Levering 1-3 dage      Gratis fragt v. køb fra 500,-
Bestil indenfor 56 minutter og vi sender din pakke i dag - Med lidt held, så har du den allerede i morgen ツ

Tamanu Olie 30 ml

DKK 169,00 (Inkl. moms)

4.71 ud af 5

soil association

Mirakelolie der afhjælper hudlidelser
Økologisk, koldpresset vegetabilsk olie

Tamanu olie er en utrolig, mirakuløs olie, fordi den besidder anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber samt indeholder antibiotikum og kvaliteter som ingen anden olie. Den er et universalmiddel til næsten enhver hudlidelse du kan komme på, fra akne til eksem til psoriasis samt meget mere.

På lager

Levering 1 - 3 hverdage
14 dages fuld returret
Gratis fragt fra køb over kr. 500,-
Sikker, krypteret betaling

Tamanu Olie

Tamanu Olie er et ekseptionelt naturprodukt, der hjælper med at fugte, nære og regenerere celler i hudens overflade. Olien har en fantastisk evne til at bekæmpe særligt akne meget effektiv. Tamanu fremmer nyt væv, mindsker ar, strækmærker og solforbrændinger samt bekæmper inflammationer, psoriasis og svamp. Dette klarer den, idet den tilfører huden med både anti-inflammatoriske og antibiotiske egenskaber.
Tamanu-planten indeholder mange gode egenskaber, som er nyttige for restaurering og regenerering af hudens væv, samt til at fremme væksten af både en sund hud og et levende friskt hår.
Den grønne olie er ikke-fedtende og absorberes hurtigt ind i huden. Olien har sin helt egen naturlige, særprægede duft. Blot en dråbe, rækker langt.

 

 • Bekæmper akne (bumser) og ar forsaget af akne
 • Gør huden glat, elastisk, fast og smuk
 • Afhjælper kropslugt
 • Mindsker strækmærker
 • En af de mest effektive midler til at fremme dannelsen af nyt væv, og derved fremskynde sår-heling og væksten af en sund hud
 • I sandhed en alsidig olie i forhold til heldbredende mirakler for næsten alle tænkelige hudlidelser

Botanisk NavnCalophyllum Inophyllum

Engelsk Navn: Tamanu Oil

Chleopatra Tamanu Olie

Tamanu olie har evnen til at give din hud et nyt total forynget udseende og efterlader dig med den smukkeste klare hud.

Tamanu olie er presset af de nøddekerner man finder i Tamanu træet. Denne tropiske olie har evnen til at fremme dannelsen af nyt væv, derfor en effektiv fremskynde healings process. Den trænger dybt ind i alle tre lag i huden og virker helbredende for: Generel ardannelse og ardannelse i forbindelse med akne, strækmærker, helvedesild, solskoldning, tør og skællet hud, forbrændinger, insektbid eller svie, generel kløe og kløe på grund af eksem eller psoriasis, alderspletter, ring orm, blære infektioner, fodsvamp og meget mere.

En af de vigtigste funktioner i Tamanu Olie er dens evne til at trænge igennem alle tre lag af huden – dvs. Epidermis, dermis og hypodermis -meget hurtigt, uden at forlade en fedtet fornemmelse. Den virker i harmoni med din hud, ved at hjælpe din hud med at regenerere sig selv. Din hud vil forbedre sin glathed, elasticitet, fasthed og hjælpe med at slette rynker.

Tamanu Olie virker også som en naturlig deodorant, hvilket er derfor, den bliver brugt til reduktion af kropslugt. Den har dog en noget speciel lugt, som ikke vil behage alle.

Tamanu Olie er en ikke-fedtet olie og absorberes let ind i huden. Den kan have en udtørrende virkning på huden, når den anvendes til et større område. Hvis området begynder at blive “skællet”, skal du ikke blive forskrækket – det betyder olien gør sit arbejde. Anvend blot lidt mindre olie eller stop et par dage. Da olien er så utrolig effektiv, rækker selv en lille smule i lang tid.

Der er ingen skade i at bruge denne olie i andre hudpleje-produkter, da den er sammensat af phospholipider og glycolipider, og disse er naturlige bestanddele af sund hud og er gode vand-bindemidler.

 

Tamanu Oliens udforskede egenskaber

anti-bakteriel
anti-inflammatorisk
anti-akne
anti-viral
anti-svamp
antibiotisk
antiseptisk

 

Historie

Tamanu olie svinder strækmærker ind med utrolige resultater. Den gør også mirakler på arvæv, hvilket bevirker at ar bliver mindre uskønne. BioScience Laboratories gennemførte en undersøgelse af Tamanu oliens evne til at forbedre udseendet af ar. Seks personer med tydelige ar der minimum var et år gamle deltog i testen. Forsøgspersonerne blev ikke tilladt at bruge fugtighedscreme på de arrede områder i syv dage før prøven, eller i løbet af den ni-ugers testperiode. Deres ar blev bedømt i forhold til ruhed, længde, bredde og graden af forskellen fra omgivende normal hud. Målinger af mørke og rødme blev også taget for arret og sammenlignet med omgivende normal hud. Digitale billeder af ar, blev taget forud for den oprindelige test og i slutningen af uge ni. Tamanu olie blev anvendt på området med arret to gange dagligt i ni, på hinanden følgende uger. Der var signifikant forbedring i forekomsten af ar efter seks uger, og forbedringen fortsatte gennem uge ni. Længden på deres ar blev reduceret med gennemsnitligt 0,28 centimeter, og bredden blev reduceret med gennemsnitligt 0,12 centimeter.

CHLEOPATRA Tamanu Olie

DKK 169,00 (Inkl. moms) Tilføj til kurv

Vægt0.145 kg
Botanisk Navn

Calophyllum Inophyllum

Engelsk Navn

Tamanu Oil

Ingredienser

100% Calophyllum Inophyllum, Økologisk, Jomfru Olie

Oprindelsesland

Indonesien

Ekstraktions Metode

Koldpresset

Udvundet fra

Kernen

Farve

Mørkegrøn

Aromatisk Beskrivelse

Nøddeagtig

Absorption

Absorberes langsomt ind i huden og kan føles en lille smule fedtet i begyndelsen. Kan give en kortvarrigt grøn/gul kulør.

Opbevaring

Køligt og uden for direkte sollys.

Holdbarhed

2 år

Hudtype

Fedtet, Moden, Sensitiv, Tør, Uren

Hudproblem

Akne, Analgetikum, Antiinflammatorisk, Ar, Børneeksem, Brændemærker, Eksem, Forbrændinger, Inflammationer, Melasma, Neuropati, Pigmentpletter, Psoriasis, Rynker og fine linjer, Sår, Solskoldning, Strækmærker, Svamp

Velegnet som

Ansigtspleje, Anti-Aging, Fodpleje, Kropspleje

Certificering

Soil Association

Advarsler

Personer med nøddeallergi bør ikke bruge denne olie.

Låg

Låg med anbrudsindikerende pipette af glas

Fedtsyrer

 

Mættet fedtsyre enhederBased onBaseret på Indhold – %
C16:0palmitic acidpalmitinsyre12-15
C18:0stearic acidstearinsyre8-13
C20:0arachidic acidarachinsyre<1.0
Typisk mættet fedtsyreindhold per enhed20
Monoumættet fedtsyre enheder
C16:1palmitoleic acidpalmitoleinsyre<1.0
C18:1oleic acidoliesyre35-49
C20:1eicosenoic acideicosensyre<1.0
Typisk monoumættet fedtsyreindhold per enhed38
Polyumættede fedtsyrer enheder
C18:2linoleic acidlinolsyre21-40
C18:3alpha-linolenic acidalfa-linolensyre0.3-1.3
Typisk polyumættede fedtsyrer per enheder38

Kun til udvortes brug. Masseres direkte på tør, ren hud på de områder, der ønskes behandlet.

Relaterede artikler

MSDS CHLEOPATRA Organic Tamanu oil

CHLEOPATRA Tamanu Olie HIGH RES PICTURE

CHLEOPATRA Tamanu Olie HIGH RES PICTURE Transparent

21 anmeldelser for Tamanu Olie 30 ml


 1. 5 ud af 5

  :

  Tak for en dejlig olie. Jeg købte denne tamanu olie fordi jeg fik nys om at den skulle være god mod akne og det må jeg sige at den er. Jeg er ikke det værste tilfælde, når det kommer til bumser, men jeg havde nogle små dumme prikker (bumseagtige) på min ene arm, som jeg ikke kunne slippe af med ved brug af andre gængse former og derfor forsøgte jeg mig med jeres olie. Tamanu olie er ikke særlig kendt i danmark men det tror jeg nok i skal få lavet om på, for den er jo ikke mindre end genial. Allerede efter to dage kunne jeg se en væsentlig forskel og nu 14 dage senere er de faktisk helt væk og jeg har ikke engang brugt olien hver dag. Tak for en god olie. Jeg har allerede anbefalet til nogle af mine veninder. Dog vil jeg lige advare imod farven, da den godt kan smitte af på tøjet, så det gælder om at lade den tørre godt ind i huden før man tager fint tøj på. 🙂

 2. 5 ud af 5

  :

  Jeg har været massør i 17 år og har derfor en del mennesker mellem hænderne. For noget tid siden havde jeg en kunde med nervebetændelse/neuralgi og jeg ville derfor indhente oplysninger på nettet om denne sygdom og hvad der evt. kunne gøres. Derfor gik jeg som jeg plejer ind på læge Carsten Vagn Hansens hjemmeside: ” Radiodoktoren ” og fandt at denne læge bla. anbefalede brugen af TAMANU OLIE til neuralgi, en olie udvundet af en nød i Stillehavet som de indfødte har brugt i århundrede til mange slags sygdomme, men også til skønhedspleje.
  Tamanu olien kaldes også for: ” det grønne guld ” hos de indfødte. Jeg gav min kunde med neuralgien oplysningen jeg havde fundet på nettet, men da hun skulle flytte og var en førstegangs kunde, hørte jeg desværre ikke, om hun fik taget olien i brug.

  Men jeg bestilte selv et par flasker hjem, for min nysgerrig blev vakt. Jeg ville bruge den på min hud et stykke tid for at se, om der var noget om snakken om ” det grønne guld ” der kunne trænge igennem kroppens tre hudlag og regenerere celle skader på dets vej. Det skal siges at min hud er nogenlunde, men da jeg er 63 år er den naturligvis ikke ung længere. Jeg har gennem mange år kun brugt gode økologiske cremer i mit ansigte. Jeg har også prøvet forskellige olier f.eks. hybenkerneolie, men har med tiden valgt at holde mig til nogle bestemte cremer som min hud kunne li.

  Da Tamanu olien jeg havde bestilt over nettet fra ” Chleopatra ” i København kom med posten, gik jeg igang med det samme og kom nogle dråber i ansigtet. Olien der er økologisk er meget smuk og klar olivengrøn, overraskende fed og derfor tyktflydende i konsistensen. Den lugtede af nød.
  Jeg kan lide mange rustikke lugte f.eks. lugten af tjære; for mig behøver produkter til hudpleje ikke at lugte af blomster.

  Jeg blev virkelig overrasket over hvad Tamanu olien kunne allerede med det samme den kom på min ansigtshud den morgen jeg tog den i brug. Det var som om min hud kun havde ventet på denne nødde olie. Huden sugede olien til sig og den fedtede kun i meget kort tid før den trængte ind. Den gjorde min ansigtshud helt blød. Huden fik et udseende som om ansigtet lyste op og hvad bedre var – dette holdt sig hele dagen. Jeg skulle kun smøre olien på én gang om dagen. Fugtigheden og blødheden holdt sig i alle timerne. Jeg som ellers plejede at skulle smøre ansigtshuden ind to til tre gange om dagen, for at bevare fugtighed og glans. Denne olie synes jeg er uovertruffen – simpelthen et middel for godt til at være sandt.

  Nu har jeg skiftet mine ansigtscremer ud med Tamanu olien. Det er meget bedre for mig og jeg spinder desuden rigtig guld på denne olie, idet jeg sparer penge på alle de dyre cremer.

  Jeg glæder mig til at få respons fra de kunder som jeg har anbefalet denne fantastiske olie. Tænk om det kan hjælpe på alle de lidelser den også er blevet berømmet for som: eksemer, akne, psoreaislidelser, diabetessår, hudafskrabninger, blødgøring af tør og skællet hud, gigt – ledsmerter forårsagte af gigt, nervesmerter med ischias og neuralgi, bleudslet, hovdedpine, insektmiddel, deoderant.

 3. 5 ud af 5

  :

  En rigtig god olie til alle slags hudtyper. Jeg har skiftet min creme ud med denne olie, og jeg har set en forbedring af et piercing ar jeg har haft i mange år. Olien er meget drøj i brug og en flaske holder længe. Den er perfekt at bruge under makeup.

 4. 5 ud af 5

  :

  Genial olie! Jeg bruger den paa naesen mod hudorme, naesen er nu fin… Ekstra sidegevinst er at den har fjernet et par spraengte blodkar jeg havde , (som prikker) en stor og en lille. Ca. 3 maaneder for den lille og 10 maaneder for den store. Det kraever lidt taalmodighed men naar olien alligevel bruges hver dag er det ingen sag. Olien er droej og absorberes bedre end andre jeg har proevet.

 5. 5 ud af 5

  :

  Jeg har længe døjet med små røde knopper i mit ansigt, især i panden. Har prøvet det ene produkt efter det andet, for at få det væk, men intet har hjulpet det mindste. Nu har jeg så brugt denne olie i 4 dage og jeg har ikke nogen knopper i hovedet mere! Hvis det ikke er olien, der gør det, så er det meget tilfældigt, at det pludselig er forsvundet. Denne olie er uden tvivl en fast del af min hudpleje fremover!

 6. 5 ud af 5

  :

  jeg har en diaknose på 3,år der hedder nervebetændelse, det kan ikke helbredes jeg fandt frem på internettet til tamanu olie hos chleopatra der lindrer smerterne i mine fødder, det betyder meget for mig, jeg anbefaler det gerne

 7. 5 ud af 5

  :

  Fremragende olie. Jeg har problemer med sår og ar og urenheder, og den får sårene til at hele pænt! Arene har den ikke hjulpet på endnu men det tager også tid med ar. olien kan virkelig hjælpe med at tæmme selv den største bums.
  Jeg har olieret hud, men bruger den alligevel om dagen hvor jeg enten massere en smule godt ind eller påfører det via en vatrondel. Om aftenen bruger jeg det igen og gerne med noget Jojoba olie for at bekæmpe min fedtede hud.

 8. 5 ud af 5

  :

  Hvor ville jeg ønske jeg havde hørt om denne olie før. Den er suveræn, mit barnebarn fik noget af den, døjede meget med rødme og små sår, efter få dage er der en meget stor bedring super. Har også selv stor fornøjelse af den kan se huden er blevet bedre, så der skal sendes bud efter noget mere, det er også drøj i brug i brug, alt i alt en god oplevelse

 9. 5 ud af 5

  :

  Fuldstændig fantastisk produkt!! Jeg har kun brugt den i omkring 2-3 uger og kan allerede se resultater! Det er virkelig fantastisk! Tror jeg får svært ved og lade værd med at blive afhængig af dette produkt det er nu allerede en fast hudpleje rutine for mig og tror bestemt ikke jeg vil stoppe med at bruge denne lækre olie! Jeg synes bestemt Jeg kan se rigtig gode resultater på min hud den har næsten fjernet alt mit akne og gjort min hud både mere fast også ser min hud generelt bare mere sund ud og se på nu, tror virkelig også min hud elsker den!! Jeg synes prisen er fair når den er så fantastisk og ufattelig drøj i brug 1-2 dråber rækker langt! Tak for en helt fantastisk olie Chleopatra! leveringstiden er der heller ikke noget og klage over Jeg havde min Olie i løbet af 1-2 dage jeg var kun utålmodig fordi jeg glædede mig sådan til at prøve den! 🙂

 10. 5 ud af 5

  :

  Hej Chleopatra
  Tamanu er et fantastisk produkt, bruger den i ansigtet hver aften og kan se den gør en forskel.
  Har også købt den til min bror, der har haft diabetes i ca 35år og deraf følgende nervebetændelse i fødderne, og smerter særlig når han kom i seng, efter at have smurt fødderne nogle få dage er han blevet smerterne kvit.
  Hvem tror i der er glad 🙂

 11. 4 ud af 5

  :

  Jeg har set fine resultater på min akne. Syntes den har en super effekt på ansigtet, glad og tilfreds.?

 12. 5 ud af 5

  :

  Jeg havde ødelagt min hud med en forkert renseserie, som endte med at give mig svær akne. Tamanu olien har bragt min hud nogenlunde tilbage til det normale, og jeg kan se forbedring fra dag til dag. Er rigtig god til min meget sensitive hud.

 13. 5 ud af 5

  :

  En skøn olie. Alle de produkter, I har sendt
  mig, er første klassen.

 14. 5 ud af 5

  :

  Tamanu olien har virket over alt forventning. Kan anbefales til andre der har problemer med lyskensvamp pga. meget sportsaktivitet.

 15. 5 ud af 5

  :

  Fantastisk olie ! Denne olie har i den grad hjulpet min søn på 16 år med sin akne. Han havde prøvet næsten alt, også pillekur fra lægen, men dette også uden held. Efter få ugers ugers brug af denne olie er han hud SÅ fin ;o) Tak.

 16. 5 ud af 5

  :

  Min kæreste er ben amputeret, lineren han bruger i forbindelse med sin protese gør, at han har døjet meget med svamp. Tamanu olien virker og holder ham fri for svamp og kløe. Overraskende god olie 🙂

 17. 5 ud af 5

  :

  Jeg er meget tilfreds med Tamanu olien og skal snart bestille nr.2 hjem 🙂
  Jeg har brugt den i ansigtet hver aften før sengetid på nyrenset hud.
  Den har gjort min hud i ansigtet meget pænere og mindsket udbrud af akne og fjernet de områder jeg havde med eksemsagtig hud.
  Min datter på 13 er osse begyndt at bruge den i ansigtet og på ryggen, og hun har osse gode resultater 🙂
  Så mine varmeste anbefalinger herfra 🙂

 18. 1 ud af 5

  :

  Den har desværre ingen effekt på min søn hudproblemer ( Acne/ urenheder)

 19. 5 ud af 5

  :

  Fantastisk olie. Jeg er super glad for den og bruger slet ikke ansigtscreme. Kan anbefales til alle.

 20. 4 ud af 5

  :

  Har brugt Tamanu olie til svært healende sår og ar efter operation. Den er bare så lækker at anvende og hjælper. Jeg bruger den nu ved ru hænder m.v. og den er dejlig behagelig og virker.

 21. 5 ud af 5

  :

  En super god olie, der virkelig gør en forskel for ens ansigtshud til det bedre, bruger den hver aften som natcreme.Er også suveræn til at behandle nervebetændelse i fødderne, det virker på smerterne efter få dage, det er en suveræn olie til dem der har diabetes

Tilføj en anmeldelse


Pin It on Pinterest

Share This

SPAR 5%
PÅ DIN FØRSTE ORDRE

x