 • Sandeltræolie, Mysore  | Sandalwood oil | Santalum album oil
 • Sassafrasolie | Sassafras oil | Sassafras variifolium
 • Schisandra olie | Schisandra oil | Schisandra chinensis
 • Sennepsolie | Mustard oil | Brassica alba seed oil
 • Sort peber olie | Black Pepper oil | Piper nigrum seed oil
 • Spikenard olie | Spikenard oil | Nardostachys jatamansi oil
 • Stjerneanisolie | Star anise oil | Illicium verum fruit oil
 • Tangerine olie | Tangerine oil | Citrus tangerina oil

Tetræolie / Tea tree oile | Tea tree oil | Melaleuca alternifolia
Note: Middel
Aroma: Medium

Brug: Acne, atletfod, candida, skoldkopper, forkølelsessår, forkølelse, ligtorne, sår, influenza, insektbid, kløe, migræne, fedtet hud, ringorme, bihulebetændelse, pletter, urethritis, vorter, kighoste.

Køb Tea tree olie her
 • Thuja olie | Western red cedar oil | Cedrus atlantica bark oil
 • Timianolie | Thyme oil | Thymus vulgaris oil
 • Tranebærolie | Cranberry seed oil | Vaccinium macrocarpon seed oil
 • Vetiverolie | Vetiver oil | Vetiveria zizanoides root oil
 • Vortefrugtolie | Ajwain oil | Carum copticum
 • Wintergreen olie | Wintergreen oil | Gaultheria procumbens leaf oil

Ylang ylang olie | Ylang Ylang oil | Cananga odorata flower oil
Note: Middel/Base
Aroma: Medium/Stærk

Brug: Angst, depression, frigiditet, hypertension, hjertebanken, stress.

Køb Ylang Ylang olie her
 • Yuzu olie | Yuzu oil | Citrus junos
 • Ædelgran olie | Fir oil | Abies Sibirica
Se alle vores æteriske olier her